Ovaaj samsung hocu da uzemem u bhtel., sutra trebam sa starim otic, samo imam osjecaj da nema vise ovih mobitela tamo.. tako da moram trazit nesto drugo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa što ti ne uze fontele od 50 KM vidiš da nam je država u qrcuElegant je napisao/la: Vidim ovdje svi stavljaju neke telefone od 400-600 KM pa se zapitah gdje to vi radite ili bolje reci kakve to roditelje imate pa vam kupuju tako skupe stvari. A drzava nam u qurcu.
Hocu da kazem sta ce vam koji djavo mobiteli sa milion tih opcija kad nasa ih ne mozete koristi u BiH, realno gledajuci mobitel ti treba da posaljes poruku - primis, nazoves - primis poziv. Eto kamera i mp3 su standardni kod gotovo svih telefona pa to i nije problem.
Kod nas je mobitel mjera bogatsva, tj. da se neko pokazuje. Ja imam nokiu 6500 koja kosta oko 250 km i ne treba mi vise nista.
ja ga platio 235 u trgovini a gledo sam u ponudi bh telecoma cijena je pala dosta,a moze li mi tko reci je li ovaj telefon smartphone ili nijeadis.p je napisao/la:@Senaid
Ovaaj samsung hocu da uzemem u bhtel., sutra trebam sa starim otic, samo imam osjecaj da nema vise ovih mobitela tamo.. tako da moram trazit nesto drugo
Druze kako mislis ugule te.. ja sam davno uzeo fon ko njih i sve je bilo regularno, bar koliko se sjecam.. svaki put ti uz racun dodje iznos rate i napisu ti koja je rata po redu.. nema tu nikakve pljacke..Elegant je napisao/la:Za ove sto kupuju telefone preko Bh-telekoma dobro se raspitaj te, jer kad ga krenes otplacivat opljackaju te opasno.
Nije. Smartphone telefoni omogucuju koristenje aplikacija razvijenih od trecih lica. Dakle, telefoni koji vrte Android, WP7, iOS, BBOS, Bada ili neki drugi.Senaid L.F.C je napisao/la: ja ga platio 235 u trgovini a gledo sam u ponudi bh telecoma cijena je pala dosta,a moze li mi tko reci je li ovaj telefon smartphone ili nije
koliko ja znam prodavac mi rece da je Bade OS i kad sam gledao na youtube rewievs od mobitela spiker rece da posjeduje Bada OSmoustapha je napisao/la:Nije. Smartphone telefoni omogucuju koristenje aplikacija razvijenih od trecih lica. Dakle, telefoni koji vrte Android, WP7, iOS, BBOS, Bada ili neki drugi.Senaid L.F.C je napisao/la: ja ga platio 235 u trgovini a gledo sam u ponudi bh telecoma cijena je pala dosta,a moze li mi tko reci je li ovaj telefon smartphone ili nije
Proprietary OSSenaid L.F.C je napisao/la: koliko ja znam prodavac mi rece da je Bade OS i kad sam gledao na youtube rewievs od mobitela spiker rece da posjeduje Bada OS
cuj, ne kupuju se telefoni svaki dan, zato neko kad uzima, uzima dobar telefon koji ce koristiti dosta godina.Elegant je napisao/la:Vidim ovdje svi stavljaju neke telefone od 400-600 KM pa se zapitah gdje to vi radite ili bolje reci kakve to roditelje imate pa vam kupuju tako skupe stvari. A drzava nam u qurcu.
Hocu da kazem sta ce vam koji djavo mobiteli sa milion tih opcija kad nasa ih ne mozete koristi u BiH, realno gledajuci mobitel ti treba da posaljes poruku - primis, nazoves - primis poziv. Eto kamera i mp3 su standardni kod gotovo svih telefona pa to i nije problem.
Kod nas je mobitel mjera bogatsva, tj. da se neko pokazuje. Ja imam nokiu 6500 koja kosta oko 250 km i ne treba mi vise nista.
Ja danas bio sa starim, i nema mobitela.. al kazu da je akcija produzena do 5. februara i da ce doc roba slijedece sedmicecala je napisao/la:star II nije smartphone, a druze ti sto hoces da ga uzmes u telekomu, i ja sam htio ali je nestalo nekoliko dana nakon sto su ga pustili u prodaju, nezz ako su u medjuvremenu dobavljali
ma nije vise mobitel samo sms , pozivi ...ima tu dosta pogodnosti sad mozes sebi mail provjeravati i slicno ,wireless na svakom koraku , kad otputujes negdje moze ti pomoci i slicno ...ko moze sebi priustiti ok ... sta mislite ljudi sta je bolje iphone 4s ili Galaxy S IIQUARESMA 18<<< je napisao/la:cuj, ne kupuju se telefoni svaki dan, zato neko kad uzima, uzima dobar telefon koji ce koristiti dosta godina.Elegant je napisao/la:Vidim ovdje svi stavljaju neke telefone od 400-600 KM pa se zapitah gdje to vi radite ili bolje reci kakve to roditelje imate pa vam kupuju tako skupe stvari. A drzava nam u qurcu.
ako je drzava u qrcu, ne mora znaciti da nemamo para za telefon, zavisi kako ko voli mobitele, imas onih koji zele samo za sms, zvanje, a onih koji zele vise od svog mobitela. a to sto si rekao da telekom krade, samo mi pojasni kako to oni kradu
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot] i 14 gostiju.