legenda reala je napisao/la:Najači su ovi naši igrači igraju u prosječnim timovima, po medijima izjavljuju kako ponude pršte na sve strane od timova iz liga petice i onda pređu u još gori tim nego što trenutno igraju![]()
![]()
+1 .. Ali vecinom napumpavaju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
legenda reala je napisao/la:Najači su ovi naši igrači igraju u prosječnim timovima, po medijima izjavljuju kako ponude pršte na sve strane od timova iz liga petice i onda pređu u još gori tim nego što trenutno igraju![]()
![]()
Ako nista, barem je historijski i tradicionalno bolji od Kortrijka iako trenutno to tabela ne pokazuje, ali cisto sumnjam da ce navijaci biti zadovoljni ako zavrse ovako lose kako su poceli. Jos uvijek rade na novom stadionu koji se ocekuje da bude gotov na ljeto sljedece godine i koji bi trebao biti jedan od boljih u Belgiji, pa je meni licno sasvim razumljiv los plasman kada shvatis da rade na jednoj kapitalnoj investiciji kao sto je stadion.Panda je napisao/la:solidan je gent, ali nadao sam se genku.
Čustović je bio u repci dok je igrao za Mouscron, i koliko se sjećam onih par utakmica što je odigrao, bilo je za vrijeme bojkota.Kad je prešao u Gent imao je 30 godina, a na njegovom mjestu su bili Džeko i Muslimović.O tome šta se dešavalo u godinama kasnije ne moram ni pisati jer svi znaju ko su nam napadači u zadnje 2-3 godine.zizu1991 je napisao/la:Igrao je meni se čini i Čustović nekada za Gent, a slabo je primirisavao repci, a sada nam je uspjeh kada jedan naš igrač pređe u jedan takav klub.
ovo dodje k'o u vicu o plavusama: sta je ispravno iran ili irak??SlevinKelevra je napisao/la:Bolje da igra u Genku, nego na klupi u Marseilleu (lupam!).
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo, CAGarfia i 14 gostiju.