Pa nisu valjda znali da će im trebati kamenje prije par dana? Kad bolje razmislim, možda i jesu

Zna li ko odgovor na prvo pitanje: gdje su bili yebeni specijalci?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vjerovatno su znali,bili su spremni na sve.Ja i dalje mislim da je ovo sve izrezirano,politika ce unistiti i fudbal i navijace.Na nase stadione se moze sve unijeti,to nije problem.Problem je policija,kao sto kazes gdje su ? Ovo je zalosno.Prvo uletili u teren nigdje policije nije bilo (tek se na kraju pojavili) E onda bacaju kamenje,baklje,dimne,stolice na teren a policije nigdje.I hajd ti meni dokazi da ovo nije izrezirano.spielführer_21 je napisao/la:Juče sam znao da ćeš upravo ti napisati upravo to što si napisao![]()
Pa nisu valjda znali da će im trebati kamenje prije par dana? Kad bolje razmislim, možda i jesuMože li se tako i bomba unijeti ili 1 kg trave? Vjerovatno može... I onda kad ja kažem da treba zabraniti navijačke grupe, nađu se klinci i pište na sve strane.
meni isto nije jasno kako su unijeli kamenje,morao ih je netko pustiti da unesuEmir ZENICA je napisao/la:Vjerovatno su znali,bili su spremni na sve.Ja i dalje mislim da je ovo sve izrezirano,politika ce unistiti i fudbal i navijace.Na nase stadione se moze sve unijeti,to nije problem.Problem je policija,kao sto kazes gdje su ? Ovo je zalosno.Prvo uletili u teren nigdje policije nije bilo (tek se na kraju pojavili) E onda bacaju kamenje,baklje,dimne,stolice na teren a policije nigdje.I hajd ti meni dokazi da ovo nije izrezirano.spielführer_21 je napisao/la:Juče sam znao da ćeš upravo ti napisati upravo to što si napisao![]()
Pa nisu valjda znali da će im trebati kamenje prije par dana? Kad bolje razmislim, možda i jesuMože li se tako i bomba unijeti ili 1 kg trave? Vjerovatno može... I onda kad ja kažem da treba zabraniti navijačke grupe, nađu se klinci i pište na sve strane.
Pa bolan meni se zgadi kad vidim da nama u Zenici kop cini policija i pravi frku jer su na ogradi 2 lika.Mi da smo nesto ovako uradili nas bi streljali ispred juga
u gacamafredi je napisao/la:joj kako se vi samo gubite,ne mogu vjerovati kakve paranoicne izjave.ispod istoka ima kamenja koliko god hoces,jer stadion jos nije do kraja renoviran.u krajnjem slucaju moze se i unijeti u gacama ako je nekom toliko stalo da kamenuje sudiju,nece svakog po mudima dirati.opusteno,nije se planiralo sudiji razbiti glavu
i da policija je bila spremna pored atleske,da reaguje ukoliko navijaci nisu htjeli napustiti istocnu tribinu,kad im je spiker rekao.posto se tribina skoro pa odmah krenula prazniti,potrebe za specijalom nije bilo u tom trenutku
citas samo dijelove koji tebi odgovaraju.procitaj malo bolje boldovanobistrikboy je napisao/la:u gacamafredi je napisao/la:joj kako se vi samo gubite,ne mogu vjerovati kakve paranoicne izjave.ispod istoka ima kamenja koliko god hoces,jer stadion jos nije do kraja renoviran.u krajnjem slucaju moze se i unijeti u gacama ako je nekom toliko stalo da kamenuje sudiju,nece svakog po mudima dirati.opusteno,nije se planiralo sudiji razbiti glavu
i da policija je bila spremna pored atleske,da reaguje ukoliko navijaci nisu htjeli napustiti istocnu tribinu,kad im je spiker rekao.posto se tribina skoro pa odmah krenula prazniti,potrebe za specijalom nije bilo u tom trenutkuhttp://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 9845_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kopiraju Osima i "Komitet za normalizaciju"Emir ZENICA je napisao/la:evo gledam na novoj i kod hrvata zabrana odlaska na gostujuce utakmice.Bas me zanima kako ce kod njih to ici
Sta ce njega kopirati....Hrvatska je imala lani predstavnika u ligi prvaka kad ce te vi imati svoga??ANTIFA ! je napisao/la:Kopiraju Osima i "Komitet za normalizaciju"Emir ZENICA je napisao/la:evo gledam na novoj i kod hrvata zabrana odlaska na gostujuce utakmice.Bas me zanima kako ce kod njih to ici
benfica1923 je napisao/la:Sta ce njega kopirati....Hrvatska je imala lani predstavnika u ligi prvaka kad ce te vi imati svoga??ANTIFA ! je napisao/la:Kopiraju Osima i "Komitet za normalizaciju"Emir ZENICA je napisao/la:evo gledam na novoj i kod hrvata zabrana odlaska na gostujuce utakmice.Bas me zanima kako ce kod njih to ici
To je već počelo pred dva kola, Šibenik - Dinamo. Domaći Funcuti i Boysi su naizmjence pjevali: HNS ped.eri, nogomet ste sje.bali.Emir ZENICA je napisao/la:http://www.politikaplus.com/novost/5520 ... oj-tribini
Ne znam koliko je ovo izvodivo, ali svakako bi bilo zanimljivo vidjeti BBB i npr. Armadu na istoj tribini i da niko nikog ne dira. Zabili bi k**** usta i Mamicu i Markovicu i cijelom HNS-u.
Respect u svakom slucaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.