Povratak gostujućih navijača na stadione

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

spielführer_21
Kontakt:

Re: Povratak gostujućih navijača na stadione

Post Postao/la spielführer_21 » 06 apr 2012, 23:38

Juče sam znao da ćeš upravo ti napisati upravo to što si napisao :mrgreen:
Pa nisu valjda znali da će im trebati kamenje prije par dana? Kad bolje razmislim, možda i jesu :roll: Može li se tako i bomba unijeti ili 1 kg trave? Vjerovatno može... I onda kad ja kažem da treba zabraniti navijačke grupe, nađu se klinci i pište na sve strane.
Zna li ko odgovor na prvo pitanje: gdje su bili yebeni specijalci?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 06 apr 2012, 23:42

spielführer_21 je napisao/la:Juče sam znao da ćeš upravo ti napisati upravo to što si napisao :mrgreen:
Pa nisu valjda znali da će im trebati kamenje prije par dana? Kad bolje razmislim, možda i jesu :roll: Može li se tako i bomba unijeti ili 1 kg trave? Vjerovatno može... I onda kad ja kažem da treba zabraniti navijačke grupe, nađu se klinci i pište na sve strane.
Vjerovatno su znali,bili su spremni na sve.Ja i dalje mislim da je ovo sve izrezirano,politika ce unistiti i fudbal i navijace.Na nase stadione se moze sve unijeti,to nije problem.Problem je policija,kao sto kazes gdje su ? Ovo je zalosno.Prvo uletili u teren nigdje policije nije bilo (tek se na kraju pojavili) E onda bacaju kamenje,baklje,dimne,stolice na teren a policije nigdje.I hajd ti meni dokazi da ovo nije izrezirano.
Pa bolan meni se zgadi kad vidim da nama u Zenici kop cini policija i pravi frku jer su na ogradi 2 lika.Mi da smo nesto ovako uradili nas bi streljali ispred juga
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 apr 2012, 23:59

Tako je u Zenici,ako je frka skidaj šal jer ako imaš isti odmah si osumnjičeni :lol: Drotovi nam podjele kop na tri djela i čekaju te na ziceru,a u Bl nigdje drota s glave,pazi jbt,pogode sudiju u glavu i bace još bruku kamenja,stolica na teren a spiker ih preko razglasa poziva da napuste tribinu :lol:

U gostovanjima i jeste smisao navijačkog života,otiči u Modriču,pratiti Sema Kawasaki show,gledati Hadziju kako plače jer konta da njemu psujemo :lol: Koga boli qrc što je Čelik izgubio 2-0 kada je dan bio prava zajebancija,još drot na kraju susreta nam govori : " Ako vam je za utjehu i Sarajevo je izgubilo " :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 apr 2012, 00:05

@chily

Pa normalno,ovo je previse ba.Samo me zanima sta ce nasa murija sutra uraditi,kako ce docekati nas a kako goste ;) ili se vracati iz Orasja a vozac ti pijan i pjevat mu UZMI GA RASIMEEEEEEE :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 apr 2012, 10:20

Emir ZENICA je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Juče sam znao da ćeš upravo ti napisati upravo to što si napisao :mrgreen:
Vjerovatno su znali,bili su spremni na sve.Ja i dalje mislim da je ovo sve izrezirano,politika ce unistiti i fudbal i navijace.Na nase stadione se moze sve unijeti,to nije problem.Problem je policija,kao sto kazes gdje su ? Ovo je zalosno.Prvo uletili u teren nigdje policije nije bilo (tek se na kraju pojavili) E onda bacaju kamenje,baklje,dimne,stolice na teren a policije nigdje.I hajd ti meni dokazi da ovo nije izrezirano.
Pa bolan meni se zgadi kad vidim da nama u Zenici kop cini policija i pravi frku jer su na ogradi 2 lika.Mi da smo nesto ovako uradili nas bi streljali ispred juga
meni isto nije jasno kako su unijeli kamenje,morao ih je netko pustiti da unesu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 apr 2012, 13:10

joj kako se vi samo gubite,ne mogu vjerovati kakve paranoicne izjave.ispod istoka ima kamenja koliko god hoces,jer stadion jos nije do kraja renoviran.u krajnjem slucaju moze se i unijeti u gacama ako je nekom toliko stalo da kamenuje sudiju,nece svakog po mudima dirati.opusteno,nije se planiralo sudiji razbiti glavu :roll:
i da policija je bila spremna pored atleske,da reaguje ukoliko navijaci nisu htjeli napustiti istocnu tribinu,kad im je spiker rekao.posto se tribina skoro pa odmah krenula prazniti,potrebe za specijalom nije bilo u tom trenutku

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 10 apr 2012, 00:40

Nisam odavno pisao,javljam se na ovu temu da pozdravim isfrustrirani komitet kojem ovakva odluka nije tebala jer njome nisu rijesili ama bas nista.Naprotiv,izbili su nama manjim smrtnicima dodatnu zaradu kad igramo sa vecim ekipama koje imaju navijacke grupe,a kojom automatski mozemo isplatiti premije igracima ili u neke druge svrhe potrositi zaradjeni novac.Navijaci ko navijaci,uvjek je bilo belaja i i bit ce dal na stadionima ili van, bit ce ih.Ako se furate na modernizaciju fudbala rekonstruisite sav sistem fsbih,uvedite pravila,postavite standarde pa neka svaki stadion ima video nadzore,natkrivene tribine i sl.Ako mislite da su englezi rijesili problem huligana varate se,mozda jesu djelimicno tj.na stadionima al sta se desava van to ne objavljuju,zato se prestanite furat na ono kako su englezi.Jedino su navijacke grupe na stadionima zato pustite fudbal navijacima a ne kladionicarima i mafijasima.I eto zabranili ste a opet vam ljudi dolaze na stadione,u ovom slucaju bi trebao proraditi navijacki mentalitet,da se pokaze postovanje navijacima kad dodju ovdje ne mislim da se lizu neko jednostavno iskuliraju ako su na tribinama gdje su simpatizeri,znaci respect svakom ko ode na gostovanje u ovoj sredzenoj drzavi koja nema ni jedan veci problem od srednjoskolaca i studenata koji svoje slobodno vrijeme i dzeparce ostavljau na nasim kaldrmama od stadiona.

ultras no politica
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 10 apr 2012, 08:50

samo bi jos dodao nesto a to je moje licno misljenje ne mora tacno biti.ovom zabranom gostovanja,nista se nece postici ako gledamo na neki duzi vremenski period.ovo je samo neko privremeno rjesenje koje moze samo donijeti vise stete.ove sve frke sto su bile na tribinama,nisu bile bezazlene ali nisu bile ni pocetak novog rata kao sto su neki mediji htjeli to prikazati samo da zakuvaju.digli su tenzije kako je sve na nacionalnoj osnovi a u stvari nije.to su navijacki sukobi.sa njima se bore i puno razvijenije zemlje i puno sredjenije lige od nase.primjer od regiona srbija hrvatska zatim imamo grsku poljsku pa cak i u engleskoj samo sto se to vjesto skriva imamo primjere u francuskoj u njemackoj,rusiji a o ostalim zemljama izvan evropskog okvira da i ne govorimo zemlje juzne amerike i tako dalje.kada laik pogleda njemu se moze uciniti da smo mi najgori ali samo zato jer nisu upuceni.kada bi gledalo razloge da se prave neredi moze se reci da mi imamo najvise motiva da pravimo sranja uslovno receno "najbolje opravdanje" ako bi ga htjeli traziti.rane od rata su svjeze postoje tri naroda smrdljivi politiacri i jos smrdljiviji mediji konstantno dizu tenzije lazu nas i stvaraju sliku necega sto nije.a opet i pored svega toga mi smo jos i dobri!osim vedrana puljica neka pociva u miru mi nemamo uopste toliko ozbiljnih sukoba sa strasnim posljedicama.druge zemlje su po toj statistici puno gore.ne kazem da se trebamo porediti po losim stvarima ali ovom zabranom se tenzije mogu dovesti samo na puno veci nivo.jer da su gostovanja pustena sve one frke koje su se desavale od sukoba lesinara i manijaka preko hordi i ultrasa nebitno bi se zaboravile nakon par kola neko bi mozda vratio kamenovanjem busa ili nekom drugom sitnicom ali to je slozicete se puno bolje nego da sada ova zabrana stoji 5 godina onda se u tim navijacima skuplja ljutnja dizu se tennzije bukvalno 5 godina kao psi koje zakljucaju u svoje dvoriste stave na lanac i da nigdje ne mogu maketi a onda kada se nakon 5 godina gostovanaj puste to ce biti kao da su pusteni s lanca i bice jos gore i samo jos veci belaj mogu napraviti.ne znam koliko god ne bi to volio ako su vec uveli zabranu onda ne smiju pustati gostovanja dok god se ne napravi zakon za navijace dakle procedura napravis problem direkt u maricu pred sudiju i na stadionu ti se izrekne kazna,tako u srbiji rade.ako to traje 10 godina ako 10 godina treba da se ovo sve sredi da se uvedu zakoni odgovarajuce kazne da se sreti infrastruktura da se sigurnost na stadionima dovede na neki respektabilan nivo onda lijepo 10 godina zabrane gostovanja pa kad sve dodje na svoje mjesto onda puste.a ovo sto sad rade to je zalosno

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 apr 2012, 10:02

fredi je napisao/la:joj kako se vi samo gubite,ne mogu vjerovati kakve paranoicne izjave.ispod istoka ima kamenja koliko god hoces,jer stadion jos nije do kraja renoviran.u krajnjem slucaju moze se i unijeti u gacama ako je nekom toliko stalo da kamenuje sudiju,nece svakog po mudima dirati.opusteno,nije se planiralo sudiji razbiti glavu :roll:
i da policija je bila spremna pored atleske,da reaguje ukoliko navijaci nisu htjeli napustiti istocnu tribinu,kad im je spiker rekao.posto se tribina skoro pa odmah krenula prazniti,potrebe za specijalom nije bilo u tom trenutku
u gacama :roll: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9845_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 15 apr 2012, 10:51

bistrikboy je napisao/la:
fredi je napisao/la:joj kako se vi samo gubite,ne mogu vjerovati kakve paranoicne izjave.ispod istoka ima kamenja koliko god hoces,jer stadion jos nije do kraja renoviran.u krajnjem slucaju moze se i unijeti u gacama ako je nekom toliko stalo da kamenuje sudiju,nece svakog po mudima dirati.opusteno,nije se planiralo sudiji razbiti glavu :roll:
u gacama :roll: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9845_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
citas samo dijelove koji tebi odgovaraju.procitaj malo bolje boldovano :roll:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 16 apr 2012, 17:35

evo gledam na novoj i kod hrvata zabrana odlaska na gostujuce utakmice.Bas me zanima kako ce kod njih to ici :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 apr 2012, 11:00

Emir ZENICA je napisao/la:evo gledam na novoj i kod hrvata zabrana odlaska na gostujuce utakmice.Bas me zanima kako ce kod njih to ici :mrgreen:
Kopiraju Osima i "Komitet za normalizaciju"
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 11:13

ANTIFA ! je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:evo gledam na novoj i kod hrvata zabrana odlaska na gostujuce utakmice.Bas me zanima kako ce kod njih to ici :mrgreen:
Sta ce njega kopirati....Hrvatska je imala lani predstavnika u ligi prvaka kad ce te vi imati svoga??

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 17 apr 2012, 11:18

.......kako da ljudi nauče
i da im pod kožu uđe
kada se ljubi domaće
da se ne mrzi tuđe.....pouka mira .Toleranca ;)

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 17 apr 2012, 11:38

benfica1923 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Sta ce njega kopirati....Hrvatska je imala lani predstavnika u ligi prvaka kad ce te vi imati svoga??

Kakve veze ima sto je Dinamo igrao ligu prvaka,za to je zasluzan jedan covjek a to je Mamic pa liga vam je puna skandala i navijackih nereda odnosno prije bi rekao ispada ,samo sto se niste raspali, da ne govorimo o namjestanju utakmica,o dominaciji jednog kluba (Dinamo) niste vi daleko od nas!Jedan klub jeste i to je to!!!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 apr 2012, 11:44

http://www.politikaplus.com/novost/5520 ... oj-tribini" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne znam koliko je ovo izvodivo, ali svakako bi bilo zanimljivo vidjeti BBB i npr. Armadu na istoj tribini i da niko nikog ne dira. Zabili bi k**** usta i Mamicu i Markovicu i cijelom HNS-u.

Respect u svakom slucaju. 8-)
Volim te Celik ! ! !

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 17 apr 2012, 11:47

Bola ta se drzava uredjuje,a sta bi bilo da netko dodje pa da vidi sta se radi u ovoj ligi.........ovdje kad se uvali netko da rasceslja ovu politiku i sport svasta ce biti!!!

Silver-Antifa

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 apr 2012, 12:09

Emir ZENICA je napisao/la:http://www.politikaplus.com/novost/5520 ... oj-tribini

Ne znam koliko je ovo izvodivo, ali svakako bi bilo zanimljivo vidjeti BBB i npr. Armadu na istoj tribini i da niko nikog ne dira. Zabili bi k**** usta i Mamicu i Markovicu i cijelom HNS-u.

Respect u svakom slucaju. 8-)
To je već počelo pred dva kola, Šibenik - Dinamo. Domaći Funcuti i Boysi su naizmjence pjevali: HNS ped.eri, nogomet ste sje.bali.

Kod nas savez zabranio gostovanja da se problemi počiste, u Hrvatskoj savez to uradio jer su se usr.ali zbog jako mogućeg gubitka fotelja kroz jako skoro vrijeme.
Hayley <3

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 apr 2012, 12:12

Znam ja to sve haveru,kazem zanima me na istoj tribini kakvi ce odnosi biti,ako je to izvodivo 8-)
Volim te Celik ! ! !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 apr 2012, 12:17

Sigurno da je izvodivo. Ujedinjeni su protiv mafije, mislim da neće biti problema biti zajedno, a sve u svrhu da ih strukture ne ugase - sustavno se od nekih provodi sve da bi se ultrasi ugasili i da toj istoj mafiji nestane opozicije.
Jedini problem bi moglo biti, primjerice, fantomsko postavljanje policije i traženje, ne znam, potvrde prebivališta. Primjerice, nedavno su u Zagrebu tražili osobne iskaznice na ulazu samo na Sjevernu tribinu, iako isto nije bilo najavljeno.
Hayley <3

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.