Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Imas u svim dostupnim talijanskim medijima..danas nakon treninga,Prandelli objavio sastav koji ce poceti 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
nisam danas nista pratio,a znam da je juce bio najavljivan Santon...jbg 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma dobice priliku u drugom poluvremenu,sigurno...prijateljska tekma,pa ce probati i neke druge igrace.
Gledam omjer Italijana sa ostalim reprezentacijama....samo 3 reprezentacije su "uspjesnije"
Brazil 7-5
Croatia 3-1
Bosna 1-0
Protiv ostalih sve pozitivno...i ubjedljivo rekao bih..jedino su Englezi priblizni 9-7 i Spanija 9-8...od ovih vecih...
Gledam omjer Italijana sa ostalim reprezentacijama....samo 3 reprezentacije su "uspjesnije"
Brazil 7-5
Croatia 3-1

Bosna 1-0

Protiv ostalih sve pozitivno...i ubjedljivo rekao bih..jedino su Englezi priblizni 9-7 i Spanija 9-8...od ovih vecih...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Italija "promiješala" momčad, kapetan Gilardino
Talijansku nogometnu reprezentaciju na središte igrališta pred početak prijateljskog ogleda protiv Ukrajine u utorak izvest će Alberto Gilardino...
- Dobio sam poklon od talijanske reprezentacije. Sjajan poklon u vidu kapetanske trake. Kada se sjetim samo tko je sve imao ulogu kapetana, od Fabija Cannavara do Gigija Buffona, osjećam se počašćeno - kazao je Fiorentin napadač koji će uz Villarrealovog Giuseppea Rossija predvoditi napad "azzurra" u Kijevu.
Utakmicu je najavio i izbornik Talijana Cesare Prandelli. Kaže, očekuje ogled kao da će se on igrati za bodove:
- Ono prijateljska ispred utakmice moramo obrisati, očekujem pravi dvoboj. Želim trku i zalaganje.
Ipak, za Ukrajinu će Prandelli izvesti uvelike drugačiju postavu u odnosu na onu koja je nedavno u kvalifikacijama za Euro slavila 1-0 protiv Slovenije.
Italija je protiv Ukrajine igrala šest puta. Uz jedan remija upisali su pet pobjeda.
Talijansku nogometnu reprezentaciju na središte igrališta pred početak prijateljskog ogleda protiv Ukrajine u utorak izvest će Alberto Gilardino...
- Dobio sam poklon od talijanske reprezentacije. Sjajan poklon u vidu kapetanske trake. Kada se sjetim samo tko je sve imao ulogu kapetana, od Fabija Cannavara do Gigija Buffona, osjećam se počašćeno - kazao je Fiorentin napadač koji će uz Villarrealovog Giuseppea Rossija predvoditi napad "azzurra" u Kijevu.
Utakmicu je najavio i izbornik Talijana Cesare Prandelli. Kaže, očekuje ogled kao da će se on igrati za bodove:
- Ono prijateljska ispred utakmice moramo obrisati, očekujem pravi dvoboj. Želim trku i zalaganje.
Ipak, za Ukrajinu će Prandelli izvesti uvelike drugačiju postavu u odnosu na onu koja je nedavno u kvalifikacijama za Euro slavila 1-0 protiv Slovenije.
Italija je protiv Ukrajine igrala šest puta. Uz jedan remija upisali su pet pobjeda.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Viviano
Maggio - Gastaldello - Chiellini - Criscito
Nocerino - Marchisio - Montolivo
Aquilani
Gilardino - Rossi
najavljuju ovakav sastav za Ukrajinu
Maggio - Gastaldello - Chiellini - Criscito
Nocerino - Marchisio - Montolivo
Aquilani
Gilardino - Rossi
najavljuju ovakav sastav za Ukrajinu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja mladu repku protiv Njemaca gledo do 2:0 i prebacim,sad gledam evo 2:2 pred kraj.Gabbiadini i Sabanov (
) Borini zabili za izjednacenje...evo zavrsi se ovako,fin rezultat 

Kako je Camporese odigrao, ako si upratio?
Jao kad ga Gila veceras ledjima zabije

Jao kad ga Gila veceras ledjima zabije

Support Velez, It's logical! ★
Ja gledao samo zadnjih 10-ak minuta, Camporese nije ni igrao, neka me neko ispravi ako sam pogrijesio
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mozda si upravu, a jesi sigurno
Samo sam na oficijelnoj procitao da je kao "tu negdje", a sad u komentarima "Al 70' 2-0 e Camporese non è ancora entrato."..Valjda nije ulazio, sta li
Ja i moj Italijanski..

- Interista di cuore
- Kontakt:
Nisam puno upratio jbg nikog...Znam da Crisetig nije nesto odigro i da je zamijenjen na poluvremenu,ostalo sam slabo pratio.
Camporese bi mogo bit pravo dobar igrac ako ovako nastavi napredovat.
ne mogu da nadjem sastave
Camporese bi mogo bit pravo dobar igrac ako ovako nastavi napredovat.
ne mogu da nadjem sastave

Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 29 mar 2011, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Italy Under-21: Pinsoglio; Faraoni (Donati 75), Mori, Caldirola, Crescenzi; D’Alessandro (Saponara 60), Marrone (Soriano 91), Crisetig (Romizi 46), Fabbrini (Misuraca 46); Paloschi (Borini 60), Macheda (Gabbiadini 75)
to su svi sto su igrali, ovaj sto je zamijenio Machedu, usao u 75-oj, dao go u 76-oj
to su svi sto su igrali, ovaj sto je zamijenio Machedu, usao u 75-oj, dao go u 76-oj

Call the coroner!
Ma nema potrebe da Camporese igra za U21
Igrao je drugi igrac Fiorentine - Romizi, bravo

Igrao je drugi igrac Fiorentine - Romizi, bravo

- JuveSissoko
- Kontakt:
Ciro izgleda samo zna s ovom "djecom", hajd nek i on sta nauci kroz repku

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Gledam utakmicu na nekom rumunskom programu, i komentator govori "Ukrajina sad lici na Bosnu, gube 0-1, i u drugom poluvremenu su krenuli zestoko u napad", nesto u tom stilu
edit: kakva saradnja Giovinca i Matrija za 0-2
edit: kakva saradnja Giovinca i Matrija za 0-2

Call the coroner!
Deranje Guzova Matri
0:2 rutinski, Prandelli radi sve bolje i bolje
btw ja gledam Portugal - Finska (Radi Quaresme)
i prebacim na Italiju kad odma Gol, i nisam vise ni htio gledat 

0:2 rutinski, Prandelli radi sve bolje i bolje

btw ja gledam Portugal - Finska (Radi Quaresme)

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Nisam gledo tekmu,al evo vidim rezultat je odlican.Napravit ce Cesare odlican poso s ovom ekipom...
Znam da smo vec presli preko toga, ali sam skontao sto nije igrao Camporese
Sutra ce igrati za Primavera tim Fiorentine u Rimu, u revansu finala Kupa, pa je vjerovatno zbog toga na postedi.
Dobra veceras Italija bila, na momente pravo dobra, ali je bilo i crnih, kriticnih minuta. Matri je pecina lik, steta sto nema boljeg trenera u Juventusu. Gila ga nije dao ledjima, kao sto sam rekao, ali je asistirao ledjima

Dobra veceras Italija bila, na momente pravo dobra, ali je bilo i crnih, kriticnih minuta. Matri je pecina lik, steta sto nema boljeg trenera u Juventusu. Gila ga nije dao ledjima, kao sto sam rekao, ali je asistirao ledjima

- JuveSissoko
- Kontakt:
dobra Italija, Prandelli izgleda unio potrebne promjene, osvjezio ekipu kako treba, Prandelli stari juventino, izgleda bez Juventusa nema nista

- anton 1983
- Kontakt:
Jel more neko bar 30 talijana napisat koji bi mogli halat za repku?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- sarajlija89
- Kontakt:
Mislis "haklati" ne??
Golmani: Gianluigi Buffon (Juve), Salvatore Sirigu (Palermo), Emiliano Viviano (Bologna
Odbrana: Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Palermo), Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini (Juve), Domenico Criscito (Genoa), Daniele Gastaldello (Samp), Christian Maggio (Napoli), Andrea Ranocchia (Inter), Davide Santon (Cesena)
Vezni red: Alberto Aquiliani,Claudio Marchisio (Juve), Stefano Mauri (Lazio), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Antonio Nocerino (Palermo), Marco Parolo (Cesena)
Napadaci: Antonio Cassano (Milan), Alberto Gilardino (Fiorentina), Sebastian Giovinco (Parma), Alessandro Matri (Juve), Giampaolo Pazzini (Inter), Giuseppe Rossi (Villareal).
To je bilo u konkurenciji za ove dvije tekme...
Sto se tekme sinoc tice,Ukrajina igrala,Italija zabijala..(stari dobri recept)
....ono sto sam vidio je dosta dobro,ne samo u ovoj tekmi nego 2-3 utakmice u nazad...priliku su dobili neki novi igraci i prije svega takticki i cvrstom igrom,te opasnim kontrama su dosli do pobjede...sto je osnovna karakteristika ove reprezentacije,....Utakmica je pokazala da Prandelli ozbiljno moze racunati na jos neke fudbalere,kako je i sam istakao....
Ekipa je dobila samopuzdanje,sve bolje i sigurnije igra...a tu su i rezultati.Iako nisam bio prevelik optimista,nakon pocetnih utakmica Prandellija..ocigledno je uspio vratiti ekipu na pravi put i iz utakmice u utakmicu je sve bolje(masAllah
)
Odlicno,nema sta...izuzev povrede Chiellinija

[youtube][/youtube]

Golmani: Gianluigi Buffon (Juve), Salvatore Sirigu (Palermo), Emiliano Viviano (Bologna
Odbrana: Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Palermo), Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini (Juve), Domenico Criscito (Genoa), Daniele Gastaldello (Samp), Christian Maggio (Napoli), Andrea Ranocchia (Inter), Davide Santon (Cesena)
Vezni red: Alberto Aquiliani,Claudio Marchisio (Juve), Stefano Mauri (Lazio), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Antonio Nocerino (Palermo), Marco Parolo (Cesena)
Napadaci: Antonio Cassano (Milan), Alberto Gilardino (Fiorentina), Sebastian Giovinco (Parma), Alessandro Matri (Juve), Giampaolo Pazzini (Inter), Giuseppe Rossi (Villareal).
To je bilo u konkurenciji za ove dvije tekme...
Sto se tekme sinoc tice,Ukrajina igrala,Italija zabijala..(stari dobri recept)

Ekipa je dobila samopuzdanje,sve bolje i sigurnije igra...a tu su i rezultati.Iako nisam bio prevelik optimista,nakon pocetnih utakmica Prandellija..ocigledno je uspio vratiti ekipu na pravi put i iz utakmice u utakmicu je sve bolje(masAllah

Odlicno,nema sta...izuzev povrede Chiellinija

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.