Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

nate
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la nate » 14 jan 2013, 17:37

samo +3 protiv alzira :mrgreen:

cini mi se da igramo s 40% snage, jos da malo brze to u napadu u dobro.nema brige.vidi se da se momci cuvaju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jan 2013, 18:18

+11.
Nadam se da ce Lac biti spreman za sutra.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 jan 2013, 18:32

S pola snage.Lijepo.Goluza je najavljivao prije pocetka da ce tempirati formu, a zasad se cini da im uspijeva.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 14 jan 2013, 18:45

ima li ko link Bjelorusija - Srbija. Vidim da Srbija lomi Bjeloruse plus 7 na poluvremenu

Edit: samo sam ovo našao, ako neko želi gledati http://www.frombar.tv/v-4/10/92/v-509209.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2013, 19:17

nate je napisao/la:S pola snage.Lijepo.Goluza je najavljivao prije pocetka da ce tempirati formu, a zasad se cini da im uspijeva.
dobar dobar,idemo lagano,samo da lac bude spreman za madjarsku ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 jan 2013, 19:35

Lac ce biti spreman sigurno!!

Znači li to da je s Blaženkom Lackovićem sve u redu? "Da. On je dobio udarac u prst u devetoj minuti i iako je to izgledalo prilično strašno, ništa mu nije. Mogao je on igrati kasnije, no nisam želio riskirati."

Izjava Goluze.

No inace, sta je s ovim Spanjolcima.Cini mi se da im ni sada nije dvorana puna iako su domacini :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2013, 19:53

Ja sam zadovoljan sa ovom rutinskom pobedom protiv Belorusa.Realno oni osim Rutenke nemaju nekog igraca koji moze da napravi dar-mar.Nakon sto smo u kljucnim momentima stopirali Rutenku lepo smo se odlepili i to je bilo to.Pera Nenadic odlican,Marsenic veoma dobar,Stankovic imao ono glupo iskljucenje pa onda bez greske odigrao,Mitrovic veoma dobar,Dragas mi se isto svideo.Jednostavno svi su bili na dobrom nivou.Odbrana je funkcionisala bolje nego protiv Koreje ali ima jos prostora za korekciju i nadam se da cemo to uspeti da sredimo do ovih jacih i vaznijih utakmica.Jedino mi se nije svideo Toskic,opet masi zicere vrlo jednostavno,jedini gori od njega bio je Kovinjalo,j**o li ga Rutenko i ko ga nauci da tako izgovara pa da se ispravlja na Rutenka. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 14 jan 2013, 20:15

Egipat smanjio na minus 3 protiv Španije, a ovi maloprije imali plus 6. Šta je ovim Špancima...
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 jan 2013, 20:30

Spanjolci uopce nisu nesto posebno.Ja sam mislio da ce to izgledati jace i bolje.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 14 jan 2013, 20:36

nate je napisao/la:Spanjolci uopce nisu nesto posebno.Ja sam mislio da ce to izgledati jace i bolje.
I ja isto mislim. Nisu uopšte impresionirali, evo u ovoj utakmici su fulili puno čistih situacija. Ako ovako nastave teško mogu do zlata.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jan 2013, 20:37

Sigurna pobjeda, sve skupa je dosta dobro izgledalo mada očekivao sam više od bjelorusa s obzirom na to kakav su otpor pružili poljacima. Kod njih Rutenka sam igra (frajer rutinski zabija i sa krila), možda još onaj jedan bek (zaboravio sam mu ime) ovo ostalo nije dostojno sp.
Čini mi se da smo previše golova primili preko krila, a i neke zicer situacije sa pivota smo fulali kao i protiv koreanaca. to su jedine zamjerke. Nenadić odličan, a i ostali na nivou. mogla je na kraju da bude i veća razlika.

Sad bih da postavim dva pitanja ovim rukometofilima :mrgreen:

Jel se meni čini ili je ovaj sudijski par sa islanda koji je sudio Srbija-Bjelorusija, sudio i onu utakmicu BiH-Mađarska, baraž, kad je utakmica prekinuta?

Kovinjalo u prenosu reče da je Rutenka igrao za Slovence, da je kasnije uzeo španski pasoš ali da nikad nije zaigrao za Špance. Ja bi se smio zakleti da je on igrao za furiju na nekom velikom takmičenju.

Što se Španaca tiče, mislim da oni tempiraju formu. Oni već imaju medalju, ubjeđen sam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 14 jan 2013, 20:57

Da to je taj isti sudijski par. Što se tice Rutenke, dobro je igrao za Sloveniju, ali ni ja ne mogu da se sjetim da li je igrao za špansku reprezentaciju iako dosta dugo godina vec igra za top španske klubove (Ciudad Real, Barselona).

Igra Srbije je nekako zrelija za razliku od prethodnih par godina , Nenadić se izdvojio agilan je i ima brz šut zavuče loptu. Sa Poljacima će biti dobra utakmica, mislim da oni nisu na onom nivou od prije par godina, npr 2009 kad su veoma visoko uzeli Srbiju na svjetskom.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jan 2013, 21:28

Igro je za Celje prije desetak godina, tad najbolji(jedan od) bek Evrope, dobili su Flensburg predvođen Larsom Cristiansenom u onom velikom finalu Lige Prvaka.Rutenka je bio čovjek odluke.

S prelaskom u Celje, došao je i poziv u Slovensku reprezentaciju, za koju je igrao par godina(Slovenci i njihove poznate ucjene, nećemo mi praviti igrača drugim reprezentacijama), do odlaska u Španiju, kasnije mu i oni nude da igra za Španiju pravi pauzu, ali mislim da nikad nije zaigrao za Španiju, valjda je ispuco više pravo na te promjene.

Kasnije kad nije mogao za Španiju igrati, odlučio se za zemlju svog rođenja ;) jer je već napravio pauzu od tri godine da bi mogao igrati za Špance, ali vjerovatno EHF nije dozvolio, nema sumnje da on ne bi imao mjesta na lijevom beku u Španiji ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jan 2013, 22:01

Devil je napisao/la:Ja sam zadovoljan sa ovom rutinskom pobedom protiv Belorusa.Realno oni osim Rutenke nemaju nekog igraca koji moze da napravi dar-mar.Nakon sto smo u kljucnim momentima stopirali Rutenku lepo smo se odlepili i to je bilo to.Pera Nenadic odlican,Marsenic veoma dobar,Stankovic imao ono glupo iskljucenje pa onda bez greske odigrao,Mitrovic veoma dobar,Dragas mi se isto svideo.Jednostavno svi su bili na dobrom nivou.Odbrana je funkcionisala bolje nego protiv Koreje ali ima jos prostora za korekciju i nadam se da cemo to uspeti da sredimo do ovih jacih i vaznijih utakmica.Jedino mi se nije svideo Toskic,opet masi zicere vrlo jednostavno,jedini gori od njega bio je Kovinjalo,j**o li ga Rutenko i ko ga nauci da tako izgovara pa da se ispravlja na Rutenka. :roll:
:lol:
Meni je bio jaci kad je na minut i dvadeset do kraja, pri nasoj prednosti od +6, rekao da smo vrlo blizu pobede ali da "ima jos da se igra". Kao ono kad na pregledima liga komentatori divljaju, ubedjujuci gledaoce da ne znaju konacne rezultate meceva. Nesto u tom fazonu. 8-)

Dobra igra danas, ali vidi se da je ovaj drugi golman mediokritet. Odbrana nam radi samo kad je tu Stanic. I pozitivno je sto smo raznovrsniji u napadu. Nekako se vise ne zna odakle preti opasnost, za razliku od prethodnih godina kad su igrali samo Nikcevic, Ilic i Vujin, a selekcija umirala i dizala se na njihovim solo partiturama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2013, 22:10

Gajic ne bi mogao da uhvati jorgan da mu bacis. :roll:
Bilo je po meni boljih izbora.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 14 jan 2013, 22:41

Druga rutinska pobeda je ostvarena. Reprezentacija Srbije je ovom današnjom pobedom i teoretski obezbedila osminu finala. Praktično celo drugo poluvreme je igrao drugi tim,šansa je data svima,posle +9 došlo je do opuštanja... Islanđani daleko od nekog svetskog vrha sudija, u prva tri minuta prva dva srpska faula kažnjavaju sa dva isključenja,u nastavku ponovo nekoliko diskutabilnih odluka.... Dragaš je imao nekoliko kretenskih poteza,Stanića uopšte nije išlo,ali utakmica sama po sebi nije bila teška,pa je i dobro da ga nije išlo ako već mora negde biti loš dan. Marsenić izrasta u odličnog pivota,usudio bi se pa reći nekon novog Škrbića.... Prodanović igra sezonu karijere,odsustvo Manojlovića pre svega je veliki hendikep to se jasno vidi,smem ruku dati da je Manojlović u ekipi,da bi ovakav tim sa bekovskim gromada bio jedan od glavnik konkurenata za zlato,toliko dugo čekano... Sve u svemu zadovoljavajuće je ovo za sada,dolaze teži rivali,verujem i bolja igra Srbije.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 14 jan 2013, 23:50

nate je napisao/la:Spanjolci uopce nisu nesto posebno.Ja sam mislio da ce to izgledati jace i bolje.
ma ubit cemo ih na njihovom terenu opet :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 15 jan 2013, 02:09

ni rukomet nije sto je nekad bio
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 15 jan 2013, 10:51

Važna pobjeda nad Bjelorusijom,rutinska..siguran sam da je na kraju moglo biti i 15 razlike da je bilo više ozbiljnosti u napadu,ali dobro,još je rana faze,treba se čuvati za mečeve sa Poljskom i Slovenijom koji slijede.Raduje me što smo bar ove uvodne mečeve igrali dosta raznovrsno,otkrili smo KRILA :mrgreen: ,čak i poneku kontru istrčimo :mrgreen: ..šalu na stranu,raduje me ovakva igra,igramo i brže,bekovi su neumoljivi i u dobroj formi,naročito trio Ilić-Nenadić-Vujin koji izgleda sjajno...Stanković i Mitrović isto dobro izgledaju,još Šešum da proradi...Ima tu nekih novih mladića koji igraju savim zadovoljavajuće..Marsenić koji se opasno nameće kao prvo rješenja za pivota,umjesto Toske ,koji nije u napadačkoj formi..pa Dragaš u odbrani,te Mitrović,ilić i ovaj mali na desnom krilu,ime mu zaboravi.. :D ...Dobro je što maldi dobijaju šansu...Danas sve ispod 10 razlike za nas je iznenađenje,odlična prilika da se podese nišanske sprave za Poljake ;) Sve ovo,do sad ,uljeva veliko povjerenje u dobar plasman,ali treba biti realan i reći da su prva 3 protivnika ipak bila bar za klasu,dve slabije ekipe od nas,i da će tek poslije mečeva sa otprilike ravnopravim Poljacima i Slovencima biti jasnija slika.......Što se Bjelorusije tiče,njima je Rutenka 80% ekipe,i sa njim u timu mislim da mogu do 4.mjesta i prolaza u 1/8f...
Mens sana in corpore sano.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 15 jan 2013, 10:55

ma mene je onaj mali Radivojević oduševio borbenošću,bilo je i grešaka naravno...

Što se krila tiče,ma nismo ih otkrili,već smo valjda postali svjesni da imamo jedno super kvalitetno - Nikčevića i sasvim solidno - Prodanovića, još više raduje dvojac mlađarije - Radivojević,Ilić,u dogledno vrijeme će srpski rukomet ići uzlaznom putanjom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.