Pošto si moderator, počisti ovo smeće od postova koji su nanizali oni kojima je tuđi usjpeh lični neuspjeh. Neka ti on nabroji ekipe koji su filijali njegovom timu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa hajmo gledati Spansku ligu u zadnjih 10-ak godina pa i za nju mozemo reci da je monopol jer Barca suvereno vlada, osvaja sve i svasta, kupuje sta zeli, unistava redom, dok Real bljesne neku sezonu, osvoji ligu ali bez neke konstante.MaGiCa je napisao/la: A onda pogledamo na istoriju BL u poslednjih 40 godina i vidimo samo jedno ime koje u kontinuitetu osvaja titule i pravi rezultate u Evropi. I bude nam odmah lakse, jer navijamo za taj klub. Ali, ne znamo da li navijamo za taj klub radi tog kluba ili radi rezultata koje taj klub uvek pravi.![]()
Ovo sam baš ja htio pitati.....geronimo je napisao/la:Podsjeti nas ko je prije Gotze-a došao?Johny je napisao/la: Ne vidim ovdje nista cudno pa i Domuzari prave igrace za Bayern.Jel vam i to smeta ?
Dva najbolja igraca Dortmunda u zadnje 3 godine idu u Bayern , sitnica...geronimo je napisao/la:Podsjeti nas ko je prije Gotze-a došao?Johny je napisao/la: Ne vidim ovdje nista cudno pa i Domuzari prave igrace za Bayern.Jel vam i to smeta ?Šuti bolan, erotika.anelbavarac je napisao/la:Ova tema je zrela za kljuca,upravo zbog ovih padobranaca koji dodju ovde jednom godisnje
Ja se sjećam Fringsa.geronimo je napisao/la:Podsjeti nas ko je prije Gotze-a došao?
Onda ti vjerovatno smatraš da Real i Barcu treba ugasiti jer su fasovali od klubova iz buranija lige.Johny je napisao/la:
Kakva buranija liga !
Covjece vidis sta pises.Poredis Primeru koja je miljama iznad Bulli...effe_sa je napisao/la:Onda ti vjerovatno smatraš da Real i Barcu treba ugasiti jer su fasovali od klubova iz buranija lige.Johny je napisao/la:
Kakva buranija liga !
I pošto je bilo buranija finale Lige prvaka, treba ove sve ostale top lige ugasiti.....![]()
Piši peticiju UEFA-i.....
![]()
Slažem se. Idi prati kupus ligu.Johny je napisao/la: Kakva buranija liga !
Ti si malo prije govorio o sadašnjosti, a sada se vraćaš u prošlost. Govoriš trenutno bili jači, šta ako opet se isto ponovi?Johny je napisao/la:Covjece vidis sta pises.Poredis Primeru koja je miljama iznad Bulli...effe_sa je napisao/la:Onda ti vjerovatno smatraš da Real i Barcu treba ugasiti jer su fasovali od klubova iz buranija lige.Johny je napisao/la:
Kakva buranija liga !
I pošto je bilo buranija finale Lige prvaka, treba ove sve ostale top lige ugasiti.....![]()
Piši peticiju UEFA-i.....
![]()
Njemci su u tom trenutku bili jaci i tu je kraj price.Bundesliga mora hitno poraditi na konkurentnosti ostalih klubova jer sam uvjeren da Bayern B moze dobiti sve i jednu ekipu u ligi sem Domuza
Toliko si zaprepašten silom ove ekipe? Pa čuj, nisi daleko od istine. Ja bih čak i dalje otišao i podržao te u tim razmišljanima.Johny je napisao/la:Bundesliga mora hitno poraditi na konkurentnosti ostalih klubova jer sam uvjeren da Bayern B moze dobiti sve i jednu ekipu u ligi sem Domuza
Gledacemo i na Spaniju na isti takav nacin, samo treba prvo Barcelona da pocne da kupuje najbolje igrace Reala. MozeOmerbavarac je napisao/la: Pa hajmo gledati Spansku ligu u zadnjih 10-ak godina pa i za nju mozemo reci da je monopol jer Barca suvereno vlada, osvaja sve i svasta, kupuje sta zeli, unistava redom, dok Real bljesne neku sezonu, osvoji ligu ali bez neke konstante.
Ok. Jbga, BvB je ovaj put bio jaci. Nadam se da ce se to uskoro promeniti.Od mene dosta trolanja, ja ti svakako vise na ovu temu necu odgovarati.
Pozdrav i uzivaj na proljece u EL-i.
Pa ni Bayern u proslosti nije kupovao igrace iz Dortmunda pa su po tvojim rijecima smatrani monopolistima.MaGiCa je napisao/la: Gledacemo i na Spaniju na isti takav nacin, samo treba prvo Barcelona da pocne da kupuje najbolje igrace Reala.
Omerbavarac je napisao/la:Pa ni Bayern u proslosti nije kupovao igrace iz Dortmunda pa su po tvojim rijecima smatrani monopolistima.MaGiCa je napisao/la: Gledacemo i na Spaniju na isti takav nacin, samo treba prvo Barcelona da pocne da kupuje najbolje igrace Reala.![]()
To isto ovaj put mozemo reci za Barcu.
Po tvojoj racunici ekipa koja vlada u jednom odredjenom periodu je monopoliticka a samim tim je i liga takva.
Haj sad vozdra.
Ne samo Milan, već i Roma, Udinese... Uostalom dok su Talijani zadnjih godina redovito u polufinalima i finalima Eurokupova, Njemcima se to ne može desiti ni slučajno. Ili je ipak obrnuto.francobaresi je napisao/la:Bayern je ubjedljivo najjači u ligi, onda nešto ispod njega Dortmund. Sve ostalo nije vrijedno pomena na međunarodnom planu, prosječne ekipe koje bi i "moj" Milan prašio iz sedmice u sedmicu.
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 5 gostiju.