I ovo bi trebo biti smijesan post ??? U najmanju ruku djetinjast, debilan, de stavi svoju sliku da vidimo tebe kakav siJuve-TZ je napisao/la:Pocela je utakmica 0:0
Prva faca...imamo povoljan rezultat
Druga faca...primili smo pogodak
Primili smo jos jedan pogodak, ali faca je ista
Poluvrijeme,sinulo mu mogu ja i bez vedada...bas odlicno igramo i zabit cemo im
Primili treci
Cetvrti peti sesti..buse ljudi ali faca je ista
Kraj utakmice..Susic-"Osjecam se kao da sam drogiran"..i onda mumlja nesto 10 minuta, a nista vazno ne kaze
ali faca je ista...
Bacili atomsku bombu na Bosnu
Faca
Poceo treci svjetski
Faca
Stvarno zelja mi je vise da ode, toliko je mutav i zatucan da to nije normalno...koliko me nervira, 6 put kiksa ccc
E moj Safete....nisam se posteno obradovo dok ti vodis ovu ekipu, sve na silu i hinjaka....aBd ti otisao u tursku nemoj nervirat vise posten svijet....
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Onda ti sa svojim "zmajem Safetom" cekaj do 2025. da se kvalifikujemo na s/ep.I sto se tice tog termina "pravi navijaci",zar pravi navijaci nisu svi koji vole ovu drzavu i koji bi/su dali svoju krv za nju,oni koji popiju 3 tablete za smirenje prije i poslije utakmice,oni koji ne spavaju 2 noci zbog poraza itd.Po toj tvojoj logici,ako pripadnik Armije RBiH koji je dao krv za ovu zemlju misli da Pape treba da ode on nije pravi navijac i on ne voli ovu zemlju?hattab je napisao/la:Pravi navijaci BiH su svoje zmajeve docekali na aerodromu sa aplauzom i ovacijama, a pljuvaci su ostali u toplom domu za kompjuterom. Kapiten, institucija, zmaj Emir Spahic je apelirao da Pape ostane i ne znam sta sad ti imas pametovati. Da si pravi navijac slozio bi se sa kapitenom reprezentacije za koju "navijas". Kapitenova je zadnja, a ko god omalovazava nekog od nasih zmajeva za mene je kvisling prve klase, a ti omalovazavas zmaja Safeta, a inditektno i Ivicu Osima koji je zajedno sa papetom trazio rjesenje za portugalce.vendeta87 je napisao/la:a mi koji smo protiv Papeta jel nismo pravi navijaci BIH, to ti vidis ovako preko neta. Sram te bilo!
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 16 nov 2011, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Konju sa prugama, jesi li ti sinoc gledao utakmicu?
De matereti kani se suplje patetike, da ja uzmem slobodan dan, sjedne u auto i da se po ovoj hladnoci vozim 5 sati iz Banja Luke u Sarajevoda bi docekao Intelektulaca Papeta.hattab je napisao/la:Pravi navijaci BiH su svoje zmajeve docekali na aerodromu sa aplauzom i ovacijama, a pljuvaci su ostali u toplom domu za kompjuterom. Kapiten, institucija, zmaj Emir Spahic je apelirao da Pape ostane i ne znam sta sad ti imas pametovati. Da si pravi navijac slozio bi se sa kapitenom reprezentacije za koju "navijas". Kapitenova je zadnja, a ko god omalovazava nekog od nasih zmajeva za mene je kvisling prve klase, a ti omalovazavas zmaja Safeta, a inditektno i Ivicu Osima koji je zajedno sa papetom trazio rjesenje za portugalce.vendeta87 je napisao/la:a mi koji smo protiv Papeta jel nismo pravi navijaci BIH, to ti vidis ovako preko neta. Sram te bilo!
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 16 nov 2011, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
Juve-TZ je napisao/la:
Stvarno zelja mi je vise da ode, toliko je mutav i zatucan da to nije normalno...koliko me nervira, 6 put kiksa ccc
E moj Safete....nisam se posteno obradovo dok ti vodis ovu ekipu, sve na silu i hinjaka....aBd ti otisao u tursku nemoj nervirat vise posten svijet....
JAdo jadni jel te stid imalo.. Vidim pravog navijaca BiH koji drzi na avataru lopovski tim...Idi njih prati, mani se BiH
15.10 - 15.06 ...
Treba jucerasnji datum proglasiti drzavnim praznikom mislim da bih se i ovi iz RS-a s time slozili.flash je napisao/la:Ja predlazem da mi pocnemo slavit ovih 6 komada.Stas Pape dobio poljupce,ovdje ga svi brane....Portugal u najmanju ruku tim s druge planete a kod nas neki tamburasi igraju.Fakat kako citam komentare ljudi na ovoj temi pocinjem da shvatam zasto jos uvijek nismo otisli ni na jedno veliko takmicenje i u doglednoj buducnosti necemo.Nego vatromet veceras i vi sto ga podrzavate izadjite na ulice i slavite
- skyisthelimit
vendeta87 je napisao/la:Juve- TZ stvarno si ovo ljepo napravio bas sam se nasmijo, svaka ti cast.
svaka ti cast kad ti je ovo smjesno..lik postavlja jednu te istu sliku i stavlja slika br 1 slika br 2...
Koji ste vi mamlazi...da mi je vidjeti vase face...garant su magarece
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 16 nov 2011, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
- Megamon
- Kontakt:
Juve TZ jesi ti ovo

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
e to je to kad vi ne mozete da podnesete da je covjek amater i nula od trenera...i onda sam vam ja kriv sto on svih 90 minuta tamo stao i suti kao da mu je maca odgrizla jezik
mozete vi njega braniti koliko god hocete ali za to nemate niti jedan argument osim glupih provokacija...
sta je bila svrha posta? svrha je bila da vam pokazem kako se ne treba voditi tim, bento je vodio tim sinoc kako treba, stanes i pratis utakmicu i dijelis savjete, a ne zavuces se u onu kucicu i samo sutis pa kazes neku pametnu na pressici..
isto tako sam vam kriv sto navijam za juventus mada juventus nema nikakve veze sa ovim...
a da mi odredjujete koliki sam navijac bih nemate pravo...ja bih najvise volio da smo prosli ali sa ovim likom ne mozemo nigdje...
mozete vi njega braniti koliko god hocete ali za to nemate niti jedan argument osim glupih provokacija...
sta je bila svrha posta? svrha je bila da vam pokazem kako se ne treba voditi tim, bento je vodio tim sinoc kako treba, stanes i pratis utakmicu i dijelis savjete, a ne zavuces se u onu kucicu i samo sutis pa kazes neku pametnu na pressici..
isto tako sam vam kriv sto navijam za juventus mada juventus nema nikakve veze sa ovim...
a da mi odredjujete koliki sam navijac bih nemate pravo...ja bih najvise volio da smo prosli ali sa ovim likom ne mozemo nigdje...
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 16 nov 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pa zar se ne smijemo saliti na Papetov racun zar je to zabranjeno. Pa nije on neki svetac da ga moramo postovati ako tebi jeste to je onda tvoj problem.skyisthelimit je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Juve- TZ stvarno si ovo ljepo napravio bas sam se nasmijo, svaka ti cast.
svaka ti cast kad ti je ovo smjesno..lik postavlja jednu te istu sliku i stavlja slika br 1 slika br 2...
Koji ste vi mamlazi
Mislim da bi cak i vanrednu sjednicu zakazali da tu odluku donesu.Vidim preko 70% ljudi je za Papeta na ovoj anketi ali to me i ne cudi jer 70% i glasa za iste stranke 20 godina poslije rata i zato rapidno i "napredujemo" u svim sferama zivota.vendeta87 je napisao/la:Treba jucerasnji datum proglasiti drzavnim praznikom mislim da bih se i ovi iz RS-a s time slozili.flash je napisao/la:Ja predlazem da mi pocnemo slavit ovih 6 komada.Stas Pape dobio poljupce,ovdje ga svi brane....Portugal u najmanju ruku tim s druge planete a kod nas neki tamburasi igraju.Fakat kako citam komentare ljudi na ovoj temi pocinjem da shvatam zasto jos uvijek nismo otisli ni na jedno veliko takmicenje i u doglednoj buducnosti necemo.Nego vatromet veceras i vi sto ga podrzavate izadjite na ulice i slavite
Nema vise :P
nije se ni tebi niko obradovao kad si se rodio,pa sta? A to ko je stvarno zatucan vidi se po tvom postu....Juve-TZ je napisao/la:Pocela je utakmica 0:0
Prva faca...imamo povoljan rezultat
Druga faca...primili smo pogodak
Primili smo jos jedan pogodak, ali faca je ista
Poluvrijeme,sinulo mu mogu ja i bez vedada...bas odlicno igramo i zabit cemo im
Primili treci
Cetvrti peti sesti..buse ljudi ali faca je ista
Kraj utakmice..Susic-"Osjecam se kao da sam drogiran"..i onda mumlja nesto 10 minuta, a nista vazno ne kaze
ali faca je ista...
Bacili atomsku bombu na Bosnu
Faca
Poceo treci svjetski
Faca
Umjesto sto vrijedjas daj nam neki argument zasto bi Pape ostao.Tvoji argumenti su ismijavanje covjeka koji iznosi argumente a zauzvrat mu pruzas istrosene fore nekih likova(nisi cak ni originalan).Megamon je napisao/la:Juve TZ jesi ti ovo![]()
Nema vise :P
P to i jeste problem ove zemlje sto imamo dvije trecine budala, a samo jednu trecinu pametnih, u normalni drzavama je to obrnuto.flash je napisao/la:Mislim da bi cak i vanrednu sjednicu zakazali da tu odluku donesu.Vidim preko 70% ljudi je za Papeta na ovoj anketi ali to me i ne cudi jer 70% i glasa za iste stranke 20 godina poslije rata i zato rapidno i "napredujemo" u svim sferama zivota.vendeta87 je napisao/la:Treba jucerasnji datum proglasiti drzavnim praznikom mislim da bih se i ovi iz RS-a s time slozili.flash je napisao/la:Ja predlazem da mi pocnemo slavit ovih 6 komada.Stas Pape dobio poljupce,ovdje ga svi brane....Portugal u najmanju ruku tim s druge planete a kod nas neki tamburasi igraju.Fakat kako citam komentare ljudi na ovoj temi pocinjem da shvatam zasto jos uvijek nismo otisli ni na jedno veliko takmicenje i u doglednoj buducnosti necemo.Nego vatromet veceras i vi sto ga podrzavate izadjite na ulice i slavite
DUSAN BAJEVIC najbolje bi bilo, on dobro poznaje grke mislim da bi se mogli boriti za prvo mjesto.
iskusan trener.......
a pritom i srbin.....drukcije bi se gledala reprezentacija dobili bi vise navijaca (rs)
a nikad do sad srbin nije vodio rep.
iskusan trener.......
a pritom i srbin.....drukcije bi se gledala reprezentacija dobili bi vise navijaca (rs)
e ovako prije svega da se osvrnem na sve ...
Susich preuzeo je repku u kljucnom momentu ,
odlazak cire nije bilo lagan..
Prljave stvari u savezu ,sve je to on zatekao...
Ovo je bila najlaksa grupa ikada,nismo najbolje igrali na pocetku,jer igraci se nisu navikli na Susica...
Po svim utakmicama primjetio sam da Susic nije uspio zaustavit euforiju iako je to zelio
i po toj euforiji motivisat igrace -kako je to ciro radio ...
Sto znaci da mu samo nedostaje motiv ,da ti igraci krenu igrati kako su sa cirom igrali ...
Sinoc ciljenica da smo dobili debakl ,nasi pojedini navijaci su tome krivi,znaju zasto,
sve je to bio dodadni motiv portugalu ,ustvari pomogli su samo portugalu...
Iskreno ,i sudac je vidio sinoc da nismo u stanju izbaciti Portugal pa nam je svirao
da ne bi rekli eh sudija je kriv
Sto se tiche Susica ,ja sam zato DA ostane jer pokazao je da ima kvaliteta ,dosao je do baraza ,
nazalost sinoc nam nista nije islo dok Portugalci su imali vise srece nego znanja...
I za to da pokusa osvjetilit svoj motiv ,jer meni nasi zmajevi se ne bore kao kad je tu bio ciro...
Ako ipak se odluci da ide ja sam zato da se vrati Ciro samo zato sto zna motivisat igrace pred vazne meceve zna napraviti dobru atmosveru i ima mnogo iskustva u mnogim utakmicama vise nego susic... uz to
zna izvuci u tom trenu kad igraci padaju u euforiju(kao sto nam se desilo protiv francuske,rumunije pa i portugala ove god)krenu pa nemaju ideju on je protiv turske ,belgije kojoj smo dali 4 gola u sred belgije pokazao da mnogo bolje igramo sa euforijom ,i znao je kako napravit od igraca da znaju i oni...
Tad smo bili mnogo opasniji za gol ,mnogo vise golova smo dali ,mnogo teza grupa nego ova,mnogo ovih igraca nije bilo tu ,a dobro smo stojali,igrali jedan napadacki nogmet sto sada nije slucaj tipa branimo se u prvom djelu a napadamo u drugom,ali ni sa njim nismo znali igrati sa velikim ...
dobili smo 5 golova od spanije koja je osvojila SP...a protiv portugala po 1:0 iako je portugal bio bez ronalda...
ali to nije odgovaralo mnogima ,pa je ciro morao otici ...
Drugi covjek je Vaha ,koji je jedan dinamo plasirao u ligu prvaka,uz to taj isti covjek zna motivisat igrace,
ima znanje sto je bitno ,a sad taj isti dinamo bez njeg ne moze dati gol a priznajem da je grupa teska...
Uz sve ovo ne bi volio da susic ode ,upravo radi tog sto je dosta tog skontao,shvatio ,i uradio...
pruzio mi je srecu ,sto je najvaznije ,a mi godinama mjenjamo trenere ,dok se jedan navikne i taman nesto skonta dobije otkaz ili mora dati ostavku ,to je ono sto nas kosta godinama ,to je cinjenica,i to je jedan od razloga zasto
mozemo doci samo do baraza ...
A pogledajte kakvu ekipu mi imamo,i ne mozemo otici na EP SP ...
sreca nam je takva da eto u 2 godine igramo sa portugalom,
nemamo love da dovedemo nekog velikog trenera to je steta ,ali zato imamo Papeta
Susich preuzeo je repku u kljucnom momentu ,
odlazak cire nije bilo lagan..
Prljave stvari u savezu ,sve je to on zatekao...
Ovo je bila najlaksa grupa ikada,nismo najbolje igrali na pocetku,jer igraci se nisu navikli na Susica...
Po svim utakmicama primjetio sam da Susic nije uspio zaustavit euforiju iako je to zelio
i po toj euforiji motivisat igrace -kako je to ciro radio ...
Sto znaci da mu samo nedostaje motiv ,da ti igraci krenu igrati kako su sa cirom igrali ...
Sinoc ciljenica da smo dobili debakl ,nasi pojedini navijaci su tome krivi,znaju zasto,
sve je to bio dodadni motiv portugalu ,ustvari pomogli su samo portugalu...
Iskreno ,i sudac je vidio sinoc da nismo u stanju izbaciti Portugal pa nam je svirao
da ne bi rekli eh sudija je kriv

Sto se tiche Susica ,ja sam zato DA ostane jer pokazao je da ima kvaliteta ,dosao je do baraza ,
nazalost sinoc nam nista nije islo dok Portugalci su imali vise srece nego znanja...
I za to da pokusa osvjetilit svoj motiv ,jer meni nasi zmajevi se ne bore kao kad je tu bio ciro...
Ako ipak se odluci da ide ja sam zato da se vrati Ciro samo zato sto zna motivisat igrace pred vazne meceve zna napraviti dobru atmosveru i ima mnogo iskustva u mnogim utakmicama vise nego susic... uz to
zna izvuci u tom trenu kad igraci padaju u euforiju(kao sto nam se desilo protiv francuske,rumunije pa i portugala ove god)krenu pa nemaju ideju on je protiv turske ,belgije kojoj smo dali 4 gola u sred belgije pokazao da mnogo bolje igramo sa euforijom ,i znao je kako napravit od igraca da znaju i oni...
Tad smo bili mnogo opasniji za gol ,mnogo vise golova smo dali ,mnogo teza grupa nego ova,mnogo ovih igraca nije bilo tu ,a dobro smo stojali,igrali jedan napadacki nogmet sto sada nije slucaj tipa branimo se u prvom djelu a napadamo u drugom,ali ni sa njim nismo znali igrati sa velikim ...
dobili smo 5 golova od spanije koja je osvojila SP...a protiv portugala po 1:0 iako je portugal bio bez ronalda...
ali to nije odgovaralo mnogima ,pa je ciro morao otici ...
Drugi covjek je Vaha ,koji je jedan dinamo plasirao u ligu prvaka,uz to taj isti covjek zna motivisat igrace,
ima znanje sto je bitno ,a sad taj isti dinamo bez njeg ne moze dati gol a priznajem da je grupa teska...
Uz sve ovo ne bi volio da susic ode ,upravo radi tog sto je dosta tog skontao,shvatio ,i uradio...
pruzio mi je srecu ,sto je najvaznije ,a mi godinama mjenjamo trenere ,dok se jedan navikne i taman nesto skonta dobije otkaz ili mora dati ostavku ,to je ono sto nas kosta godinama ,to je cinjenica,i to je jedan od razloga zasto
mozemo doci samo do baraza ...
A pogledajte kakvu ekipu mi imamo,i ne mozemo otici na EP SP ...
sreca nam je takva da eto u 2 godine igramo sa portugalom,
nemamo love da dovedemo nekog velikog trenera to je steta ,ali zato imamo Papeta

Zadnja izmjena: Anoniman, dana/u 16 nov 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zar cemo opet mjenjati selektora i opet sve ispocetka. Bit ce prve utakmice dok se malo upozna i nama propade jos jedna sansa. Pape treba da ostane! Svi smo sinoc vidjeli da se bolji rezultat nije mogao izvuci. Portugal je pobjedio svjetske i evropske prvake Spance i to 4:0 jer t tad su bili nezaustavljivi sto su bili i sinoc. Mi smo igrali sa 11 igraca a oni sa 13 ( 11 portugala + navijaci + sudija) i tu se nemoze izvuci dobar rezultat, nazalost. 

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Potpuno si u pravu, ja mislim da bi ona pruezeo repku za istu platu kao i Pape.alemao je napisao/la:DUSAN BAJEVIC najbolje bi bilo, on dobro poznaje grke mislim da bi se mogli boriti za prvo mjesto.
iskusan trener.......
Do pocetka kvalifikacija za SP mozemo organizovati 5-6 prjateljiski utakmica tako da bi bilo vremena da se novi selektor upozan sa igracima i obrnuto.likma23 je napisao/la:Zar cemo opet mjenjati selektora i opet sve ispocetka. Bit ce prve utakmice dok se malo upozna i nama propade jos jedna sansa. Pape treba da ostane! Svi smo sinoc vidjeli da se bolji rezultat nije mogao izvuci. Portugal je pobjedio svjetske i evropske prvake Spance i to 4:0 jer t tad su bili nezaustavljivi sto su bili i sinoc. Mi smo igrali sa 11 igraca a oni sa 13 ( 11 portugala + navijaci + sudija) i tu se nemoze izvuci dobar rezultat, nazalost.
normalno bi bilo da pape dobije otkaz, nije ostvario cilj ali, sto je najvaznije, rereprezentacija nije napredovala, suvise gresaka, tri puta smo ponizeni......ja ne vidim da s papetom mozemo bolje od ovoga sto smo napravili.
Sent from my Commodore 64
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 24 gosta.