Goran Zakarić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Goran Zakarić

Post Postao/la DrFilgud » 23 avg 2018, 21:47

emir79 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Stvarno veceras odlicno igra.
Otprilike nivo Duljevica, tako mi djeluje. Vidjecemo da li ce uspjeti zadrzati ovaj nivo.
Imamo strasna krila. Duljevic lijevo Zakaric desno na kontra nogu. Veceras Zakaric najbolji na terenu. Poceo na lijevom boku, zavrsio na desnom. Odlican je.
Sad bas odlicna, ne treba pretjerivati, ali ako moze ovako da igra protiv Besiktasa, onda sigurno moze dati ruke i reprezentaciji.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 23 avg 2018, 21:48

Odlican Zakaric za sada protiv Besiktasa.
Vidim pominjete prekide, izvodi ih jer na terenu nema Sume i Tosica, ali ni Jankovica. ;)

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 avg 2018, 21:55

Sad ćemo vidjeti kakva pluća ima, i Duljević i Hajrović ispušu već oko ove 60. minute, a on je do sada stalno trčao od gola do gola i baš me zanima ima li snage za još pola sata ili će nestati sa terena.

zanatlija57
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija57 » 23 avg 2018, 22:06

Drape je napisao/la:Sad ćemo vidjeti kakva pluća ima, i Duljević i Hajrović ispušu već oko ove 60. minute, a on je do sada stalno trčao od gola do gola i baš me zanima ima li snage za još pola sata ili će nestati sa terena.
Jako dobro pitanje. Jedan od onih koji su nakon sat vremena nestajali sa terena je bio i Ibričić. Kada je trebao ići u Francusku, obavio testiranja i tada su tamošnji ljekari rekli da nemože se fizički spremiti za 90 i više minuta. Definitivno je bilo tačno.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 avg 2018, 22:26

Dobar bio, možda i najbolji na terenu.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 avg 2018, 22:34

Najviše je prijetio a i kad je Pepe izlazio pozdravio se sa njim. Svašta se o Pepeu može reći ali igrao je i sa i protiv velikih fudbalera.

Za nadati se da Zakarić pokazivati ovakve partije i u reprezentaciji.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 avg 2018, 23:09

bhsport je napisao/la:Zaka majstor ove igre.
I opet je potvrdio, profesor doktor Zakaric.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 avg 2018, 23:11

Evo asistencije

slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 avg 2018, 23:16

Shadows je napisao/la:Odlican Zakaric za sada protiv Besiktasa.
Vidim pominjete prekide, izvodi ih jer na terenu nema Sume i Tosica, ali ni Jankovica. ;)
Sto ih nema? Ozlijeda ili ...
Pa morate vi malo pljucnut jer inace ne bi bili vi.
Trebao si ostati samo na prvoj recenici. :)

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 24 avg 2018, 00:11

Nemam ja sta pljucnut. Niti mi je Suma drazi od Zakarica, stavise.
Tosic je povrijedjen. Suma van formr, a Jankovic se veceras povrijedio.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 avg 2018, 00:19

Shadows je napisao/la:Nemam ja sta pljucnut. Niti mi je Suma drazi od Zakarica, stavise.
Tosic je povrijedjen. Suma van formr, a Jankovic se veceras povrijedio.
Pa ako je ovaj van forme, drugi dok je igrao bio smijesan sto ih dovodis u relaciju sa Zakaricem. Cini mi se da si nedavno po temi Zeljeznicara pisao da vam ne treba balvan kao Zakaric. Sada ga ono pomalo pljuckas, kao on nije ni 4. izvodjac prekida nego ovi bolji izvodjaci ne igraju. Bio vam je veceras najbolji igrac i ako je on balvan ono drugo su cjepanice.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 24 avg 2018, 00:30

Ostajem pri stavu za Zakarica.
Veceras je odigrao odlicno, ali sacekajmo ostatak sezone. Ne mozemo na osnovu jedne utakmice praviti zakljucak.
Da cetvrti je izvodjac prekida, ali to ne znaci da je losiji fudbaler od crnogorskog prepotenka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 avg 2018, 00:52

Shadows je napisao/la:Ostajem pri stavu za Zakarica.
Veceras je odigrao odlicno, ali sacekajmo ostatak sezone. Ne mozemo na osnovu jedne utakmice praviti zakljucak.
Da cetvrti je izvodjac prekida, ali to ne znaci da je losiji fudbaler od crnogorskog prepotenka.
Aj dobro. Sorry, nije ni vazno.
.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 24 avg 2018, 08:00

Tristan10 je napisao/la:
mire96 je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:Sad nam Zakaric valja, a kad je dobio poziv da mi je samo vratiti komentare. Potpuno je i onda zasluzio poziv kao najbolji igrac lige, i sada zasluzuje kao najbolji igrac Partizana do sada u ovoj utakmici.
U reprezentaciji je i dalje bio los. Ni sad ne kazem da apsolutno zasluzuje poziv, ali obzirom da redovno igra na dosta vecem nivou od BHPL, ima priliku da igru podigne na taj nivo, i za sada u Partizanu nije los. Zato i kazem da se nadam da ce napredovati.
Njegov nivo je isti kao kad je igrao domacu ligu. Nije se nista promjenilo u roku 3 sedmice. Individualno je ravnopravan protiv respektabilnog protivnika. Asistencija, odgovorna igra u defanzivi i jos jedan dobar pokusaj iz distance.
Samim tim sto igra u jacem klubu i jacoj ligi znaci da igra na vecem nivou, te su mu dobre partije znacajnije. Da ne spominjem koliko bi vrijedno bilo kad bi igrao grupe u EL. Znacajnija je dobra partija protiv ekipe u rangu Young Boysa nego tri dobre partije protiv Zrinjskog. Stvar je dokazivanja, a mislim da se dosta cesce pokazalo da kvalitetan igrac i BHPL to nije u jacoj sredini, nego da jeste. To i dalje ne mora nista znaciti, jer ako nastavi pruzati partije koje je do sad pruzao u repki, onda svakako nije bitno sto on dobro igra u Partizanu kad je u reprezentaciji nula.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2018, 09:44

emir79 je napisao/la:
Otprilike nivo Duljevica, tako mi djeluje. Vidjecemo da li ce uspjeti zadrzati ovaj nivo.
Imamo strasna krila. Duljevic lijevo Zakaric desno na kontra nogu. Veceras Zakaric najbolji na terenu. Poceo na lijevom boku, zavrsio na desnom. Odlican je.
Taman sa klupe da zamijeni Viscu katkad. Oba ta nabrojana su sve osim strasna, vi kao da ne gledate fudbal ako su Dulja i Zakaric strasna krila.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 avg 2018, 09:55

Beduin je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Taman sa klupe da zamijeni Viscu katkad. Oba ta nabrojana su sve osim strasna, vi kao da ne gledate fudbal ako su Dulja i Zakaric strasna krila.
Protivnici na aparatima zbog strašnih krila Partizana i Dresdena.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2018, 10:22

Sta ja imam biti protivnik igraca koji nemaju nista sa Slobodom. Ja sve te igrace gledam kroz prizmu repke i drago mi je da igraci iz nase lige uspiju. Al ti igraci nista strasno nemaju u sebi, nego su osrednja krila, pogotovo jedan Drezden ispadne iz kupa bolan od nekih sarlatana slicnih njima. Partizan je opet tu na Evropskoj sceni, vrti se pa se moze lakse cuti i za Zakarica.

Cuj strasna krila, hahaha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 avg 2018, 10:24

Beduin je napisao/la:Sta ja imam biti protivnik igraca koji nemaju nista sa Slobodom. Ja sve te igrace gledam kroz prizmu repke i drago mi je da igraci iz nase lige uspiju. Al ti igraci nista strasno nemaju u sebi, nego su osrednja krila, pogotovo jedan Drezden ispadne iz kupa bolan od nekih sarlatana slicnih njima. Partizan je opet tu na Evropskoj sceni, vrti se pa se moze lakse cuti i za Zakarica.

nemoj biti beduin, covjek samo misli isto sto i ti :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 avg 2018, 10:29

Beduin je napisao/la:Sta ja imam biti protivnik igraca koji nemaju nista sa Slobodom. Ja sve te igrace gledam kroz prizmu repke i drago mi je da igraci iz nase lige uspiju. Al ti igraci nista strasno nemaju u sebi, nego su osrednja krila, pogotovo jedan Drezden ispadne iz kupa bolan od nekih sarlatana slicnih njima. Partizan je opet tu na Evropskoj sceni, vrti se pa se moze lakse cuti i za Zakarica.

Protivnici naše reprezentacije :mrgreen:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 24 avg 2018, 10:30

Dobro je sto je Zakaric pokazao da moze igrati u jednom ozbiljnom klubu i odigrati dobru partiju protiv jos ozbiljnijeg kluba.
To je ohrabrujuce za reprezentaciju, ako moze prolaziti kroz odbranu Besiktasa, moci ce valjda i kroz odbranu S Irske i Austrije.
Strasna krila su Mane i Salah, Ribery i Robben, Dulja i Zakraic jos trebaju da dodju do nivo pristojnih krila.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.