ajd pisite j.ebo vas ciro
i ostali p.ederi
SERGEJ BARBAREZ !!!!!

Evo mozemo da osovjezimo temu. Inace Srgej Barabrez je i dalje clan nadzornog odbora i sada traze trenutno novog sportskog direktora gdje je i on dao neke svoje prijedloge. Bio je i on jedan od kandidata, ali mu je uprava i ostalih 11 clanova nadzornog odbora predlozilo da se ne kandiduje, i da ne kvari svoj ugled u HSV-u, jer niko ne zna sta moze krenuti po zlu i da izgubi status legende kluba. Inace on je desna ruka novog sportskog direktora koji ce pratiti neke igrace i davati svoje prijedloge, je li za transfer ili ne. Isto tako nas Sergej je dobio kolumnu u Hamburger Morgenpostu i svake Nedjelje pise svoj clanak vezano za odigrano kolo Bundeslige, naravno i kad su nastupi Njemackih klubova u Evropi i toga se dotakne.TheManiacs je napisao/la:Osvjezio sam temu
ajd pisite j.ebo vas ciro
i ostali p.ederi
SERGEJ BARBAREZ !!!!!
Nisu ga mogli prodati jer mu je isticao ugovor. Oni mu nudli za godinu dana 1,5 miliona eura, a on trazio da mu ostane ista placa, koja je ja mislim tada iznosila 2,5 miliona eura i da odigra jos dvije godine. U HSV-u su medjutim tada mislili da on moze na vrhunskom nivou odigrati jos jednu sezonu, i ukoliko bi nalazi i testovi pokazali da je spremen ponudili bi mu produzenje na jos jednu godinu. Rijetko ko u Njemackim klubovima koji ima preko 30 godina dobije ugovor na dvije godine. Ze Roberto je vrhunski igrac i on bi Bayernu sada dobro dosao, a da ne pricam kako je legao HSV-u.rixadu je napisao/la:Koliko znam nije on otisao nego su se celnici Hamburga odlucili da ga prodaju mada je po kvaliteti moga jos tu sezonu da odigra pa u penziju. Nesto slicno sto je Ze Roberto presao iz Bayrna u Hamburg
Izvini,cisto informativno, ali koje ogromno znanje ???? Ako kazes da ima ogromno znanje,siroke narodne mase moras ubijediti argumentima, da bi eventualno vecina bila za njega.bosnas_ je napisao/la:Barbarez treba biti selektor BIH,on je najveci patriota od svih koji su karijeru gradili van BIH! Ima ogromno znanje! samo lud i zlonamjeran covjek ne bi podrzao Barbu za selektora!
I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..Urban je napisao/la:e ovako kad je mogao bit onaj sarlatan i klaun i koje kakva luda, Boga mi moze i sergej jer je istinski patriota i jos da kazem da ja barbi halalim za marakanu jer da su povukli igrace mi bi se odozgo vratili svi mrtvi u tabutima tako da halal mu bilo i nadam se da ce postat selektor i yebat mamu ovim qovnarima u savezu ako iko onda on moze
ma nece nas harise niko ni pitat savez ce postavit nekog ko ce radit kako mu oni kazuharishp je napisao/la:I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..Urban je napisao/la:e ovako kad je mogao bit onaj sarlatan i klaun i koje kakva luda, Boga mi moze i sergej jer je istinski patriota i jos da kazem da ja barbi halalim za marakanu jer da su povukli igrace mi bi se odozgo vratili svi mrtvi u tabutima tako da halal mu bilo i nadam se da ce postat selektor i yebat mamu ovim qovnarima u savezu ako iko onda on moze
Kad se na Misketa,Dzeku najahalo,kako bi tek Barbu osedlali.![]()
KO TO ZELI BUJRUM IZABERI TE GA:roll:
harishp je napisao/la:I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..Urban je napisao/la:e ovako kad je mogao bit onaj sarlatan i klaun i koje kakva luda, Boga mi moze i sergej jer je istinski patriota i jos da kazem da ja barbi halalim za marakanu jer da su povukli igrace mi bi se odozgo vratili svi mrtvi u tabutima tako da halal mu bilo i nadam se da ce postat selektor i yebat mamu ovim qovnarima u savezu ako iko onda on moze
Ma i ja se toga bojim,ali ako se on bude trudio i dao sve od sebe primijetice se to.Kao i sto ce se primijetiti ako bude petljaoharishp je napisao/la: I nakon pola godine da ga od legende ispljuvaju do bljuvesa i na kraju pocetnikom i klocom nazovu..
ti si jarane skroz pukohroni je napisao/la:Barbu za Reisa
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 14 gostiju.