Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
Veliki bod iz Zenice protiv Čelika. 24:24 (13:11) Bravo momci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Čelik-Vogošća 24:24
Bosna - Derventa 42:33
Gradačac-Krivaja 32:32
8. kolo PL - utakmice od petka 8.11.
Bosna - Derventa 42:33
Gradačac-Krivaja 32:32
8. kolo PL - utakmice od petka 8.11.
Undici stelle - ACM 1899
Nevrijeme u Izviđaču? Jel se to može naslutiti pobjeda Konjuha večeras?
Gracanica-Gorazde 16-7 (poluvrijeme).
Gracanica-Gorazde 16-7 (poluvrijeme).
Gracanica 35-23.
O ćemu bolan ti pričaš, igrači dobili jučer plaću za 10. mjesec, gdje to ima...Večeras pobjeda 30:29, bilo 26:19 10. minuta do kraja, u srijedu pada Derventa...segrt je napisao/la:Nevrijeme u Izviđaču? Jel se to može naslutiti pobjeda Konjuha večeras?
sloga-prijedor 30:23
Maglaj-Kozara 30-25
-
- Kontakt:
@humljub ima ima vjeruj mi 

Ocito pukla tikva u Zivinicima pa sudije (citaj Kamber ) nece vise da pomaže RKKonjuh....konjuh je napisao/la:Bambi- Donekle si i upravu, mada mislim da je to do trenera jer, kako sam čuo od ljudi koji dolaze na treninge, vrlo malo vježba napad.
Lifebook - Jeste bilo ružnih scena al publika je svugdje ista niko ne voli goste. Ovo je kulminacija jer su nam sudije uzele utakmicu u Prijedoru, Sarajevu pa relativno i Vogošći na žalost za to su krivi nesporazumi na relaciji Jasko - sudiska organizacija mada su to lični interesi i Konjuh nebi trebao s time imati veze. Ako si gledao tekmu sjeti se kontra dosuđene noge na 2 razlike, a u korist Dervente i presjecanja tj zaustavljanja Konjuhovih kontra napada da bi se ukazala pomoć povrijeđenom na kontra strani, a isto tako se puštalo da Derventa izvede kontru zabije gol i onda se zaustavi vrijeme i pomogne Konjuhovom igraču.
Sve u svemu Derventa odlična sa pomalo kratkom klupom,a Konjuhov napad nije ni za druge lige.
Sudije ponavljam okačite pištaljku o klin
Najviše volim ove generale nakon bitke. Sto se nisi oglasio prije utakmice? Za plaću ne znam, ali sam čuo da se do zadnje nije znalo tko će se od igrača pojaviti na utakmici, zbog nekih neispunjenih "predizbornih" obećanja . Proveren Info. Toliko od mene.humljub je napisao/la:O ćemu bolan ti pričaš, igrači dobili jučer plaću za 10. mjesec, gdje to ima...Večeras pobjeda 30:29, bilo 26:19 10. minuta do kraja, u srijedu pada Derventa...segrt je napisao/la:Nevrijeme u Izviđaču? Jel se to može naslutiti pobjeda Konjuha večeras?
Pa ti si glumio generala prije bitke,a očito nemaš činove al imaš pokvarene porive.segrt je napisao/la:Najviše volim ove generale nakon bitke. Sto se nisi oglasio prije utakmice? Za plaću ne znam, ali sam čuo da se do zadnje nije znalo tko će se od igrača pojaviti na utakmici, zbog nekih neispunjenih "predizbornih" obećanja . Proveren Info. Toliko od mene.humljub je napisao/la:O ćemu bolan ti pričaš, igrači dobili jučer plaću za 10. mjesec, gdje to ima...Večeras pobjeda 30:29, bilo 26:19 10. minuta do kraja, u srijedu pada Derventa...segrt je napisao/la:Nevrijeme u Izviđaču? Jel se to može naslutiti pobjeda Konjuha večeras?
U Derventi , bodova nema i tacka....Sanjaj, a kad se probudis...........
-
- Kontakt:
Pane i Celik ce pregaziti Derventu ko plitak potok,bice opet 40 komada,za ostale ne znam.
Hoce, ako Derventa ponovo bude igrala sa drugom postavom i omladincima jer za kup nisu bili zainteresovani, ne zanima ih! A sto se tice Izvidjaca, bice to zanimljiva i teska utakmica ali od pobjede Izvidjaca nema nista!!!
-
- Kontakt:
E moj momak mozete vi i posuditi igraca od druge ekipe,i opet ce Pane to pregaziti samo ako bude htio jedino je to pitanje,pa Celik je gromada
Decko, ti mora da si nekakav Panetov buljas pa ga dizes u nebesa!? Pa nije Pane bogom dan,a ni Celik, sto smo vidjeli i protiv Vogosce kad su ga pola sata sebi dovodili...
-
- Kontakt:
Ja mislio da se ti razumijes nesto a ti nemas pojma,pa to je Pane malo pustio da liga bude zanimljivija,moj djecak nagazit ce vas Pane 20 razlike kad se celicna masina zahukta
- samo_lijevo
- Kontakt:
Paneta za predsjednika Barselone!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.