PS Do prije pola sata sam mislio da se zove Dženan jbt, a znam za njega od kad se piše na ovom forumu o njemu ... kad slučajno 'pročitam' na nekom portalu 'Džanan' i kontam da je greška ... kad ono svugdje ista 'greška' xd

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
mogao bi u cedeviti napredovati, pa stopama nurkića, u nba..Otelo je napisao/la:Ja sam sam sa 16 ubacivao jednu od 30 trica, a bez kostiju jednu od 50samocelik je napisao/la:Ja sa 16 godina nisam mogao dobacit do koša sa tri poena. Ovaj luđak, preko ruke pogodi onu pres kraj. Strašno..![]()
Kako hladno igra momak, to nije normalno. Psihički smireno, ne žuri. Ima muda. Baca onu tricu kao da je sam u dvorani, a ne da ga čitava nacija gleda.
Strašno. Samo da ne poleti za parama u Španiju, nekako se tamo mladi igrači gube...
Mozel bez toga ovdje?MortemHz je napisao/la:On voli Saraj'vo pravi je Hordas,Dzanan Musa jedan je od nas!
Bogami su krajisnici opasniInterista je napisao/la:Kad proradi Krajiski inat i ludilo za rezultat imas titulu prvaka evrope
MortemHz je napisao/la:On voli Saraj'vo pravi je Hordas,Dzanan Musa jedan je od nas!
Pod utiskom si al ne pretjeruj buraznerminh74 je napisao/la:Musa je već sada uradio više za BiH košarku od teletovića, na Mirza je da to izjednači ili pristigne samo teško jer vremena skoro više da nema a Musa će aBd učiniti i puno višesuhakrpa je napisao/la:Musa izvodi loptu, dodaje Campari i odmah trazi loptu nazad. Ovaj mu vraca, Musa prevodi loptu na protivnicku polovinu, malo se zeza sa igracem koji ga brani i onda trica u facu. Sto bi Edin Avdic rekao:"Lavrinovic je rasirio ruke prema klupi kao "sta da radim covjek sutira sa pola terena".
Momcino neka ti Bog podari zdravlje, talenta imas i viska.
Šta je Mirza uradio više od Džananadelinjo je napisao/la:Pod utiskom si al ne pretjeruj buraznerminh74 je napisao/la:Musa je već sada uradio više za BiH košarku od teletovića, na Mirza je da to izjednači ili pristigne samo teško jer vremena skoro više da nema a Musa će aBd učiniti i puno višesuhakrpa je napisao/la:Musa izvodi loptu, dodaje Campari i odmah trazi loptu nazad. Ovaj mu vraca, Musa prevodi loptu na protivnicku polovinu, malo se zeza sa igracem koji ga brani i onda trica u facu. Sto bi Edin Avdic rekao:"Lavrinovic je rasirio ruke prema klupi kao "sta da radim covjek sutira sa pola terena".
Momcino neka ti Bog podari zdravlje, talenta imas i viska.
+1lumani je napisao/la:Mirza je najveci ambasador BIH kosarke!!Zbog njega su mnoga djeca na kosarkaskim terenima...
Dzanan Musa nevjerovatan,sve ima,sve...Odavno pisem da je prekucao njegove vrsnjake,nema boljeg u Evropi!!!
To samo medalje brojis? Nema problema, onda je uradio vise za nasu kosarku i od Markovica, Mrsica, itd... Ali priznaces da je malo glupo mjeriti na taj nacin.nerminh74 je napisao/la:Šta je Mirza uradio više od Džananadelinjo je napisao/la:Pod utiskom si al ne pretjeruj buraznerminh74 je napisao/la: Musa je već sada uradio više za BiH košarku od teletovića, na Mirza je da to izjednači ili pristigne samo teško jer vremena skoro više da nema a Musa će aBd učiniti i puno više
Ja sam cuo da je otišao u Zabok na posudbu. Mada, u Cedeviti isto rade ozbiljno (ovdje mislim na seniore) i ako tu ostane kad dođe do nivou seniora bit će mu dobro. ABA liga PO mu je zagarantovan svake godine, Euroliga isto blizu. Krajišnik je to, ako mati kaže da ostaje u Zagrebu on ne ide nigdje ni da ga Jordan moliAeGon099 je napisao/la:mogao bi u cedeviti napredovati, pa stopama nurkića, u nba..Otelo je napisao/la:Ja sam sam sa 16 ubacivao jednu od 30 trica, a bez kostiju jednu od 50samocelik je napisao/la:Ja sa 16 godina nisam mogao dobacit do koša sa tri poena. Ovaj luđak, preko ruke pogodi onu pres kraj. Strašno..![]()
Kako hladno igra momak, to nije normalno. Psihički smireno, ne žuri. Ima muda. Baca onu tricu kao da je sam u dvorani, a ne da ga čitava nacija gleda.
Strašno. Samo da ne poleti za parama u Španiju, nekako se tamo mladi igrači gube...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.