Pa zbog tih na tribinama se i igra nogomet.Barem se igraosoxx je napisao/la:Sad je bitno i ko je na tribinama

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa zbog tih na tribinama se i igra nogomet.Barem se igraosoxx je napisao/la:Sad je bitno i ko je na tribinama
Ako prodjemo grupu bit ce cudoGreenfingers je napisao/la:ako se Dinamo uozbilji, tj. ozbiljnije shvati ovo takmicenje, mogli bi daleko dogurati...
Ako ne prođu nek se kolektivno samoubiju.Damian je napisao/la:Ako prodjemo grupu bit ce cudoGreenfingers je napisao/la:ako se Dinamo uozbilji, tj. ozbiljnije shvati ovo takmicenje, mogli bi daleko dogurati...
Ne moze brate, prodali najjace igrace, ulozili u stadion i nema para, slede susni periodi, pitanje je gde ce zavrsiti u ligi, a Djukic nije svetac, da od ovako prosecnog sastava napravi nesto. Ja inace goru Valenciju od kad znam za njih, nisam gledao. Prebio ih Swansea koji je u prvoj postavi imao vise Spanaca od njih, koja je to ironija...juznjak> je napisao/la:Popratit ce se dakako Betis v Lyon . Odlicna tekmaValencia me jbeno razocarala,ali politika koju vode u klubu jednom im se morala obiti o glavu,to je izgleda ova sezona,i nakon godina konkurentne Valencie,mislim da ce ove sezone biti daleko od toga.
joj sine @ksvileBlaszczykowski je napisao/la:Ako ne prođu nek se kolektivno samoubiju.Damian je napisao/la:Ako prodjemo grupu bit ce cudoGreenfingers je napisao/la:ako se Dinamo uozbilji, tj. ozbiljnije shvati ovo takmicenje, mogli bi daleko dogurati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.