Zanimljiv odg. Jorge-a(na 1:05)

[youtube][/youtube]
Moderator/ica: rio_Ferdy88
da da, presli su i oni na "seamless" mjenjac koji Rossi i Lorenzo zahtjevaju vec skoro 2 mjesecaRiverPlate je napisao/la:Lorenzo pokazao ogromni respekt za najvećeg svih vremena.Inače Yamaha je na novom mjenjaču, istom onom koji koristi Honda, Rossi 3. na treningu ispred Lorenza, i jedan i drugi su zadovoljni mjenjačem!
Valjda neće biti više do setup-amiki_92 je napisao/la:da da, presli su i oni na "seamless" mjenjac koji Rossi i Lorenzo zahtjevaju vec skoro 2 mjesecaRiverPlate je napisao/la:Lorenzo pokazao ogromni respekt za najvećeg svih vremena.Inače Yamaha je na novom mjenjaču, istom onom koji koristi Honda, Rossi 3. na treningu ispred Lorenza, i jedan i drugi su zadovoljni mjenjačem!
Valentino Rossi's new Misano helmet is Pink Floyd inspired - carrying the words 'Wish you were here' in memory of his friend Marco Simoncelli
"How I wish, how I wish you were here We're just two lost souls swimming in a fish bowl Year after year, running over the same old ground What have we found? The same old fears. Wish you were here"
Kako nisu, žao mi onog Japanca pašće lik u tešku depresiju, 4 druga mjesta za redom, i to vodi, dominantan je ali džaba, mada sam u Moto2 za Reddinga ne znam što, a Moto3 cirkus kao i uvijek do zadnje krivine ne znaš ko će pobijediti, mada tu Mexikanac diže titulu ja mislim!Rossija sjeba Jump start Espargara, mogao je možda bolje, mada me iznenadilo da je u drugom dijelu trke bio slab, u dijelu inače u kojem je najjači na stazi, dakle zadnjih 15 krugova!miki_92 je napisao/la:Lorenzo syeba furku danas(maestralan od 1. do zadnjeg kruga, svaka cast majstore
)
Marquez korak blize tituli i kako rece onaj na SK sljedeca pobjeda Marc-a vjerovatno znaci i naslov, a Pedrosa opet presmjesan kao i Rossi![]()
MotoGP razocarao pomalo, Moto2 i Moto3 su danas bili puno zanimljiviji, barem meni
izmaleris'o si gaAnon je napisao/la:hajmo Dani i ti pokaži da nisi levat ovog sporta
kako je samo vozio čudo jedno, krivo mi je jer je Marquez mogao normalno voziti iza njega a Dani bi prešao Lorenza i mogli su se boriti za prve dvije pozicije, ovako Honda ostade bez jednog..miki_92 je napisao/la:izmaleris'o si gaAnon je napisao/la:hajmo Dani i ti pokaži da nisi levat ovog sporta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.