Glup si, svaki put kad neznas sta da napises pitas sto dvije teme imamo, po stoti put ti evo i ja kazem da smo zahtjevali od admina da izbrise onu temugradacac10 je napisao/la:Sto vi pisete na 2 teme?

Glup si, svaki put kad neznas sta da napises pitas sto dvije teme imamo, po stoti put ti evo i ja kazem da smo zahtjevali od admina da izbrise onu temugradacac10 je napisao/la:Sto vi pisete na 2 teme?
Nisam ti ja kriv sto si GLUPgradacac10 je napisao/la:Duboko se uvrijedim kad mi neko tako inteligentan kaze da sam glup... I za tvoju informaciju pametni, ja prvi put pitam, provjeri ako hocescuj jel ti dusa na mjestu, joj kakva li te mati tako pametnog rodila
)
Poderali nas kazu, imaju nekog doborca vrhunski igrachandballspieler je napisao/la:Živiničani kako ste prošli u Gradačcu...jel još uvijek jurišate na titulu ???
Doborac se pise velikim slovima KonjuhsarueeMa17 je napisao/la:Poderali nas kazu, imaju nekog doborca vrhunski igrachandballspieler je napisao/la:Živiničani kako ste prošli u Gradačcu...jel još uvijek jurišate na titulu ???
*ebo ti Konjushar mater u pic** da mi je znati ko si tacno bi te sa zemljom sastavio seljacino jedna zujasta iz gradacca,Dzin je napisao/la:Doborac se pise velikim slovima KonjuhsarueeMa17 je napisao/la:Poderali nas kazu, imaju nekog doborca vrhunski igrachandballspieler je napisao/la:Živiničani kako ste prošli u Gradačcu...jel još uvijek jurišate na titulu ???
Vidi se seljo po postu ko si i sta si,sam se prestavljas,mazem se kremom za komarce zbog takviheeMa17 je napisao/la:*ebo ti Konjushar mater u pic** da mi je znati ko si tacno bi te sa zemljom sastavio seljacino jedna zujasta iz gradacca,Dzin je napisao/la:Doborac se pise velikim slovima Konjuhsaruhandballspieler je napisao/la:Živiničani kako ste prošli u Gradačcu...jel još uvijek jurišate na titulu ???
Poderali nas kazu, imaju nekog doborca vrhunski igrac
Pajdo, konjuh kad povede 1 razlike, nedaju sudije da se odlijepi vise znaci nema sanse, upravu si sa 6 igraca ste odigrali citavu utakmicu, reko sam malo prije 3 ralzike je bilo u zadnjoj minuti pa ste vi to nabili na kraju, Gafar crveni dobio zato sto je rekao sudiji da je lopov, ja licno cuooo, igrali smo 2 3 navrata sa 4 igraca, vidjecete i sami iskljucenja, znaci sudije su nas ostetile katastrofaaa, a i nismo mi igrali najlosija utakmica konjuha u ovoj sezoni definitivno. Vasi momci stalozeni mirni lagano do pobjede, Znate da u Zivinicama niko nije pobjedio pa ni Borac. Sretno vam bilo do titule, a mi ce mo se potruditi da vam olaksamo taj putpo'marke je napisao/la:Ja sam i rekao da nije Sloga velesila, ostali smo bez pola igraca. Dobro da se klub nije ugasio, 6 igraca imamo i to je to, na klupi sve djeca. Ovu ligu igramo bez ambicija, to ti garantujem. Sam si rekao da ste slabo odigrali a sada kakvo je sudjenje bilo ne znam, dok ne vidim i ne cujem od ostalih! A sada toliko da su vas ostetile sudije kuci da izgubite 6 razlike mi cudno. Jer pretpostavljam da je Sloga cijelu utakmicu odigrala sa 6 igraca, ako malo imate kvaliteta ne bi vam problem bio da pobjedite!
Nek vam ovo bude jedini domaći porazeeMa17 je napisao/la:Pajdo, konjuh kad povede 1 razlike, nedaju sudije da se odlijepi vise znaci nema sanse, upravu si sa 6 igraca ste odigrali citavu utakmicu, reko sam malo prije 3 ralzike je bilo u zadnjoj minuti pa ste vi to nabili na kraju, Gafar crveni dobio zato sto je rekao sudiji da je lopov, ja licno cuooo, igrali smo 2 3 navrata sa 4 igraca, vidjecete i sami iskljucenja, znaci sudije su nas ostetile katastrofaaa, a i nismo mi igrali najlosija utakmica konjuha u ovoj sezoni definitivno. Vasi momci stalozeni mirni lagano do pobjede, Znate da u Zivinicama niko nije pobjedio pa ni Borac. Sretno vam bilo do titule, a mi ce mo se potruditi da vam olaksamo taj putpo'marke je napisao/la:Ja sam i rekao da nije Sloga velesila, ostali smo bez pola igraca. Dobro da se klub nije ugasio, 6 igraca imamo i to je to, na klupi sve djeca. Ovu ligu igramo bez ambicija, to ti garantujem. Sam si rekao da ste slabo odigrali a sada kakvo je sudjenje bilo ne znam, dok ne vidim i ne cujem od ostalih! A sada toliko da su vas ostetile sudije kuci da izgubite 6 razlike mi cudno. Jer pretpostavljam da je Sloga cijelu utakmicu odigrala sa 6 igraca, ako malo imate kvaliteta ne bi vam problem bio da pobjedite!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.