malo statistike...cilj je na visini 1912m,poslednji put su bili ovdje 2009-te..problem je vjetar koji na vrhu puše 240 dana na godinu sa prosjekom od 90 km na sat....pa da vidimo.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Dobre bobe.DukeOfWellington je napisao/la:EPO supljiranje pocinje tri, cet'ri, sad:
svatko ima pravo na svoje mišljenje... ja sam uvjeren da je u pitanju onaj napredni trening što Sky provodi, odnosno svaka utrka kroz sezonu se smatra treningom... pa samim time se tijelo brže rekuperira (svaki dan isti napor), te ima više snage od ostalih pred kraj etapa..DukeOfWellington je napisao/la:EPO supljiranje pocinje tri, cet'ri, sad:
90?Raul_64 je napisao/la:Dobre bobe.DukeOfWellington je napisao/la:EPO supljiranje pocinje tri, cet'ri, sad:
Nairo Quintana 90 godiste![]()
Kad popravi hronometar ima da momak dominira.
Da, baš pročitah da je rođen u gradu na nadmorskoj visini od nekih 3000 metara (u regiji Boyaca gdje je biciklizam baš popularan), tako je planina i uspon za njega domaći teren, a sa 9 godina je dobio svoj prvi bicikl sa kojim je svaki dan prelazio nekih 16 km do školeRaul_64 je napisao/la:Mlad je , sve je lekcija.
Prvi toure vozi tek , a do prime ima dobrih 4,5 godina.
+ izgleda ultimativno smooth na biciklu , dal napadao il otpadao.
teško je bilo šta reći ali nakon svih skandala, uvijek se postavlja pitanje jel sve OK???Stipe je napisao/la:Mislim da se Froom drogira..
svi se oni drogirajuStipe je napisao/la:Mislim da se Froom drogira..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.