To što si primio od Travnika 4 gola je iskljucivo do taktike. Najbolje bi bilo da uslikaš taktiku i postaviš ovdje ili ako hoceš meni pošalji u pp. To vezano za treninge nije neko sveto slovo. Imaš timske treninge. Jedan dio imaš kako ti tamo piše general trening(tu stavljaš nešto gdje ce se na svakom treningu odvojit vremena za to pitanje, ako primaš puno golova stavi tu defending). Nakon toga, imaš match trening(tu stavljaš nešto što ce se posvetiti pažnja na treningu prije meča, npr. meni je tu vecinom taktika). Ispod imaš treninge za svaku sedmicu, 4 rubrike. Na pocetku je najbolje da ganjaš treninge fitnesa i taktike, ali pazi da ne stavljaš trening level high, jer su igraci tek s pauze došli. Poslije, za svaku sedmicu kombinuj. U jednoj neka ti bude fokus attacking, drugoj fitnes, treca ball control. Svega pomalo i vremenom ce ici na bolje.19risha88 je napisao/la:Ma jarane ne mogu ja skontat nikako one treninge i to... Daj nek neko pojasni one treninge,ako mu nije mrsko,... Hajd taktiku ono,nekad izgubis nekad dobijes,al se ne bi smjelo dešavati da gubim na svom 0-4 od Travnika u prvih 38 minuta,a kod Slavije 1-1 odigram...
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
Znam da ste slali milion puta i da vas vecinu nervira kad neko ovo napise
al' eto zamolio bih nekog ako mu nije mrsko da mi posalje na PP ovu verziju sto svi igraju i ne crasha im da sebi skinem.

nerkolfc je napisao/la:Znam da ste slali milion puta i da vas vecinu nervira kad neko ovo napiseal' eto zamolio bih nekog ako mu nije mrsko da mi posalje na PP ovu verziju sto svi igraju i ne crasha im da sebi skinem.
Uglavnom da rezimiramo. Posle svih pokušaja da rešim svoj problem nisam uspeo :srbinosm:
Ako ko uspe da reši probem koji glasi kad se pokrene igrica ne desi se ništa a u procesima očita fm.exe nek bude samo ljubazan i obavesti me kako je to odradio.
Hvala
P.S
Jel ko skidao od skidrowa, jel on moze da se igra?
Ako ko uspe da reši probem koji glasi kad se pokrene igrica ne desi se ništa a u procesima očita fm.exe nek bude samo ljubazan i obavesti me kako je to odradio.
Hvala
P.S
Skini ovaj zadnji reloaded crack, imao sam isti problem i rijesen je nakon togaVlado PD je napisao/la:Uglavnom da rezimiramo. Posle svih pokušaja da rešim svoj problem nisam uspeo :srbinosm:
Hvala
P.S

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Forumasi,treba mi mala pomoc.sve mi je ok sto se tice instalacije i cracka ali samo mi imena igraca nisu tacna,pisu na portugalskom ili kojem vec jeziku pa ako imam kakav fix ili patch da imena pisu kako i treba. 

Panagiotis je napisao/la:Forumasi,treba mi mala pomoc.sve mi je ok sto se tice instalacije i cracka ali samo mi imena igraca nisu tacna,pisu na portugalskom ili kojem vec jeziku pa ako imam kakav fix ili patch da imena pisu kako i treba.

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
koji update da trazim?nisam ti ja toliko strucan oko toga pa ako moze malo vise pomoci 

Pa eto imas link u spoileru, otpakujes i imas folder crack i update, kopiras fileove iz foldera update, zatim u taj folder ubacis Reloaded crack i to je to..Panagiotis je napisao/la:koji update da trazim?nisam ti ja toliko strucan oko toga pa ako moze malo vise pomoci
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Počeo sam igrati sa PSG-om, gloryhunter, šta ćete
Budžet mi je bio 40.000.000£, ako se ne varam
Doveo sam dva igrača:
- Miralem Pjanić
- Kurt Zouma
Osvojio sam tri titule (Šampionat i dva kupa), pa mi je budžet za narednu sezonu bio £191M
onda sam krenuo momački u shoping, za svoju dušu
(inače uvijek transfer otplaćujem kroz 48 mjeseci)
- Mesut Ozil (£50M)
- Oscar (£45M)
- Erik Lamela (£45M)
- Jordi Alba (£45M)
- Ter-Stegen (£10.5M)
- Kevin Strootman (£28M)
- Samuel Umtiti (£28M)
Ekipa je mlada, što je jako bitno za igrati na duže vrijeme
- Mesut Ozil (25)
- Oscar (22)
- Erik Lamela (22)
- Jordi Alba (25)
- Ter-Stegen (21)
- Kevin Stootman (24)
- Samuel Umtiti (20)
- Miralem Pjanić (24)
- Lucas Moura (21)
- Marco Verratti (21)
- Kurt Zouma (19)
- Marquinhos (20)
- Javier Pastore (25)
- Lucas Digne (21)
- Blaise Matuidi (27)
- Edinson Cavani (27)
- Ezequiel Lavezzi (29)
- Ibra (32)
- Cristophe Jallet (30)
- Jeremy Menez (27)
- Thiago Silva (29)
P.S. Zouma i Pjanić kidaju, obojica su bila u timu sezone, uz još 6 mojih igrača, dakle 8 sveukupno

FM kao FM mi se dosta sviđa
brži mi je nego FM '13, a posebno mi se sviđa na 2D kad gledam tekmu, pa izbace dole sliku nekog igrača kad zabije gol, bude u offsideu, itd .. uglavnom, sve najbolje za FM '14 

- Miralem Pjanić
- Kurt Zouma
Osvojio sam tri titule (Šampionat i dva kupa), pa mi je budžet za narednu sezonu bio £191M

- Mesut Ozil (£50M)
- Oscar (£45M)
- Erik Lamela (£45M)
- Jordi Alba (£45M)
- Ter-Stegen (£10.5M)
- Kevin Strootman (£28M)
- Samuel Umtiti (£28M)

- Mesut Ozil (25)
- Oscar (22)
- Erik Lamela (22)
- Jordi Alba (25)
- Ter-Stegen (21)
- Kevin Stootman (24)
- Samuel Umtiti (20)
- Miralem Pjanić (24)
- Lucas Moura (21)
- Marco Verratti (21)
- Kurt Zouma (19)
- Marquinhos (20)
- Javier Pastore (25)
- Lucas Digne (21)
- Blaise Matuidi (27)
- Edinson Cavani (27)
- Ezequiel Lavezzi (29)
- Ibra (32)
- Cristophe Jallet (30)
- Jeremy Menez (27)
- Thiago Silva (29)
P.S. Zouma i Pjanić kidaju, obojica su bila u timu sezone, uz još 6 mojih igrača, dakle 8 sveukupno

FM kao FM mi se dosta sviđa

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Konacno jedan post vezan za FM a ne za pirateriju 
Kad god navratim na temu vidim samo key ovo, crash i tako to.
I meni se svidja FM, bolji je od proslog, i brzi.
Interesuje me vidio sam negdje prije nego sto je izasao FM da ima opcija play for win, play for draw i tako slicne opcije, a kad sam krenuo iigrati i do dana danasnjeg nisam to nasao. Zna li neko o cemu pricam?
Kontam bar kad idem u goste Cityu da stavim play for draw

Kad god navratim na temu vidim samo key ovo, crash i tako to.
I meni se svidja FM, bolji je od proslog, i brzi.
Interesuje me vidio sam negdje prije nego sto je izasao FM da ima opcija play for win, play for draw i tako slicne opcije, a kad sam krenuo iigrati i do dana danasnjeg nisam to nasao. Zna li neko o cemu pricam?
Kontam bar kad idem u goste Cityu da stavim play for draw

Glory Glory Man United!
nerkolfc je napisao/la:Znam da ste slali milion puta i da vas vecinu nervira kad neko ovo napiseal' eto zamolio bih nekog ako mu nije mrsko da mi posalje na PP ovu verziju sto svi igraju i ne crasha im da sebi skinem.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ako nabavis salji daljenerkolfc je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Znam da ste slali milion puta i da vas vecinu nervira kad neko ovo napiseal' eto zamolio bih nekog ako mu nije mrsko da mi posalje na PP ovu verziju sto svi igraju i ne crasha im da sebi skinem.

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
evo vam ..
http://thepiratebay.sx/torrent/9130602/ ... _nosTEAM__
http://dfiles.eu/files/gc7pmf4b3/FM14_p ... osTEAM.exe

http://thepiratebay.sx/torrent/9130602/ ... _nosTEAM__
http://dfiles.eu/files/gc7pmf4b3/FM14_p ... osTEAM.exe
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
skinuo sa ova dva linka i instalirao sve i nece da udje uopce u igricu, bilo da ima patch, bilo bez njega...promijenio sam i onaj compatibility na windows 7, ali opet isto..pokaze kao : program ne moze da se pokrene zbog crash dumpa, sad samo zavisi ako ima patch bude fm 14.1.3, ako nema bude ova verzija sa noSteam downloada ---jedino to se mijenja, ali u oba slucaja ista greske, ne ce uopce da otvori igru zbog crash dumpa i pojavi se onaj prozor Close program ili Check for online solution....
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
a ne znam druže,šta da ti kažemultrasstyle_tz je napisao/la:skinuo sa ova dva linka i instalirao sve i nece da udje uopce u igricu, bilo da ima patch, bilo bez njega...promijenio sam i onaj compatibility na windows 7, ali opet isto..pokaze kao : program ne moze da se pokrene zbog crash dumpa, sad samo zavisi ako ima patch bude fm 14.1.3, ako nema bude ova verzija sa noSteam downloada ---jedino to se mijenja, ali u oba slucaja ista greske, ne ce uopce da otvori igru zbog crash dumpa i pojavi se onaj prozor Close program ili Check for online solution....

- fanatic1991
- Kontakt:
@JTS
Ja kada prodajem trazim da mi isplacuju za 48 mjeseci i uvijek trazi procenat od sljedece prodaje (50% ako je moguce
) bolje mi je zbog finansija da mjesecno imam stalan izvor prihoda (pogotov kada igram u slabijem klubu ) a kada kupujem odma sav novac isplatim da ne isplacujem 100 godina 
Ja kada prodajem trazim da mi isplacuju za 48 mjeseci i uvijek trazi procenat od sljedece prodaje (50% ako je moguce

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
moj ti je savjet daj Verratiu što vise prilike,nevjerovatno koliko je koristan igrac na menadzeru,meni po sezoni ima 20-25 asistencija,stavi ga da ti izvodi kornere strašno ih ubacaJTS je napisao/la:Počeo sam igrati sa PSG-om, gloryhunter, šta ćeteBudžet mi je bio 40.000.000£, ako se ne varam
Doveo sam dva igrača:
- Miralem Pjanić
- Kurt Zouma
Osvojio sam tri titule (Šampionat i dva kupa), pa mi je budžet za narednu sezonu bio £191Monda sam krenuo momački u shoping, za svoju dušu
(inače uvijek transfer otplaćujem kroz 48 mjeseci)
- Mesut Ozil (£50M)
- Oscar (£45M)
- Erik Lamela (£45M)
- Jordi Alba (£45M)
- Ter-Stegen (£10.5M)
- Kevin Strootman (£28M)
- Samuel Umtiti (£28M)
- Mesut Ozil (25)
- Oscar (22)
- Erik Lamela (22)
- Jordi Alba (25)
- Ter-Stegen (21)
- Kevin Stootman (24)
- Samuel Umtiti (20)
- Miralem Pjanić (24)
- Lucas Moura (21)
- Marco Verratti (21)
- Kurt Zouma (19)
- Marquinhos (20)
- Javier Pastore (25)
- Lucas Digne (21)
- Blaise Matuidi (27)
- Edinson Cavani (27)
- Ezequiel Lavezzi (29)
- Ibra (32)
- Cristophe Jallet (30)
- Jeremy Menez (27)
- Thiago Silva (29)
P.S. Zouma i Pjanić kidaju, obojica su bila u timu sezone, uz još 6 mojih igrača, dakle 8 sveukupno![]()
FM kao FM mi se dosta sviđabrži mi je nego FM '13, a posebno mi se sviđa na 2D kad gledam tekmu, pa izbace dole sliku nekog igrača kad zabije gol, bude u offsideu, itd .. uglavnom, sve najbolje za FM '14

Taman se zadubio u igricu kad ono pocinje crashati 9.tog septembra, do tad sve normalno radilo
Da li neko mozda zna rjesenje (imam nosteam verziju i njihov update)

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ako ti se neda peglat oko nalaženja fixova probaj resign pa vidi oće proći taj dan.Ako da onda samo se ponovo dodaj u u klub koji vodiš i to je to.Čitao sam da su ljudi ovako rješavali taj problem.MirsoNi je napisao/la:Taman se zadubio u igricu kad ono pocinje crashati 9.tog septembra, do tad sve normalno radilo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.