edinjo-bih je napisao/la:stevanovic je malo bolji od visce ali nije toliko bolji kako ti ovdje pises. ja sam ga gleda jos od kako je igrao u nasoj kadetskoj reprezentaciji (turnir se igrao u sarajevu), zato neprovaljuj se molim te...
PS: a u U21 od njega je bolje utakmice pruzao galesic. a da je napr. mahmutovic u svoje vrijeme dobio sansu u nasoj A-reprezentaciji mozda bi se i on prodao u bolji klub jer je po kvalitetu isti kao stevanovic. a stevanovic da nije nastupio za A-repku i da mu spaha nije pomogao u promoviranju bi mozda zauvijek ostao u "jakoj" vojvodini. i jos nesto ja nemam nista protiv miroslava, jer mi je svaki nas reprezentativac drag i svaki njihov uspjeh me cini sretnim, ali treba se drzati objektivnosti!
Stevanovic je bio daleko najbolji igrac mlade reprezentacije u zadnjim kvalifikacijama. Znaci daleko. Visca ima potencijal, ali je puno "gluplji" igrac od Stevanovica. Visca dribla previse, puca sa 30 metara i tako dalje. Isto tako Stevanovic ima nevjerovatnu kondiciju i brzinu. Pa zasto je Stevanovic dobio priliku prije Visce? Radi lijepe kose? Ne, nego zato sto je svako vidio kakav je to potencijal i da je vec spreman za A-repku.
Moguce da Visca zasluzuje mjesto na spisku, ali pricat da je bolji od Stevanovica nema veze s mozgom. I cuj ovoga Armania, jos se nije dokazao u Sevilli. Momak odigrao 70 minuta sve skupa.

A to da je Visca standardan u Turskoj, nije istina. Odigrao je samo 5 utakmica od pocetka ove sezone. Sad ispada da ja kritikujem Viscu, a to nije tako. On je veliki potencijal i ne bi imao nista protiv da dobije poziv, jer je tip igraca koji je dobar kao dzoker sa klupe. Ali nije na nivou Stevanovica.