Ma kad ce biti u "vukoe.binama" gdje nece bit u Tuzli. No frx.DukeOfWellington je napisao/la:Nadam se da će se šta u Tuzli izmajmunisat', daleko Sarajevo.
SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
- brzitesanj
- Kontakt:
Evo ja našo u jednoj trgovini u Tešnju sličice SP( evo ja uslio album), al u albumu imaju i igrači iz Crne Gore, Srbije; Albanije a čini mi se da nisu sve reprezentacije koje učestvuju
. Proizvođač je Simulacija Beograd. Cijena paklice je 0,50 KM a u paklici 5 silčica, standardno.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
brzitesanj je napisao/la:Evo ja našo u jednoj trgovini u Tešnju sličice SP( evo ja uslio album), al u albumu imaju i igrači iz Crne Gore, Srbije; Albanije a čini mi se da nisu sve reprezentacije koje učestvuju. Proizvođač je Simulacija Beograd. Cijena paklice je 0,50 KM a u paklici 5 silčica, standardno.
![]()

Cuj ima Srbija, Crna Gora, Albanija...

Samo vidi ima li i Makednonije i Slovenije?
- brzitesanj
- Kontakt:
Nisam ni ja mogo vjeovat kad sam vidjeo da ima Srbija, Albanija, Crna Gora, al 100% da imaju u albumu Evo ja kupio jednu paklicu i dovio Lorika Canu Albanac. Makedonije i Slovenije mislim da nema.
Ma to je neko skonto pa ubacio ove ex YU reprezentacije jer ce se na tom tržištu prodavat, pa da bolje idu.

Ma to je neko skonto pa ubacio ove ex YU reprezentacije jer ce se na tom tržištu prodavat, pa da bolje idu.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ma samo panini furat treba 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
[youtube][/youtube]
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
jel se zna cijena jedne kesice?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- alan_kardec
- Kontakt:
ma šta se ložite, nije ovo album i sličice koje mi tražimo. ovaj album je bio u prodaji još prošle godine, možda i ranije. u njemu imaju repke poput perua, bolivije, venecuele...
ovaj koji nama treba, izlazi u martu/aprilu.
ovaj koji nama treba, izlazi u martu/aprilu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Samo da objasnimo raji koja ne zna(mada ih većina vjerovatno zna)..ovo nije album svjetskog prvenstva....ovo je neka X varijanta..cijena jedne kesice je bila 0,50 KM (pola markice)..to je sigurno ,jer je nas više zajednički pokušalo popuniti taj album.....sa nestrpljenjem čekam oficijelni Paninijev album...Slobodas je napisao/la:[youtube][/youtube]
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Jel to taj album gdje se mi nalazimo? Pa lik nije dobio ni jednu našu sličicuaqarius je napisao/la:Samo da objasnimo raji koja ne zna(mada ih većina vjerovatno zna)..ovo nije album svjetskog prvenstva....ovo je neka X varijanta..cijena jedne kesice je bila 0,50 KM (pola markice)..to je sigurno ,jer je nas više zajednički pokušalo popuniti taj album.....sa nestrpljenjem čekam oficijelni Paninijev album...Slobodas je napisao/la:[youtube][/youtube]

KUPUJEM sličicu Panini UEFA EURO 2008 Austrija-Switzerland broj 1
Ili da se dogovorimo za neku razmjenu ako ima neko, sve opcije uključene
Ili da se dogovorimo za neku razmjenu ako ima neko, sve opcije uključene

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- alan_kardec
- Kontakt:
AsharaK je napisao/la: Jel to taj album gdje se mi nalazimo? Pa lik nije dobio ni jednu našu sličicu
nije bolan, pisali smo već o tome. ovo je album koji se odnosi na kvalifikacije, a ne na WC.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nisam znao. Izvinjavam se...alan_kardec je napisao/la:AsharaK je napisao/la: Jel to taj album gdje se mi nalazimo? Pa lik nije dobio ni jednu našu sličicu
nije bolan, pisali smo već o tome. ovo je album koji se odnosi na kvalifikacije, a ne na WC.
Kolko taj album ima slicica? Obzirom da su kvalfe igrali preko 200 drzava.alan_kardec je napisao/la:AsharaK je napisao/la: Jel to taj album gdje se mi nalazimo? Pa lik nije dobio ni jednu našu sličicu
Ovo nije ni album kvalifikacije,mada je nešto u tom fazonu,kao što mu i ime kaže....sa svakog kontinenta ima čini mi se nekoliko reprezentacija( čini mi se da ima Hrvatska,Francuska...i još par evropskih repki,Čile,Kolumbija pa i neke što kažu egzotične repke..mada nisam 100% siguran koje...album sam imao ali sada nije kod mene pa nebi da bubam napamet.Uglavnom album nije nešto naročito,ustvari za mene je totalni promašaj...strpiti se još malo pa uzeti pravu stvar...
http://****/foto/panini-objavio ... a-sp-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;
sport*baRafael30 je napisao/la:http://****/foto/panini-objavio-naslovnu-stranu-albuma-za-sp-2014/
http://www.cardzreview.com/wp-content/u ... -album.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nije salaLik je napisao/la:http://www.cardzreview.com/wp-content/u ... -album.jpg

Ja hebo te, nikad dočekatFliX je napisao/la:Nije salaLik je napisao/la:http://www.cardzreview.com/wp-content/u ... -album.jpg, na koricama i nasa zastava

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.