RK Konjuh

eeMa17

Re: RK Konjuh

Post Postao/la eeMa17 » 17 apr 2013, 21:49

gradacac10 je napisao/la:Sto vi pisete na 2 teme?
Glup si, svaki put kad neznas sta da napises pitas sto dvije teme imamo, po stoti put ti evo i ja kazem da smo zahtjevali od admina da izbrise onu temu ;) jel ti srce na mjestu ?

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 17 apr 2013, 23:11

Duboko se uvrijedim kad mi neko tako inteligentan kaze da sam glup... I za tvoju informaciju pametni, ja prvi put pitam, provjeri ako hoces :) cuj jel ti dusa na mjestu, joj kakva li te mati tako pametnog rodila :))

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 20 apr 2013, 15:20

gradacac10 je napisao/la:Duboko se uvrijedim kad mi neko tako inteligentan kaze da sam glup... I za tvoju informaciju pametni, ja prvi put pitam, provjeri ako hoces :) cuj jel ti dusa na mjestu, joj kakva li te mati tako pametnog rodila :))
Nisam ti ja kriv sto si GLUP :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 24 apr 2013, 11:24

I komsije dolazite li u GR? :D

aaaaa
Kontakt:

Post Postao/la aaaaa » 24 apr 2013, 15:32

Zna li se ko su "mesetari" koji ce suditi KUP u Capljini ?

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 05 maj 2013, 00:39

Živiničani kako ste prošli u Gradačcu...jel još uvijek jurišate na titulu ??? :?

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 05 maj 2013, 02:34

handballspieler je napisao/la:Živiničani kako ste prošli u Gradačcu...jel još uvijek jurišate na titulu ??? :?
Poderali nas kazu, imaju nekog doborca vrhunski igrac ;)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 05 maj 2013, 03:21

Fina bi bila utakmica, da Konjicanin braca nisu se posrali na sve, da je Jasko barem malo manje cigan nego sto jest i da se ne ponasa onako, dok se igraci ove dvije ekipe, kao i navijaci medjusobno postuju, a navijacima iz Zivinica cak niko nista nije reko... I na kraju mali detalj pokvari tekmu, dva igraca Konjuha su se medjusobno sukobila ostro na kraju, sto govori da atmosfera u ekipi nije idealna, a vjerovatno su tom sukobu koji je vidjela cijela publika doprinijela i predstava brace Konjicanin... U svakom slucaju zasluzena pobjeda domacih.. Odlicni braca Doborac i golman Mutapcic koji je odbranio 4 penala...

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 05 maj 2013, 17:49

eeMa17 je napisao/la:
handballspieler je napisao/la:Živiničani kako ste prošli u Gradačcu...jel još uvijek jurišate na titulu ??? :?
Doborac se pise velikim slovima Konjuhsaru

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 06 maj 2013, 02:35

Dzin je napisao/la:
eeMa17 je napisao/la:
*ebo ti Konjushar mater u pic** da mi je znati ko si tacno bi te sa zemljom sastavio seljacino jedna zujasta iz gradacca,

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 06 maj 2013, 12:57

eeMa17 je napisao/la:
Dzin je napisao/la:
*ebo ti Konjushar mater u pic** da mi je znati ko si tacno bi te sa zemljom sastavio seljacino jedna zujasta iz gradacca,
Vidi se seljo po postu ko si i sta si,sam se prestavljas,mazem se kremom za komarce zbog takvih :D :D gubitnice

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 06 maj 2013, 13:22

ema nije ti covjek napiso konjushar nego konjuhsar, a vidi se tacno ko si sta si ;)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 08 maj 2013, 22:04

Evi jedna dobra vjest za sve anfifanove Konjuha :D a posebno za ove iz Gradachca :D Konjuh je u Zivinicama porazen 21-27. Nebojte se Nije sloga toliko jaka koliko rezultat govori nego smo mi toliko lose odigrali, a jos nas i sudije prisastavile, nebih sad da komentarisem sudzenje da nebude mi bili dobri sudije nas pokrale, ako vas zanima uzmete cd i pogledate utakmicu. Cestitat cu ekipi Sloge na pobjedi nemogu reci na zasluzenoj jer nisu nesto pruzili veceras. Samo cu reci da je 3 razlike bilo u zadnjoj minuti pa su to Dobojlije nabile :mrgreen: o iskljucenjima da ne pricam vidjet ce te statistiku. Sudzenje znaci no comment volio bih da neko dostavi snimak sa utakmice, eto da znate cisto nebojte se nije Sloga Velesila samo dobro uigrat se i naravno potrudite se da vas sudije nezezaju ovo govorim svim ekipama iz lige 6 :)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 08 maj 2013, 22:28

Ja sam i rekao da nije Sloga velesila, ostali smo bez pola igraca. Dobro da se klub nije ugasio, 6 igraca imamo i to je to, na klupi sve djeca. Ovu ligu igramo bez ambicija, to ti garantujem. Sam si rekao da ste slabo odigrali a sada kakvo je sudjenje bilo ne znam, dok ne vidim i ne cujem od ostalih! A sada toliko da su vas ostetile sudije kuci da izgubite 6 razlike mi cudno. Jer pretpostavljam da je Sloga cijelu utakmicu odigrala sa 6 igraca, ako malo imate kvaliteta ne bi vam problem bio da pobjedite!

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 08 maj 2013, 22:53

po'marke je napisao/la:Ja sam i rekao da nije Sloga velesila, ostali smo bez pola igraca. Dobro da se klub nije ugasio, 6 igraca imamo i to je to, na klupi sve djeca. Ovu ligu igramo bez ambicija, to ti garantujem. Sam si rekao da ste slabo odigrali a sada kakvo je sudjenje bilo ne znam, dok ne vidim i ne cujem od ostalih! A sada toliko da su vas ostetile sudije kuci da izgubite 6 razlike mi cudno. Jer pretpostavljam da je Sloga cijelu utakmicu odigrala sa 6 igraca, ako malo imate kvaliteta ne bi vam problem bio da pobjedite!
Pajdo, konjuh kad povede 1 razlike, nedaju sudije da se odlijepi vise znaci nema sanse, upravu si sa 6 igraca ste odigrali citavu utakmicu, reko sam malo prije 3 ralzike je bilo u zadnjoj minuti pa ste vi to nabili na kraju, Gafar crveni dobio zato sto je rekao sudiji da je lopov, ja licno cuooo, igrali smo 2 3 navrata sa 4 igraca, vidjecete i sami iskljucenja, znaci sudije su nas ostetile katastrofaaa, a i nismo mi igrali najlosija utakmica konjuha u ovoj sezoni definitivno. Vasi momci stalozeni mirni lagano do pobjede, Znate da u Zivinicama niko nije pobjedio pa ni Borac. Sretno vam bilo do titule, a mi ce mo se potruditi da vam olaksamo taj put :)

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 08 maj 2013, 23:06

eeMa17 je napisao/la:
po'marke je napisao/la:Ja sam i rekao da nije Sloga velesila, ostali smo bez pola igraca. Dobro da se klub nije ugasio, 6 igraca imamo i to je to, na klupi sve djeca. Ovu ligu igramo bez ambicija, to ti garantujem. Sam si rekao da ste slabo odigrali a sada kakvo je sudjenje bilo ne znam, dok ne vidim i ne cujem od ostalih! A sada toliko da su vas ostetile sudije kuci da izgubite 6 razlike mi cudno. Jer pretpostavljam da je Sloga cijelu utakmicu odigrala sa 6 igraca, ako malo imate kvaliteta ne bi vam problem bio da pobjedite!
Pajdo, konjuh kad povede 1 razlike, nedaju sudije da se odlijepi vise znaci nema sanse, upravu si sa 6 igraca ste odigrali citavu utakmicu, reko sam malo prije 3 ralzike je bilo u zadnjoj minuti pa ste vi to nabili na kraju, Gafar crveni dobio zato sto je rekao sudiji da je lopov, ja licno cuooo, igrali smo 2 3 navrata sa 4 igraca, vidjecete i sami iskljucenja, znaci sudije su nas ostetile katastrofaaa, a i nismo mi igrali najlosija utakmica konjuha u ovoj sezoni definitivno. Vasi momci stalozeni mirni lagano do pobjede, Znate da u Zivinicama niko nije pobjedio pa ni Borac. Sretno vam bilo do titule, a mi ce mo se potruditi da vam olaksamo taj put :)
Nek vam ovo bude jedini domaći poraz ;)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 08 maj 2013, 23:28

slika
Jedna od rasprava, pogledajte samo izraz tih sudija kojima je sve smjesno, a ovaj Begic lijevo je definitivno bio najgori. 52 minut 21 22 za slogu i namjerno nece da dignu ruke za pasivno, zato sto su im dobacivali sa tribina, vidilo se to na njima kako prave grimase nesto masu rukama, nadam se da cu video snimak nabaviti sa utakmice pa pokazati

emirmujan
Kontakt:

Post Postao/la emirmujan » 09 maj 2013, 00:13

Evo sta misle igraci o utakmici

Rahimic najbolji strijelac 9 pogodaka
slika

Znaci sudzenje no coment !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 09 maj 2013, 09:39

da je koji drugi sudijski par možda bih i posumnjao u ove navode o krađi ali ovu dvojicu karikatura kad vidim sve mi je jasno...koliko smo puta mi u Gračanici morali da trpimo one njihove podsmjehe, glupiranje itd...

idiota dva
Undici stelle - ACM 1899

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 maj 2013, 10:08

Bilo je nekih odluka od strane sudija koje su bile protiv Konjuha, al' i da je bilo 100% čisto suđenje opet bi nas ljudi uzeli. Vidjeli ste nam golmana Kamberovića, ukupno je im'o 4-5 odbrana, a njihov golman sigurno preko 15-16. Prvo su i naši momci zakazali od promašivanja zicera i penala pa onda sve ostalo. Nije nam trebalo ni ono "živčenje" od strane Seketa i Gafe al' hajd jbg.
Pred kraj neki seljaci ubaciše kutiju kokica i flašicu od soka, džabe će Konjuh kaznu dobit a nisu uspjeli ni pogodit sudiju :P :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.