Prva liga FBiH 2012./2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

plavobijeli
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013

Post Postao/la plavobijeli » 05 jul 2012, 16:10

VIDIM TROGLAVA NIKO NE SPOMINJE ŠTA NAM JE DRAGO,AL MORATE ZNATI DA ĆE LIVNO OVE GODINE KROJITI TABLICU,TE VAM MORAM REĆI DA TI IGRA DOSTA IGRAČA IZ PREMIJER LEGE I DA JE TO SPOJ MLADOSTI I ISKUSTVA.VIDIM DA SE I IVAN JOLIĆ VRTI OKO KLUBA PA BI I ON NAPOKON MOGAO ZAIGRATI ZA SVOJ KLUB A SPOMINJU SE GOLMAN PERKOVIĆ,PA JURČEVIĆ I BANDIĆ PA ĆE KONKURENCIJA BITI VRLO JAKA A KAKO STVARI STOJE PROBLEM KLUBA JE INFRASTUKTURA I DA BI SE MOGLO IGRATI U DUVNU KOJE IMA PREKRASAN STADION.DAVNO SAM NAPISAO DA JEDVA ČEKAMO SLOBODU I DA ĆEMO NA NJU SVI BITI NAPALJENI PA ĆE IM TAKO BITI JAKO TEŽAK POVRATAK U PREMIJERU,AL TIPUJEM NA NJIH.jEDINSTVO JE U LIVNU UVJEK DRAG GOST I ONI UVJEK DOBIJU PORCIJU I SVI DA ZNAJU U LIVNU SE MOŽE IGRATI NOGOMET.SRETNO SVIM KLUBOVIMA U IDUĆOJ SEZONI.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2012, 17:26

plavobijeli je napisao/la:VIDIM TROGLAVA NIKO NE SPOMINJE ŠTA NAM JE DRAGO,AL MORATE ZNATI DA ĆE LIVNO OVE GODINE KROJITI TABLICU,TE VAM MORAM REĆI DA TI IGRA DOSTA IGRAČA IZ PREMIJER LEGE I DA JE TO SPOJ MLADOSTI I ISKUSTVA.VIDIM DA SE I IVAN JOLIĆ VRTI OKO KLUBA PA BI I ON NAPOKON MOGAO ZAIGRATI ZA SVOJ KLUB A SPOMINJU SE GOLMAN PERKOVIĆ,PA JURČEVIĆ I BANDIĆ PA ĆE KONKURENCIJA BITI VRLO JAKA A KAKO STVARI STOJE PROBLEM KLUBA JE INFRASTUKTURA I DA BI SE MOGLO IGRATI U DUVNU KOJE IMA PREKRASAN STADION.DAVNO SAM NAPISAO DA JEDVA ČEKAMO SLOBODU I DA ĆEMO NA NJU SVI BITI NAPALJENI PA ĆE IM TAKO BITI JAKO TEŽAK POVRATAK U PREMIJERU,AL TIPUJEM NA NJIH.jEDINSTVO JE U LIVNU UVJEK DRAG GOST I ONI UVJEK DOBIJU PORCIJU I SVI DA ZNAJU U LIVNU SE MOŽE IGRATI NOGOMET.SRETNO SVIM KLUBOVIMA U IDUĆOJ SEZONI.
vjeruj da navijaci Slobode najmanje znaju ko je ovdje favorit , a ko ne ..mislim sa malo ovih ekipa smo igrali ranije, a iz iskustva i tradicije znamo da Bosna, Jedinstvo, Buducnost bi nam mogli biti jaki protivnici..Naravno i Troglav je nekad igrao protiv nas doduse ne tako uspjesno kao nabrojani, ali opet kazem vjerujem da cete biti napaljeni protiv Slobode...tako da stvarno ni jedan navijac Slobode ne moze davati neku prognozu ko ce to biti konkurent uz Slobodu za borbu u ulazak u Premier Ligu....Kao sto neko rece nesumnjam da ce ovi nasi kantonalndi derbiji biti zanimljivi, ali to se i zna da ce tu uvjek biti veliki broj navijaca iz Tuzle tako da ocekujemod a to prodjemo uspjesno...Ne znam sta je sa Iskre, jer njih niko ne ubraja, a ne znam nista jer nisam previse pratio ovu ligu da bi nesto vise rekao o njima..Rudar Kakanj valjda su konkurenti, jer barem su to bili zadnjih nekoliko godina...to je to uz ovo sto je vec neko ranije nabrajao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2012, 17:34

unavita je napisao/la:Mozda se sloboda nece prosetati ligom ali su sigurno u startu jedan od najozbiljnijih kandidata za povratak,mada mislim da ni ljudima u tuzli nije interes na vrat na nos vratiti slobodu u PL pa da se tamo opet pate i muce.Ovo ispadanje je u jednu ruku i dobro doslo slobodi,da konacno vide gdje su i sta se radilo proslih godina,te da konacno tuzla stane iza slobode,a ne da dopusta da se gase njeni sportski kolektivi(KK S. Dita),sto je stvarno sramota za tuzlu.ZNaci kad se financijsko stanje u klubu stabilizira,kad u i oko klubu budu sportski radnici i oni koji vole klub sloboda se vraca sigurno,tusanj se renovira,infrastruktura je tu...da li ce to biti ove sezone ili ne vidjet cemo.
normalan covjek svaka cast na postu ..ovaj drugi covjek iz Bihaca Emir kako vec sto pise fakat mi nije jasan :)..mislim fakat niko ranije ovdje nije ni napisao da ce se SLoboda prosetati likogm, ali eto ovih par momaka cisto je to napisalo zbog EMira ili ovog lika iz Lukavca...Iz Emirovih postova covjek zakljucuje kao da navijaci Slobode su toliko ponosni i umisljeni da misle da su najbolji :roll: ..pa care moj mi smo ispali iz lige ne moze dalje od ovog i zar mi imamo razloga da se silimo pred nekim?..ali smo svjesni da mi se moramo vratiti u ligu i da cemo biti kandidati uz sve nabrojane, Jedinstvo,Bosnu,Rudar, Buducnost, Toglav, Gracanica ne znam vise koga ste nabrojali, jer vi znate najbolje koje bi ekipe trebale ciniti tu grupu ekipa u borbi za ulazak u premier ligu.

I jos nesto Emiru da kazemto da mi nepostujemo druge...pa ako Sloboda i naivjaci ne postuju druge, onda nebi dali Jedinstvu 2-3 igraca da igraju u onom toto kupu kad su nastupali...iz tih ranih sezona svakako da postujemo Jedinstvo kao ekipu i ne sumnjam da je publika u Bihacu pozeljela ugostiti ponovo Slobodu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 jul 2012, 17:59

SaltCityAttack je napisao/la:
unavita je napisao/la:Mozda se sloboda nece prosetati ligom ali su sigurno u startu jedan od najozbiljnijih kandidata za povratak,mada mislim da ni ljudima u tuzli nije interes na vrat na nos vratiti slobodu u PL pa da se tamo opet pate i muce.Ovo ispadanje je u jednu ruku i dobro doslo slobodi,da konacno vide gdje su i sta se radilo proslih godina,te da konacno tuzla stane iza slobode,a ne da dopusta da se gase njeni sportski kolektivi(KK S. Dita),sto je stvarno sramota za tuzlu.ZNaci kad se financijsko stanje u klubu stabilizira,kad u i oko klubu budu sportski radnici i oni koji vole klub sloboda se vraca sigurno,tusanj se renovira,infrastruktura je tu...da li ce to biti ove sezone ili ne vidjet cemo.
normalan covjek svaka cast na postu ..ovaj drugi covjek iz Bihaca Emir kako vec sto pise fakat mi nije jasan :)..mislim fakat niko ranije ovdje nije ni napisao da ce se SLoboda prosetati likogm, ali eto ovih par momaka cisto je to napisalo zbog EMira ili ovog lika iz Lukavca...Iz Emirovih postova covjek zakljucuje kao da navijaci Slobode su toliko ponosni i umisljeni da misle da su najbolji :roll: ..pa care moj mi smo ispali iz lige ne moze dalje od ovog i zar mi imamo razloga da se silimo pred nekim?..ali smo svjesni da mi se moramo vratiti u ligu i da cemo biti kandidati uz sve nabrojane, Jedinstvo,Bosnu,Rudar, Buducnost, Toglav, Gracanica ne znam vise koga ste nabrojali, jer vi znate najbolje koje bi ekipe trebale ciniti tu grupu ekipa u borbi za ulazak u premier ligu.

I jos nesto Emiru da kazemto da mi nepostujemo druge...pa ako Sloboda i naivjaci ne postuju druge, onda nebi dali Jedinstvu 2-3 igraca da igraju u onom toto kupu kad su nastupali...iz tih ranih sezona svakako da postujemo Jedinstvo kao ekipu i ne sumnjam da je publika u Bihacu pozeljela ugostiti ponovo Slobodu
Ti momak imaš očiglednih problema sa realnošću (kao i još neki navijači Slobode ovdje).
"Ovaj lik iz Lukavca" je napisao ono što misli, a mislio sam na klubove koji su se do sada takmičili u 1. ligi FBiH. U narednom komentaru sam to i naglasio te naglasio da je Sloboda svakako jedan od favorita za ulazak u PL.

I još jedna stvar, "ovaj lik iz Lukavca" je sigurno u posljednjih nekoliko godina pratio više utakmica Slobode (kod kuće i na strani) od tebe.

Forumaš sa kojim sam razmjenio nekoliko PP (iz Tuzle) o tome može posvjedočiti, a isto tako da nisam nikakav neprijatelj Tuzle, Slobode i sporta općenito.

Okani me se živ bio.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 jul 2012, 18:33

Žarko Mandić novi "novi" trener Troglava. Pripreme počinju u petak.

Pokrenuli smo i website, http://www.nk-troglav.ba" onclick="window.open(this.href);return false;. ;)
Hayley <3

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 jul 2012, 19:19

Svaka cast za web site.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 05 jul 2012, 20:12

Moje misljenje je da je Sloboda Tuzla favorit broj 1 za osvajanje prvog mjesta i za ekspresan povratak u premijer ligu.
MENI MOJE, A VAMA VASE

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2012, 21:21

Zoom088 je napisao/la:

I još jedna stvar, "ovaj lik iz Lukavca" je sigurno u posljednjih nekoliko godina pratio više utakmica Slobode (kod kuće i na strani) od tebe.

Forumaš sa kojim sam razmjenio nekoliko PP (iz Tuzle) o tome može posvjedočiti, a isto tako da nisam nikakav neprijatelj Tuzle, Slobode i sporta općenito.

Okani me se živ bio.
hahahaha ej moj care ovo da si nekom drugom napisao ovdje mozda bi ti i proslo, ali meni brate to ti nepije vode :)..mozda hajde i jesi od 2007 pa na dalje bio nesto vise, ali care moj ja i kad nisam dole jos uvjek imam dovoljno postovanja kako od starih tako i od ovih mladjih generacija zbog svega sto sam godinama radio za nasu tribinu..u ostalom nije to ni za pisat ovdje ebes to , ali da meni na taj nacin odgovaras, jos ces mi bit i vodja u pm :)...tebi niti sam se nesto posebno obracao nit koji klinac ne znam sta se lozis..to vidi sa ovim drugim momcima koji ti pisu, a samo sam vidjeo u tvom postu da nije bilo Slobode i to je to..nemas razloga sad beze da dizes tu prasinu..hajde ako si onda isao na te utakmice i prije, jos posebno ako si isao u vremenu dok je Lukavac bio prvoligas onda se i meni javi na PP
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 21:57

SaltCityAttack je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Okani me se živ bio.
hahahaha ej moj care ovo da si nekom drugom napisao ovdje mozda bi ti i proslo, ali meni brate to ti nepije vode :)..mozda hajde i jesi od 2007 pa na dalje bio nesto vise, ali care moj ja i kad nisam dole jos uvjek imam dovoljno postovanja kako od starih tako i od ovih mladjih generacija zbog svega sto sam godinama radio za nasu tribinu..u ostalom nije to ni za pisat ovdje ebes to , ali da meni na taj nacin odgovaras, jos ces mi bit i vodja u pm :)...tebi niti sam se nesto posebno obracao nit koji klinac ne znam sta se lozis..to vidi sa ovim drugim momcima koji ti pisu, a samo sam vidjeo u tvom postu da nije bilo Slobode i to je to..nemas razloga sad beze da dizes tu prasinu..hajde ako si onda isao na te utakmice i prije, jos posebno ako si isao u vremenu dok je Lukavac bio prvoligas onda se i meni javi na PP
Ne možete vi momci SALT CITY ATTACK-u papuče okrenut što se tiče Slobode i utakmica ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 jul 2012, 21:58

Nema potrebe da ti se javljam niti da ti sad pišem ko sam, šta sam, gdje sam bio i šta sam radio.

Ti si bio taj koji je iz mojih komentara izvukao neki pogrešan zaključak i digao prašinu.

Drago mi je eto da si bio na više Slobodinih utakmica od mene, tako i treba. Ali prestani izvlačiti pogrešne zaključke i navoditi ostale forumaše na "pogrešan mlin", ujedno kvareći svojim besmislicama ovu lijepu temu.

Pozz.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 22:01

Zoom088 je napisao/la:
Drago mi je eto da si bio na više Slobodinih utakmica od mene, tako i treba. Ali prestani izvlačiti pogrešne zaključke i navoditi ostale forumaše na "pogrešan mlin", ujedno kvareći svojim besmislicama ovu lijepu temu.
Ako si navijač Radničkog (mada me čudi što nisi pitar ili manijak) ,šta koji krasni pratiš Slobodu ono tipa redovan bla bla bla :?:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 jul 2012, 22:06

Tuzla950 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Ako si navijač Radničkog (mada me čudi što nisi pitar ili manijak) ,šta koji krasni pratiš Slobodu ono tipa redovan bla bla bla :?:
Jesu li tebi s banom otišle i PP? :D

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 05 jul 2012, 22:07

Zoom088 je napisao/la:
Jesu li tebi s banom otišle i PP? :D
Otišlo sve helać :mrgreen:

Vidimo se za par mj.na Tušnju :P

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 05 jul 2012, 22:14

Ja sam vala često na Tušnju :D
Biznisssss :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 06 jul 2012, 07:55

EVO POGLEDO SAM NEKU UTAKMICU JEDINSTVA BIHAĆ I KRAJIŠNIKA ILI KRAJINE-VODI SE KAO OTIMAČINA PA MI NIJE JASNO DA SE OVAKO SUDI,PA TO JE STRAŠNO I BAŠ ME ZANIMA KO SU ONI SUCI-UMJESTO DA NIJ POLICIJA PRIVODI ONI PO PUBLICI.AKO SE ONAKO IGRA U OVOJ PRVOJ LIGI NAMA LIVNJACIMA SE NEPIŠE DOBRO.MI SMO IGRALI DRUGU LIGU JUG DA FAULA NIJE BILO,A SUĐENJE I KUĆI I NA STRANI FER I KOREKTNO TAKO DA SE MOGLO IGRATI,A OVO MI SE ČINI STRAŠNO I NEVJEROVATNO.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 jul 2012, 10:25

Danas ždrijeb. Volio bih Slobodu - najveći klub lige - odmah u prvom kolu riješiti, dok se još skupljaju uzeti tri boda. slika
Hayley <3

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 06 jul 2012, 10:56

badblueboylivno je napisao/la:Danas ždrijeb. Volio bih Slobodu - najveći klub lige - odmah u prvom kolu riješiti, dok se još skupljaju uzeti tri boda. slika
U koliko sati ?

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 06 jul 2012, 10:58

AboveTheLaw je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Danas ždrijeb. Volio bih Slobodu - najveći klub lige - odmah u prvom kolu riješiti, dok se još skupljaju uzeti tri boda. slika
U koliko sati ?
U 5 je ja msm al dzaba ti kad ne mozes gledat..

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 06 jul 2012, 11:43

SiggySinatra je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:
U koliko sati ?
U 5 je ja msm al dzaba ti kad ne mozes gledat..
u 3 je izvlacenje... ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 jul 2012, 17:21

slika

Sad Bergerove tablice u ruke i tražite. :D
Hayley <3

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.