10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

Za_raju
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Za_raju » 17 jun 2011, 23:23

Eto neka bude tako da sta god lose Safet izjavi novinari su izmislili,ali neceteli zar i ove nevjerovatne promasaje u taktici ,pozivanju igraca,atmosferi,rezultatu,svadjama,ne odazivanju igraca pripisati novinarima???
Ili su ipak i za ne pozivanje Jahica,Nadarevica,Papca,Begovica itd krivi novinari???

Ne bitno ode ovo u off!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 00:02

Za_raju je napisao/la:Eto neka bude tako da sta god lose Safet izjavi novinari su izmislili,ali neceteli zar i ove nevjerovatne promasaje u taktici ,pozivanju igraca,atmosferi,rezultatu,svadjama,ne odazivanju igraca pripisati novinarima???
Ili su ipak i za ne pozivanje Jahica,Nadarevica,Papca,Begovica itd krivi novinari???

Ne bitno ode ovo u off!!
Itekako je bitno,jer je recimo nevjerovatno koliko neki izvrcu stvari.
Vecina igraca koji fakat zele,hoce a bogami i kvalitetom pasu su ne da su pozvani,vec i odazvani.
Papac je vec objasnio po ko zna koji put u cemu je bila stvar i u cemu je jos stvar.
Jahica jedino doktori mogu na pregled pozvati,nikako na teren.Covjek dva mjeseca minute zaigrao nije.
Nadarevic pricamo o podmladjivanju repke a svi rukama i nogama kopaju 31 godisnjaka u repku.Prvi bi Besic izvisio tu.
Da je bio nesporazum jednom, Begovicu se nebi ni zamjeralo,ali ovom se fakat ''osladilo''.
Promasaji u taktici ne mogu nadomjestiti cackanje hemoroida i trljanje muda bukvalno sve i do jednog igraca na terenu.Jednog ili dva mozes zamijeniti,ali ne i cjelu ekipu.To bi nam i Brazil pozavidio.Kad je god bilo zalaganja u igri,pobjede su izlazile na vidjelo.Tada niko nije pricao o taktici Papetovoj ,vec kvalitetu igraca ili zalaganju.
Stara providna nakaradna prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 00:28

harishp je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Eto neka bude tako da sta god lose Safet izjavi novinari su izmislili,ali neceteli zar i ove nevjerovatne promasaje u taktici ,pozivanju igraca,atmosferi,rezultatu,svadjama,ne odazivanju igraca pripisati novinarima???

Ne bitno ode ovo u off!!
Itekako je bitno,jer recim nevjerovatno koliko neki izvrcu stvari.
Vecina igraca koji fakat zele,hoce a bogami i kvalitetom pasu su ne da su pozvani,vec i odazvani.
Papac je vec obasnio po ko zna koji put u cemu je bila stvar i u cemu je jos stvar.
Jahica jedino doktori mogu na pregled pozvati,nikako na teren.Covjek dva mjeseca minute zaigrao nije.
Nadarevic pricamo o podmladjivanju repke a svi rukama i nogama kopaju 31 godisnjaka u repku.Prvi bi Besic izvisio tu.
Da je bio nesporazum jednom, Begovicu se nebi ni zamjeralo,ali ovom se fakat ''osladilo''.
Promasaji u taktici ne mogu nadomjestiti cackanje hemoroida i trljanje muda bukvalno sve i do jednog igraca na terenu.jednog ili dva mozes zamijeniti,ali ne i cjelu ekipu.To bi nam i Brazil pozavidio.Kad je god bilo zalaganja u igri,pobjede su izlazile na vidjelo.Tada niko nije pricao o taktici Papetovoj ,vec kvalitetu igraca ili zalaganju.
Itekako je bitno,jer recim nevjerovatno koliko neki izvrcu stvari.
Naravno da neki izvcu stvari a zna se ko ih izvrce kad Susic da izjavu od koje se i Sabanu Saulicu digne kosa na glavi, tu su odmah ovi koji bezdusno brane sve sto Safet uradi/kaze da to lagano zamotaju u neki "light" kontekst i naravno optuze novinare da su izmislili sve kako bi prodali novine...A kad Barbarez ili Osim daju neku kritiku niti i jedan od vas ne kaze da je to novinar izmislio nego odmah pocne da bali po istinskim patriotama (ne ovih koji rade za 5-10 hiljada evrica).
Mislis na Mravca?
Papac je vec obasnio po ko zna koji put u cemu je bila stvar i u cemu je jos stvar.
Papac je dao 10 izjava odmah poslije suspenzije da se zeli vratiti u repku ali zbog lajanja po Munibu i Ilji njihov frend ga nije mogao pozvati...100%
Prije koliko je se igralo u Tirani a Jahica nije bilo?
A nije ga bilo i nema ga zato sto je kritkovao Safetovu taktiku poslije onog fijaska na Kosevu(Francuzi)...
Po tom tvom znaci Spaha mrs iz repke prestar si a o Rahimi ne trebam nista reci jasno ti je sve :roll:
Promasaji u taktici ne mogu nadomjestiti cackanje hemoroida i trljanje muda bukvalno sve i do jednog igraca na terenu.jednog ili dva mozes zamijeniti,ali ne i cjelu ekipu.To bi nam i Brazil pozavidio.Kad je god bilo zalaganja u igri,pobjede su izlazile na vidjelo.Tada niko nije pricao o taktici Papetovoj ,vec kvalitetu igraca ili zalaganju.
Evo ti slike koje ce ti mozda objasniti da koliko god se ona nasa sredina trudila da stigne protivnike to nije bilo moguce...
Koliko god ova milicija pokusavala da stigne nekog slaba im fajda,imaju oni znanje i obuku ali cime u potjeru za ovim ispod...?
slikaslika
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jun 2011, 02:47

Za te slike, i prije smo igrali sa Misketom, Ibrom, Muratovicem, Rahimicem i Dzekom.
Sad umjesto Murata igra Pjanic a posto Salihovica nema igra Medunjanin. Da je Salihovic tu igrali bi drugacije.
Prije smo igrali sa Jahicom, Berbom, Ibrom i Salihovicem na bekovima a sad sa Lulicem i Mujdzom(ova dvojica kud i kamo bolji, osim Salihovica al njega nema).
Problem je sto Miske i Dzeko nisu ni blizo onome sto su bili i fali nam Salihovic. Ako se ovi vrate u formu i Papac pristane nazad bice skorz druga prica.
Jahic od Francuske nije bio ok, povrede ga zezale. Vratio se malo oko nove godine pa opet povreda. Kad je Bajevic otisao bio je na klupi. Nadarevica treba zvati.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 04:32

@Za raju, tog ficu vozamo od postanka repke.Ponekad malo sminke,hrdza se zakrpi,promjeni ulje,ali u biti isto.
Zato nam i jeste korupcija u drzavi ,savezu a u fudbalu vazda stagniranje.Poneki se i uhvati,ali sve je to tanko.
I jos nesto za ove koji ko' biva hoce bolje sofere.
Svako ko zeli da priusti malo bolje auto,bjezi od fice ko' djavo od krsta.
A onaj ko sjedne u njega,ismijavaju ga sto tu ohrdinu vozi,i kako je vozi.Cuj porshea uhvatiti ne moze(iako ga je vec jednom lapio)ali se u zanosu usporedbi to nije primjetilo.Mora da mu je benzina nestalo :lol: Yebiga kad si nasao usporedbu,da onda odemo do kraja,ha ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 10:28

harishp je napisao/la:@Za raju, tog ficu vozamo od postanka repke.Ponekad malo sminke,hrdza se zakrpi,promjeni ulje,ali u biti isto.
Zato nam i jeste korupcija u drzavi ,savezu a u fudbalu vazda stagniranje.Poneki se i uhvati,ali sve je to tanko.
I jos nesto za ove koji ko' biva hoce bolje sofere.
Svako ko zeli da priusti malo bolje auto,bjezi od fice ko' djavo od krsta.
A onaj ko sjedne u njega,ismijavaju ga sto tu ohrdinu vozi,i kako je vozi.Cuj porshea uhvatiti ne moze(iako ga je vec jednom lapio)ali se u zanosu usporedbi to nije primjetilo.Mora da mu je benzina nestalo :lol: Yebiga kad si nasao usporedbu,da onda odemo do kraja,ha ja.
Usporedbom zelim samo reci da Medunjanin,Pjanic,Miske,Ibricic Pa i Rahimic (mada on moze proci) kada su zajedno u ekipi ne mogu biti konkurentni ekipi koja je potrebom formacije popunjena iz ne bitno kakvih klubova igracima koji igraju na svojim pozicijama...
Jeli shvatas sta hocu da kazem?
Ne moze Ibricic igrati krilo jer nema brzine,kao ni Pjanic ili Medunjanin da zatvara lijevu stranu kada je covjek gotovo nepokretan...
Bit je da igrac mora igrati svoju poziciju u repki i nista vise,beka na bek,krila na krilo, napadac u napad,OF I DM na svoje pozicije...
Ili cemo prihvatiti zdravo za gotovo po onoj nasoj poslije poraza "ma nemamo mi igraca" ili "nece da se trude"... :roll:
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 10:47

Iz seoskih liga imas pokretni momaka koliko hoces.plus uz to uzore traktorom po deset duluma, i jos napoji dvadeset krava dnevno
Usporedba uopste nema smisla.Jer gotovo ista ekipa je nadigrala u svim osnovama Rumuniju u Zenici,dok je samo Ibro zamijenio Vedu,ali je igra opala za 180 stepeni.Niko nije bio na nivou.
ibro nebi ni igrao vec Salihovic,i to bila drugacija prica donekle,medjutim nije.
Kako rekoh pored spremnosti,bitno je znati igrati loptu.A ne svakakve diletante stavljati u repku.koji iz znj liga ne mogu maketi godinama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 jun 2011, 10:55

harishp je napisao/la:Sta mislis da ti punac organizira porodicu
nije problem. ako on pozeli da upravlja mojim zivotom, da vrsi neke organizacije, da dijeli savjete, onda mora ispuniti jedan, samo jedan preduslov: mora biti sposobniji od mene ;) naravno da si nasao pogresan primjer jer sam intelektualno superioran svim insanima pa tako i mom puncu 8-) :lol:

sto se tice safta i ivice, niko ne govori da osim preko papeta vodi ekipu, ali postoje ´sitnice´ koje je sajoni ´previdio´, a bome i stvari koje, ocigledno je, ne zna, pa je red da upita najboljeg ex-yu trenera. da je normalan kao sto nije, udarao bi se nogama u zadnjicu sto na svojoj strani ima gromadu koja bi mogla savjetovati i murinja, a kamo li nega - trenera pocetnika.
drago mi je sto mu je osim onako indirektno opalio samar govoreci kako imamo previse sporaca u veznom redu.

shvatas li ti kolika je samo greska uvodjenje bolesnog hajduckog srca i provjerenog dizelasa na ustrb brzine, tj. benzinca i neumornog ibisevica :?:
nije to samo jedan igrac, pobogu.
ibricica nije bilo ne terenu - jedan igrac manje.
ibiseviceva trka za rezultat ima zakucavanje protivnickih bekova i zadnjih veznih za njihov kazneni.
sjeti se sta su nam njihovi bekovi radili u rumuniji ;) e, tih bekova nije bilo u zenici. sto li, majku mu :twisted:
dakle, mi smo imali igraca manje dok su rumuni imali trojicu vise u odnosu na prvi mec :lol:
Za_raju je napisao/la:Prijatelju kako ti nije jasno da covjek taj covjek uopste nema kursa i pravca...
mah, meni je sve jasno. ja sam bio ´pro pape´ jer smo konacno dobili trenera kojem nije mrsko dignuti zadnjicu i otici na utakmice nasih igraca, zbog odlicnog skautinga i dovodjenja par pravih pojacanja, zbog ukidanja vasarske atmosfere koja je vladala u vrijeme svire manipulatora, itd.
ali, utakmica protiv rumunije nam je pokazala da je covjek laik i od tada sam protiv njega.
biti laik nije nista lose jer uvijek postoji neko ko ti moze pomoci, neko ko ce te poduciti...
ali biti laik i odbijati pomoc(u nasem slucaju pomoc osima) moze samo... ma da ne idem dalje. :x
ps
porse vs. fico je najbolji opis utakmice rumunija - bih, s tim da smo mi, tj. safet, od rumunske dacije napravili porse, dok smo od naseg dobrog gti-ja napravili ficu :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 11:19

harishp je napisao/la:Iz seoskih liga imas pokretni momaka koliko hoces.plus uz to uzore traktorom po deset duluma, i jos napoji dvadest krava.
Usporedba uopste nema smisla.Jer gotovo ista ekipa je nadigraal u svim osnovaam Rumuniju u Zenici,dok je samo Ibro zamijenio Vedu,ali je igra opala za 180 stepeni.Niko nije bio na nivou.
ibro nebi ni igrao vec salihovic,i to bila drugacija prica.donekle,medjutim nije.
kako rekoh pored spremnosti,bitno je znati igrati loptu.A ne svakakve diletante stavljati u repku.koji iz znj liga ne mogu maketi godinama.
Iz seoskih liga imas pokretni momaka koliko hoces.plus uz to uzore traktorom po deset duluma, i jos napoji dvadest krava.
Da je bogdo tih sto oru bilo u timu nebi nam casove fudbala odrzavali igraci iz Rumunske lige!!!
Ali pricati tako o igracima koji dolaze iz klubova koji su izbacili imena poput Ceha,Nedveda,Smicera,Bergera,Kolera,Barosa i 100 jos vrhunskih fudbalera je zaista bolesno...
Usporedba uopste nema smisla.Jer gotovo ista ekipa je nadigraal u svim osnovaam Rumuniju u Zenici,dok je samo Ibro zamijenio Vedu,ali je igra opala za 180 stepeni.Niko nije bio na nivou.
Nadigrala ili dala dva gola na snagu Dzeke i Vede?
Mi smo samo 25 minuta nadigrali Luxemburg i to je sve sto smo mi ove kvalifikacije igrali...Ostalo je bilo peljanje lopte na 30-40 metra dokle ti pritivnik da i par golova na snagu majstora...
A i to sto smo peljali bilo je zbog respekta prema onih Cirinih 7-0 4-1 a kada su ljudi shvatili kao Rumuni da smo mi ekipa tromonja koja nema ni glavu niti rep pregazili nas kao "crnac Japanku" i to sa igracima iz Rumunjske lige koji cuvaju krave i oru... :roll:
kako rekoh pored spremnosti,bitno je znati igrati loptu.A ne svakakve diletante stavljati u repku.koji iz znj liga ne mogu maketi godinama.
Tebi je diletant Ljevakovic sa titulom najboljeg defanzivnog veznog Ceske lige?
Ili Mahmutovic sigurno najbrzi igrac kojeg smo ikada imali i povrh tog standardan clan svoje ekipe u solidnoj ligi?
A nije ti Diletnat trener koji ima "Top-Shop" zamisli (tableta za sve probleme) nepokretni ofanzivni veznjak za sve pozicije u timu,ili Mravac najbrza ruka zapadne Evrope...
Posto vidim da dajes epitete molim da das i jedan za sadasnjeg selektora nakon svih ovih njegovih uspijeha i stavova,taktika,rezultata,atmosfere...
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 11:28

@Seco da je samo ibro bio ''problem'' .mi bi vec spremali kofere za makar baraz.
Problem je bio kad uzmes prstice i jedne i druge ruke,pa pocnes brojati,cak te i koji nozni moze zakaciti.
opet ponavljam nebi ibro ni igrao da je Salihovic bio spreman.Medjutim odvaljivalo nas je ovako i sa Salihovicem a i sa Vedom.Pas bio ko' slagao.
Posrano zalaganje igraca na terenu i kompletnog tima,to je citava yebanija.
@za raju u Jablanicu i uci za trenera,imas od mene glas kad budu birali novog selektora.
Posto sam ja fin,necu se izivljavati nakon sranja od igri i rezultata kao ti u Tirani i na forumu.Jer tudjom qitom je lako gloginje marisati,gadno je kad moras svog hasima iz gaca vaditi a gloginja koliko hoces.Ipak si ti @za raju.
P.S Ti najbolji i najbrzi igraci ,izgleda do penzije maketi nece od Dzekinog ahbaba.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 11:45

harishp je napisao/la:@Seco da je samo ibro bio ''problem'' .mi bi vec spremali kofere za makar baraz.
Problem je bio kad uzmes prstice i jedne i druge ruke,pa pocnes brojati,cak te i koji nozni moze zakaciti.
opet ponavljam nebi ibro ni igrao da je Salihovic bio spreman.Medjutim odvaljivalo nas je ovako i sa Salihovicem a i sa Vedom.Pas bio ko' slagao.
@za raju u Jablanicu i uci za trenera,imas od mene glas kad budu birali novog selektora.
Posto sam ja fin,necu se izivljavati nakon sranja od igri i rezultata kao ti u Tirani i na forumu.Jer tudjom qitom je lako gloginje marisati,gadno je kad moras svog hasima iz gaca vaditi a gloginja koliko hoces.Ipak si ti @za raju.
P.S Ti najbolji i najbrzi igraci ,izgleda do penzije maketi nece od Dzekinog ahbaba.
Nemam ja Cirinu mudroliju ili Osimovu inteligenciju da bih moga biti dobar trener,ja se zadovoljim ovako kritikovanjem ociglednih gresaka naravno na osnovu cinjenica...
A ti igraci ce ostaviti kakav takav trag u solidnoj ligi,a ovi sto se seljakaju imaju za menadjere kurave,pa tako bude transfer pa onda klupa i tako do kraja karijere,trag ostave samo na klupama raznih liga i klubova...
"No God is Good God "

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 jun 2011, 11:50

harishp je napisao/la:@Seco da je samo ibro bio ''problem'' .mi bi vec spremali kofere za makar baraz.
ja govorim o dvomecu bih -rumunija, a ti poce od kulina bana i dobrije dana :lol:
nisi se osvrnuo na rumunske bekove ;)
harishp je napisao/la:Posrano zalaganje igraca na terenu i kompletnog tima,to je citava yebanija.
ok, slazem se. 8-) hoces li se ti sad sloziti sa mnom ako kazem da je to samo dio istine dok drugi dio ide na ono sto smo za_raju i ja rekli :?
problem je sto se s nama nece sloziti mr. osim nego ce reci da imamo previse sporaca u vezi. il da budem grublji i kazem kako imamo pogresne igrace na pogresnom mjestu :? 8-)
Za_raju je napisao/la:Nemam ja Cirinu mudroliju ili Osimovu inteligenciju da bih moga biti dobar trener
ne mozes biti gori od saf´ta da ga yebes :lol:

nego, jes´ ti nekad im´o nik ´zeljo do groba´ :?:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 11:56

Cinjenice su isto koliko para toliko muzike.
Ciro nakon pojedene cokolade i milion eura u djepu se uhvatio noge NEOBAVLJENOG posla.
Mi 16 godina se kuriramo satro jaka repka.A brojem i slovom smo jednu jedinu bas jaku repku dobili i to u u prijateljskom okrsaju.ima vec i 15 godina od toga,babo atif se vise ne pojavljuje.
Skinuti vise jednom te naocale za zavarivanje i pogledati istini u oci.nema nas niti ce nas biti jos godinama,dok smo takvi.
@Seco nije od Kulina vec Papeta,Yebo te patak i ti mjenjas misljenja ko Ukrajinka musterije na privremenom radu u St.Paliji
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 jun 2011, 12:04

harishp je napisao/la:Mi 16 godina se kuriramo satro jaka repka.A brojem i slovom smo jednu jedinu bas jaku repku dobili i to u u prijateljskom okrsaju.ima vec i 15 godina od toga,babo atif se vise ne pojavljuje.
Skinuti vise jednom te naocale za zavarivanje i pogledati istini u oci.nema nas niti ce nas biti jos godinama,dok smo takvi.
ako je tako onda je red da ukaze povjerenje ranije nabrojanim momcima i pozove ih za ovu prijateljsku protiv grcke - svakako nemamo sta izgubiti, ili :?
ako nista, barem ce gristi teren i boriti se za razliku od... 8-)
harishp je napisao/la:i ti mjenjas misljenja ko Ukrajinka iz St.Paulija.
samo ludjak ne mijenja misljenje ;)
kao sto rekoh, bio sam uz njega dok se nije razotkrio u uzvratnoj tekmi protiv rumuna. nakon te tekme i moja malenkost shvati o kakvom je ´treneru´rijec i predje na drugu stranu 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 12:10

Jah ljudi udju u slif rasture Grcku,pretunbaj pola ekipe i onda ''kvalitet'' dodje do pravog izrazaja kao i misljenje se promijeni nakon prvih ''ozbiljnijih meceva'.To jest sve se promijeni za 180 stepeni a nama ostane ona stara.Slijedece kvalifikacije ce biti bolje,haj ti hamo prebacuj kanale i sjedi kod kuce kako si radio od postanka nam repke.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 13:14

secer je napisao/la:nego, jes´ ti nekad im´o nik ´zeljo do groba´ :?:
Ne nisam ti ja neki fan klubova a i nije taj klub iz mog grada,mada mi je drag sto je free od nacionalizma i minderizma ;)
harishp je napisao/la:Jah ljudi udju u slif rasture Grcku,pretunbaj pola ekipe i onda ''kvalitet'' dodje do pravog izrazaja kao i misljenje se promijeni nakon prvih ''ozbiljnijih meceva'.To jest sve se promijeni za 180 stepeni a nama ostane ona stara.Slijedece kvalifikacije ce biti bolje,haj ti hamo prebacuj kanale i sjedi kod kuce kako si radio od postanka nam repke.
Kako onda komentarises "Vaskrsenje" Rumuna nakon rastjeravanja sporaca/gotovana i pozivanja 8 igraca Rumunske lige u prvi tim?
Znaci kako je moguca onakva nadmoc (naravno i nasim dopustenjem) nakon totalne rekonstrukcije tima i to anonimusima iz jos anonimnije lige?
"No God is Good God "

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 18 jun 2011, 13:33

al fakat, sto se ovdje dolazi da se uci za trenera :mrgreen: bili su nedavno ovdje barbarez, piplica, baljic (ili bolic ne mogu se sjetit) i jos par njih koje ja ne znam, al ih drugi znaju
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 18 jun 2011, 13:35

Cocalića pozvat obavezno!
Nil Satis Nisi Optimum

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 jun 2011, 14:02

treba mjenjat ove koji se kurce da su tu Bogom dati i bit ce puno bolje ubjedjen sam i zvati nove igrace nema veze koji je i gdje igra jer bit ce bolji od ovih sarlatana kako god :lol:

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 18 jun 2011, 15:39

http://www.transfermarkt.de/de/nedeljko ... 37979.html

Sta je s'ovim? Vidim igrao je citavu sezonu
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.