Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

bagrcavi
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la bagrcavi » 11 sep 2014, 13:28

Koliko ti sereš prijatelju, usmrdi se čitav forum.
DRUG NEBI TI PUNCA

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 11 sep 2014, 13:28

Samo poslusaj savjet iz drugog posta.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:29

Rusilac je napisao/la:
dinoze je napisao/la:
FCS je napisao/la:Naravno da ova ekipa ima kvalitet da se plasira na euro, samo neznalica može ne otići na prvenstvo sa potencijalom koji imamo, mislim na sve kandidate a ne ove lažnjake od germanije
Recimo da izbaci Hadzica, Vrsajevica, Susica, Bickacica, Mujdzu ( ovi nisu iz gremanjie ali su kvalitetom upitini ) koga bi doveo da budu bolji od njih?
Bicakcic i Mujdza kvalitetom upitni :lol: :lol:
Idi popni se na lamelu i laste,zamisli da je dole more duboko.

Koliko greski je napravio taj isti Bicakcic samo u zadnjih par utakmica u repki? Gdje ti Mudjza igra, odnosno dali uopste igra? Toliko o kvaliteti njih dvojice.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 11 sep 2014, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 sep 2014, 13:29

dinoze je napisao/la:
FCS je napisao/la:Naravno da ova ekipa ima kvalitet da se plasira na euro, samo neznalica može ne otići na prvenstvo sa potencijalom koji imamo, mislim na sve kandidate a ne ove lažnjake od germanije
Recimo da izbaci Hadzica, Vrsajevica, Susica, Bickacica, Mujdzu ( ovi nisu iz gremanjie ali su kvalitetom upitini ) koga bi doveo da budu bolji od njih?
:facepalm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 13:30

Sta je ovo Mujdza i Bicakcic kvalitetom upitni i vecina igraca limitiranih :urnebes: :urnebes:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:31

Frajer iz Kipra pretrca Bicakcica, dade gold, ode kod Beslica na cevape, vrati se a Bicakcic tek dolazi do naseg senaesterca. Kvaliteten pravo.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:35

Ajax je napisao/la:Sta je ovo Mujdza i Bicakcic kvalitetom upitni i vecina igraca limitiranih :urnebes: :urnebes:

Izvini sve su to klasa igraci, vjerovatno im je Susic zabranio da igraju.

Ispade sada da smo u rangu velikih reprezentacija po igracima samo trener nevalja.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 sep 2014, 13:36

Taj Mujdža koji pojma nema po tebi je našu desnu stranu sam držao toliko puta.. i to odlično. Žao mi je momka što ga povrede handre, inače bi davno prerastao Freiburg, ali i taj klub je dobar i po mjeri je. Bundesliga :thumbup:
A što se tiče tog Bičakčića, da njega nije bilo, mi ne bi ni vidjeli Brazila ;)
Ne krasi ga neka naročita brzina, ali Bože moj, najbolje je što imamo i tako je kako je.
Kako je lako naše popljuvat', pa to nigdje nema.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:45

HariTz je napisao/la:Taj Mujdža koji pojma nema po tebi je našu desnu stranu sam držao i to odlično. Žao mi je momka što ga povrede handre, inače bi davno prerastao Freiburg, ali i taj klub je dobar i po mjeri je. Bundesliga :thumbup:
A što se tiče tog Bičakčića, da njega nije bilo, mi ne bi ni vidjeli Brazila ;)
Ne krasi ga neka naročita brzina, ali Bože moj, najbolje je što imamo i tako je kako je.
Kako je lako naše popljuvat', pa to nigdje nema.

Ne pljujem uopste, pricamo normalno, ljudi imaju deficite a od njih se ocekuje da igraju na nivou jedne Njemacke.
Ljudi krive Vrsajevica, Hadzica i Susica jr kao i Susica trenera. A da ovamo na 5 pozicija jos skripi to nema veze.
Mujdza je bio dobar prije 2- godine, sada je pao kurcu za usi i to je bitno. Ja se licno nemogu sjetiti kada je Mujdza odigrao dobru tekmu jos od Francuske. Bicakcic igra sa srcem ali covjek je spor a nema ni neku postavku u igri da nemora puno trcati.

Ko je alternativa za zvati, imali boljih?

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 11 sep 2014, 13:49

dinoze je napisao/la:Frajer iz Kipra pretrca Bicakcica, dade gold, ode kod Beslica na cevape, vrati se a Bicakcic tek dolazi do naseg senaesterca. Kvaliteten pravo.
dinoze je napisao/la:Ne pljujem uopste, pricamo normalno...
Ne budi licemjer.
Unico amore sei!
❤️🖤

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 sep 2014, 13:54

Malo to Dinoze govori na ruzan nacin, ali realno sve sto kaze nije daleko od istine.

Previse polovnjaka trenutno imamo u ekipi da bi se mi smatrali za neku jaku reprezentaciju u Evropskim okvirima.
Mujdza, Bicakcic, Sunjic, Susic, Vrsajevic, Medunjani, ovaj sad Lulic kakav je, Visca, Salihovic na beku, sve su to trecerazredni igraci.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 13:55

AjsKjub je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Frajer iz Kipra pretrca Bicakcica, dade gold, ode kod Beslica na cevape, vrati se a Bicakcic tek dolazi do naseg senaesterca. Kvaliteten pravo.
dinoze je napisao/la:Ne pljujem uopste, pricamo normalno...
Ne budi licemjer.

Jeli ga pretrcao? Jeli ako kazes nekome da je spor i nekvalitetan pljuvanje? Za mene je vece licemjerstvo reci da su dobrog kvaliteta i super igraci u isto vrijeme znajuci da igraju za poprilicno lose klubove, odnosno ovaj drugi ni ne igra. Zar je licimjerstvo reci pogledati istinu u oci a ne od momaka ocekivati da igraju nonstop na nivou velikih reprezentacija.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 sep 2014, 13:55

dinoze je napisao/la: Ne pljujem uopste, pricamo normalno, ljudi imaju deficite a od njih se ocekuje da igraju na nivou jedne Njemacke
Niko nikad na ovom forumu nije rekao da je Bosna na nivou Njemacke kako samo pojedinci izvrcu stvari. A kamoli da je to tvrdilo vise ljudi. Zna se kako stvari stoje:

Argentina, Spanija, Njemacka, Holandija , Belgija ( trenutno ) / top5 / ( po meni je Spanija jaca od Kolumbije )
Italija, Hrvatska, Bosna , Engleska, Francuska, Rusija / oko top20 /
Svedska, Austrija, Nigerija, Wales / oko top 40 /

Poraz od Kipra kao 140 momcadi svijeta ( i do u domacoj utakmici ) protiv 19 momcadi svijeta je ravan katastrofi. Bosna kao 19 reprezentacija svijeta ( ne slucajno nego sa svojim igrama u zadnjim godinama ) sasvim realno ocekuje da bude druga u grupi. Ako bi bila prva to bi bio podvig. Treca razocarenje i ispunjen minimalan cilj , a cetvrta ravno katastrofi.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 sep 2014, 14:10

cristal palace-reading, swanseea, west ham, totenhem -liverpool, leicester, arsenal, swansea- real madrid, burnley

Realno igraci Welsa igraju u boljim ekipama od nasig igraca.
Individuano, oni imaju dosta solidnu reprezentaciju. Ko zna sta je uzrok pa ovako lose igraju kao tim.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 14:11

Ajax je napisao/la:
dinoze je napisao/la: Ne pljujem uopste, pricamo normalno, ljudi imaju deficite a od njih se ocekuje da igraju na nivou jedne Njemacke
Niko nikad na ovom forumu nije rekao da je Bosna na nivou Njemacke kako samo pojedinci izvrcu stvari. A kamoli da je to tvrdilo vise ljudi. Zna se kako stvari stoje:

Argentina, Spanija, Njemacka, Holandija , Belgija ( trenutno ) / top5 / ( po meni je Spanija jaca od Kolumbije )
Italija, Hrvatska, Bosna , Engleska, Francuska, Rusija / oko top20 /
Svedska, Austrija, Nigerija, Wales / oko top 40 /

Poraz od Kipra kao 140 momcadi svijeta ( i do u domacoj utakmici ) protiv 19 momcadi svijeta je ravan katastrofi. Bosna kao 19 reprezentacija svijeta ( ne slucajno nego sa svojim igrama u zadnjim godinama ) sasvim realno ocekuje da bude druga u grupi. Ako bi bila prva to bi bio podvig. Treca razocarenje i ispunjen minimalan cilj , a cetvrta ravno katastrofi.

Ajax pratim tvoje postove i i vecinom se slazem sa tobom jer si realan. Ali i ti vidis da ima ljudi koji ovdje pisu kao da smo mi neka pravo jaka i dobra repka koja se redovno plasira na takmicenja. Uvijek su im isti ljudi krivi a nevide da najmanje pola repke ima pravo velike deficite.
A cim se gleda na repku vise fudbalski nego patriotski odmah covjek dobija epitete mrzitelja BiH, licemjera itd i to od ljudi kojima je Freiburg vrhunski klub.
Pa jeli ovaj forum o fudbali ili patriotizmu, ako je o patriotizmu hajmo onda postavljati pjesme koje nas loze, govoriti kako imamo najbolje igrace na svjetu i postavljati slike od Ronadla kako place. Trebamo biti malo realni ipak.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2014, 14:14

Mi iz ovog dvomeca moramo osvojiti najmanje 3 boda,mada nam ni to nece nakon ovog poraza nista garantovati,ali sada je vec jasno da mi idemo na drugo,a ne na prvo mjesto
Ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo da izgubimo obe,a protivnici nisu nimalo lagani ni naivni,sa ublehom na klupi i njegovim taktikama,strah je itekako prisutan,bar kod mene

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 sep 2014, 14:17

Ako Sušić nastavi forsirati bratića i ovu taktiku, možemo biti sretni s 1 bodom iz ove 2 utakmice..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2014, 14:18

Ruzno jest, ali do oktobra moramo se Bogu molit za povredu Balea. Inace nam se crno pise. Nista ozbiljno, samo par sedmica da odmori.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2014, 14:20

Mora se nesto iskombinovati za nazad, Bickacic, Sunjic i Vrsajevic nemaju sanse a ljevog beka nemamo svakako.

Treba vidjeti da se Besic jos vise povuce, mislim da Bale nece imati cvrstu poziciju koliko sam upratio cesto ulazi kroz sredinu a i bjezi na ljevo krilo.

Puno se ovdije spomine mali Susic ali ja nisam primjetio da je podbacio vise od ostalih, kretao se puno po terenu vidi se da ima kondiciju.

Mozda vratiti Pjanica na 6 a Medunjanija gurnuti iza spiceva. Lulic mi je nekako izgubio povjerenje ali mozda ga je strah posto nema beka pravog iza sebe
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 11 sep 2014, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 sep 2014, 14:21

u ovom dvomecu nam trebaju minimalno 4 boda ako zelimo zadrzati sanse za drugo odnosno trece mjesto u grupi! ujedno ovo su odlucujuce utakmice za selektora,kojem se drma stolica. u sred Zenice je izgubio od 140 selekcije svijeta,sa skandaloznom igrom. Postava koja je istrcala na teren je bila dosta anemicna,ubacio je 3 tarabe od igraca T.Susica,Vrsajevica i Prcica,i prije svega,oni su dobrim djelom kumovali losoj igri! na klupi drzao Hajrovica,Mujdzu i Medunjanina,i to normalan covjek ne bi uradio,ali imamo zato katstrofalnu igru i poraz,sto mozda bude i dobro u konacnici,jer ako ne osvojimo 4 boda u narednom dvomecu,Susic ide s klupe vjerovatno i mozda tada na klupu dodje covjek koji zna svoj posao,koji je posteniji,korektniji...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, bhfanatic14, HariTz, Normus90 i 49 gostiju.