Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

miky_hz
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2009, 21:53

Evo penala evo ludila :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 maj 2009, 21:57

Hajduk ima veliki psiholosku prednost, trebali bi pobjediti.

Slaba partija Ibricica, Bartolovic jedan od boljih, a Kalinic ima da se proda u neki veliki klub :)

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 maj 2009, 22:04

e yebi ga miše, uvede rossu zadnjih pet minuta da bi pucao penal a on jedini promasi, bravo hrgovicu u tebi je hajducko srce

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 maj 2009, 22:07

steta, steta i jos jedno veliko steta. kako se samo blažičko purgerski kenjac veseli na kraju nakon pobjede dinama. najaca mu je ona malo tko je vjerovao da hajduk moze dostici prednost a doslo preko 20 tisuća navijača na poljud

sramota
Kontakt:

Post Postao/la sramota » 28 maj 2009, 22:08

Dobio sam ban koji je niđe veze, neosnovan ali nema veze. Hajde ovo je moja posljedna poruka na ovom forumu, dosadilo više primati neke banove koji su niđe veze.

Čestitam Hajduku na sjajnog igri, odlična utakmica, ali kao što reće jednom jedan Rashard Lewis( Košarkaš Orlando Mgica" "Lopta ne laže".

Psihološki Dinamo bio iza ali pokazali su karakter, Morales sjajan penal. Butina se bacio svaki put na onu desnu stranu , morao je da odbrani nešto, Mirko podlegao pritisku, sjajan Bartolović baš kao i Kalinić.

Kaže Miše da su pokradeni u Zagrebu da su bolji od Dinama ali moj Miše Lopta ne laže. :mrgreen:

Haj živjeli moji dragi forumaši.
Retired since 28.5.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 maj 2009, 22:12

sramota je napisao/la:Dobio sam ban koji je niđe veze, neosnovan ali nema veze. Hajde ovo je moja posljedna poruka na ovom forumu, dosadilo više primati neke banove koji su niđe veze.

Čestitam Hajduku na sjajnog igri, odlična utakmica, ali kao što reće jednom jedan Rashard Lewis( Košarkaš Orlando Mgica" "Lopta ne laže".

Psihološki Dinamo bio iza ali pokazali su karakter, Morales sjajan penal. Butina se bacio svaki put na onu desnu stranu , morao je da odbrani nešto, Mirko podlegao pritisku, sjajan Bartolović baš kao i Kalinić.

Kaže Miše da su pokradeni u Zagrebu da su bolji od Dinama ali moj Miše Lopta ne laže. :mrgreen:

Haj živjeli moji dragi forumaši.
ovaj Lewis posta popularan sa ovom recenicom :mrgreen:

Dinamo je nezasluzeno osvojio kup... :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 maj 2009, 22:16

bh hrvat je napisao/la:steta, steta i jos jedno veliko steta. kako se samo blažičko purgerski kenjac veseli na kraju nakon pobjede dinama. najaca mu je ona malo tko je vjerovao da hajduk moze dostici prednost a doslo preko 20 tisuća navijača na poljud
jesi siguran, ja pročitah 8 000, doduše kad ej index bio puzdan medij.

Šteta, zaslužili su da dobiju.

jbg Hajduk je imao nesreću da sam za njih navijao, ne pamtim da je ekipa koju sam bodrio pobjedila na penale, još od 1996 i Ajax-a, pa evo do danas (Sloboda, Hajduk, obje zijaniše) :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 maj 2009, 22:23

mora da ja i novinar indexa. hr nismo gledali isti tv prenos. ono sto sam ja vidio sto su kamere prikazale prelazilo je sigurno petnestak. mora da je izraziti dinamovac koji je htjeo da umanji veliku podrsku torcide koja nije iznevjerila hajduk ni nakon velikih 3-0 u zagrebu

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 28 maj 2009, 22:28

Koja **** steta,vratiti se nakon 3-0 i onda bataliti sve na **** penalima :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 maj 2009, 22:31

VanBasten je napisao/la:
jesi siguran, ja pročitah 8 000, doduše kad ej index bio puzdan medij.

Šteta, zaslužili su da dobiju.

jbg Hajduk je imao nesreću da sam za njih navijao, ne pamtim da je ekipa koju sam bodrio pobjedila na penale, još od 1996 i Ajax-a, pa evo do danas (Sloboda, Hajduk, obje zijaniše) :mrgreen:
Hehe, koji si ti onda baksuz :mrgreen:
Sudeci po nicku i avataru, reklo bi se da pamtis i starije vrijeme od '96 ;)

Kladim se da si navijao za YU '90-te i one penale sa Argentinom...Hadzibegic :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 maj 2009, 22:37

cini mi se da bi se mogla otvoriti jedna tema za nas starijih kostiju o nezaboravnim trenutcima pojedinih utakmica starijih datuma, sto reprezentacije sto klubova. da se malo podsjetimo starih vremena. mi smo malo zakinuti jer kada smo bili klinci nije bilo ovakvoga bezveznoga skrabanja po netu kao sto ima danasnji maloljetnici

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 29 maj 2009, 22:36

ante mise i naredne sezone trener bilih, napokon jedan trener koji je prezivio vise od jedne polusezone. covjek je zasluzio, pogotovo nakon sinocne razvaljotke.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 maj 2009, 23:26

bh hrvat je napisao/la:ante mise i naredne sezone trener bilih, napokon jedan trener koji je prezivio vise od jedne polusezone. covjek je zasluzio, pogotovo nakon sinocne razvaljotke.
i nakon sinocnih izjava... :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 31 maj 2009, 22:40

one izjave se pokazuju skoro istinitim , dinamo u zadnje dvije utakmice hajduku uspio samo bod otkinuti. ponovo gol ibrahima za hajduk, sjajna sezona u bilima. pokazalo se kao pravi potez prelaskom iz zagreba u hajduk

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 maj 2009, 22:43

sto pandza ne igra u zadnje vrijeme

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 31 maj 2009, 22:48

posle ona dva kiksa u maksimiru u kupu kada ih je dinamo uz pomoc sudija uzeo 3-0 dobro ce morati oznojiti na ljetnim pripremama da kod miše ponovo udje u prvu postavu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 jun 2009, 21:34

nakon goce sedloskoga izgleda da cemo gledati jos jednoga sjajnoga makedonca u hnl-u, gligorova. cim mu je cijena milion eura mora da je dobar. partizan je isto zainteresovan. nadam se da ce splitska klima odluciti u koji ce klub, a i splitske trebe nisu lose

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 09 jun 2009, 10:12

kreso ljubicic novo pojacanje bilih, mlad je momak mozda bi mogao biti jako dobar... samo ne znam oce li ga zadovoljiti ne igranje s obzirom da igra zadnjeg veznog ili lijevo krilo(veznog) a na tim pozicijama su skoko, andric i gabric... FLORIN CERNAT kako pisu sve je blizi poljudu i on bi bio taj igrac preokreta, ivo smoje pa onako sto ja znam da zna glavom zabiti i dobar je za klupu i nekoga zamjeniti... a onog anasa sharbinija poslije one izjave da bi vise volio u dinamo nego u hajduk put mu je otvoren ali prema dinamu jer poslije toga ne vjerujem da ce ga hajduk i dalje pokusavati dovesti... traore ne znam stvarno najbolji je igrac druge hrv. lige koja je ove godine bila dosta jaka ali malo mi je puno dati milju eura ali ako je bas dobar zasto ne!!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 17 jun 2009, 21:53

recesija brale, niti se sta kupuje niti se bas sta prodaje. cak ce se izgleda i bartolovic zadrzati za koga je receno proljetos da za njega nema mjesta na poljudu. ako se nidžo ne proda slabo ce se naci kuna za novoga igrača. čekamo da se kerum oglasi

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 jun 2009, 22:41

ako ne mogu kupiti zeca bolje da ne trose pare na neke šiptare a pogotovo slovence. sada je bas pravi trenutak kupiti slovenca, sta bi mu publika radila na tribinama

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.