Gdje si našo taj podatak?Alucard je napisao/la:Evo iz Paninija (firma koja pravi albume i samoljepljive sličice) izjavili da će sličica Avdije Vršajevića biti jedna od najrjeđih za dobiti! Eto tako...pa vi koji ćete kupovati albume i lijepiti te sličice da u startu znate da je naš Avdija upao u jako odabrano društvo među 20 igrača za koje će se mnoga djeca, omladinci i ostali boriti!
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

formacija se ubila za SP. Samo mijenjati nekad Zahirovic-Rahimic. Zavisi koliko general moze igrati

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
treba biti bezobrazan pa vedu izbaciti iz prvih 11Bosniacum Lilium je napisao/la:
formacija se ubila za SP. Samo mijenjati nekad Zahirovic-Rahimic. Zavisi koliko general moze igratiI Miske-Pjanic
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
trebao bi biti kamikaza pa sa onim sastavom krenuti na Spaniju, Holandiju... 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Neka Vede, ali protiv vecih ekipa Miske mora na klupu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zanimljivo, mislim da bi Mensuru godila takva pozicija, kao i Lulića, ali ne dolazi u obzir jer je previše ofanzivna. Iole jača ekipa bi nas razbila po bokovima.
Drugi šešir su Afrikanci i Južnoamerikanci, tj. reprezentacije s tih kontinenata koje su se plasirale (za sada, to su Čile i Ekvador, a Afrika još nije gotova (tu su u opticaju Burkina Faso ili Alžir, Obala Slonovače ili Senegal, Etiopija ili Nigerija, Tunis ili Kamerun, Gana ili Egipat) = 7
Treći šešir donosi evropske ekipe, ali tu se nalazi i naša Bosna i Hercegovina, stoga iz tog dijela ne prijeti opasnost i to neću analizirati. = 8
Četvrti šešir nam donosi ekipe iz Sjeverne Amerike, Okeanije i Azije. To su trenutno Kosta Rika, SAD, Honduras, Australija, Japan, Iran i Južna Koreja. = 7
Ukupno je ovdje 30 ekipa, tako da nam trebaju još 2 ekipe. Njih ćemo dobiti interkontinentalnim playoff sistemom, u kome se sastavu: Urugvaj - Jordan, Meksiko - Novi Zeland. Dakle, dva prolaznika iz ovih sudara će zauzeti upražnjena mjesta u drugom i četvrtom šeširu, što na koncu daje 32 ekipe.
Nadam se da nisam ništa pogriješio; ukoliko jesam (lako moguće), sugerišite da ispravimo i dobijemo kvalitetan šablon za moguće protivnike naše reprezentacije.

Ako sam dobro shvatio, prema postu od korisnika @fixator, nama iz prvog šešira dolaze Španija, Argentina, Njemačka, Italija, Kolumbija, Belgija (iznenadio sam se kada sam ih vidio tako visoko), Holandija ili Brazil. Dakle, prvih 7 ekipa prema FIFA-inom rankingu + domaćin. =8fixator je napisao/la:evo kako izgleda grupa u BRAZILU:
1. 7 najbolje rangiranih iz oktobra+ Brazil
2. afričke i južnoameričke ekipe
3. evropske ekipe
4. concacaf - afc- oceania
Drugi šešir su Afrikanci i Južnoamerikanci, tj. reprezentacije s tih kontinenata koje su se plasirale (za sada, to su Čile i Ekvador, a Afrika još nije gotova (tu su u opticaju Burkina Faso ili Alžir, Obala Slonovače ili Senegal, Etiopija ili Nigerija, Tunis ili Kamerun, Gana ili Egipat) = 7
Treći šešir donosi evropske ekipe, ali tu se nalazi i naša Bosna i Hercegovina, stoga iz tog dijela ne prijeti opasnost i to neću analizirati. = 8
Četvrti šešir nam donosi ekipe iz Sjeverne Amerike, Okeanije i Azije. To su trenutno Kosta Rika, SAD, Honduras, Australija, Japan, Iran i Južna Koreja. = 7
Ukupno je ovdje 30 ekipa, tako da nam trebaju još 2 ekipe. Njih ćemo dobiti interkontinentalnim playoff sistemom, u kome se sastavu: Urugvaj - Jordan, Meksiko - Novi Zeland. Dakle, dva prolaznika iz ovih sudara će zauzeti upražnjena mjesta u drugom i četvrtom šeširu, što na koncu daje 32 ekipe.
Nadam se da nisam ništa pogriješio; ukoliko jesam (lako moguće), sugerišite da ispravimo i dobijemo kvalitetan šablon za moguće protivnike naše reprezentacije.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@ramiral ti si Bugojanac? I ja sam 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Meho Kodro takodje, koji je zrtvovao selektorsku poziciju i pokrenuo revoluciju.FCS je napisao/la:Nekako u ovoj gužvi neopravdano zapostavljen najzaslužni čovjek za opstanak našeg fudbala, i plasman na SP IVICA OSIM ŠVABO
de ga ne seriCartman je napisao/la:Neka Vede, ali protiv vecih ekipa Miske mora na klupu.
Ne zna se još, ali najvjerovatnije će biti tako.Claus je napisao/la:Zanimljivo, mislim da bi Mensuru godila takva pozicija, kao i Lulića, ali ne dolazi u obzir jer je previše ofanzivna. Iole jača ekipa bi nas razbila po bokovima.![]()
Ako sam dobro shvatio, prema postu od korisnika @fixator, nama iz prvog šešira dolaze Španija, Argentina, Njemačka, Italija, Kolumbija, Belgija (iznenadio sam se kada sam ih vidio tako visoko), Holandija ili Brazil. Dakle, prvih 7 ekipa prema FIFA-inom rankingu + domaćin. =8fixator je napisao/la:evo kako izgleda grupa u BRAZILU:
1. 7 najbolje rangiranih iz oktobra+ Brazil
2. afričke i južnoameričke ekipe
3. evropske ekipe
4. concacaf - afc- oceania
Izbjeći:
1.šešir: Sve osim Belgije i Italije, eventualno Kolumbije.
2.šešir: Čile, Nigerija i Gana, Obala Slonovače hvata zalet, možda i njih. Urugvaj prolazi tako da ni oni nisu poželjni.
4.šešir: Honduras, Japan i pobjednika playoffa.
ni slucajnoBosniacum Lilium je napisao/la:trebao bi biti kamikaza pa sa onim sastavom krenuti na Spaniju, Holandiju...
NARAVNOUnofficialpage je napisao/la:@ramiral ti si Bugojanac? I ja sam

Najbolje bi bilo po meni :
Italija - uvijek lošije igraju grupne faze na velikim takmičenjima a mislim da bi ih mogli otključati bar bod da im otkinemo
Vahin Alžir, Burkina Faso, Slonove ne bih volio, imaju dobrih igrača, možda Senegal ili Etiopiju, siguran sam da bi ih mogli ''drmnuti''
Honduras ili Kostarika i njih bi mogli opaliti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Hocemo Belgiju iz prvog šešira oni su nam redovna mušterija, Mexico iz drugog da im konacno dohakamo nakon 2 prijateljske, i Vahida iz treceg ako nam slucajno iz prve dvije utakmice zafali bodova 

Nerealno, Salihovic bi trebao na DM,kolasinac na beka..zaha i rahimic klupaBosniacum Lilium je napisao/la:
formacija se ubila za SP. Samo mijenjati nekad Zahirovic-Rahimic. Zavisi koliko general moze igratiI Miske-Pjanic
Kvalitetniji su i trebali bi proći, ali ja bih baš iz tog pota gdje budu oni njih izbjegao. Tvrd nogomet, dobar trener, mislim da nam ne bi nikako odgovarali.badblueboylivno je napisao/la:Znam,ali ce vjerovatno proci,jer su dosta kvalitetniji od Burkine FasoMetanor je napisao/la:ALžir još nije siguran, izgubio je prvu.Metanor je napisao/la:Svicarska,Autralija,Alzir,grupa,koju bi prosli sa cetiri,sest,sedam ili devet bodova,to je moj pick za Brazil !
Bolje bi bilo dobiti nekog od para Tunis/Kamerun (ne znaš tko je gori) ili Nigeriju.[/quote]
Ma dosta su jaci i Tunis,i Nigerija,a pogotovo Kamerun od Alzira,ma lako mi igramo sa ekipama kakva je Alzir,dobro drzimo posjed,stvaramo puno tih,polusansi,uglavnom ne bi nikako volio,Kamerun,dok bi Australija bila jackpot,bas su slabi..
Kolumbija
Burkina
Iran
BIH
Burkina
Iran
BIH

Senegal i Etiopija neće proći, a Honduras je jaka i nezgodna reprezentacija, vjerovatno bolja i od Slovačke, fizički odlična ekipa.ramiral je napisao/la:NARAVNOUnofficialpage je napisao/la:@ramiral ti si Bugojanac? I ja sam![]()
Najbolje bi bilo po meni :
Italija - uvijek lošije igraju grupne faze na velikim takmičenjima a mislim da bi ih mogli otključati bar bod da im otkinemo
Vahin Alžir, Burkina Faso, Slonove ne bih volio, imaju dobrih igrača, možda Senegal ili Etiopiju, siguran sam da bi ih mogli ''drmnuti''
Honduras ili Kostarika i njih bi mogli opaliti.
Za ove što priželjkuju Nigeriju napomena da je Nigerija prvak Afrike, bez obzira na očajnu realizaciju s kojom bi bez problema prošli grupu 2010. i Kup konfederacija ove godineč.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma dajte nam
Spanija
Brazil
Njemacka
BiH

Spanija
Brazil
Njemacka
BiH

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
da izbacimo favorite u grupi odmahUnofficialpage je napisao/la:Ma dajte nam
Spanija
Brazil
Njemacka
BiH

Da se kasnije ne mucim sa njimaLenBias je napisao/la:da izbacimo favorite u grupi odmahUnofficialpage je napisao/la:Ma dajte nam
Spanija
Brazil
Njemacka
BiH

A nama Braaziiiil jeeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.