Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

L' Imperator
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la L' Imperator » 25 jun 2011, 23:55

Kakva si masina ej xD
#samoRudar #zauvijek

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 jun 2011, 23:56

Nista bez idola nacije ne moze proci.Kakva samo reklama lijepoj nam drzavi.
Bravo Redzovicu,bravo Caticu,bravo Dzeko.Vi ste nas ponos.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2011, 23:57

Cestitke Adnanu.

Ali ono sto ne mogu da ne kazem,uopce ne dovodeci u pitanje zasluzenost njegove pobjede,je to da sam u jednome trenutku pozelio vidjeti 2 borca kao sto su Macklin,to bi bio izvanredan mec pun razmjene udaraca.
Da nije Bosanac,Adnanove meceve nebi ni pratio,dosta mi je vise brace Klicko i Adnana i svih koji kalkulisu i uglavnom se brane i cekaju gresku protivnika,ne umanjujuci njihov kvalitet da ne bude nesporazuma.

Jednostavno,zelim u ringu gledati boksere poput Macklina a ne poput Adnana Catica.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 jun 2011, 23:58

Kakva borba, odavno bolju nisam gledao. Onih zadnjih 12 sekundi je bilo neverovatno. Bravo Adnane.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 jun 2011, 23:58

Joj Adnana kako bije ove strenđere... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 jun 2011, 23:58

Cestitke od srca, Adnane!!!

Najintenzivnija njegova borba do sada... super mec... sudije nisu bile naklone kako neki misle, Irac jeste bio aktivniji, ali ne i bolji!

PS: Dzeko i Podolski se ogrebase za naslovnu stranu... :D

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 25 jun 2011, 23:58

Cestitke nasoj BH MAŠINI unistio ga u stilu JEDAN JE ADNAN :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 jun 2011, 23:58

svaka cast na pobjedi veceras! Adnan je ponos BIH,samo naprijed! sve cestitke,kao i Dzeki sto ga je podrio...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2011, 23:59

anonymousHD je napisao/la:Kakva borba, odavno bolju nisam gledao. Onih zadnjih 12 sekundi je bilo neverovatno. Bravo Adnane.
Prvi put ga gledam :oops: i stvarno sam zadivljen. A stvarno onih zadnjih sekundi je i uzeo borbu ( bar je moje mišljenje ) Mislim da je mogao bolje, vidilo se da je iz daljine bolji nego iz bliske borbe al očigleno je htio vidjet možel' dobit i takvu borbu, na svu sreću dobio je, svaka Čast Adnane :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 jun 2011, 00:01

Udara Adnan k'o veliki.
Zasluzeno,mada je i Irac odlican,kako je samo prgav,ali dobio je svoju porciju.
Samo ne znam sta je onoliko bio uvjeren u pobjedu. :o Vjerovatno je provocirao,a moze na prste jedne ruke nabrojati koliko je uputio direktnih udaraca.
Srce k'o Bjelasnica,kada sam vidio nasu zastavu. :)
Jos jednom cestitke za Adnana,svjetskog sampiona.

P.s Sta kaze Dzeko:"Masina si covjece ee". :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 26 jun 2011, 00:02

treba džeku ubacit u ring, i pustit ovog engleza na njega (sad je kivan na bosance), i reć mu da mu govori:
TRČI JE.BO TE OTAC RAHLJAVI, TRČI!
Nil Satis Nisi Optimum

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 26 jun 2011, 00:03

Svaka cast Adnane, zasluzio si po ko zna koji put !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 26 jun 2011, 00:03

Ona dva komentatora na novoj tv se pojedose od muke sto je Adnan pobjedio.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 00:05

Šampion, haman rutinski :mrgreen:

Trudio se Maklin što jes, jes, ali fali mu inteligencije u borbi i tehnički je inferiorni spram Adnana što je bilo vidljivo kroz cijeli meč. Očekivana pobjeda.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 26 jun 2011, 00:05

Dylan Dog je napisao/la:Cestitke Adnanu.

Ali ono sto ne mogu da ne kazem,uopce ne dovodeci u pitanje zasluzenost njegove pobjede,je to da sam u jednome trenutku pozelio vidjeti 2 borca kao sto su Macklin,to bi bio izvanredan mec pun razmjene udaraca.
Da nije Bosanac,Adnanove meceve nebi ni pratio,dosta mi je vise brace Klicko i Adnana i svih koji kalkulisu i uglavnom se brane i cekaju gresku protivnika,ne umanjujuci njihov kvalitet da ne bude nesporazuma.

Jednostavno,zelim u ringu gledati boksere poput Macklina a ne poput Adnana Catica.
U profesionalnom boksu ti je vazna taktika, a ne srljanje ko muha bez glave. To je ono sto krasi Adnana i sto mu donosi rezultate u karijeri. Ovaj Irac kreno ko muha bez glave ne razmisljajuci da mec traje 12. rundi. Poslije pete je bio vec na minimumu snage, sto je Adnan iskoristio i zasluzeno dosao do nove pobjede.
Prijatelju, profesionalni boks se zbog toga i razlikuje od drugih borilackih sportova. Drugo ti je kada Badr Hari ili Alister Overem krenu kao tenkovi u svojim borilackim sportovima od prve sekunde na sve ili nista. Ovo je sasvim drugi sport, takticka umjetnost :)
Joint_fc

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 jun 2011, 00:06

uuu kakva borba!!! Kakva je samo masina nas Adnan?! Onaj Irac je u prvih 5-6 rundi samo napadao, a to i jeste Adnanova taktika, i sam je rekao da je 5 zadnjih rundi njegovo.. Mislim da je i ono 2-1 cisto da ovaj Irac ne bi izgubio 3-0. :D
Izdržati, to je temelj vrline!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2011, 00:09

kumkalesic je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Cestitke Adnanu.

U profesionalnom boksu ti je vazna taktika, a ne srljanje ko muha bez glave. To je ono sto krasi Adnana i sto mu donosi rezultate u karijeri. Ovaj Irac kreno ko muha bez glave ne razmisljajuci da mec traje 12. rundi. Poslije pete je bio vec na minimumu snage, sto je Adnan iskoristio i zasluzeno dosao do nove pobjede.
Prijatelju, profesionalni boks se zbog toga i razlikuje od drugih borilackih sportova. Drugo ti je kada Badr Hari ili Alister Overem krenu kao tenkovi u svojim borilackim sportovima od prve sekunde na sve ili nista. Ovo je sasvim drugi sport, takticka umjetnost :)
Sve ja to razumijem,samo kazem da mi se boks nekada cinio ljepsim za gledanje,nisam rekao kvalitetnijim ;)

Btw,Overeem je strasan,smatram ga najacim covjekom koji je hodao ovom planetom,da mi daju pistolj u jednu a sjekiru u drugu ruku nebi opet se usudio izaci njemu na megdan :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 jun 2011, 00:10

adnan_hzsa je napisao/la:Ona dva komentatora na novoj tv se pojedose od muke sto je Adnan pobjedio.
E bas sam htio malo gledati i na novoj, ali kada je poceo mec, ja i zaboravio da oni prenose.. A vjerujem da im je krivo. :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 26 jun 2011, 00:14

ma doslovno su se pojeli sve boga molili da ga irac nokautira.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2011, 00:17

slika

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.