Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 dec 2013, 23:59

Ne glasam bas inace na ovim izborima nit smatram ionako da bi trebao, niti dajem neka posebna misljenja o toj temi, ovakve stvari su uglavnom subjektivni dojam osoba koje te ''okruzuju'', tako da ces jako cesto vidjeti hrpu ljudi koji navode one koji im cine sugovornike na temama tipa chat, ili u facebooku i sl., sto me inace ne zanima nit sudjelujem, a u konacnici forum je tu da se izrazi misljenje, bilo dobro ili lose, na svoj neki nacin, ne mora se sve ni kvantificirati. Moguce je da od neaktivnih clanova ili ''citatelja'' ima osoba koje su dosta kompetentnije od polovice forumasa koji su aktivni i svakodnevno sudjeluju u raspravama, kao sto zasigurno ima osoba koje i isuvise zauzimaju ''pisani prostor'', a spadaju u neku drugu domenu, sve je relativno.

Osobno ne volim jedino zatvorene likove prepune predrasuda i stereotipa, one koji drugima spremno ''kace'' osobine koje sami posjeduju u najgorem stupnju, sto je logicno s obzirom da je to obicno izraz vlastite nesigurnosti, one koji vlastite frustracije nisu u stanju izbaciti drugacije nego kroz svoju usku prizmu shvacanja svijeta i svog okruzenja, svojih sugradjana, svojih sudrzavljana, sto ih ne smeta da to svejedno svakodnevno rade, a pogotovo jos ako su kojim slucajem pojedina ''gradska raja'' koja bi ostatku iz svog izrazenog kompleksa superiornosti potpomognutog deluzijama o vlastitoj velicini generirala pricu i stvarala animozitet bez potrebe. Trollovi su pak prica sama za sebe, doduse dobar troll zlata vrijedi, al to je rijetkost, postoji tanka linija izmedju takvog cega i krajnje iritantnosti i mantranja iste stvari do besvijesti da se vise ne mogu pojedine teme ni procitati bez takvog cega, sto je dosta kvalitetnih i konstruktivnih clanova otjeralo, narocito na NBA i Premijer Liga podforumima.

Sto se mene osobno tice, ja se svakako ne slazem s vecinom ljudi bit ce, ili jednostavno hladno, arogantno djelujem pa me vecina ljudi i dozivljava kao ''hostile'', iako sam vecinom u potpunosti indiferentan i analiticki nastrojen, no u sustini i baziran na jednakost, medjusobno uvazavanje, postovanje i cvrstu argumentiranost, bez djetinjarija i bez trollanja na razini 14ogodisnjaka. S onima koji posjeduju dozu ozbiljnosti, dozu argumentacije, sarkazma, zdravog humora i uma otvorenog za raspravu o bilo kojoj temi bilo kakve razine osjetljivosti ili diskutabilnosti, uvijek mogu pricati i uvazavati, a ima ih ipak vise nego dovoljno da ih se navodi ovako u pet clanova jer ce netko uvijek nezasluzeno izostati, a u jednom momentu je pokazao da je primarno covjek, analitican i realan, argumentiran i bez predrasuda (podrazumijeva se i sportski izuzetno potkovan), nesto sto, u BiH drustvu a ne samo nekom virutalnom ss.ba nebitnom forumu, vrijedi puno vise i puno je rijedje od necijeg poimanja ''normalnog covjeka''. Ali nije na svakome da i to vidi ili se tako ponasa.
Cestitke pobjedniku tko god vec da bude.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 09 dec 2013, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 dec 2013, 00:00

A koliko sam ja upratio,nisi ni ti bas omiljen tamo...
Keep walking.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 dec 2013, 01:04

glasao sam onako iz zeze... glasao za one koji su mi dobro društvo na nesportskim temama... najbolji forumaši su predobri da ih numerišemo... mada da ne bude zabune i ovi što sam im dao glasove su dobri... oni su više kao jao zlatni trolovi... sa njima se možeš zezati i šaliti... zbog njih mi forum zabava a ne samo ozbiljan... šta ću ja sam neozbiljan čojek
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 dec 2013, 08:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne glasam bas inace na ovim izborima nit smatram ionako da bi trebao, niti dajem neka posebna misljenja o toj temi, ovakve stvari su uglavnom subjektivni dojam osoba koje te ''okruzuju'', tako da ces jako cesto vidjeti hrpu ljudi koji navode one koji im cine sugovornike na temama tipa chat, ili u facebooku i sl., sto me inace ne zanima nit sudjelujem, a u konacnici forum je tu da se izrazi misljenje, bilo dobro ili lose, na svoj neki nacin, ne mora se sve ni kvantificirati. Moguce je da od neaktivnih clanova ili ''citatelja'' ima osoba koje su dosta kompetentnije od polovice forumasa koji su aktivni i svakodnevno sudjeluju u raspravama, kao sto zasigurno ima osoba koje i isuvise zauzimaju ''pisani prostor'', a spadaju u neku drugu domenu, sve je relativno.

Osobno ne volim jedino zatvorene likove prepune predrasuda i stereotipa, one koji drugima spremno ''kace'' osobine koje sami posjeduju u najgorem stupnju, sto je logicno s obzirom da je to obicno izraz vlastite nesigurnosti, one koji vlastite frustracije nisu u stanju izbaciti drugacije nego kroz svoju usku prizmu shvacanja svijeta i svog okruzenja, svojih sugradjana, svojih sudrzavljana, sto ih ne smeta da to svejedno svakodnevno rade, a pogotovo jos ako su kojim slucajem pojedina ''gradska raja'' koja bi ostatku iz svog izrazenog kompleksa superiornosti potpomognutog deluzijama o vlastitoj velicini generirala pricu i stvarala animozitet bez potrebe. Trollovi su pak prica sama za sebe, doduse dobar troll zlata vrijedi, al to je rijetkost, postoji tanka linija izmedju takvog cega i krajnje iritantnosti i mantranja iste stvari do besvijesti da se vise ne mogu pojedine teme ni procitati bez takvog cega, sto je dosta kvalitetnih i konstruktivnih clanova otjeralo, narocito na NBA i Premijer Liga podforumima.

Sto se mene osobno tice, ja se svakako ne slazem s vecinom ljudi bit ce, ili jednostavno hladno, arogantno djelujem pa me vecina ljudi i dozivljava kao ''hostile'', iako sam vecinom u potpunosti indiferentan i analiticki nastrojen, no u sustini i baziran na jednakost, medjusobno uvazavanje, postovanje i cvrstu argumentiranost, bez djetinjarija i bez trollanja na razini 14ogodisnjaka. S onima koji posjeduju dozu ozbiljnosti, dozu argumentacije, sarkazma, zdravog humora i uma otvorenog za raspravu o bilo kojoj temi bilo kakve razine osjetljivosti ili diskutabilnosti, uvijek mogu pricati i uvazavati, a ima ih ipak vise nego dovoljno da ih se navodi ovako u pet clanova jer ce netko uvijek nezasluzeno izostati, a u jednom momentu je pokazao da je primarno covjek, analitican i realan, argumentiran i bez predrasuda (podrazumijeva se i sportski izuzetno potkovan), nesto sto, u BiH drustvu a ne samo nekom virutalnom ss.ba nebitnom forumu, vrijedi puno vise i puno je rijedje od necijeg poimanja ''normalnog covjeka''. Ali nije na svakome da i to vidi ili se tako ponasa.
Cestitke pobjedniku tko god vec da bude.
sok i nevjerica :? ovo je forum druze, forum, ostavi se psihologije i etiketiranja drugih ljudi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 09 dec 2013, 08:43

fakat, ba, glasaj il neglasaj, sta raje piše ovdje, ne kazem da nisu u pravu, al forum je ba, hoš-neš-Bangladeš, kapiš. ima naravno ljudi za koji bi trebo glasat, a ne mogu svi u onih pet, stoga je mozda bolje i bilo da se glasa za deset forumasa, jer sirok jest pojam "najbolji forumas". Svaka tema ima po jednog, svaki pdf, stoga jeste tesko izabrat, al eto uguraj par forumaša za koje smatras da zasluzuju bit tu i alividerći.

nesto slabo upratih da je BigBigBang dobio koji glas, al eto, ja sam dao Greivisu, tu je to negdje :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 dec 2013, 09:48

A tek sad vidjele koliko sam dobrih forumasa izostavio.Od Dantesa,Lena,Redsa,Bluesa pa do raja sa chata i teme serije :oops: :o :o
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 dec 2013, 11:39

sonik24 je napisao/la:fakat, ba, glasaj il neglasaj, sta raje piše ovdje, ne kazem da nisu u pravu, al forum je ba, hoš-neš-Bangladeš, kapiš. ima naravno ljudi za koji bi trebo glasat, a ne mogu svi u onih pet, stoga je mozda bolje i bilo da se glasa za deset forumasa, jer sirok jest pojam "najbolji forumas". Svaka tema ima po jednog, svaki pdf, stoga jeste tesko izabrat, al eto uguraj par forumaša za koje smatras da zasluzuju bit tu i alividerći.

nesto slabo upratih da je BigBigBang dobio koji glas, al eto, ja sam dao Greivisu, tu je to negdje :)
Ma 50 forumasa treba stavit. Pa kad se budu brojali glasovi da popizdim u potpunosti. 5 je sasvim korektno, ne bi bilo zanimljivo da mozes dat glas svima koji gotivis :mrgreen:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 dec 2013, 11:49

Legendooo jesi li to obeco poso u preventu svima koji glasaju za tebe? :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 dec 2013, 11:54

Mogu li za Charlia glasati?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 dec 2013, 11:55

Greivis je napisao/la:Mogu li za Charlia glasati?
Možeš za mene,za Charlia ne znam.. :mrgreen:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 dec 2013, 12:00

Narin je napisao/la:
Ti si neupitan. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 dec 2013, 12:04

Greivis je napisao/la:
Narin je napisao/la:
Ti si neupitan. 8-)
za 1 bod. :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 dec 2013, 14:29

Malo prostora za glasanje, samo 5 osoba. Izoastavio sam ih jos mnogo, sa pdf tenis (bh sport - dobro on je i u ostaslim aktivan), formance, magica itd, sa chata....) :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 dec 2013, 14:42

bagrcavi je napisao/la:Legendooo jesi li to obeco poso u preventu svima koji glasaju za tebe? :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
:lol:
ja sam mu dao samo 1 bod,valjda me nece poslati da nosam koze.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 dec 2013, 16:16

Izostavio sam namjerno skoro sve sa svoje teme posto momci nemaju konkurencije... ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2013, 17:40

Uvijek kad je ovaj izbor shvatim da ja samo citam temu Uniteda i podforum repke. A na tom podforumu ima nevjerovatni broj gluposti, tako da skoro uvijek sve glasove dajem Unitedovcima. Ovaj put sam ipak dao nesto za Zizoua i Legendi, jer su medji rijetkim kvalitetnim forumasima oko reprezentacije. Mogao je nesto dobit i velez-mostar na primjer, odlican forumas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 dec 2013, 19:29

ko je ono prosle godine pobjedio?

moze li lista pobjednika otkako postoji ovo takmicenje :P

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 dec 2013, 19:39

2009. - RZ88 (Neutral)
2010. - Monolog
2011. - Monolog
2012. - Boccaccio

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 dec 2013, 19:51

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ko je ono prosle godine pobjedio?

moze li lista pobjednika otkako postoji ovo takmicenje :P
neki momak s željine teme, mada ja nikad nisam od njega post procitao.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 09 dec 2013, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 dec 2013, 19:52

Gdje ovaj Boccaccio piše?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, Poligon10, Sheyi i 16 gostiju.