BH klubovi u Evropi 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2012/13

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2012, 23:14

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:OT: Velid Spaho zvani Rojs Rojs miješa Metaurh Donetsk i Metalist Kharkiv.
rolls royce
:mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 jul 2012, 23:15

Borac nula bodova,bas su se obrukali..tesko da prodju ove crnogorce

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 05 jul 2012, 23:16

Smirit se boni sta sad kukate kad znate da je nasa liga najgora na svijetu..i sa 11 najboljih igraca iz nase lige nebi nista mogli vise uraditi,koji k vise pokusavate da uzivate u ovom **** od lige , svake godine suci lose sude , svake godine neko se obruka u eu , svake godine problemi kojekakvi..Realno ocekivao sam bolje partije nasih klubova,,eto valjda ce zeljo osvijetlat obraz ove opet kazem-jadne lige.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 05 jul 2012, 23:17

Dylan Dog je napisao/la: :roll:
Ne nebi,nisam ocekivao od igraca Borca da izbace Metalurga(mada sada izgleda do tog duela mozda uopce i ne dode),ne ocekujem od igraca Zeljeznicara da izbace Maribora.
Ali sam ocekivao da Borac pobjedi Celika.
Očekiv'o je i United da će proći Basela pa nije. Ja samo tvrdim da se na osnovu jedne utakmice ne mogu donositi opšti zaključci, a posebno ne na osnovu rezultata jedne utakmice.

A što se tiče večerašnje utakmice ja tvrdim da je vrlo lako moglo biti 4:1 za Borac i da Borac nije imao sreće večeras.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 05 jul 2012, 23:19

Elegant je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:OT: Velid Spaho zvani Rojs Rojs miješa Metaurh Donetsk i Metalist Kharkiv.
rolls royce
:mrgreen:
On je rek'o Rojs Rojs na prenosu jedne utakmice EPL.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2012, 23:26

bezze je napisao/la:Smirit se boni sta sad kukate kad znate da je nasa liga najgora na svijetu..i sa 11 najboljih igraca iz nase lige nebi nista mogli vise uraditi,koji k vise pokusavate da uzivate u ovom **** od lige , svake godine suci lose sude , svake godine neko se obruka u eu , svake godine problemi kojekakvi..Realno ocekivao sam bolje partije nasih klubova,,eto valjda ce zeljo osvijetlat obraz ove opet kazem-jadne lige.
Valjaš gluposti ;) Naša liga je puno iznad najgore lige na svijetu.Borac je odigrao loše, ali ovi su baš pravi Crnogorci, svaki napad su se morali žaliti na povrede, valjati po terenu ko da ih je udarila fap mašina :lol:
A da ne spominjem organizaciju klubova, i neke malo detaljnije stvari.
DRUG NEBI TI PUNCA

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 jul 2012, 23:28

sarajevo nisam imao gdje gledati niti slusati,tako da ih ne mogu kom.ali ovo sto je borac prezentirao veceras je jako lose,ili su niksicani stvarno tolikooo jaki,sto mislim da nije slucaaj.S druge strane glupo je sad porediti,los borac veceras,i dva gola vatrgosaca,sa zeljom,i mislim da ce nas zeljo ugodno iznenaditi,jer su ipak za klasu(minimum)jaci od borca.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 05 jul 2012, 23:30

bezze je napisao/la:Smirit se boni sta sad kukate kad znate da je nasa liga najgora na svijetu..i sa 11 najboljih igraca iz nase lige nebi nista mogli vise uraditi,koji k vise pokusavate da uzivate u ovom **** od lige , svake godine suci lose sude , svake godine neko se obruka u eu , svake godine problemi kojekakvi..Realno ocekivao sam bolje partije nasih klubova,,eto valjda ce zeljo osvijetlat obraz ove opet kazem-jadne lige.
Aj bgti ne seri, naša liga je mila majka kakvih sve ima i zato ne dipr puno, Borac je veceras zakazao totalno, slabo su odigrali utakmicu i to je to, jedna ptica ne cini jato.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 05 jul 2012, 23:30

bagrcavi je napisao/la:
Valjaš gluposti ;) Naša liga je puno iznad najgore lige na svijetu.Borac je odigrao loše, ali ovi su baš pravi Crnogorci, svaki napad su se morali žaliti na povrede, valjati po terenu ko da ih je udarila fap mašina :lol:
Pito bi te ja da niste prvaci bi li tako prico al eto,sretno vam !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2012, 23:34

bezze je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Pito bi te ja da niste prvaci bi li tako prico al eto,sretno vam !
O čemu pričaš ti ? Ja trenutno pišem o Borcu i o ovim padavičarima iz Crne Gore ;) Ako pogledaš malo bolje naša liga je za njihovu španska primera.U regionu i JSL i HNL su jače za jedan ili dva tima (Partizan, Dinamo, Zvezda), ostalo je sve tu negdje.A da ne pričamo o 1. ligama Malte, San Marina, Luksemburga, Estonije, Litvanije i tako dalje...Razmisli prije nego što lupiš nešto i povedeš se pričom nekog mutavog novinara koji je napisao tu glupost ;)
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 05 jul 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 jul 2012, 23:35

unavita je napisao/la:sarajevo nisam imao gdje gledati niti slusati,tako da ih ne mogu kom.ali ovo sto je borac prezentirao veceras je jako lose,ili su niksicani stvarno tolikooo jaki,sto mislim da nije slucaaj.S druge strane glupo je sad porediti,los borac veceras,i dva gola vatrgosaca,sa zeljom,i mislim da ce nas zeljo ugodno iznenaditi,jer su ipak za klasu(minimum)jaci od borca.
Vidis ako Zeljo iskoci iz ovog sivila niko sretniji od mene.
Al isto tako smataram na ni Zeljo nemoze biti toliko jak koliko bi mi zelili da jeste kad igra u ligi sa ovakvim protivnicima kakavi jesu, realno ovo sto je Borac pokazao protiv Crnogorskog drugoligasa koji nije imao niti jednu pripremnu utakmicu je za mene sramota, a svaki realan pitar ce ti reci da su se itekako namucili protiv amatera i da nije bilo crvendaca i penala moglo je svakako zavrsiti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 06 jul 2012, 12:05

nije Borac odigrao loše nego je to nažalost njihov max mislim svih naših klubova. da od naše PL napraviš jednu ekipu opet se nebi plasirali u grupe. a svi ulažu ogormne novce u nogomet pa tako i crnogorci samo naši nešto foliraju, kontaju i taktiziraju.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 06 jul 2012, 12:20

Dylan Dog je napisao/la:Samo jos treba da Borac bude imao problema sa svojim protivnikom,naime radi se o ekipi koja nije isla nigdje izvan svog stadiona na pripreme i nisu odigrali ni jednu jedinu prijateljsku utakmicu :shock:
Ni Borac nije išao nigdje na pripreme, cijelo vrijeme su trenirali u BL i onda na par dana otišli u Sloveniji da odigraju 2-3 pripremne utakmice jer ovdje nisu imali s kom igrati :roll:
NAPRIJED NARODE!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 jul 2012, 12:26

Da je sarajevo od nekog zijanilo 2:5 to bi bio strašni potop, a kada pobjede nekoga 5:2 onda idu komentari "primili 2, "konobari", blablabla Do zadnjeg dana života mog samo sarajvo

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 jul 2012, 12:30

FCS je napisao/la:Da je sarajevo od nekog zijanilo 2:5 to bi bio strašni potop, a kada pobjede nekoga 5:2 onda idu komentari "primili 2, "konobari", blablabla Do zadnjeg dana života mog samo sarajvo
Dva pitanja : jesi bio na utakmici ? i mozes li biti jednom u zivotu realan ?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 jul 2012, 12:34

Na kojoj utakmici? Sarajevo - ekeren, sarajevo - sigma, sarajevo - bešiktaš, sarajevo - maritimo, sarajevo - rapid, sarajevo - marsaklok, sarajevo - genk, sarajevo - dinamo kiev, sarajevo - basel, sarajevo - spartak, sarajevo - helsinborg, sarajevo - cluj, sarajevo - orebro, sarajevo - sparta, sarajevo - hibernians. Na ovim sam bio neznam na koju misliš :lol:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 jul 2012, 12:35

ljudi moji, pobjediti 5-2 ili 3-0 je isto... tako da se ne brinem za komsije... jesul sad primili dva gola ili ne, sada je nebitno... sretno u revansu komsije!!!

a za borac mogu reci, ocekivano... ekipa koja se hvali kako ima najjaci igracki kadar i najbolje navijace u drzavi nije u stanju da pobjedi novopecenog prvoligasa, e tu vec pocinje razmisljanje da li je borac zasluzio evropu?... iskreno nadam se prolazu, ali djetici sigurno nece se predati, borac ce morati da gine... igraci ako ne odigraju 120% svojih mogucnosti ispadaju, nazalost...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 jul 2012, 12:35

Pitar ne moze biti realan to mu je genetski.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 jul 2012, 12:36

Kada voliš iskreno nemožeš biti baš nešto pretjerano realan, a pitari vole svoju svetinju.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jul 2012, 12:37

tm84 je napisao/la:ljudi moji, pobjediti 5-2 ili 3-0 je isto... tako da se ne brinem za komsije... jesul sad primili dva gola ili ne, sada je nebitno... sretno u revansu komsije!!!

a za borac mogu reci, ocekivano... ekipa koja se hvali kako ima najjaci igracki kadar i najbolje navijace u drzavi nije u stanju da pobjedi novopecenog prvoligasa, e tu vec pocinje razmisljanje da li je borac zasluzio evropu?... iskreno nadam se prolazu, ali djetici sigurno nece se predati, borac ce morati da gine... igraci ako ne odigraju 120% svojih mogucnosti ispadaju, nazalost...
Bolje im je da ispadnu sad od "velikana" iz Niksica nego da od Metalurga prime cenera.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 06 jul 2012, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.