Ivan Sesar
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Ivan Sesar
Možda momak zaslužuje igrati i od prve protiv Latvije. Ne znam opet. 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- majstorija10
- Kontakt:
ako se mene pita besic je muftija za zahirovica i sesara i zasluzuje da bude u pocetnom sastavu a ko je bolji izmedju sesara i zahirovica misljenje je da zahirovic + tehnika = sesar
sad napravise zvijezdu od Sesara, pa Stilic je izmislio fudbal za Sesara, Zahirovica i Svraku pa ga nema u reprezentaciji
- majstorija10
- Kontakt:
stilic je na klupi u kapraratyEmirTM87 je napisao/la:sad napravise zvijezdu od Sesara, pa Stilic je izmislio fudbal za Sesara, Zahirovica i Svraku pa ga nema u reprezentaciji
nije na klupi i ako nisi znao momak je legenda i rusilacmajstorija10 je napisao/la:stilic je na klupi u kapraratyEmirTM87 je napisao/la:sad napravise zvijezdu od Sesara, pa Stilic je izmislio fudbal za Sesara, Zahirovica i Svraku pa ga nema u reprezentaciji

Zahirović, Sesar, i Svraka igraju potpuno drugačije pozicije u odnosu na Štilića, te se ne mogu niti porediti.
Štilić je tipični AMF, a dobro znamo ko su mu konkurenti na tu poziciju u reprezentaciji, i zašto nema mjesta u istoj.
Znamo da poziciju AMF u repki mogu igrati Misimović, Pjanić i Medunjanin.
Zahirović i Sesar igraju DMF. Svraka igra CMF, al može i DMF.
Štilić je tipični AMF, a dobro znamo ko su mu konkurenti na tu poziciju u reprezentaciji, i zašto nema mjesta u istoj.
Znamo da poziciju AMF u repki mogu igrati Misimović, Pjanić i Medunjanin.
Zahirović i Sesar igraju DMF. Svraka igra CMF, al može i DMF.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ti ces mene uciti sta igraju Svraka i Stilic, pregledao sam 8799 njihovih utakmica
Svraka cijelu sezonu u Zelji nije igrao DMF, a i sinoc je igrao iza napadaca
A zato stilica ne probati na CMF, sta kao njemu je odredjena samo AMF i nista drugo ne dolazi u obzir
Svraka cijelu sezonu u Zelji nije igrao DMF, a i sinoc je igrao iza napadaca
A zato stilica ne probati na CMF, sta kao njemu je odredjena samo AMF i nista drugo ne dolazi u obzir
Zadnja izmjena: EmirTM87, dana/u 01 jun 2013, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzaba kad su krampe i jedan i drugiEmirTM87 je napisao/la:ti ces mene uciti sta igraju Svraka i Stilic, pregledao sam 8799 njihovih utakmica

Ne znam zasto se oni spominju na temi ovog majstora.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa et' očigledno da hoću, jer i sa pregledanih 8799 utakmica Štilića nisi uspio da shvatiš da je nemoguće upoređivati Štilića sa Zahirovićem i Sesarom.
Mislim da nisam nigdje pomenuo da je Svraka igrao DMF u Želji, nego poziciju koju može da igra.
Štilić je nepotreban ovoj reprezentaciji iz razloga što reprezentacija igra u sistemu bez klasičnog CMF - a.
P.S. Koliko sam u zadnje vrijeme komplimenata dobio na ovom forumu, to je nevjerovatno, pa et' red bi bio da se i tebi zahvalim.
Mislim da nisam nigdje pomenuo da je Svraka igrao DMF u Želji, nego poziciju koju može da igra.
Štilić je nepotreban ovoj reprezentaciji iz razloga što reprezentacija igra u sistemu bez klasičnog CMF - a.
P.S. Koliko sam u zadnje vrijeme komplimenata dobio na ovom forumu, to je nevjerovatno, pa et' red bi bio da se i tebi zahvalim.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 01 jun 2013, 14:20, ukupno mijenjano 2 puta.
dobar si momakzizu1991 je napisao/la:Pa et' očigledno da hoću, jer i sa pregledanih 8799 utakmica Štilića nisi uspio da shvatiš da je nemoguće upoređivati Štilića sa Zahirovićem i Sesarom.

Štilić je na polusezoni proglašen najboljim igračem od strane navijača.majstorija10 je napisao/la:stilic je na klupi u kapraratyEmirTM87 je napisao/la:sad napravise zvijezdu od Sesara, pa Stilic je izmislio fudbal za Sesara, Zahirovica i Svraku pa ga nema u reprezentaciji
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nema ga u reprezentaciji jer ne zna odbranu igrati, il' ti defanzivnog veznog. Na njegovoj poziciji imamo Pjanica, Misimovica, Ibricica, Medunjanina(tu i tamo). Ivan je dobar igrac i jos bolji decko. Nebi me cudilo da, kad tad, bude imao vaznu ulogu u reprezentaciji. Ima drskost u napadu, a isto tako pluca, noge, i razumijevanje za defanzivnog veznog.ceze je napisao/la:Štilić je na polusezoni proglašen najboljim igračem od strane navijača.majstorija10 je napisao/la:stilic je na klupi u kapraratyEmirTM87 je napisao/la:sad napravise zvijezdu od Sesara, pa Stilic je izmislio fudbal za Sesara, Zahirovica i Svraku pa ga nema u reprezentaciji
Treba Sesar igrati od pocetka

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Za Zahirovica, Andrea Pirlo.Guvo je napisao/la:Treba Sesar igrati od pocetka![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto Sesara ne zeli ni Elgazspor.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ko zna šta je posrijedi, bio je jako redovan u Elazigu, ne bi ga forsirali tek tako, nije njihov igrač, nije bio pod ugovorom da mora da igra, nešto drugo je posrijedi. Nadam se samo da se neće vratiti u Sarajevo, u našu ligu.
Naravno bez uvrede prema Sarajevu, naša liga je dno.
Naravno bez uvrede prema Sarajevu, naša liga je dno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eto Andrea Pirla nazad u BPL.Sarajlijc@ je napisao/la:Za Zahirovica, Andrea Pirlo.Guvo je napisao/la:Treba Sesar igrati od pocetka![]()
![]()
Celik!3,2,2.
Zašto ne možete biti realni. Ostavite klupska prepucavanja, dignite interes reprezentacije iznad toga nivoa, ne ponašajte se kao djeca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.