može na pm da ne spamamo
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ma nikakve fajlove ne skidas, skini ovo i pokreni, on ce ti updateovati directx zbog kojeg inace i imas problemIbizevic je napisao/la:Skinuo sam ovaj patch wehellas ali kad ga pokrenem pojavi mi se ovo
Zna li ko šta trebam uraditi
A mozes li namjestati formaciju?Adelin je napisao/la:Pomazite ,skinuo sam Pes demo ali kad hocu uci u match samo me izbaci ,a Copa Libertadores moze normalno !![]()
nmgAndroid je napisao/la:A mozes li namjestati formaciju?Adelin je napisao/la:Pomazite ,skinuo sam Pes demo ali kad hocu uci u match samo me izbaci ,a Copa Libertadores moze normalno !![]()
raul-zakon je napisao/la:Joj jedva čekam da kupim ovaj novi komp. pa da rahat mogu igrati soccera, a ne da mi lopta od igrača do gola putuje od sehura do iftara, jbt.
daj molim te da stavis novi link,sa onoga vise nemoze.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi na prvu stranicu, linkao sam patch, trudit cu se i ubuduce da to bude up to date, nekima kojima je tesko na googlu naci, da im bude pri ruci na prvoj stranici, eto provjeri
sad provjerieldo je napisao/la:daj molim te da stavis novi link,sa onoga vise nemoze.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi na prvu stranicu, linkao sam patch, trudit cu se i ubuduce da to bude up to date, nekima kojima je tesko na googlu naci, da im bude pri ruci na prvoj stranici, eto provjeri
hvala.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:sad provjerieldo je napisao/la:daj molim te da stavis novi link,sa onoga vise nemoze.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi na prvu stranicu, linkao sam patch, trudit cu se i ubuduce da to bude up to date, nekima kojima je tesko na googlu naci, da im bude pri ruci na prvoj stranici, eto provjeri
Šta se smiješ10DelPiero je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Joj jedva čekam da kupim ovaj novi komp. pa da rahat mogu igrati soccera, a ne da mi lopta od igrača do gola putuje od sehura do iftara, jbt.![]()
![]()
Dajte taj patch za PS3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.