Ma majstore citava ova liga, tj. ovih 5-6 malo boljih ekipa, ne mislim bas citava, grubo sam se izrazio, svi su oni u 5 grama ... I ko vrijedi ili ko je bar vrijedio i nesto napravio u karijeri, kad dodje u ovu ligu stopi se u sivilo i ne vidis razlike velike izmedju bilo koga ...Kevin je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Ne znam baš.Kevin je napisao/la:padate danas u Grudama![]()
Ali opreza nikad dosta, vi ste sve bodove osvojili doma, bude zaj'ebano.
rekoh ti ja..![]()
dobiše grude, neki malac dao gol sa jedno 25m, eurogol što jest jest..
troglav stvorio 3 šanse u cijeloj utakmici..kvalitet 0 inače..
musli, krivić, peraica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oni umjesto da odskaču, da nose jebote oni nista bolji od ovoh amatera ostalih..pogotovo ovaj musli..ajd peraica ionako pojma nema..
suđenje korektno, za poželit za gostovanje samo tako..samo igrači troglava pričaju ko babe kakve, pogotovo krivić, a imali suđenje samo tako na gostovanju..mogu mislit kakvo je u livnu kad ovako rade pritisak.
NK Troglav 1918 Livno
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
-
- Kontakt:
Loš početak sezone što se mene tiče. Imao sam veća očekivanja za ovu sezonu. Pokazali smo da imamo kvalitetu u predsezoni, došla je nova uprava, s njima i kakvi-takvi novci a onda remi protiv Igmana, i ova dva poraza, 5 bodova zaostatka nakon 7 kola...
Nisam gledao kako smo igrali protiv Brotnja ali po komentarima sam dobio dojam da smo ih lako dobili, što nisam očekivao. Nadam se da ćemo ipak prestat prosipat bodove protiv Gruda, Igmana i takvih i dogodine opet igrat prvu ligu.

Nisam gledao kako smo igrali protiv Brotnja ali po komentarima sam dobio dojam da smo ih lako dobili, što nisam očekivao. Nadam se da ćemo ipak prestat prosipat bodove protiv Gruda, Igmana i takvih i dogodine opet igrat prvu ligu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne možeš tako reći za Igman. Jaki su, ispali iz Prve prošle godine, i remi tamo je zadovoljavajući. Ali ovakve se ekipe tipa Grude mora tući. 5 bodova nije puno, ali se utakmicama u gostima mora pristupati dosta ozbiljnije.
A što se tiče para, daleko je od ugodnog situacija. Daleko. Ne možeš naći sponzora ni da ga svijećom tražiš, općenito situacija u Livnu i cijeloj županiji je grozna, vidiš da nema tvornice na vidiku, industrije, ničega. Samo shopping centri
. Dobro je da je klub uopće opstao, da nije ugašen kao nekidan KK Sloboda. A rezultat će jednom doći.
A što se tiče para, daleko je od ugodnog situacija. Daleko. Ne možeš naći sponzora ni da ga svijećom tražiš, općenito situacija u Livnu i cijeloj županiji je grozna, vidiš da nema tvornice na vidiku, industrije, ničega. Samo shopping centri

. Dobro je da je klub uopće opstao, da nije ugašen kao nekidan KK Sloboda. A rezultat će jednom doći.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Opet su neke pare tu, za razliku od prije. Imamo neke nazovimo ih "sponzore" kao BSO koji su daleko od idealnih, ali imamo bar neke prihode.
S kim igramo sljedeće kolo?
S kim igramo sljedeće kolo?
- badblueboylivno
- Kontakt:
U srijedu s Posušjem.
Da, dolazi taj neki novac, ali ni približno dovoljno za proboj u viši rang. Zasad samo za egzistenciju kluba.
Da, dolazi taj neki novac, ali ni približno dovoljno za proboj u viši rang. Zasad samo za egzistenciju kluba.
Hayley <3
-
- Kontakt:
U srijedu? Dalo bi se otić...
A što se para tiče, nadam se da uprava nešto može sredit, jer sumnjam da će Općina dat išta.
A što se para tiče, nadam se da uprava nešto može sredit, jer sumnjam da će Općina dat išta.
-
- Kontakt:
Troglav je čisto domaćinska ekipa koja kući pobjedi koga oćeš,a na strani to je sasvim druga priča i nevidim nikakve razlike od lani iako smo igrački puno bolji.Pojedinci iz sredine terena ne učestvuju u branjenju gola da je teško podnijeti pritisak na strani i onda se lako dolazi do gola i eto problema.Mišljenja sam da bi trebalo konbinirati dvije ekipe,jednu za kući a drugu za nastrani jer ovaj naš napadački red zajedno sa sredinom nema strpljenja za taktičku igru i čekanje nego bi to tili rješiti na brzinu.Najbolji primjer ovom mom naprijed napisanom je Uskoplje koje sa prosječnom ekipom drži vrh tabele i pobjeđuje i kući i nastrani što mi nema šanse sa ovakvim pristupom napravim i već pomalo zaostajemo što me ne iznenađuje.
- slogauskoplje
- Kontakt:
vidiš moj sinko i sloga je tako prethodne tri sezone izgubili smo samo 1 utakmicu kući, ali smo zato gubili u Višićima, Blatu, Drinovcima, Grudama i gdje sve ne. Samo sa Lokomotivom imamo dobar gostujući skor u zadnje tri godineplavobijeli je napisao/la:Troglav je čisto domaćinska ekipa koja kući pobjedi koga oćeš,a na strani to je sasvim druga priča i nevidim nikakve razlike od lani iako smo igrački puno bolji.Pojedinci iz sredine terena ne učestvuju u branjenju gola da je teško podnijeti pritisak na strani i onda se lako dolazi do gola i eto problema.Mišljenja sam da bi trebalo konbinirati dvije ekipe,jednu za kući a drugu za nastrani jer ovaj naš napadački red zajedno sa sredinom nema strpljenja za taktičku igru i čekanje nego bi to tili rješiti na brzinu.Najbolji primjer ovom mom naprijed napisanom je Uskoplje koje sa prosječnom ekipom drži vrh tabele i pobjeđuje i kući i nastrani što mi nema šanse sa ovakvim pristupom napravim i već pomalo zaostajemo što me ne iznenađuje.

Mi pobjeđujemo samo zato što se ne borimo za prvu ligu, pa niko na nas neće trošit pare kad imaju prećih stvari.

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
NK Troglav - HŠK Posušje 7-1 (3-0)
Josip Brdar 26', 58', 90+3'
Ivan Mamić 29'
Nikola Kaić 34', 62'
Ante Semren 84'
Za goste je zabio neki momak Begić, lijep gol, minutu prije sedmog gola domaćina.
Dominacija Troglava, dosta promašaja, dvije stative. Kaić se opet pokazao kao preje'ben igrač. Lo stile Ronaldo.
I gosti su imali vratnicu na početku, i to je jedina sumnjiva situacija danas, jer je se lopta odbila od poda, a nisam siguran da li je bio gol, li la.
Josip Brdar 26', 58', 90+3'
Ivan Mamić 29'
Nikola Kaić 34', 62'
Ante Semren 84'
Za goste je zabio neki momak Begić, lijep gol, minutu prije sedmog gola domaćina.
Dominacija Troglava, dosta promašaja, dvije stative. Kaić se opet pokazao kao preje'ben igrač. Lo stile Ronaldo.
I gosti su imali vratnicu na početku, i to je jedina sumnjiva situacija danas, jer je se lopta odbila od poda, a nisam siguran da li je bio gol, li la.
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Očito je vrhuska kluba uvjerena u ispravnost svoje odluke i ganja to sto ganja.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
ako vam ovo prođe onda ste puni ko brodbadblueboylivno je napisao/la:Očito je vrhuska kluba uvjerena u ispravnost svoje odluke i ganja to sto ganja.

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Rekao sam to pojedincima iz Uprave, ali ajde. Sad je kasno. Nadam se uspjehu.
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisam upucen, mozes objasnit?slogauskoplje je napisao/la:joj livnjaci što bacate pare čuj 400 maraka. a sve se nema...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Očito ne bez razloga. Dalje ne znam.slogauskoplje je napisao/la:Zašto misle da su u pravu?
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
Ništa posebno. Naš igrač igrao u juniorskom kupu i dobio crveni. To je bilo u srijedu, mi za vikend igramo sa troglavom u seniorskoj konkurenciji i on logično nastupi u toj utakmici i da im dva gola. Sada se oni žale i uplate 400 maraka iako znaju da nisu u pravu i naravno da ih odbiju. sada se valjda žale u federalnom savezu gdje isto moraju uplatit određenu svotu novca. Oni nikako nisu u pravu i ako se pokaže da on nije smio nastupiti u toj utakmici onda su oni puni ko brod jer ta odluka može biti donjeta samo ako se nekom da nemala količina novca. Kukaju da nemaju za plače, a ispada da se okolo rasipaju...BatigolASR je napisao/la:Nisam upucen, mozes objasnit?slogauskoplje je napisao/la:joj livnjaci što bacate pare čuj 400 maraka. a sve se nema...

Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.