Stadion je cak manji od Bilinog Polja (cuj ima manji stadion od Bilinog Polja na kojem igra neka repkahariconius je napisao/la:...Stadion ima kapaciteta ko nas u Bilinom i dabogda da se lako dokopati karata...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Stadion je cak manji od Bilinog Polja (cuj ima manji stadion od Bilinog Polja na kojem igra neka repkahariconius je napisao/la:...Stadion ima kapaciteta ko nas u Bilinom i dabogda da se lako dokopati karata...
koji igrac im nece igrati zbog kartona ,je li vazan ili nako? a tek nakon 3 kartona je suspenzija,tako da je ovaj gore iznad prolupao kad je rekao da 5 Litvanskih igraca zbog kartona ne igra protiv Grcke,a ustvari ne igraju dvojica,ostali imaju po 2 kartona...FliX je napisao/la:Za utakmicu Litvanija - Grcka, dva igraca radi kartona iz Litvanije nece moci nastupiti. Njihov kapiten i jos jedan prvotimac, dok im se dva igraca vracaju nakon odradjene kazne.
Dok u nasoj utakmici s Latvijom, takodje nece igrat jedan Latvijac zbog kartona, dok kod nas niko nema dupli karton. Ne svidja mi se cinjenica da Dzeko ima karton a u repci imamo samo dva klasicna napadaca (njega i Ibisevica). Trebo bi Sule zvati jos nekog napadaca.
volio bi da je poslije tri jer tad nasi nisu u opasnostibosnas_ je napisao/la:ronaldo nije igrao protiv azerbejdzana zbog 3 zuta kartona....tako da je ipak 3!
Ronaldo ima 2 zuta kartona..bosnas_ je napisao/la:ronaldo nije igrao protiv azerbejdzana zbog 3 zuta kartona....tako da je ipak 3!
Ne prenose se na prvenstvoElegant je napisao/la:Treba biti oprezan jer steta bi bilo da bilo ko od njih propusti Slovacku, protiv Latvijer oprezno sa startovima.
A kad se ti kartoni ponistavaju, na kraju kvalifikacija ili se prenose na samo prvestvo ?
Do pocetka maja naredne godine moras poslati FIFA-i spisak od 40 igraca od cega 4 golmana, dok do pocetka juna moras poslati konacan spisak od 23 igraca od cega 3 moraju biti golmani i to svi moraju biti iz ovog prvog spiska.Blek_Stena je napisao/la:Kolko igraca ide na SP?
Dobro je to,taman ima vremena da se isprobaju novi igraci,poput Kolasinca na primjer....AnelZ je napisao/la:Do pocetka maja naredne godine moras poslati FIFA-i spisak od 40 igraca od cega 4 golmana, dok do pocetka juna moras poslati konacan spisak od 23 igraca od cega 3 moraju biti golmani i to svi moraju biti iz ovog prvog spiska.Blek_Stena je napisao/la:Kolko igraca ide na SP?
Kad bi sredili tu papirologiju do juna Kolasinac, Bicakcic. Iskopat jos jednog napadaca za ne daj Boze umjesto Vede i Dzeke. Po mogucnosti nekog mladjeg napadaca, koji ima potencijala za napredak, pa nek uci od ove dvojicesedra je napisao/la:Dobro je to,taman ima vremena da se isprobaju novi igraci,poput Kolasinca na primjer....AnelZ je napisao/la:Do pocetka maja naredne godine moras poslati FIFA-i spisak od 40 igraca od cega 4 golmana, dok do pocetka juna moras poslati konacan spisak od 23 igraca od cega 3 moraju biti golmani i to svi moraju biti iz ovog prvog spiska.Blek_Stena je napisao/la:Kolko igraca ide na SP?
Osim je prije 2-3 dana rekao da vec sada trebamo traziti igrace koji ce pojacati konkurenciju u timu.Mislim da je sad pravo vrijeme da pokupimo ove talente koji trenutno ili imaju ili bi skorijoj buducnosti mogli imati kvalitet za A tim.Tu prije svega mislim na Kolasinca i Harisa Vuckica.Slovenija je totalno pala klincu za usi.Dere ih 1 Island u sred Slovenije.Mislim da mali ukoliko nasi iz saveza obave ozbiljan razgovor sa njim da bi malac igrao za nas.sedra je napisao/la:Kad bi sredili tu papirologiju do juna Kolasinac, Bicakcic. Iskopat jos jednog napadaca za ne daj Boze umjesto Vede i Dzeke. Po mogucnosti nekog mladjeg napadaca, koji ima potencijala za napredak, pa nek uci od ove dvojiceAnelZ je napisao/la:Do pocetka maja naredne godine moras poslati FIFA-i spisak od 40 igraca od cega 4 golmana, dok do pocetka juna moras poslati konacan spisak od 23 igraca od cega 3 moraju biti golmani i to svi moraju biti iz ovog prvog spiska.Blek_Stena je napisao/la:Kolko igraca ide na SP?
Dobro je to,taman ima vremena da se isprobaju novi igraci,poput Kolasinca na primjer....Pa ih onda fino isprobat u junu u ovoj prijateljskoj, a vjerovatno cemo igrati prijateljsku u augustu. To bi se sve fino uigralo i mogli bi vec lagano da se pripremamo za Brazila
Djelimicno se slazem s tobom ostalo je jos pola puta,međutim bilo kako bilo mi smo u prednosti nad njima i psiholoskoj i bodovnoj i gol razlika i međusobni susret i taj nevidljivi bod sve je na nasoj strani u slucaju da imamo isto bodova mi idemo u brazilFliX je napisao/la:Prije utakmice Bosna - Grcka smo se smijali kako Grci rezervisu hotele u Brazilu, a sad smo na slican nacin mi vec krenuli... ko se zadnji smije taj ce i konacit u brazilskom hotelu
cuna u sredini i rudnevs u napadu nesto vrijede na njih treba paznju obratiti ostali su truba odbrana im loša skroz treba im zabit dva komada u prvom i lagano privest tekmu kraju nesta slicno kao protiv bijelih rusakinder_jaje je napisao/la:Po meni jedino ispravno rjesenje za ovu latviju je da ih napdnemo u startu da bi otupili njihov napad i onda smirenom igrom zabiti gol ili dva i utakmicu privesti kraju bas sto neko rece kao sa estoncima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.