BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Ted Mosby
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Ted Mosby » 20 dec 2009, 14:34

Sve čestitke na 100 godina kluba, želim vam u narednih 100 godina duplo više trofeja nego u ovih 100. Sretno vam. Dobro je što se Borussia vratila u sami vrh Njemačkog nogometa
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 dec 2009, 10:03

Nelsonu Valdezu izgorila vila, u pozaru su prosli nepovrijedjeni...osim sto su izgubili zlatnog retrivera.

slika

U Bildu pise, kako mu je ta kuca i prije bila baksuzna, par provala, pokusaj kradje auta...
Sada ce ovu pauzu iskoristiti da nadje novi dom, od odmora nema nista.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... umzug.html
Vom Jäger zum Gejagten

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 dec 2009, 12:49

geronimo je napisao/la:Nelsonu Valdezu izgorila vila, u pozaru su prosli nepovrijedjeni...osim sto su izgubili zlatnog retrivera.

slika

U Bildu pise, kako mu je ta kuca i prije bila baksuzna, par provala, pokusaj kradje auta...
Sada ce ovu pauzu iskoristiti da nadje novi dom, od odmora nema nista.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... umzug.html

Sjeb veliki...zao mi retrivera :( a za stvari manje-vise...ima on finu ustedjevinu

eky
Kontakt:

Post Postao/la eky » 14 jan 2010, 23:55

BBB odma poslie ŽELJE :D normala nego ako neko zna imali igdje kod nas da se uzme dux BVB unaprijed hwala
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 jan 2010, 18:07

eky je napisao/la: nego ako neko zna imali igdje kod nas da se uzme dux BVB unaprijed hwala

E to sam i ja trazio ali mislim da nema nigdje :(

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 jan 2010, 18:15

adnan24 je napisao/la:
eky je napisao/la: nego ako neko zna imali igdje kod nas da se uzme dux BVB unaprijed hwala

E to sam i ja trazio ali mislim da nema nigdje :(
Ljudi ja mislim da to nema nigdje ovdje kod nas uzeti. Ja sam bio u julu prosle godine u Austriji i cak kod njih nisam uspio nista naci od mog voljenog kluba. Neki dan je moja najbolja jaranica u Haris exportu nasla dux od HSV-a koji orginal kosta 50 eura, a ona je uzela za 13 km. Ja mislim da je jedino tu postoji nada da nesta nadjemo od nasih klubova.

Po meni je najbolja opcija ako nekoga imate da zivi u nekoj drzavi EU da narucite preko online shopa i da vam taj postom ili na nekim drugi nacin to dostavi. Posto moj rodjak navija za BVB mi smo neki dan bas gledali i oni nedostavljaju u drzave koje nisu clanice EU. Da ima nas kao drzave negjde na mapi ja bih davnih dana narucio sebi preko online shopa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 jan 2010, 18:19

amerosm je napisao/la:
Ljudi ja mislim da to nema nigdje ovdje kod nas uzeti. Ja sam bio u julu prosle godine u Austriji i cak kod njih nisam uspio nista naci od mog voljenog kluba. Neki dan je moja najbolja jaranica u Haris exportu nasla dux od HSV-a koji orginal kosta 50 eura, a ona je uzela za 13 km. Ja mislim da je jedino tu postoji nada da nesta nadjemo od nasih klubova.

Po meni je najbolja opcija ako nekoga imate da zivi u nekoj drzavi EU da narucite preko online shopa i da vam taj postom ili na nekim drugi nacin to dostavi. Posto moj rodjak navija za BVB mi smo neki dan bas gledali i oni nedostavljaju u drzave koje nisu clanice EU. Da ima nas kao drzave negjde na mapi ja bih davnih dana narucio sebi preko online shopa.

Ma da...jedini nacin je nabaviti negdje vani,kod nas nema nista-ali to mi je vec peglancija da moram preko "10" ljudi kupovati neki duks.Prije nekoliko godina takodje u Austriji sam nabavio dres a sad bi volio duks pa vidjet cemo...

eky
Kontakt:

Post Postao/la eky » 19 jan 2010, 20:30

adnan24 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:

Ma da...jedini nacin je nabaviti negdje vani,kod nas nema nista-ali to mi je vec peglancija da moram preko "10" ljudi kupovati neki duks.Prije nekoliko godina takodje u Austriji sam nabavio dres a sad bi volio duks pa vidjet cemo...
ma nie bitno ni kolko para ni nis samo da se nadje trazio sam i preko online shopova al nis sto kaze najbolje koga nafatat od dijasporaca dat pare i toe to ...
...Jer PLAVA DOLINA,krv i srce moje dowoljan je razlog za PLAWO srce moje što za LJOŽE kuca i za njega gine...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 jan 2010, 19:20

Poluvrijeme u mecu Dortmund-Hsv...1-0 Valdez

Hsv moze biti zadovoljan sa samo jednim golom zaostatka tako da je u drugom poluvremenu sve otvoreno.Mislim da je Borussia i ostecena za penal u 26. minuti kada je oboren Schmelzer

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 23 jan 2010, 20:26

Dobiše 1:0, koja im je ovo pobjeda po redu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 jan 2010, 20:30

Pastuh je napisao/la:Dobiše 1:0, koja im je ovo pobjeda po redu.

6 pobjeda u nizu,12 utakmica bez poraza.Trenutno odlicna 4 pozicija na tabeli a sto je najvaznije 8 bodova ispred seste pozicije.Danas odlicna timska igra,velika borbenost i na kraju zasluzena pobjeda

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2010, 20:33

Bogami Dortmund se neda. Izdrzase pritisak, koji i nije bio toliko jak od strane HSV-a.
Cestitke, mislim da je sad cetvrta pozicija jos vise ucvrscena i kvalifikacije za LP su tu. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 jan 2010, 20:39

Cescinho4 je napisao/la:Cestitke na pobjedi,Dortmund mi je uvijek bio drag klub ;)

Tako i treba...s obzirom da je i meni Arsenal drag tim moras da uzvratis :D

@omerbaravac

Nazalost cetvrto mjesto je dovoljno samo za Liga Uefa a ne za kvalifikacije za LP

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2010, 20:50

adnan24 je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la:Cestitke na pobjedi,Dortmund mi je uvijek bio drag klub ;)

Tako i treba...s obzirom da je i meni Arsenal drag tim moras da uzvratis :D

@omerbaravac

Nazalost cetvrto mjesto je dovoljno samo za Liga Uefa a ne za kvalifikacije za LP
Ah da u pravu si. Moja greska. Uskoro cemo imati i to cetvrto ne brini.
Hajde moze se stici Schalke nisu oni nista bolji od vas.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jan 2010, 21:20

Cestitke Dortmundu na zasluzenoj pobjedi. Ja se nadam da ce "kloc" Berg nesta nauciti od RVN. Ono sto je on propustio realizovati u 65.minuti ne smije se desavati napadacu njegove klase.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 jan 2010, 23:38

jedan od najmladjih trenera vodi ekipu koja je isto jedna od najmladjih u bundesligi. s obzirom na skromna ulaganja ovaj tim pruza zaista dobre partije. klop bi u narednom periodu lako mogao dogurati do bajernove klupe ili cak do fotelje elfa. vec je se dokazao kao izuzetan strucnjak, umije sa medijima, cesto je omiljeni sagovornik njemackih tv-postaja.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 jan 2010, 14:04

amerosm je napisao/la:Cestitke Dortmundu na zasluzenoj pobjedi. Ja se nadam da ce "kloc" Berg nesta nauciti od RVN. Ono sto je on propustio realizovati u 65.minuti ne smije se desavati napadacu njegove klase.

Po meni je bolja prilika onaj sut Petrica glavom a Berg i nije toliko lose sutirao,ipak je Ziegler odlicno odbranio

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2010, 15:48

..bem ti fudbal i sudije kad se rukom golovi daju... :twisted:

Stuttgart-Dortmund 1-0

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 31 jan 2010, 15:52

Mislim da nemate šanse, i ova serija je dovoljno i trajala. Stuttgart se diže. Nisu oni tako loši kao što to tabela pokazuje. Nadam se da će BvB makar u Evropsku ligu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 jan 2010, 15:55

Pastuh je napisao/la:Mislim da nemate šanse, i ova serija je dovoljno i trajala. Stuttgart se diže. Nisu oni tako loši kao što to tabela pokazuje. Nadam se da će BvB makar u Evropsku ligu.

Nije bitno kakva je serija,ide se utakmicu po utakmicu a na kraju sezonevidjet cemo sta ce biti...

Sto se tice ovog meca,Stuttgart dize formu ali nisu nista bolji tim...i vode zahvaljujuci golom koji su postigli rukom tako da apsolutno nije zasluzeno...a ima jos da se igra...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.