RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ATATURK
Kontakt:

Re: F.K. Velež

Post Postao/la ATATURK » 16 dec 2008, 18:19

Burberry ne das mi mira, eto ti si gradjanin imas nik Burberry i po atomatizmu si gradjanin sto jest, jest a Ataturk je seljacina sa dna kace. A imam vise gostovanja po bivsoj drzavi nego ti po ovoj fildzan ligi sine dragi.Ja sam gledao Mesu uzivo a tebi je plafon Alajim i Rale toliko o znanju o nogometu a kako bi ti znao da ima bolje kad to nisi ni vidio jel de.To i jeste problem sa vama mladima mislite da sve znate a ne vidite dalje od neke stvari.....
A i ako je Zeljo ustaski klub i neka je meni ne smeta al razlika je ako te osnovo Hrvat ili ustasa i ako te osnovao komunisticki savez bivse nam drzave...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 dec 2008, 18:23

Pa gdje piše da će novu dvoranu ako je ikada dočekamo moći koristiti samo Zrinjski????
Koristiti će je svi samo je sada štopaju Bošnjački političari (Ne daju ni marke za gradsku dvoranu u samom središtu grada ako se Velež ne vrati i ako se ne dozvoli islamski centar isto u sred grada, riječi bivšef veležovog predsjednika Đubura )jer ni jedan klub iz njihovog korpusa da se ovako izrazim nije u prvoj ligi pa je i manji interes. Uostalom kad se već spominje stadion ni jedan klub sa imenom Zrinjski ne može igrati u dvorani na ist. strani ni europske utakmice iako je puno bolja od "naše" koja je obična školska dvorana.
Ovo sve govorim da pokažem da nema pravijih ni krivijih, nego da svi jednako seru samo se neki koriste bolje medijima pa stvaraju krivu sliku.

Burberry
Kontakt:

Post Postao/la Burberry » 16 dec 2008, 19:40

ATATURK je napisao/la:Burberry ne das mi mira, eto ti si gradjanin imas nik Burberry i po atomatizmu si gradjanin sto jest, jest a Ataturk je seljacina sa dna kace. A imam vise gostovanja po bivsoj drzavi nego ti po ovoj fildzan ligi sine dragi.Ja sam gledao Mesu uzivo a tebi je plafon Alajim i Rale toliko o znanju o nogometu a kako bi ti znao da ima bolje kad to nisi ni vidio jel de.To i jeste problem sa vama mladima mislite da sve znate a ne vidite dalje od neke stvari.....
A i ako je Zeljo ustaski klub i neka je meni ne smeta al razlika je ako te osnovo Hrvat ili ustasa i ako te osnovao komunisticki savez bivse nam drzave...
Vidim koliko znaš samim tim što sereš o Veležu ! Znamo dobro obojica ko je Ataturk ;) pa se onda ograđuj od onih koji slave pobjedu Turske protiv Hrvatske !
I Želju su jevreji osnovali ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 16 dec 2008, 19:56

Obecavam trajne banove svima koji nastave ovakvu vrstu rasprave.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 20 dec 2008, 03:27

sto ste se usutili picajzle? hahahah zajebit ovaj haaa......

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 21 dec 2008, 15:15

Velez ima toliko legendi da ih ni nabrojat ne mozes, a niko nista ne radi u pitanju veleza pa skontajte samo: Barbarez, kodro, bajevic, salihamidzic, maric....i jos mnogo mnogo..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 21 dec 2008, 20:23

I naravno gospodina Franjo Dzidic kojeg licno poznajem koji je nekad trenirao Zrinjski ali zna se sta je i ko je on, Velezovac ;) .
U inat svima.

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 22 dec 2008, 03:18

Lovac je napisao/la:Velez ima toliko legendi da ih ni nabrojat ne mozes, a niko nista ne radi u pitanju veleza pa skontajte samo: Barbarez, kodro, bajevic, salihamidzic, maric....i jos mnogo mnogo..

Ovu jablanicku seljacinu ne stavljaj u istu recenicu sa ovim velikanima.

Od Duska je i neki dan stigla pomoc, svako malo dolazi u Mo, cesto je na tekmama voljenog mu kluba.

Ali ne moze se od humanitarne zivjet, Velezu trebaju uslovi za rad, i onda ce sve od sebe krenuti.
samo mostarski, samo bahato

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 dec 2008, 19:22

Halilhodžić: Ćiro tek gradi ekipu

Izdvojit cu teskt samo o Velezu ovdje, a cijelokupan postavit cu na Repka BiH, pozz :!:

Naš sagovornik prati situaciju u Veležu, s kojim je kao igrač osvojio Kup bivše Jugoslavije 1981. godine nakon pobjede nad Željezničarom sa 3:2 u finalu.

Pomažem Veležu onoliko koliko mogu. Sramota je da rukovodstvo grada Mostara nije riješilo pitanje stadiona pod Bijelim brijegom sa kojeg je Velež protjeran. Velež je simbol Mostara, kao i Stari most. Ako se već ne može vratiti pod Bijeli brijeg, Veležu treba dati podršku u izgradnji novog stadiona ili novčano ga obeštetiti. Drugo je pitanje zašto je to politika dopustila. Velež je u veoma nezavidnoj situaciji i što me veoma boli. Jedan od načina pomoći je da se nekadašnji igrači Veleža okupe i razgovaraju o problemima. Grad i regija trebaju izdvajati dio sredstava za Velež iz budžeta. Moguće je da dođem u Mostar poslije Nove godine. To će zavisiti od lične situacije jer moja porodica živi u Francuskoj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 22 dec 2008, 20:45

Ja koliko znam grad Mostar je poslao neke pare upravi FK Velez za izgradnju stadiona (dio para,da se razumijemo)ali su pare "isparile".Ta nije ni Mostar Toronto da moze osigurat sredstva za citav stadion ali moze za dio.
A to za povratak pod B.B. je suplja prica..

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 22 dec 2008, 22:38

Dobio je Velež 250 000KM više nego Zrinjski od grada u zadnjih 3-4-5 godina i to su službeni podatci objavljeni od strane gradske uprave,a sad gdje su te pare to je problem Veleža. Isto su bili dobili pare za onu montažnu "tribinu" pa sklepali nešto bzvz za nekolike tisuće,a pa onda opet tražili pare za istu tribinu. i hajde sad recite tko je tu lud?
A vidi priče u Vahe, ako se tako brine neka on sam uloži ili neka dovede neke igrače iz Afrike i neka ih plati, makar mu to nebi bilo teško ili skupo ali jok, lakše mu je laprdat...... Čuj trebali bi svi još više davati, a baš me zanima je li Pariz tako davao za PSG i daje li se tako i u ostalim klubovima koje je trenirao ili samo Veležu treba davati !?? **** sliku svoju.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 dec 2008, 23:03

Ko vas Vaha laprda a kod nas Bazdarevic :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 23 dec 2008, 12:22

Hm...dosta rasprave i one valjane i one"manje valjane"..i one argumentovane i one neargumentovane...nebih komentarisao uopste ova politicka prepucavanja mada kako rece @Eagles ne mozes da pricas o bilo cemu a da se ne dotaknes politike.Nije problem pricati i pominjati politiku vec je problem nauciti pojedince normalnoj komunikaciji.

Za @Antipolitiku-moram ti samo uputiti jedno"politicko"pitanje:Pominjes Cim i Ilice..E de ti sada meni reci zasto su Citluk i Medjugorje "prebaceni"iz kantona Zapadnohercegovackog u H.Neretvanski??Kad su to Citluk i Medjugorje bili"van"Zapadne Hercegovine?Da bi Hrvati imali vecinu ,JEDVA neku vecinu u istom..necemo dalje..ja sam ti rekao jednom.ja sam covjek od DOKAZA,ne pisem "napamet" ni o cemu...Sve sto napisem,ima"pokrice"..A na tebi je da REALNO razmislis...A citavu frku je napravio onaj kopilan iz Listice-Susak..da njega nije bilo,gdje bi danas bila cijela BiH Boze dragi...pa i klubovi...

@Marine-nekada je pametnije sutjeti...ja znam da ima lopovluka,da se krade ali ne kradu samo na Istocnoj strani vec i na Zapadnoj..Nazalost prisvojili ste Alumijski kombinat...a tamo je lova...ovi nasi nemaju odakle da ukradu jer ste vi sa 4-om Splitskom sve sebi"hapili"...nije mi jasno da nisi u stanju OTVORITI oci ni ti ni ostali i napokon pogledati ko uistinu"podkopava"...(mada si ti toga svjestan)..ZAO MI JE iskreno da ovako razmisljaju moji sugradjani druge nacionalnosti..zalosno...

Moje misljenje je da Mostar ne treba da bude podjeljen,ja hodam i jednom i drugom stranom i NEMAM PROBLEMA jer ih i ne trazim..a svi oni koji traze problem-i naci ce ga...

Velez TREBA I MORA igrati pod Bijelim Brijegom..sa stadiona pod Bijelim Brijegom Velez treba SAAM OTICI a ne da ga neka paratvorevina zvana Herceg Bosna svojim nekim nevazecim"dekretima"sprijecava u povratku NA SVOJE...

Inace,ne mislim da februarski turnir koji se igra u znak pobjede nad fasizmom VRIJEDJA istinske pripadnike katolicke populacije u BiH...valjda niko NORMALAN na svijetu ne voli FASISTE i ono sto fasisti rade..a o smaknucima-bilo ih je i na ovoj strani...i previse ali zivjeti se mora i gledati u BUDUCNOST a ne osvrtati se neprestano na proslost koja nije bila fina nizakoga...

Sada se"povlacim"definitivno sto se tice"politike"...dosta je receno..svak pametan ce skontati poentu...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 23 dec 2008, 22:09

Ti si pametan medju svojima a mi medju svojima svatko ima svoju istinu ...a za aluminij kad je se zvalo bosnjake da sudjeluju u ciscenju i obnovi nitko se nije pojavio a onaj mali br sto je dosao i dan danas radi u njemu.
Cuj Susak ti kriv?
Hehehhe
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 dec 2008, 22:13

Sport braco,sport, velez,ostavite se vise politike koliko puta vam treba to reci!
AMAR OSIM!!!

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 23 dec 2008, 22:18

Glupo je pricati neke price o Mostaru i politici, sve se zna sta je bilo u ratnim dobima i nakon, prica je suvisna. Ovaj antipolitika fura neku propagandu odavno, samo me malo cudi da se naziva antipolitika a on medju najvecim "politicarima" na ovom forumu :lol: . Sta ja znam, mozda je to nekakva ironija s njegove strane.
U inat svima.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 dec 2008, 23:02

Velež je institucija za Zrinjski
- " $...

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 23 dec 2008, 23:29

To se zna, ali nije lahko to dokazati jednoj polovini Mostara.
U inat svima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 dec 2008, 09:48

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 dec 2008, 11:51

obannon je napisao/la:Velež je institucija za Zrinjski
Velez je (bio) institucija za Zrinjski

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.