Jeftini atentator da bude heroj. Al hajde, imate vi i gorih "heroja" od njeg.Bijeljina055 je napisao/la:Benjamin Kalaj je bio okupator,kao sto je i Gavrlilo Princip heroj.
PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbij
Ama, pričaš o politici na sportskom forumu. Gdje je tu logika. Ti bi ovdje nametao nekom nacionalnost, svoje pogrešno tumačenje historije. Prijateljski savjet: Izađi iz okova u kojim živiš i probaj koristiti vlastiti mozak za razmišljanje. Dakle, ne tuđe stavove nego formirati sopstvene. Tako nas nećeš gušit' nepotrebnim raspravama.Bijeljina055 je napisao/la:Sovinista po cemu? Samo zato sto kazem da fudbal treba da igra i reprezentacija RS, a to nekome ne odgovara!Claus je napisao/la:Banujte ovog @Bijeljina, običan šovinista koji širi svoju propagandu, pritom ni minimalno ne poznaje historiju.
Pa ako je to razlog da se banijem neka me banuju.

Kako daleko covjek je spreman ici .. Za njega je covjek koji je svojim postupkom napatio ovu drzavu i drzave u komsiluku, heroj ... Mogu misliti sta za njega predstavljaju heroji novije historije. Da ih ne nabrajam ...
-
- Kontakt:
Necemo vise dosta je bilo.Otislo se predaleko u politiku i u teme o kojima se nikada necemo sloziti!
Nego vi u Slovacku ili gdje vec igrate a mi cemo u B.Luku.

uhhh huuuu, sto ce biti banova ovdje!!!!

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ne znam zasto bi padali banovi ako je vec sam naslov teme prosao. Drugo, tema bas i nije cisto sportska tako da su se mogli ocekivati i malo drugaciji napisi ..
Sarkazam brate, svaki drugi post ovdje nema veze sa sportom. Kad smo vec pokrenuli temu u vezi nekih politickih protesta, pametnije bi bilo otvoriti temu o JMBG.samson je napisao/la:Ne znam zasto bi padali banovi ako je vec sam naslov teme prosao. Drugo, tema bas i nije cisto sportska tako da su se mogli ocekivati i malo drugaciji napisi ..

Ali nastavite slobodno raja.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Bespotrebno trošite tastaturu.Utakmice neće biti i to je to.To što se ovi Bosanci tipa ovog Bijeljine i ostalih nadaju nečemu, to je već druga stvar i njoj je potrebna dublja analiza.
DRUG NEBI TI PUNCA
'Ajd ključajte ovo više. 

Smoke Weed Everyday!
A jeste vi meni tužni, i jedni i drugi, i peti i šesti. Yebo me svak' što sam komentaris'o išta 

NAPRIJED NARODE!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pereš Vuče. Pereš.Bijeljina055 je napisao/la:Sovinista po cemu? Samo zato sto kazem da fudbal treba da igra i reprezentacija RS, a to nekome ne odgovara!Claus je napisao/la:Banujte ovog @Bijeljina, običan šovinista koji širi svoju propagandu, pritom ni minimalno ne poznaje historiju.
Pa ako je to razlog da se banijem neka me banuju.

Ne odgovara nikom. Treba biti krajnje realan (uvijek sam takav) i reći da zbog tebe i sličnih tebi BOSNA I HERCEGOVINA ne igra u Banjoj Luci ili Širokom Brijegu. Zato što bi u tom slučaju BiH bila u službi gosta, a ne domaćina. Eh, kad već BiH mora gostovati, pa bolje gostovati u Njemačkoj, Iranu, Omanu, Americi, Meksiku, Švicarskoj i drugim državama, jer su barem stadioni bolji. Jbg, kad već imaš priliku birati - izaberi najbolje.

Što se tiče tvojih postova - pravi si huškaš. Podmuklo, pokvareno i ofirno provlačiš neke stvari ovdje i imaš obraza pitati zašto je neko ovakav ili onakav. Manje pranja Vuče. Nek' ti admin skine ban ako bude htio, ali od mene ti je jedan ban kojeg ću skinuti onog dana kada FSRS bude aminovan od strane UEFA-e i FIFA-e.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne,ne...mi idemo u BRAZIL,a vi u BL!Jedete gov.a već 20 godina e pa jedite ih sljedećih 200,al iz ove države nečete,Bijeljina055 je napisao/la:Necemo vise dosta je bilo.Otislo se predaleko u politiku i u teme o kojima se nikada necemo sloziti!
pa igrajte vašerske tekme svake nedjelje ako hoćete!!!Nit vas ko voli nit želi pa bujrum,plačite za Beogradom,nek vam ona vukojebina Pale bude glavni grad
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
To je suština svega. Ne znate ni ko ste ni šta ste, ni kako se zovete, a smeta vam RS, smeta vam fudbalska reprezentacija RS, smetaju vam Srbi.zgembo89 je napisao/la:Ne kontam zasto se bunimo ja sam prvi Bošnjak,Musliman,Bosanac kako već se više zovemo ali uopšte to što bi igrali FSRS i FSS nije nešto za što bi trebalo da drečim ovdje na forumu,ako bolje sagledamo ovo je pametna odluka jer su oni iz RS-a išli na kartu da će se odbiti prijedlog..
Srbija bi samo mogla imati tu problem jer osporavaju rep.Kosova,a za ove rušioce BiH iz RS imaju dosta cirkusa oko jmbg-a ovo za fudbal je trebalo da im bude skretanje sa glavnih pitanja životnih i prilika za ujedinjenje Srpskog naroda jer ih svijet u BAnja Luci osuđuje vide ljudi da nemaju od čega da žive i da ovo sve ničemu ne vodi

I think I'm a pussy one.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ma nek vi pojedinci iz tog nakvog rs-a(nastalog iz genocida)nek znate ko ste i šta steTexi je napisao/la:To je suština svega. Ne znate ni ko ste ni šta ste, ni kako se zovete, a smeta vam RS, smeta vam fudbalska reprezentacija RS, smetaju vam Srbi.zgembo89 je napisao/la:Ne kontam zasto se bunimo ja sam prvi Bošnjak,Musliman,Bosanac kako već se više zovemo ali uopšte to što bi igrali FSRS i FSS nije nešto za što bi trebalo da drečim ovdje na forumu,ako bolje sagledamo ovo je pametna odluka jer su oni iz RS-a išli na kartu da će se odbiti prijedlog..
Srbija bi samo mogla imati tu problem jer osporavaju rep.Kosova,a za ove rušioce BiH iz RS imaju dosta cirkusa oko jmbg-a ovo za fudbal je trebalo da im bude skretanje sa glavnih pitanja životnih i prilika za ujedinjenje Srpskog naroda jer ih svijet u BAnja Luci osuđuje vide ljudi da nemaju od čega da žive i da ovo sve ničemu ne vodiToliko od mene na ovu izuzetno glupu i nepotrebnu temu. Žali Bože.
Ja rekoh to je sve na ovu temu, ali prosto moram da te pitam. Ko kaže da sam ja iz RS ?Bayern@heart je napisao/la:Ma nek vi pojedinci iz tog nakvog rs-a(nastalog iz genocida)nek znate ko ste i šta steTexi je napisao/la:To je suština svega. Ne znate ni ko ste ni šta ste, ni kako se zovete, a smeta vam RS, smeta vam fudbalska reprezentacija RS, smetaju vam Srbi.zgembo89 je napisao/la:Ne kontam zasto se bunimo ja sam prvi Bošnjak,Musliman,Bosanac kako već se više zovemo ali uopšte to što bi igrali FSRS i FSS nije nešto za što bi trebalo da drečim ovdje na forumu,ako bolje sagledamo ovo je pametna odluka jer su oni iz RS-a išli na kartu da će se odbiti prijedlog..
Srbija bi samo mogla imati tu problem jer osporavaju rep.Kosova,a za ove rušioce BiH iz RS imaju dosta cirkusa oko jmbg-a ovo za fudbal je trebalo da im bude skretanje sa glavnih pitanja životnih i prilika za ujedinjenje Srpskog naroda jer ih svijet u BAnja Luci osuđuje vide ljudi da nemaju od čega da žive i da ovo sve ničemu ne vodiToliko od mene na ovu izuzetno glupu i nepotrebnu temu. Žali Bože.

Pa čak i da jesam, to ne menja činjenicu da je tema glupa i nepotrebna na sportskom forumu. A kad je nešto glupo i nepotrebno ja moram da iznesem svoje mišljenje. Jednostavno ne volim glupe teme, glupe ljude, reč glup...

I think I'm a pussy one.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne voliš sebe? SilaTexi je napisao/la: Ja rekoh to je sve na ovu temu, ali prosto moram da te pitam. Ko kaže da sam ja iz RS ?![]()
Pa čak i da jesam, to ne menja činjenicu da je tema glupa i nepotrebna na sportskom forumu. A kad je nešto glupo i nepotrebno ja moram da iznesem svoje mišljenje. Jednostavno ne volim glupe teme, glupe ljude, reč glup...

Lepo je videti da se trudiš.DukeOfWellington je napisao/la:Ne voliš sebe? SilaTexi je napisao/la: Ja rekoh to je sve na ovu temu, ali prosto moram da te pitam. Ko kaže da sam ja iz RS ?![]()
I think I'm a pussy one.
Ljudi mislim da se vise ne bi trebalo ista komentarisati ovdje, neka svako radi sto hoce, uvijek ce postojati tri struje ovdje, Bosnjaci, Hrvati i Srbi, dok nas ovo ekonomsko stanje i sansa u bolje sutra ne ujedine, tako ce nam i biti, ako nista drugo. Korist od ovog meca po ekonomiju ce biti, jer ce dosta srbijanaca doci i potrositi pare u BiH (RS-u), jest ce se, piti ce se i pare ce naravno ici u jedinstvene urede organa uprave tj. Uprave za Indirektno oporezivanje BiH te u Poreznu upravu RS (citaj BiH)
Postavlja se pitanje zasto reprezentacija BiH ne igra svoje utakmice u Banja Luci, Bijeljini, opcenito u RS-u, te u zapadnoj Hercegovini, to su politicke stvari i stvari proteklih zbivanja u blizoj historiji, oko koje se mi nikad necemo sloziti, jer ce svatko naginjati na svoju stranu. Pazite ljudi, nas problem je sto svako u ovoj drzavi misli da je pobjedio u ratu. U ovom ratu nije bilo pobjednika, ma ko sta rekao. Ovu drzavu ne gleda svako na isti nacin, al u svemu tome narod najvise ispasta u korist politicara. Meni kao prvenstveno Bosnjaku, a onda i Bosancu i Hercegovcu istinskom patriotu, nije svejedno na stvari sta se desavaju ovdje. Ovaj momak Bijeljinac, nek se malo preispita i nek pogleda snimke zlocine prijedorskih Srba, logore na Manjaci, Trnopolje, Keraterm, onda zlocine arkanovaca upravo u njegovom gradu nad ne srbima. Isto tako ne podrzavam ni zlocine Bosnjaka u Konjicu, kao ni Hrvata u Srednjoj Bosni i dole u Hercegovini. Dajte ljudi da se ujedinimo, da gledamo za nase bolje sutra, za nasih potomaka bolje sutra.
Postavlja se pitanje zasto reprezentacija BiH ne igra svoje utakmice u Banja Luci, Bijeljini, opcenito u RS-u, te u zapadnoj Hercegovini, to su politicke stvari i stvari proteklih zbivanja u blizoj historiji, oko koje se mi nikad necemo sloziti, jer ce svatko naginjati na svoju stranu. Pazite ljudi, nas problem je sto svako u ovoj drzavi misli da je pobjedio u ratu. U ovom ratu nije bilo pobjednika, ma ko sta rekao. Ovu drzavu ne gleda svako na isti nacin, al u svemu tome narod najvise ispasta u korist politicara. Meni kao prvenstveno Bosnjaku, a onda i Bosancu i Hercegovcu istinskom patriotu, nije svejedno na stvari sta se desavaju ovdje. Ovaj momak Bijeljinac, nek se malo preispita i nek pogleda snimke zlocine prijedorskih Srba, logore na Manjaci, Trnopolje, Keraterm, onda zlocine arkanovaca upravo u njegovom gradu nad ne srbima. Isto tako ne podrzavam ni zlocine Bosnjaka u Konjicu, kao ni Hrvata u Srednjoj Bosni i dole u Hercegovini. Dajte ljudi da se ujedinimo, da gledamo za nase bolje sutra, za nasih potomaka bolje sutra.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Ključajte temu, čovjek je sve rekao, svaka dalja rasprava posle ovakvog posta je suvišna. 

Smoke Weed Everyday!
Mladi Mirzoni je pokusaj od Jugoslovena, nova generacija. Ili ti ga Bosnjo koji bi dozvolio cetnicko orgijanje po BL za saku dolara ... Po tome smo, moram priznati, i poznati ... A ti, Eto tebe, stvarno se trudis da se ovakve teme pozatvaraju, da se o njima nista ne govori. Da sve prodje neopazeno, kao i mnogo puta do sada. Meni je dovoljno, kada si ti u pitanju, kako si napisao naziv grada odakle dolazis. Ocito izbjegavas jedan veoma bitan prefiks u cijeloj prici. Zasto? Nije nit cudno, gradonacelnik ti je osudjenik za ratne zlocine ... Laku noc ..
Zadnja izmjena: samson, dana/u 28 jun 2013, 03:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.