cini mi se da igramo s 40% snage, jos da malo brze to u napadu u dobro.nema brige.vidi se da se momci cuvaju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dobar dobar,idemo lagano,samo da lac bude spreman za madjarskunate je napisao/la:S pola snage.Lijepo.Goluza je najavljivao prije pocetka da ce tempirati formu, a zasad se cini da im uspijeva.
I ja isto mislim. Nisu uopšte impresionirali, evo u ovoj utakmici su fulili puno čistih situacija. Ako ovako nastave teško mogu do zlata.nate je napisao/la:Spanjolci uopce nisu nesto posebno.Ja sam mislio da ce to izgledati jace i bolje.
Devil je napisao/la:Ja sam zadovoljan sa ovom rutinskom pobedom protiv Belorusa.Realno oni osim Rutenke nemaju nekog igraca koji moze da napravi dar-mar.Nakon sto smo u kljucnim momentima stopirali Rutenku lepo smo se odlepili i to je bilo to.Pera Nenadic odlican,Marsenic veoma dobar,Stankovic imao ono glupo iskljucenje pa onda bez greske odigrao,Mitrovic veoma dobar,Dragas mi se isto svideo.Jednostavno svi su bili na dobrom nivou.Odbrana je funkcionisala bolje nego protiv Koreje ali ima jos prostora za korekciju i nadam se da cemo to uspeti da sredimo do ovih jacih i vaznijih utakmica.Jedino mi se nije svideo Toskic,opet masi zicere vrlo jednostavno,jedini gori od njega bio je Kovinjalo,j**o li ga Rutenko i ko ga nauci da tako izgovara pa da se ispravlja na Rutenka.
ma ubit cemo ih na njihovom terenu opetnate je napisao/la:Spanjolci uopce nisu nesto posebno.Ja sam mislio da ce to izgledati jace i bolje.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.