Kvalifikacije za SP 2014

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

alan_kardec
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2013, 17:40

harishp je napisao/la:Oh ta nemojte kasti :lol: ,tanka ti cinjenica,jer ocito nisi uocio grupu gdje se Island i Albanija bore za direktan plasman u Brazil.Srbija bi se i tu napatila jer su im i Slovenci iz Austrije golove davali.
Sa onakvom igrom Srbija i da je sama u grupi,nasao bi se kakav problem oko plasmana u Brazil. :mrgreen:
Isto cinjenica ako bi Srbija po Crnomdzicu vec sad osigurala plasman za SP u grupi gdje je BIH a u stvari i od Makedonije gube onda (ako je izjavio) cinjenica je da veze nema sa nikakvim cinjenicama.Nego prodavanje muda za bubrege.

Švajcarska, Norveška, Slovenija plus Island koji ima respektabilnu ekipicu i Albanci koju su uvijek bili nezgodni pogotovo kod kuće, je grupa koja je sigurno jača od vaše, koliko je jača u to ne bih ulazio, ali je jača sigurno. Vaša je najlakša, pa to ste i sami govorili nakon žrijeba, ne znam šta se bunite. Kako sad pričate do kraja kvalifikacija vaša će grupa biti među jačim. :lol: Vi ste iz onog najlakšeg šešira dobili Lihtenštajn, a Srbija Wales, što mislim da dovoljno govori.
Srbija je u ovim kvalama, do sad, igrom razočarala u Skoplju protiv Makedonaca koji su snagu pokazali protiv Hrvata koje su namučili u obje utakmice, pogotovo u Zg gdje su po svemu viđenom zaslužili bod. Belgija ih je pobjedila samo 1:0.

Ako je Karadžić izjavio to što se sad prenosi kroz medije, ne mislim da je htio da popljuje uspjehe bh repke već da kaže koliko je jaka grupa u kojoj je Srbija. Druga je stvar što je to potpuno nepotrebno poređenje.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 31 mar 2013, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2013, 17:42

Otelo je napisao/la:kao sto je i cinjenica da bi Bosna u grupi sa Hrvatskom i Belgijom ravnopravna isla na jedne i na druge te bi sad i tamo bili u borbi za odlazak na prvenstvo.Ne ovako uvjerljivo kao i sad al ni Belgija ni Hrvatska ne bi imala 16 bodova nego bi bile oko nas (vjerovatno bi sve ekipe imale oko 13-14 (bod gore dole)

ŠBB-KBB. Glupa ti je izjava koliko je glupa i Karadžićeva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 mar 2013, 17:48

Nije on želio istaći koliko je grupa jaka, već je želio oprati sebe i Mihajlovića. Ne ulazim u to da l' je izjava sakrila/pokazala neku mržnju prema Bosni (mišljenja sam da to ipak nije slučaj), ali ovo je jasno bježanje od pravog problema i jeftin pokušaj da se opere cjelokupna situacija. Pa barem sam od tebe @alane očekivao da ne nasjedneš na Toletovu spiku. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2013, 18:01

Monolog je napisao/la:Nije on želio istaći koliko je grupa jaka, već je želio oprati sebe i Mihajlovića.
nije-nego. time što pravi paralelu sa grupom gdje je BiH, on upravo ističe koliko je jaka grupa Srbije, a samim tim pere sebe i sinišu. i reko sam da mu to poređenje nije na mjestu. samo mi nemoj reći da grupa u kojoj je Srbija, nije jaka.
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 mar 2013, 18:04

Nisam rekao da nije jaka. Ali, ova Mihajlovićevo-Toletova Srbija ne bi ni u ovoj našoj grupi bila na nekom boljem mjestu. Kad malo bolje razmislim, možda bi jedino s Grcima igrali 3 za 3 (što bi kladioničari rekli). Srbija nema igru, nema atmosferu, izgledaju k'o skupina amatera, a to se najbolje :?: :oops: pravda činjenicom o snazi grupe. :mrgreen: Jes' vala baš. Vjerovatno je do toga, nikako do (ne)igre koju pružaju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2013, 18:09

Naša grupa uz grupu E i jest najlakša u kvalifikacijama to je svima jasno.Sad pitanje je kako bi se Srbija provela sa Grčkom,Litvanijom i Slovačkom po mom mišljenju ne dobro.Jer su njih donedavno cjepali Estonci ured Beograda a mi smo im trpali po 7 komada.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 31 mar 2013, 18:26

više je veze s temom imalo kad smo raspravljali o komunistima-fašistima, nego ova rasprava o troletovoj izjavi :geek:
NAPRIJED NARODE!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2013, 18:40

Opet šbb-kbb. :? To ko skupina amatera ne bih se složio, igra isto tako nije loša (jedino je skoz loše bilo u skoplju). Dokaz su prvo poluvrijeme protiv Belgije i drugo u Maksimiru. Pobjeda protiv Čilea takođe.
Srbija će na kraju završiti treća što se i donekle očekivalo, samo je malo ko očekivao da će već na pola kvlaifikacija situacija u grupi biti riješena.
Naravno da će atmosfera biti loša kad igraju pojedinci koji po mnogima ne zaslužuju poziv, što je Sinišina krivica.
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 mar 2013, 18:44

Bitno je da "Srbija bi bila prva da je u grupi u kojoj je BiH" nije u sferi šbb-kbb. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2013, 18:46

Svaka je grupa preteska za ''orlove'',kad ostvarujes igre i rezultate kao Srbija u par zadnjih kvalifikacija. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2013, 18:53

Nema Srbija trenutno kvalitet za nešto više u kvalifikacijama bez obzira na protivnike.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2013, 19:00

Saurman je napisao/la:Naša grupa uz grupu E i jest najlakša u kvalifikacijama to je svima jasno.Sad pitanje je kako bi se Srbija provela sa Grčkom,Litvanijom i Slovačkom po mom mišljenju ne dobro.Jer su njih donedavno cjepali Estonci ured Beograda a mi smo im trpali po 7 komada.

to bi otprilike značilo da Švajcarci ne mogu meda sa kašike jer su prije par godina zijanili kući od Luksemburga, BiH od Moldavije, Španija od S.Irske...

Saurman je napisao/la:Nema Srbija trenutno kvalitet za nešto više u kvalifikacijama bez obzira na protivnike.
Zato vjerovatno BiH ima kvalitet za nešto više bez obzira na protivnike.

Monolog je napisao/la:Bitno je da "Srbija bi bila prva da je u grupi u kojoj je BiH" nije u sferi šbb-kbb. :lol:
Bar si trebao pratiti šta sam pisao, kad već hoćeš da repliciraš.
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 mar 2013, 19:03

Pa osim "glupa izjava", nisi rekao da je to u sferi šbb-kbb. Samo si govorio da je nepotrebno poređenje sa BiH. Il' sam ja nešto preskočio? :?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2013, 19:12

pa ako sam napisao da je izjava glupa i nepotrebna, zar nisam rekao dovoljno?

alan_kardec je napisao/la:ŠBB-KBB. Glupa ti je izjava koliko je glupa i Karadžićeva.
RIP Adis Selmanović

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2013, 19:18

alan_kardec je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nema Srbija trenutno kvalitet za nešto više u kvalifikacijama bez obzira na protivnike.
Ne.BiH je trenutno igrački kvalitetnija od Srbije svidjelo se to nekom ili ne.Srbija ne može na kraj izaći sa Makedonijom a kao oni bi se prošetali kroz našu grupu. :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 mar 2013, 19:25

Saurman je napisao/la:Ne.BiH je trenutno igrački kvalitetnija od Srbije svidjelo se to nekom ili ne.Srbija ne može na kraj izaći sa Makedonijom a kao oni bi se prošetali kroz našu grupu. :roll:

igrački sigurni nije kvalitetnija, aLI po igri vjerovatno jeste. Makedonci nisu toliko loši koliko raja misli. Treba pogledati njihovu utakmicu iz maksimira.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 mar 2013, 19:42

Saurman je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:
Ne.BiH je trenutno igrački kvalitetnija od Srbije svidjelo se to nekom ili ne.Srbija ne može na kraj izaći sa Makedonijom a kao oni bi se prošetali kroz našu grupu. :roll:
BiH je nesumnjivo kalitetnija ekipa od Srbije! Ima vec dosta uigran tim, osovinu Spahic-Pjanic-Misimovic-Ibisevic-Dzeko koja igra dug period zajedno!

Medjutim, cak i ova okrnjena Mihajloviceva Srbija (bez Matica, Ljajica, Jankovica, Sulejmanija..) je tu negdje igracki sa BiH!
Jaci ste na poziciji golmana, playa i napadaca, a mi u odbrani, zadnjem veznom i na krilu.

P.S. Ovo kazem bez ikakve povezanosti sa debilnom izjavom Toleta! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2013, 19:43

Jasta je nego kvalitetnija BIH repka i'' igracki i po igri''.Sta vrijedi Srbiji sto imaju zadnji red iz snova kad ih i Estonija,Slovenija,Makedonija filuju,da ne pricamo za ove druge.A nade da ce zabiti u tim tekmama polazu u igrace druge Francuske lige.Plus sto je rasip i nesloga u toj repci,malo je reci.Malo,malo pa neka pizdarija.
Toletu bi bilo bolje da se uhvati noge i ne bavi necim o cemu fakat veze nema.Nego ovakve blesave izjave u javnost iznosi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 mar 2013, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 mar 2013, 19:50

Taj 'zadnji vezni red iz snova' i ne igra, tako da to ne pije vodu...

Prava vrijednost tih igraca se vidjela pod Anticem, kada su bili prvi u grupi ispred Francuske, jedini uz Spance dobili Njemacku na SP... ;)
Estonija se desava odmah nakon tjeranja Antica, sto je i bio razlog katastrofalnih partija... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2013, 19:53

marconato je napisao/la:Taj 'zadnji vezni red iz snova' i ne igra, tako da to ne pije vodu...

Prava vrijednost tih igraca se vidjela pod Anticem, kada su bili prvi u grupi ispred Francuske, jedini uz Spance dobili Njemacku na SP... ;)
Estonija se desava odmah nakon tjeranja Antica, sto je i bio razlog katastrofalnih partija... ;)
Ma zayebavam se i na muku pristajem. Defanzivni zadnji red.Ili ti ga stoperi i bekovi je malo drugacija prica o onim u def.zadnjem veznom redu.To vec lici na moru a ne na lijepi san :mrgreen:
Tjeranje Antica i dovodjenje Zvezdinih bivsih igrackih legendi a trenerskih (ostaje da se vidi sta) :mrgreen: .mozda i jeste greska.Ma vec odavno ta repka nema zdravu klimu i to je to.A Toletova brabonjarija je samo jedna u nizu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.