Takodjer nije lijepo biti pretjerano samouvjeren.RK Gradacac je napisao/la:Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi
GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal
Vom Jäger zum Gejagten
Bice gusto bice 0:2 
San postaje stvarnost
San postaje stvarnost
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
auuu kakav ce ovo euro da bude,danci vodee ,svaka im cast
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Dobro Danci stoje na terenu i igraju timski.. Holandjani mogu napraviti preokret samo nekom individualnom kvalitetom i potezom.. Odbrana se pokazuje kao najslabiji dio tima...
Kako je ovaj Robben sebičan...
Rano je bilo šta pametovat', al' teško će Holandija ovdje do pobjede, dobro (timski) igra Danska...
Rano je bilo šta pametovat', al' teško će Holandija ovdje do pobjede, dobro (timski) igra Danska...
holandani samo soliraju hoce svi da daju gol..sudija me odusevio kakvi spanci kakvi bakraci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja ne znam gledamo li istu utakmicu? Danci samo rezultatski dobro stoje a na terenu nikako. Imaju mnogo srece i to je to.... Prije ili kasnije ce potrositi srecu.totasef1 je napisao/la:Dobro Danci stoje na terenu i igraju timski.. Holandjani mogu napraviti preokret samo nekom individualnom kvalitetom i potezom.. Odbrana se pokazuje kao najslabiji dio tima...
Inace, Holandija je i timski jaka, ne samo individualno.
nisam znao da Nizozemci imaju ovako lošu obranu 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
To im je uvijek bila slaba tacka.silenT je napisao/la:nisam znao da Nizozemci imaju ovako lošu obranu
" onclick="window.open(this.href);return false;
0:45-48
0:45-48
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
kada danci pređu centar strah i trepet je za holandiju i njihovu odbranu. ako ovako ostane do 60. min treba ubaciti huntelaara umjesto danas lošeg van persia ako misle šta napraviti.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Postava sa 2 defenzivna vezna i jednim napadacem protiv ekipe koju bi realno trebali natamburat 
Van sa Van Bomelom uvest Huntelara, nemaju sta izgubit.

Van sa Van Bomelom uvest Huntelara, nemaju sta izgubit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Mislio sam da od Čeha nema slabije odbrane , ali eto Oranje se pobrinulo da ima goru.
Pa svaki put kada su Danci presli centar napravili su visak po strani !
Pa svaki put kada su Danci presli centar napravili su visak po strani !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedna neopreznost ionako staticne odbrane je Holandiju kostala golom, mada su realno vise pokazali i ne zasluzuju ovaj zaostatak.
Onaj mali Willems je vrlo los, bice mnogo problema po njegovoj strani kada se tu nadju neki bolji igraci od Rommedhala.
Napad je funkcionisao koliko toliko, na kraju krajeva su stvorili nekoliko dobrih prilika, jos pogodili stativu i sve to ukazuje da su bili bolja ekipa u prvih 45 minuta, a sasvim sam siguran da ce u drugom poluvremenu pogoditi najmanje jednom.
Onaj mali Willems je vrlo los, bice mnogo problema po njegovoj strani kada se tu nadju neki bolji igraci od Rommedhala.
Napad je funkcionisao koliko toliko, na kraju krajeva su stvorili nekoliko dobrih prilika, jos pogodili stativu i sve to ukazuje da su bili bolja ekipa u prvih 45 minuta, a sasvim sam siguran da ce u drugom poluvremenu pogoditi najmanje jednom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anonymousHD
- Kontakt:
Glavni favoriti, nema šta... Šta će tek biti kad budu igrali protiv Njemačke? Španije? Ništa od Holandije ovo EURO, odbrana im preloša. 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo visok presing, jer danski golman je poput Valdeza.
Čovjek samo proigrava stopere i bekove.
Nema ispucavanja. Holandija je 2 stopostotne prilike imala zbog grešaka odbrane Danske (golman dodao Robbenu, Kjaer izbio loptu direktno Sneijderu na nogu), a ostalo se sve svodilo na šuteve iz daljine.
Eh, pitanje je može li Danska ovo izdržati? Yebat tiket, samo da Holandija ispadne u grupnoj fazi.
Mislim da bismo se mogli oko 60. minute pozdraviti sa jednim defanzivnim veznim, te da tu uleti Huntelar, što bi značilo da RvP prelazi na krilo, a Affelay u sredinu. Danska me iznenadila. Odlično se ubacuju iz drugog plana i svaki put kad pređu centar, već se gaće tresu navijačima Holandije s obzirom na njihovu odbranu. 
Eh, pitanje je može li Danska ovo izdržati? Yebat tiket, samo da Holandija ispadne u grupnoj fazi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Curva_SUD
- Kontakt:
Auuu Danci baš prijatno iznenadili!
Holandjani
Holandjani
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- senad_flamin
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Takodjer nije lijepo biti pretjerano samouvjeren.RK Gradacac je napisao/la:Nije zabranjeno sanjatsenad_flamin je napisao/la:Eh što bi volio da Danska pobjedi
-RIVALDO-
Holandija je imala svoje prilike..... Znaci da ce ih biti jos, sada sigurno i vise.
Mene vise brine njihova odbrana.
Kad prvi strijelac Bundes Lige sjedi na klupi, onda znas da je to reprezentacija sa jakim napadom.
Polahko ljudi, ovo jos nije gotovo. Ni blizu toga.
P.S. Ja jos uvijek vjerujem da ce Holandija pobijediti.
Mene vise brine njihova odbrana.
Kad prvi strijelac Bundes Lige sjedi na klupi, onda znas da je to reprezentacija sa jakim napadom.
Polahko ljudi, ovo jos nije gotovo. Ni blizu toga.
P.S. Ja jos uvijek vjerujem da ce Holandija pobijediti.
ma napolje Robbena... dosta je njegovih driblinga u desno
Huntelaar i Kuyt će da preokrenu ovo
Huntelaar i Kuyt će da preokrenu ovo
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.