Dalić je pojeo vnogo što je prihvatio novi ugovor, trebao je otići kao gospodin.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
U mene TV 65", ne vidis igraca, samo neke crne i crvene mrlje po ekranu kako se krecuKaunas je napisao/la:Jbt koliko je losa slika na Novoj ne znam dal je pao go il nije dok se Baho ne drekne. Tako i kod Madjarskog gola i kod one sanse Perisica.
Nova HD je solidna slika, na običnoj je bas losa.mandraX je napisao/la:U mene TV 65", ne vidis igraca, samo neke crne i crvene mrlje po ekranu kako se krecuKaunas je napisao/la:Jbt koliko je losa slika na Novoj ne znam dal je pao go il nije dok se Baho ne drekne. Tako i kod Madjarskog gola i kod one sanse Perisica.....o lopti da ne pricam
FrancescoTotti je napisao/la:Slavlje u zapadnom mostaru
AvatarFearless je napisao/la:Nova HD je solidna slika, na običnoj je bas losa.mandraX je napisao/la:U mene TV 65", ne vidis igraca, samo neke crne i crvene mrlje po ekranu kako se krecuKaunas je napisao/la:Jbt koliko je losa slika na Novoj ne znam dal je pao go il nije dok se Baho ne drekne. Tako i kod Madjarskog gola i kod one sanse Perisica.....o lopti da ne pricam
Idji prati Vijetnam kako stoji Bog te vidioFrancescoTotti je napisao/la:Pobjeda Madjarske je velika stvar i za nas klub porucuju iz zapadnomostarskog Zrinjskog.
Izuzetno limitiran igrac - zna jednu stvar uraditi, to jeste uci unutra pa lijevom nogom uputiti sut na gol... osim toga nema nista.sljivo je napisao/la:Kako je samo propo ovaj Perisic, za samo pola godine 10 puta slabiji igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.