HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
Re: HNK Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje
nismo odustali, ali šanse u jednoj utakmici kontra tomislava u gostima su nam nikakve pogotovo sa ovakvom ekipom.badblueboylivno je napisao/la:Odustali?
btw
Teren nam je žut samo tako, traži se voda oko terena... kolko znam još je nisu našli

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Aaa, ja mislio da ste odustali, kao nema više utakmica. Nema se potrebe predavati unaprijed. Je da će biti teško, ali eto.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
ma ništa se živo oko kluba neradi, eto jedino što se kopa to da se nađe voda da nam ne bi teren skroz propao, nemamo ni para ni igrača, stvarno ne znam kako će to sve u novoj sezoni izgledat. U meni još živi nada da će se nešto promijeniti, dakako na bolje, puno bolje...badblueboylivno je napisao/la:Aaa, ja mislio da ste odustali, kao nema više utakmica. Nema se potrebe predavati unaprijed. Je da će biti teško, ali eto.
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čekaj, stvarno se kopa da se nađe voda ili imate problema kao mi - klub traži Općinu da pošalje kamion s vodom da se teren zalijeva po ovim vrućinama, OV to stopira 

Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
Mi smo prije zalivali sa vodom iz vodovoda ili smo kada je baš vruće zvali vatrogasce da oni "istresu" desetak cisterni. Kako inače u gradu nema vode, a svi se žale što se tereni zalivaju sa tom vodom, dok ovo sa vatrogascima i nije baš najsretnije riješenje odlučeno je da se kopa. Nisam danas išao, ali čuo sam da se radi. kada su kopani temelji za one zgrade kraj igrališta voda se javljala na 3-4 metra, pa ćemo valjda i mi nać vode i riješiti taj problem. Nešto slično su radili u srebreniku prošlo ljeto, koliko znambadblueboylivno je napisao/la:Čekaj, stvarno se kopa da se nađe voda ili imate problema kao mi - klub traži Općinu da pošalje kamion s vodom da se teren zalijeva po ovim vrućinama, OV to stopira
Sloga Uskoplje
ziasta šteta. zbog situacije u klubu a i to oko kupa.
- slogauskoplje
- Kontakt:
a eto, šta bi, biće bolje, gore je samo to da se ugasimo. A u kupu nas zapade neprelazan protivnikBistrik je napisao/la:ziasta šteta. zbog situacije u klubu a i to oko kupa.

@bbblivno
nije srebrenik već lukavac, malo sam se zbunio.
Kopali su danas, ali vodu nisu našli! Kopalo se baš duboko, ali vode nema.

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Voda je pronađena kod gornjeg gola. U nas je problem sa predsjednikom, čovjek provodi neku diktaturu, tjera igrače, misli da je doktor nogometa, a ustvari nema pojma. Budemo sretni ako se skupimo za sljedeće sezone, nitko neće bez para.
- slogauskoplje
- Kontakt:
Voda je nađena!
Napokon smo danas došli do vode, nadam se da će se u narednih par dana riješiti taj sustav za navodnjavanje.

Napokon smo danas došli do vode, nadam se da će se u narednih par dana riješiti taj sustav za navodnjavanje.
Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
teren se danas žuti ko dukatbadblueboylivno je napisao/la:![]()
Ajde, nek vam je sretno, nek voda traje.

bunar tu, pumpa tu, al jbg nema vode (bar ne dovoljno)

1-1 sa maestralom igrali valjda

loše, jako loše, valjda uhvatimo to 13 mjesto koje garantira opstanak (?!)
Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Hajduku se priključio tijekom priprema u Kupresu, svidio se Bijelima te potpisao ugovor.
- Čast je biti dio ovog velikog kluba - ne krije ponos što je odijenuo bijeli dres mladi Jurina.
- Svjestan sam kakva mi se prilika pružila, te imam dodatan motiv odužiti se trenerima, čelništvu kluba ali i navijačima koji s toliko ljubavi prate svaki korak svoje momčadi.
s jurinom idemo srusiti dinamo 
- Čast je biti dio ovog velikog kluba - ne krije ponos što je odijenuo bijeli dres mladi Jurina.
- Svjestan sam kakva mi se prilika pružila, te imam dodatan motiv odužiti se trenerima, čelništvu kluba ali i navijačima koji s toliko ljubavi prate svaki korak svoje momčadi.

1950 <3
http://www.hrsport.net/vijesti/445328/n ... ocekivano/torcida medugorje je napisao/la:Hajduku se priključio tijekom priprema u Kupresu, svidio se Bijelima te potpisao ugovor.
- Svjestan sam kakva mi se prilika pružila, te imam dodatan motiv odužiti se trenerima, čelništvu kluba ali i navijačima koji s toliko ljubavi prate svaki korak svoje momčadi.s jurinom idemo srusiti dinamo
U Primorcu iz Stobreča je posudbi.

www.facebook.com/hnkvisici
- slogauskoplje
- Kontakt:
Juniori Sloge u završnici kupa FBiH igraju sa Slobodom iz Tuzle.
Drugi put u tri godine.
Drugi put u tri godine.

Sloga Uskoplje
Jeste li nasli naftu
,hocu reci vodu?

- slogauskoplje
- Kontakt:
našli jedno dvi čašekastel je napisao/la:Jeste li nasli naftu,hocu reci vodu?

slogauskoplje je napisao/la:
bunar tu, pumpa tu, al jbg nema vode (bar ne dovoljno)![]()
Sloga Uskoplje
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
imam jedno pitanje oko kluba...
vi se nalazite u srednjobosanskom kantonu, zasto onda ne igrate drugu ligu zapad ko svi klubovi iz tog kantona?
vi se nalazite u srednjobosanskom kantonu, zasto onda ne igrate drugu ligu zapad ko svi klubovi iz tog kantona?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Zato sto se za vrijeme rata igrala liga Herceg bosne i tako da smo poslije ostali medju tim klubovima. A prije rata je se igralo sa tim klubovima sa zapada.jovanmaksimovic je napisao/la:imam jedno pitanje oko kluba...
- slogauskoplje
- Kontakt:
Filip Arežina i Ivan Tirić na užem popisu U21 reprezentacije. Obojica Uskopljani, produkt slogine omladinske škole!
Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.