KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Neshvatljivo visok poraz. Morat' će se proliti dosta znoja za play-off, s obzirom na težak raspored. Pozitivna stvar je da je i Čelik, koji se čini kao najozbiljniji rival za tu 4. poziciju, također izgubio, i to na gostovanju Turbini, koju je Bosna btw. u prošlom kolu razvalila 30 razlike, dok je Promo dobio, pa je Bosna sada na diobi tog 4. mjesta sa Promom i Čelikom. Iduće kolo u Skenderiju dolazi Lukavac, i biće dosta teško do play-offa ako se tu ne upiše pobjeda, bez obzira što konkurencija baš i ne izgleda previše opasno. Za nadati se da će Rešidović igrati, on i Ahmetbašić bez obzira na sve prave prevagu na parketu, a bez nekog od njih dvojice to će puno teže ići.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
U finskoj drugoj ligi.BitiSrcemVezan je napisao/la:Gdje je onaj crnac što je prošle sezone igrao za Bosnu, Jermaine Watson?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Opet bez Rešidovića i protiv Lukavca, ponovo se poklopio termin sa KK Bošnjak, pitanje je hoce li i Delalić nastupiti, bice tesko.. Mislim da je najbolje naravno izboriti play off al mozda je bolje za Bosnu da ostane u ovoj ligi, opet su krenule malverzacije u klubu, u juniorima kriza sa igracima koji su dosli iz drugih gradova, ponovo problemi sa hranom i kirijom, ako si ne mogu priustiti u klubu ovakve stvari, ne znam zato dalje guramo naprijed ako ne ide, nek klub bude na zivtu jednostavno dok ne dodju bolja vemena. Doveli su Strahinju covjek ne moze mjesec u karijeri da poveze a da se ne povrijedi pa tako evo i kod nas nakon 2 sedmice obnovio staru povredu i sad je na budzetu a vamo djeca na virslama, bezveze je politika, mislio sam da se zdravije radi u klubu ali ocito nije tako..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vjeruj mi iz prve ruke, i ja sam se razocarao, al stanje je takvo, svi zive u jednoj vecoj kuci i bilo je sve super do prije 7-8 dana, imali su normalne vauchere za razlicite restorane, sve se uredno placalo, ali kako je krenulo prventsvo pocelo je sa tim problemima, nadam se da je privremeno, al me iritira dovodjenje Dragicevica, covjek je "invalid", i sad ga bezveze imamo na budzetu, pored toga glupo je da npr. jedan Klinac ima najvecu platu u ekipi, glupo je sto Edi Rešidoviću ne plaćaju nista, nuđeno mu je doduše i momak je odbio igrati za novac ali opet zaslužuje neku pažnju za tu lojalnost i odanost klubu. Junipri su nam dobri ove godine, namucili su i Spars i Koš gubili utakmice na jednu loptu, ali podhitno trebaju boljeg trenera ili educirati momka koji ih trenutno vodi, doduse ni njemu nisu isplacene zadnje 2-3 plate tako da..BitiSrcemVezan je napisao/la:Opet?![]()
Iskreno, ja imam malo drugačije informacije, ali eto...
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A jbga, predpostavljao sam da se Dragičević ponovo povrijedio čim ga poslije Igmana nema u rosteru... Igrača sa takvim ili sličnim renomeom svakako nismo mogli dovesti a da nije osakaćen i onda se kockati, pa da li upali ili ne upali...
Kakva je povreda Dragičevića, kad bi mogao nazad na parket?
A što se juniora tiče i njihovog stanja, tu stvarno nisam upoznat, iako, kažem, ja sam imao drugačije informacije...
Kakva je povreda Dragičevića, kad bi mogao nazad na parket?
A što se juniora tiče i njihovog stanja, tu stvarno nisam upoznat, iako, kažem, ja sam imao drugačije informacije...
1946
Želio ga je Krupalija dovesti i ove sezone, ali je stručnjak Redžić rekao da mu ne trebaju stranciBitiSrcemVezan je napisao/la:Gdje je onaj crnac što je prošle sezone igrao za Bosnu, Jermaine Watson?

Mislim da u klubu nema nikakvih malverzacija, vec se jednostavno nema para. Ekipa je na pocetku sklopljena samo da se igraju tekme, a nisam nikako zadovoljan kako je odrađen zimski prijelazni rok. Ako se vec nema para, nek se dovode 1-2 koliko toliko kvalitetan igrac npr. Ahmetbasic. A ne ovako doveli neke igace koji ce primat platu, a nece doprinjeti napretku igre. Nek nam je sretno protiv Lukavca, da ima se revansiramo.

Što se juniora tice, znam da je Džafić dobar šuter.
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Iskreno, nisam bas bas bio na kosarkasoj utakmici, bude li sta raje na tekmama Bosne?
Realno slabo, dvorana bude oko 60% ispunjena. Ali ipak i ovakva Bosna ima jednak broj gledalaca kao i sparsi koji su u vrhu prve lige.
Znas kako je kod nas, kakvi rezultati, takva i posjeta

Znas kako je kod nas, kakvi rezultati, takva i posjeta
SARAJEVO
Danasnji rezultati su nam se poklopili. Donji vakuf je neocekivano izgubio od Brckog, dok je Gradina Srebrenik izgubila od celika. Sutrasnjom pobjedom bi napravili veliki korak ka play offu
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Samo da cestitam Studentima 
76:62

76:62
Novi trener Miloš Gvozdić.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A evo čitam da će Harun i Dino udružiti Sparse i Royal pa nazad u Aba, baš me zanima kako će to sve završiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
link..?nerminh74 je napisao/la:A evo čitam da će Harun i Dino udružiti Sparse i Royal pa nazad u Aba, baš me zanima kako će to sve završiti
Opa.
Dajte link, ako ima...

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
upss, ništa za sada zvanično nego čitam od nekoga ko zna puno toga
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ko i prosli put u zestokim dugovima, majstori za napraviti instant rezultat a zatim zestok padnerminh74 je napisao/la:A evo čitam da će Harun i Dino udružiti Sparse i Royal pa nazad u Aba, baš me zanima kako će to sve završiti
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ideja za deset, samo koliko i sta ce se od toga realizovati, pitanje je.