Tako da je tesko stoperima i defanzivnim veznjacima odavdje da odmah odu u neki veliku klub nego moraju postepeno da se dokazuju(uostalom Vedin Music,Beslija,Sanel Jahic,Hrgovic pa eto i Salihamidzic su iz nase lige otisli kao ofanzivni igraci a svi su zavrsili igrajuci beka ili stopera). Tako sam za Rahimica siguran da bi u najboljim godinama mogao igrati u daleko jacem klubu nego sto je CSKA.
Za momka sam rekao da u prvoj tekmi ne ocekujem nista specijalno, tek da se vidi ima li on to sto je potrebno da igra zadnjeg veznog, to jednostavno ili imas ili nemas, a vidjeli smo da on ima taj potencijal da ako nastavi dobro da radi postane dobar zadnji vezni. Dalje, prvi post na ovoj temi mi je bio "znal se on tuc" , vidio sam da i ti zna, da je borben ne boji se duela, tako da za debi momak je vise nego zadovoljio. Sad ga samo treba nastaviti forsirati kad god se moze. Mravac je sigurno odigrao 10-15 tekmi pa nista nije naucio, i dalje ga se forsira, ovaj momak ce nakon 10-15 tekmi bit standardan u svim nasim taktickim zamislima koje bacamo ovdje