Može meni?neurofunk je napisao/la:Svi koji hoće link neka kazu, FIFA je vani, skidrow kaže : This is Full unlocked version, English only.
Crack will be released today or tomorrow.
Za bolje brzine downloada preporučujem Vuze klijent.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Može meni?neurofunk je napisao/la:Svi koji hoće link neka kazu, FIFA je vani, skidrow kaže : This is Full unlocked version, English only.
Prvo Arsenal, dok se malo uhodamneurofunk je napisao/la:Još razmišljam koji klub da uzmem za Career mod![]()
Možda Charlton ili Wallsall
I ja sam na WC, sad cu malo eksperimentisat s Legendaryjemneurofunk je napisao/la:Ja sam skoro prešao na Legendary težinu, dugo sam igro na World Class i konto sam karijeru u FIFI 13 počet na Legendary pa da se malo uhodam dok nije izašla trineska igro sam sa Derby Countyem na World Class u FIFI 12
kolko god ti čekao, sigurno ti ne skida sporije od mene, treba se da se skine za par sedmica.Adelin je napisao/la:Neda mi se cekat da se skine , znal neko za koliko ce dana doci otprilike igra u prodaju !
moze link u pp?neurofunk je napisao/la:Kako ide download momci ?Ja sam ostavio preko noći da se skida sad kad sam ustao vidim 90 % gotovo.
Takodjerafa97 je napisao/la:moze link u pp?neurofunk je napisao/la:Kako ide download momci ?Ja sam ostavio preko noći da se skida sad kad sam ustao vidim 90 % gotovo.
može link kumeneurofunk je napisao/la:Svi koji hoće link za torrent neka se izjasne, FIFA je vani, skidrow kaže : This is Full unlocked version, English only.
Fidelito je napisao/la:Pa sunce vam ****,radite li vi nešto osim praznog naglabanja po forumu,idi privrijedi kući više,uhvatio si se igrice jaooooooooooooooooooo majko
**** vas i Pes i Fifa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.