KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Mislim da je dovoljna bilo kakva pobjeda nad grčkim klubovima u Beogradu za plasman u top 8, jer će Barsa dobiti Marusija u Grčkoj.
dok zivim klicacu njemu..........jos jedna titula..........DULE MONSTRUM & MAG & DOKTOR &.........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Ma kakav crni kos,ne znam kako su uopste vijecali oko ovoga,pobjeda cista ko suzaRango123 je napisao/la:Na osnovu cega ti mislis da se ovo moglo priznati majke ti?miky_hz je napisao/la:
To je bio taj momenat,nakon kojeg su sudije 10 minute vijecale dali da priznaju ili ne,i na kraju nisu priznali i Partizan je pobjedio
Mislim da se ovo moglo priznati...hmm sumljiva odluka kako god
Hajd, daj mi neki argumenat, pa da te odmah razuvjerim u to?
ma nebi bio kos iscurila je ranije kasnije bi se odbila od obruc i nista , ali po pravilima morali su priznati nesmijes dirati loptu iznad obruca

Da je lopta bila iznad obruča koš bi bio priznat. Lopta je bila van obruča kad ju je Roberts udario, zato nije priznat koš. 

@Kobe_Bryant, lopta se ne smije dirati nakon isteka vremena...ali ima jedno drugo pravilo lopta se smije dirati kada je ocigledno da 2/3 izlazi iz cilindra....sto je ovdje bio slucaj...ovo nisu smjeli da priznaju jer mikel je napravio duplu prije nego sto je sutirao, fran vaskez dira mrezicu poslije isteka.....
P.S. sutra ce marusi da strada u pioniru

P.S. sutra ce marusi da strada u pioniru

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Čist košneno#4 je napisao/la:@Kobe_Bryant, lopta se ne smije dirati nakon isteka vremena...ali ima jedno drugo pravilo lopta se smije dirati kada je ocigledno da 2/3 izlazi iz cilindra....sto je ovdje bio slucaj...ovo nisu smjeli da priznaju jer mikel je napravio duplu prije nego sto je sutirao, fran vaskez dira mrezicu poslije isteka.....
P.S. sutra ce marusi da strada u pioniru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Bily Piton
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:Čist košneno#4 je napisao/la:@Kobe_Bryant, lopta se ne smije dirati nakon isteka vremena...ali ima jedno drugo pravilo lopta se smije dirati kada je ocigledno da 2/3 izlazi iz cilindra....sto je ovdje bio slucaj...ovo nisu smjeli da priznaju jer mikel je napravio duplu prije nego sto je sutirao, fran vaskez dira mrezicu poslije isteka.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si jedna veoma iskompleksirana osoba..a tvoj kompleks se zove Partizan i Srbija...samo da ti poručim da se tog kompleksa neikad nećeš riješiti
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
oooooooooo, pa gdje si ti.......ovo je novi Bartomeu, pise iza nika taj decko koji ce u buducnosti da postane novi predsjednik ULEBA....ali stvarno mi nije jasno kako mozes da pises tako nesto, pa da je bio promil sanse da se prizna kos lopovi iz ULEBA bi ga priznali......Ted Mosby je napisao/la:Čist košneno#4 je napisao/la:@Kobe_Bryant, lopta se ne smije dirati nakon isteka vremena...ali ima jedno drugo pravilo lopta se smije dirati kada je ocigledno da 2/3 izlazi iz cilindra....sto je ovdje bio slucaj...ovo nisu smjeli da priznaju jer mikel je napravio duplu prije nego sto je sutirao, fran vaskez dira mrezicu poslije isteka.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
Drugar nije on nikakakav Bartomeu,on je samo iskompleksiran i zavistan...neno#4 je napisao/la:oooooooooo, pa gdje si ti.......ovo je novi Bartomeu, pise iza nika taj decko koji ce u buducnosti da postane novi predsjednik ULEBA....ali stvarno mi nije jasno kako mozes da pises tako nesto, pa da je bio promil sanse da se prizna kos lopovi iz ULEBA bi ga priznali......Ted Mosby je napisao/la:Čist košneno#4 je napisao/la:@Kobe_Bryant, lopta se ne smije dirati nakon isteka vremena...ali ima jedno drugo pravilo lopta se smije dirati kada je ocigledno da 2/3 izlazi iz cilindra....sto je ovdje bio slucaj...ovo nisu smjeli da priznaju jer mikel je napravio duplu prije nego sto je sutirao, fran vaskez dira mrezicu poslije isteka.....
![]()
![]()
![]()
![]()
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
ne ne nisam ja rekao da je on sadasnji nego buduci

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sretno Partizanu u današnjoj utakmici. Nadam se da ćete pobijediti.
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da mu se ne sviđa što deo javnosti smatra da će "crno-beli" lako pobediti Marusi.
Šampion Srbije dočekuje u četvrtak od 20.45 časova grčki tim u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige. "Nekako se olako podrazumeva da ćemo dobiti Marusi. U pitanju je ozbiljan protivnik, koji nema veliki budžet i pomalo liči na Partizan. Imaju snažan kolektiv i odličnog trenera. Napravili su do sada dosta iznenađenja, igraju usku odbranu i biće nam teško", rekao je Vujošević.
Partizan je proteklog vikenda odbranio trofej u Kupu Radivoja Koraća pobedom u finalom nad FMP-om iz Železnika.
"Osvajanje kupa smo već odavno smestili među uspomene. Utakmica koja sledi sa Marusijem je najvažnija u dosadašnjem toku sezone. Veoma sam zadovoljan dosadašnjim rezultatima ekipe, ali nas upravo oni dodatno obavezuju", naveo je Vujošević.
Trener "crno-belih" je dodao i da očekuje veliku i korektnu podršku navijača sa tribina.
"Želim da zamolim navijače da imaju vitešku velikodušnost pobednika. Ne bih voleo da odlučujuću utakmicu sa Panatinaikosom igramo bez publike. Igramo protiv velikih i moćnih klubova, koji će pokušati da upotrebe svoju moć i ostanu u igri. Nama je potrebna podrška sa tribina. To što mi imamo od navijača nije samo pomoć, to su časovi ljubavi", zaključio je Vujošević.
Centar Partizana Slavko Vraneš rekao je da "crno-beli" očekuju mnogo od utakmice sa Marusijem.
"Kao i uvek odigraćemo maksimalno ozbiljno. U ovom trenutku utakmica sa Marusijem je najvažnija u sezoni. Uradićemo skauting te ekipe do najsitnijih detalja i ući u meč mnogo ozbiljnije nego u prethodni duel u Atini", poručio je Vraneš.
U prvoj utakmici ove dve ekipe koja je odigrana u Atini, Marusi je pobedio sa 57:49. Obe ekipe su do sada zabeležile po dve pobede i jedan poraz.
Šampion Srbije dočekuje u četvrtak od 20.45 časova grčki tim u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige. "Nekako se olako podrazumeva da ćemo dobiti Marusi. U pitanju je ozbiljan protivnik, koji nema veliki budžet i pomalo liči na Partizan. Imaju snažan kolektiv i odličnog trenera. Napravili su do sada dosta iznenađenja, igraju usku odbranu i biće nam teško", rekao je Vujošević.
Partizan je proteklog vikenda odbranio trofej u Kupu Radivoja Koraća pobedom u finalom nad FMP-om iz Železnika.
"Osvajanje kupa smo već odavno smestili među uspomene. Utakmica koja sledi sa Marusijem je najvažnija u dosadašnjem toku sezone. Veoma sam zadovoljan dosadašnjim rezultatima ekipe, ali nas upravo oni dodatno obavezuju", naveo je Vujošević.
Trener "crno-belih" je dodao i da očekuje veliku i korektnu podršku navijača sa tribina.
"Želim da zamolim navijače da imaju vitešku velikodušnost pobednika. Ne bih voleo da odlučujuću utakmicu sa Panatinaikosom igramo bez publike. Igramo protiv velikih i moćnih klubova, koji će pokušati da upotrebe svoju moć i ostanu u igri. Nama je potrebna podrška sa tribina. To što mi imamo od navijača nije samo pomoć, to su časovi ljubavi", zaključio je Vujošević.
Centar Partizana Slavko Vraneš rekao je da "crno-beli" očekuju mnogo od utakmice sa Marusijem.
"Kao i uvek odigraćemo maksimalno ozbiljno. U ovom trenutku utakmica sa Marusijem je najvažnija u sezoni. Uradićemo skauting te ekipe do najsitnijih detalja i ući u meč mnogo ozbiljnije nego u prethodni duel u Atini", poručio je Vraneš.
U prvoj utakmici ove dve ekipe koja je odigrana u Atini, Marusi je pobedio sa 57:49. Obe ekipe su do sada zabeležile po dve pobede i jedan poraz.
- Bily Piton
- Kontakt:
Ma dobijamo Marusi sigurno...
...Čitam da će Raduljica preći u Partizan na ljeto,jer mu tad ustiče ugovor sa FMP...mada je Todorić izjavio da je u pitanju dezinformacija,mislim da je to gotova stvar...Extra je igrač,mlad je..i ako hoće da uspije..nek dođe kod Dule Veličanstvenog i biće novi Divac 

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
to se malo konsultira forum b92Bily Piton je napisao/la:Ma dobijamo Marusi sigurno......Čitam da će Raduljica preći u Partizan na ljeto,jer mu tad ustiče ugovor sa FMP...mada je Todorić izjavio da je u pitanju dezinformacija,mislim da je to gotova stvar...Extra je igrač,mlad je..i ako hoće da uspije..nek dođe kod Dule Veličanstvenog i biće novi Divac

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić demantovao je da se klub iz Humske dogovrio sa Miroslavom Raduljicom oko njegovog prelaska u crno-beli tabor.
„Informacija koja je puštena oko navodnog prelaska Raduljice u Partizan, po našem mišljenju je namerno plasirana. Tempirana u lošem trenutku, sa cilljem da destabilizuje našu ekipu pred najbitniju utakmicu u sezoni“, rekao je Todorić za klupski sajt.
“Večernje novosti“ su objavile, a drugi mediji preneli, da će košarkaš FMP-a na leto pojačati srpskog prvaka.
“To je potpuno netačna informacija, on je igrač FMP-a, koji ima važeći ugovor sa ekipom iz Železnika. Partizan bi voleo da ima takvog igrača u svom sastavu, koji je jedan od najboljih na toj poziciji u Evropi, ali Partizan nikada nije dovodio igrače koji su imali važeće ugovore, bez prethodnog dogovora sa klubom iz kojih dolaze i sigurno je da nikakavi razgovori na temu dolaska Raduljice nisu postojali“, zaključio je Todorić.
„Informacija koja je puštena oko navodnog prelaska Raduljice u Partizan, po našem mišljenju je namerno plasirana. Tempirana u lošem trenutku, sa cilljem da destabilizuje našu ekipu pred najbitniju utakmicu u sezoni“, rekao je Todorić za klupski sajt.
“Večernje novosti“ su objavile, a drugi mediji preneli, da će košarkaš FMP-a na leto pojačati srpskog prvaka.
“To je potpuno netačna informacija, on je igrač FMP-a, koji ima važeći ugovor sa ekipom iz Železnika. Partizan bi voleo da ima takvog igrača u svom sastavu, koji je jedan od najboljih na toj poziciji u Evropi, ali Partizan nikada nije dovodio igrače koji su imali važeće ugovore, bez prethodnog dogovora sa klubom iz kojih dolaze i sigurno je da nikakavi razgovori na temu dolaska Raduljice nisu postojali“, zaključio je Todorić.
samo cu reci jedno: Gazenje Marusija otprilike oko 15 razlike.....MVP MVP MVP MVP.........
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Bily Piton
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:to se malo konsultira forum b92Bily Piton je napisao/la:Ma dobijamo Marusi sigurno......Čitam da će Raduljica preći u Partizan na ljeto,jer mu tad ustiče ugovor sa FMP...mada je Todorić izjavio da je u pitanju dezinformacija,mislim da je to gotova stvar...Extra je igrač,mlad je..i ako hoće da uspije..nek dođe kod Dule Veličanstvenog i biće novi Divac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahh ne druže..nisam tamo reg...ima i drugih sportskih portala

PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.