TSV Bayer 04 Leverkusen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Neutral
Kontakt:

Re: TSV Bayer 04 Leverkusen

Post Postao/la Neutral » 27 nov 2013, 23:22

To sam htio napisati Geronimo ali okanio sam se. Čovjek je pokušao ispasti smiješan i ispao je.

Pošto si moderator, počisti ovo smeće od postova koji su nanizali oni kojima je tuđi usjpeh lični neuspjeh. Neka ti on nabroji ekipe koji su filijali njegovom timu ;)
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 nov 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 nov 2013, 23:23

Vidim hejteri docekali svojih 5 minuta i treba ih pustiti i ne treba na njih obracati paznju...

Nije smak svijeta izgubiti protiv Man. UTD-a, ali je nedopustivo da priredis jednu od najvecih blamaza za Bundesligu u LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2013, 23:25

MaGiCa je napisao/la: A onda pogledamo na istoriju BL u poslednjih 40 godina i vidimo samo jedno ime koje u kontinuitetu osvaja titule i pravi rezultate u Evropi. I bude nam odmah lakse, jer navijamo za taj klub. Ali, ne znamo da li navijamo za taj klub radi tog kluba ili radi rezultata koje taj klub uvek pravi. :roll:
Pa hajmo gledati Spansku ligu u zadnjih 10-ak godina pa i za nju mozemo reci da je monopol jer Barca suvereno vlada, osvaja sve i svasta, kupuje sta zeli, unistava redom, dok Real bljesne neku sezonu, osvoji ligu ali bez neke konstante.

Od mene dosta trolanja, ja ti svakako vise na ovu temu necu odgovarati.
Pozdrav i uzivaj na proljece u EL-i. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2013, 23:25

geronimo je napisao/la:
Johny je napisao/la: Ne vidim ovdje nista cudno pa i Domuzari prave igrace za Bayern.Jel vam i to smeta ?
Podsjeti nas ko je prije Gotze-a došao?
Ovo sam baš ja htio pitati..... :D :D

Trebaju da kažu ko je uopšte došao iz Dortmunda u Bayern od igrača u posljednjih 20 godina..... :)

Nego ovo je okretanje vode na svoj mlin, čim jedan bundesligaški klub fasuje od nekog. Čudi me što ih u maju nije ovoliko bilo na temi......

Iako Johny je poznat i po dobrim postovima, dok ne krene s ovim navlačenjem stvari kako njemu odgovara u datom trenutku.... :D

A o Leverkusenu nešto već napisah i na BuLi temi i jednostavno ovo je bila katastrofalna izvedba. Oni mogu puno bolje, samo eto kod njih se toleriše da se ovako igrači ponašaju. Rolfes koji je poznat kao jak igrač u duelima je imao 11 % dobivenih istih.... :?
A da je ManU jači od Levera to nije nešto novo, samo što uz pravo zalaganje Leverovih igrača je to dosta drugačije moglo izgledat. I čak sam iskreno očekivao pobjedu apotekara. Ne kažem da sam bio 100 % siguran, ali nekako je bilo stvari po kojima taj scenario ne bi bio nemoguć.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 nov 2013, 23:26

geronimo je napisao/la:
Johny je napisao/la: Ne vidim ovdje nista cudno pa i Domuzari prave igrace za Bayern.Jel vam i to smeta ?
Podsjeti nas ko je prije Gotze-a došao?
anelbavarac je napisao/la:Ova tema je zrela za kljuca,upravo zbog ovih padobranaca koji dodju ovde jednom godisnje :roll:
Šuti bolan, erotika. :D
Dva najbolja igraca Dortmunda u zadnje 3 godine idu u Bayern , sitnica...

Koga zanima sta je bilo prije 10 , 20 godina.Mi pricamo o sadasnjosti.Bayern decenijama ima monopol nad ligom , uzima sve sto valja iz njemacke.Neuer,Ballack klasicni primjeri.Dobili igrace za smijesne cifre.

Svjez primjer su Geotze i Lewat za njih je Domuz mogao uzeti strasnu cifru a na kraju uzeli sve zajedno pisljivih 35 miliona.

Kakva buranija liga !

Jasno je da ostatak lige kaska za Bayernom u svakom mogucem smislu posebno u finansijama.Dortmund donekle igrom moze odgovoriti ali ostatak lige je preocajan.Schalke jeste bila ambiciozna ekipa ali ostali su na tome.Kuzen je buranija vec godinama... Nema tu vise kluba koji moze napraviti nesto konkretno u Evropi...

Steta , jer liga ima potencijal...
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 27 nov 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 nov 2013, 23:27

geronimo je napisao/la:Podsjeti nas ko je prije Gotze-a došao?
Ja se sjećam Fringsa. :P

Dođoh, bacih kosku, izlogovah se. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2013, 23:29

Johny je napisao/la:
Kakva buranija liga !
Onda ti vjerovatno smatraš da Real i Barcu treba ugasiti jer su fasovali od klubova iz buranija lige.
I pošto je bilo buranija finale Lige prvaka, treba ove sve ostale top lige ugasiti..... :lol: :lol: Piši peticiju UEFA-i..... :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 nov 2013, 23:30

Optimistično sam se nadao bodu, a u sebi sam bio ubjeđen da će nastradati, odnosno da je katastrofa moguća. Kada te jednom ujede zmija, bojiš se i guštera.

Pomalo sa Johny-em :|

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 nov 2013, 23:32

effe_sa je napisao/la:
Johny je napisao/la:
Kakva buranija liga !
Onda ti vjerovatno smatraš da Real i Barcu treba ugasiti jer su fasovali od klubova iz buranija lige.
I pošto je bilo buranija finale Lige prvaka, treba ove sve ostale top lige ugasiti..... :lol: :lol: Piši peticiju UEFA-i..... :lol: :lol:
Covjece vidis sta pises.Poredis Primeru koja je miljama iznad Bulli...

Njemci su u tom trenutku bili jaci i tu je kraj price.Bundesliga mora hitno poraditi na konkurentnosti ostalih klubova jer sam uvjeren da Bayern B moze dobiti sve i jednu ekipu u ligi sem Domuza ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 nov 2013, 23:34

Johny je napisao/la: Kakva buranija liga !
Slažem se. Idi prati kupus ligu.

Tema je Leverkusen, a ne podmetanje čavčeta od strane trolova ili mrzitelja ove lige.

O Bayernu pričaj na mjestu predviđenom za to. Da, da, Neuer je došao za strašno smiješnu sumu. :lol: A imao još godinu ugovora, ustvari...isticao mu.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2013, 23:38

Johny je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Johny je napisao/la:
Kakva buranija liga !
Covjece vidis sta pises.Poredis Primeru koja je miljama iznad Bulli...

Njemci su u tom trenutku bili jaci i tu je kraj price.Bundesliga mora hitno poraditi na konkurentnosti ostalih klubova jer sam uvjeren da Bayern B moze dobiti sve i jednu ekipu u ligi sem Domuza ;)
Ti si malo prije govorio o sadašnjosti, a sada se vraćaš u prošlost. Govoriš trenutno bili jači, šta ako opet se isto ponovi?

U ovom drugom dijelu nisi već u pravu, jer eto protiv jednog Leverkusena je Bayern remizirao. Znači uzimaš kao argument slabosti lige kad Leverkusen fasuje od stranog kluba, a ne uzimaš ga kao argument suprotne teze ako taj isti klub pruži Bayernu dobar otpor.
A kada je postojala veća izjednačenost u BuLi, argument vam je bio manji uspjeh bundesligaša u Evropi. A kada su bundesligaši bili super jaki u Evropi, onda je to trenutna situacija.....

I ako ćemo uzeti kako je Bayern razbio Barcu, pa sezonu prije izbacio Real i koliko dominira evo i ove godine, onda ako gigante gazi, u čemu je problem ako razbija ekipe u BuLi? Zat to nije više stvar velike moći Bayerna ili slabosti lige???
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 nov 2013, 23:39

Primera jača od Bundeslige :lol: Nakon prošlogodišnje sramote čovjek se usudi to napisati.

Da se držimo teme. Bayer, ekipa koja je nastadala od United-a je dobila predstavnika ŠPANIJE, te jake Primere sa 1:0. Mogu proći dalje ako u gostima pobjede, što će biti zaista teško. Valjda se oporave Sam i Boenisch.

Johny je on seven up, ne zamjerite mu.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 27 nov 2013, 23:39

Joj šege. :lol:

Kaže Bayern dominira Bundesligom, to je monopol liga.
Kao da je to nešto čudno, pa Bayern da igra u bilo kojoj drugoj ligi, ona bi bila monopol liga.
Ali eto, BL ima tu ''nesreću'' da veliki Bayo igra baš u njoj. :cry: 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 nov 2013, 23:40

Definiši milje. :?

Nije tema za to (postoji već, sigurno si tamo ostavljao postove), al' kad si već ovdje i kad trollaš, da se onda i ja umiješam.

Kako će liga biti miljama ispred Bundeske, kad je svima jasno da je Buli najzdravija liga? A, što se tiče konkurencije - pa yebem ga ja, tek se ove sezone Atletico udostojio igrati fudbal protiv dva španska diva. Nešto se ne sjećam da je prethodnih sezona neko prijetio Realu i Barceloni. Trećeplasiranoj Valenciji (obično) su bježali po 20+ bodova. :mrgreen: I, nakon jedne polusezone se ovdje priča o konkurentnosti. Šta ako Real zareda sa 2-3 poraza (Barcelona i Atletico zabilježe pobjede)? Eto opet samo dva tima u borbi za titulu i opet nemamo konkurenciju. Činjenica je da je Premiership sinonim za konkurenciju. Dva Manchestera, Chelsea, Arsenal, probuđeni Liverpool.

Možda to budemo gledali i u Italiji, al' s obzirom na Romin pad i Juventusovu konzistentnost - sumnjam. Dakle, sve se svodi na Premiership. :mrgreen:

Al' eto, de zbog jednog rezultata treba napasti Leverkuzen. Jer, k'o da je bitno to što je Sociedad zabio samo 1 gol na pet mečeva i što su prodali Illaramendija Realu. Mislim, oni ne prodaju najbolje igrače i to je tako. Nijemci to rade. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 nov 2013, 23:40

Johny je napisao/la:Bundesliga mora hitno poraditi na konkurentnosti ostalih klubova jer sam uvjeren da Bayern B moze dobiti sve i jednu ekipu u ligi sem Domuza ;)
Toliko si zaprepašten silom ove ekipe? Pa čuj, nisi daleko od istine. Ja bih čak i dalje otišao i podržao te u tim razmišljanima.
Naime, Bayernu B ekipi bi slabo koja top ekipa iz drugih liga mogla zaprijetiti.
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 nov 2013, 23:40

Omerbavarac je napisao/la: Pa hajmo gledati Spansku ligu u zadnjih 10-ak godina pa i za nju mozemo reci da je monopol jer Barca suvereno vlada, osvaja sve i svasta, kupuje sta zeli, unistava redom, dok Real bljesne neku sezonu, osvoji ligu ali bez neke konstante.
Gledacemo i na Spaniju na isti takav nacin, samo treba prvo Barcelona da pocne da kupuje najbolje igrace Reala. Moze :?:
Od mene dosta trolanja, ja ti svakako vise na ovu temu necu odgovarati.
Pozdrav i uzivaj na proljece u EL-i. ;)
Ok. Jbga, BvB je ovaj put bio jaci. Nadam se da ce se to uskoro promeniti. 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 nov 2013, 23:41

Monolog brani Nijemce, vrijeme je za spavanje :ugeek:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2013, 23:50

MaGiCa je napisao/la: Gledacemo i na Spaniju na isti takav nacin, samo treba prvo Barcelona da pocne da kupuje najbolje igrace Reala.
Pa ni Bayern u proslosti nije kupovao igrace iz Dortmunda pa su po tvojim rijecima smatrani monopolistima. :roll:
To isto ovaj put mozemo reci za Barcu.
Po tvojoj racunici ekipa koja vlada u jednom odredjenom periodu je monopoliticka a samim tim je i liga takva.
Haj sad vozdra. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 nov 2013, 00:01

Omerbavarac je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Gledacemo i na Spaniju na isti takav nacin, samo treba prvo Barcelona da pocne da kupuje najbolje igrace Reala.
Pa ni Bayern u proslosti nije kupovao igrace iz Dortmunda pa su po tvojim rijecima smatrani monopolistima. :roll:
To isto ovaj put mozemo reci za Barcu.
Po tvojoj racunici ekipa koja vlada u jednom odredjenom periodu je monopoliticka a samim tim je i liga takva.
Haj sad vozdra. ;)
:lol:

Bayern je kupovao igrace od svakog ko mu se ikada priblizio.
Sad kad je BvB najveci konkurent - odmah su "domuzarski' igraci IN.
Kad je Leverkusen igrao finale LS, tad su bili Ballack, Ze Roberto i Lucio glavne mete.
Kad je Werder uzeo titulu i zaigrao opet u Evropi, dajte Klosea.
Pa onda Schalkeu uzeti Neuera, Stuttgartu Gomeza...Zar ti nesto ne govori cinjenica da od svih jacih liga u Evropi, jedino BL nema istorijski 2 podjednaka rivala, koja su stalno konkurenti jedan drugome :?:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 28 nov 2013, 08:00

francobaresi je napisao/la:Bayern je ubjedljivo najjači u ligi, onda nešto ispod njega Dortmund. Sve ostalo nije vrijedno pomena na međunarodnom planu, prosječne ekipe koje bi i "moj" Milan prašio iz sedmice u sedmicu. :mrgreen:
Ne samo Milan, već i Roma, Udinese... Uostalom dok su Talijani zadnjih godina redovito u polufinalima i finalima Eurokupova, Njemcima se to ne može desiti ni slučajno. Ili je ipak obrnuto. :lol:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 5 gostiju.