Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la gringobih » 18 jan 2013, 12:57

MrAmani96 je napisao/la:
xinxee je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:Pitanje: Zasto imamo Salihovica na poziciju lijevog beka, kad mozemo tu staviti Lulica :roll:
Lulić je bolji na krilu...to je uvidio u zadnje vrijeme i trener Lazija
Dobar je i kao lijevi bek... Kakav Salihovic kao lijevi bek... Previse je spor, nije on za tu poziciju
Pa barem nam sad ne moze niko "soliti" mozak da nemamo krila i bekove...
Evo Nadarevic je ovim transferom pokazao da ima mjesta na lijevoj strani koja mu je specijalnost....
Nece jedan A ligas kupiti macka u zavezanoj vreci, znaci Nadarevic Lijevo krilo Lulic lijevi bek desno Mujdza i Stevanovic i eto bokova za Grke....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jan 2013, 13:05

gringobih je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:
xinxee je napisao/la:
Lulić je bolji na krilu...to je uvidio u zadnje vrijeme i trener Lazija
Dobar je i kao lijevi bek... Kakav Salihovic kao lijevi bek... Previse je spor, nije on za tu poziciju
Pa barem nam sad ne moze niko "soliti" mozak da nemamo krila i bekove...
Evo Nadarevic je ovim transferom pokazao da ima mjesta na lijevoj strani koja mu je specijalnost....
Nece jedan A ligas kupiti macka u zavezanoj vreci, znaci Nadarevic Lijevo krilo Lulic lijevi bek desno Mujdza i Stevanovic i eto bokova za Grke....
A Salihović konačno može na zadnjeg veznog..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 jan 2013, 13:10

viKK je napisao/la:A Salihović konačno može na zadnjeg veznog..
Tu mu je uvijek i bilo mjesto ali znas i sam da realnost i logika nije dio strategije naseg strucnog staba.... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jan 2013, 13:13

Kad Susic objavljuje spisak ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jan 2013, 13:20

gringobih je napisao/la: Pa barem nam sad ne moze niko "soliti" mozak da nemamo krila i bekove...
I u sredini Pjanke da ih hrani loptama, samo sto nikad necemo docekati te bokove, dok je ove pameti u repki.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 jan 2013, 13:43

slika

:mrgreen:

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 13:49

gringobih je napisao/la:
viKK je napisao/la:A Salihović konačno može na zadnjeg veznog..
Tu mu je uvijek i bilo mjesto ali znas i sam da realnost i logika nije dio strategije naseg strucnog staba.... ;)
Nemoj tako, postuj Susica, imao je dobre rezultate dosad i siguran sam da ce nas odvoditi u Brazil...

Ali da smo imali Petkovica kao trenera, uhhh gdje bi nam kraj bio.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 18 jan 2013, 14:32

Nece jedan A ligas kupiti macka u zavezanoj vreci, znaci Nadarevic Lijevo krilo Lulic lijevi bek desno Mujdza i Stevanovic i eto bokova za Grke....[/quote]

e taj film da pogledamo nacekacemo se moj gringo

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 18 jan 2013, 16:22

..........................Begović....................................

Mujdža......Spahić..................Zukanović.......Lulić

.........................Medunjanin..............................

Stevanović..............Pjanić........................Salihović

.....................Ibišević......Džeko...........................

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 jan 2013, 18:55

xinxee je napisao/la:..........................Begović....................................

Tako će 99% izgledati sastav protiv Slovenije , a i protiv Grčke , osim ako Papetu nešto ne udari u glavu , ili ako se ne srede i pozovu neki drugi igrači.. Jedino što će možda Salihović i Lulić imati obratne pozicije , ali nikad se ne zna , pa protiv Grčke je Salihović igrao lijevo krilo a Lulić beka sve dok nije Steva zamjenio Lulića pa je onda Sejo igrao beka a ovaj krilo..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 jan 2013, 19:00

viKK je napisao/la:
xinxee je napisao/la:..........................Begović....................................

Tako će 99% izgledati sastav protiv Slovenije , a i protiv Grčke , osim ako Papetu nešto ne udari u glavu , ili ako se ne srede i pozovu neki drugi igrači.. Jedino što će možda Salihović i Lulić imati obratne pozicije , ali nikad se ne zna , pa protiv Grčke je Salihović igrao lijevo krilo a Lulić beka sve dok nije Steva zamjenio Lulića pa je onda Sejo igrao beka a ovaj krilo..
I ja mislim da je ovaj sastav najbolji , medo igra ok polusezonu u turskoj pored 2 gola ima i 4 asistencije nekad igra nesto ofanzivnije nekad nazad ugl igrao je dosta utakmica u kojoj je imao defanzivniju ulogu ( odgledo sam vise od 7-8 tekmi njegovih u turskoj ). A brate mili igro je navijen na zadnjem veznom kad je igrao u makabiju tako da se ne bojim za njega iskusan i kvalitetan je igrac on da je u glavi malo bolji mogo je daleko bolju karijeru napravit. Stevanovic mora makar 15 ak min dobijat po tekmi mizerne su one 2 minute u kupu ali je bilo napeto i reyes i negredo su igrali dobro... Ovo ostalo standard samo nezz sta je sa zuke pocinje im sutra liga dal ce bit u prvih 11 nemam pojma vidjet cemo.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 19:09

Edin Višća mora dobiti poziv, tako mlad i među boljim igračima Istanbula i koji se dokazao u svom klubu. Po meni je bolji od Stevanovića koji se još nije dokazao u Sevilli ali je imao par dobrih utakmica u dresi reprezentacije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2013, 19:10

MrAmani96 je napisao/la:Edin Višća mora dobiti poziv, tako mlad i među boljim igračima Istanbula i koji se dokazao u svom klubu. Po meni je bolji od Stevanovića koji se još nije dokazao u Sevilli ali je imao par dobrih utakmica u dresi reprezentacije.
Recenica za mentalne institucije. Boze sacuvaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 jan 2013, 19:12

stevanovic je malo bolji od visce ali nije toliko bolji kako ti ovdje pises. ja sam ga gleda jos od kako je igrao u nasoj kadetskoj reprezentaciji (turnir se igrao u sarajevu), zato neprovaljuj se molim te...

PS: a u U21 od njega je bolje utakmice pruzao galesic. a da je napr. mahmutovic u svoje vrijeme dobio sansu u nasoj A-reprezentaciji mozda bi se i on prodao u bolji klub jer je po kvalitetu isti kao stevanovic. a stevanovic da nije nastupio za A-repku i da mu spaha nije pomogao u promoviranju bi mozda zauvijek ostao u "jakoj" vojvodini. i jos nesto ja nemam nista protiv miroslava, jer mi je svaki nas reprezentativac drag i svaki njihov uspjeh me cini sretnim, ali treba se drzati objektivnosti!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jan 2013, 19:17

I ova opcija postoji:

------------------------------ Begovic -----------------------------------

Mujdza ------------ Vranjes/Zukanovic --------------- Spahic -------------- Lulic

--------------------------------- Zahirovic --------------------------------

Stevanovic ------------------- Pjanic ----------------------------- Salihovic

-------------------------- Ibisevic ------- Dzeko-----------------------------------
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 19:17

Cartman je napisao/la:
MrAmani96 je napisao/la:Edin Višća mora dobiti poziv, tako mlad i među boljim igračima Istanbula i koji se dokazao u svom klubu. Po meni je bolji od Stevanovića koji se još nije dokazao u Sevilli ali je imao par dobrih utakmica u dresi reprezentacije.
Recenica za mentalne institucije. Boze sacuvaj.
Ti meni se cini ne gledas turski fudbal. Višća je među najperspektivniji igraca u turskoj ligi, i igra dobro u svom klubu. Stevanović je dobio povjerenje u reprezentaciji tek kada je igrao za Vojvodinu, a Višća dobro igrao u Istanbulu a nije dobio poziv. Višća bih sigurno iskoristio povjerenje ako bih dobio poziv u reprezentaciji.

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2013, 19:20

edinjo-bih je napisao/la:stevanovic je malo bolji od visce ali nije toliko bolji kako ti ovdje pises. ja sam ga gleda jos od kako je igrao u nasoj kadetskoj reprezentaciji (turnir se igrao u sarajevu), zato neprovaljuj se molim te...

PS: a u U21 od njega je bolje utakmice pruzao galesic. a da je napr. mahmutovic u svoje vrijeme dobio sansu u nasoj A-reprezentaciji mozda bi se i on prodao u bolji klub jer je po kvalitetu isti kao stevanovic. a stevanovic da nije nastupio za A-repku i da mu spaha nije pomogao u promoviranju bi mozda zauvijek ostao u "jakoj" vojvodini. i jos nesto ja nemam nista protiv miroslava, jer mi je svaki nas reprezentativac drag i svaki njihov uspjeh me cini sretnim, ali treba se drzati objektivnosti!
Stevanovic je bio daleko najbolji igrac mlade reprezentacije u zadnjim kvalifikacijama. Znaci daleko. Visca ima potencijal, ali je puno "gluplji" igrac od Stevanovica. Visca dribla previse, puca sa 30 metara i tako dalje. Isto tako Stevanovic ima nevjerovatnu kondiciju i brzinu. Pa zasto je Stevanovic dobio priliku prije Visce? Radi lijepe kose? Ne, nego zato sto je svako vidio kakav je to potencijal i da je vec spreman za A-repku.

Moguce da Visca zasluzuje mjesto na spisku, ali pricat da je bolji od Stevanovica nema veze s mozgom. I cuj ovoga Armania, jos se nije dokazao u Sevilli. Momak odigrao 70 minuta sve skupa. :lol: A to da je Visca standardan u Turskoj, nije istina. Odigrao je samo 5 utakmica od pocetka ove sezone. Sad ispada da ja kritikujem Viscu, a to nije tako. On je veliki potencijal i ne bi imao nista protiv da dobije poziv, jer je tip igraca koji je dobar kao dzoker sa klupe. Ali nije na nivou Stevanovica.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 18 jan 2013, 19:26

Samo zelim reci da jos dugo nece uletjeti neki mladic u A reprezentaciju i da zgrabi sansu kao sto je Stevanovic. Momak je za debitanta prosto briljirao u A selekciji. Jedna stvar je biti gigant u mladoj a druga stvar je nosit se sa A reprezentativcima drugih zemalja. Bolje receno, nebo i zemlja.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 18 jan 2013, 19:27

Cartman je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:stevanovic je malo bolji od visce ali nije toliko bolji kako ti ovdje pises. ja sam ga gleda jos od kako je igrao u nasoj kadetskoj reprezentaciji (turnir se igrao u sarajevu), zato neprovaljuj se molim te...

Stevanovic je bio daleko najbolji igrac mlade reprezentacije u zadnjim kvalifikacijama. Znaci daleko. Visca ima potencijal, ali je puno "gluplji" igrac od Stevanovica. Visca dribla previse, puca sa 30 metara i tako dalje. Isto tako Stevanovic ima nevjerovatnu kondiciju i brzinu. Pa zasto je Stevanovic dobio priliku prije Visce? Radi lijepe kose? Ne, nego zato sto je svako vidio kakav je to potencijal i da je vec spreman za A-repku.

Moguce da Visca zasluzuje mjesto na spisku, ali pricat da je bolji od Stevanovica nema veze s mozgom. I cuj ovoga Armania, jos se nije dokazao u Sevilli. Momak odigrao 70 minuta sve skupa. :lol: A to da je Visca standardan u Turskoj, nije istina. Odigrao je samo 5 utakmica od pocetka ove sezone. Sad ispada da ja kritikujem Viscu, a to nije tako. On je veliki potencijal i ne bi imao nista protiv da dobije poziv, jer je tip igraca koji je dobar kao dzoker sa klupe. Ali nije na nivou Stevanovica.
Pa to je to.... Višća se dokazao u solidnom klubu u turskoj, dok je Stevanovic igrao za ekipu u Jelen Super Ligi... Je li vidiš razliku?

PS. ko ne kaže da Višća se ne može nositi za reprezentavicima u A selekciji? Kako će se nositi sa njim kad nije dobio priliku za nastup... Višća bih sigurno brilijirao u reprezentaciji ako bi dobio poziv.
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 18 jan 2013, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2013, 19:28

Stevanovic je se dokazao u mladoj reprezentaciji i u A-reprezentaciji protiv igraca iz Premier Lige Engleske (citave ekipe Irske i Velsa). Pokazao je 10 puta vise od Visce za mladu repku. Tu je kraj price. Stevanovic igra u Spaniji, ovaj u Turskoj. Vidis razliku?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.