Omerbavarac je napisao/la:Svi im igraci iz domace lige ili vecina.![]()
Nema Europejaca.
Kako cemo ih lagano rasut.

Ovi igraci sigurno imaju jaku zelju da se dokazu u zelenom dresu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Omerbavarac je napisao/la:Svi im igraci iz domace lige ili vecina.![]()
Nema Europejaca.
Kako cemo ih lagano rasut.
Nije istina da Mexiko igra sa drugim timom! igra bez 3 evropska igraca i odmah drugi tim? Mi trebamo gledati sebe,pokusti ih razbiti u Atlanti i obradovati najmanje 30 hiljada nasih navijaca koji su vec kupili ulaznice... mi se trebamo sto bolje uigrati kako bi Rumune docekali maximalno spremni!hrk je napisao/la:toliko nas ozbiljno smatraju meksikanci da ce igrati sa drugim timom protiv nas.....sad da je susic pametan i on bi poveo drugi tim a ne da se neko zajebaje sa nama
bosnas_ je napisao/la:Nije istina da Mexiko igra sa drugim timom! igra bez 3 evropska igraca i odmah drugi tim? Mi trebamo gledati sebe,pokusti ih razbiti u Atlanti i obradovati najmanje 30 hiljada nasih navijaca koji su vec kupili ulaznice... mi se trebamo sto bolje uigrati kako bi Rumune docekali maximalno spremni!hrk je napisao/la:toliko nas ozbiljno smatraju meksikanci da ce igrati sa drugim timom protiv nas.....sad da je susic pametan i on bi poveo drugi tim a ne da se neko zajebaje sa nama
Ovo Mexicu nije ni blizu prvog tima,cak sta vise.Ne znam zasto ali priliku su dobili samo igraci iz Meksicke lige i to ne svi nego samo oni koji nisu standardni u reprezentaciji.Dovoljno je pogledati sastav i videti da je tu jedan Sinha koji jedva hoda po terenu sa svojih 35 godina,ili jedan De Nigris koji je od 2004.godine u reprezentacijama od U20,U21,U23 i seniorske i nije ubrao 10 nastupa.Jedini igraci koji su tu a standardni su i u proslim bili su Perez,Castro,Magallon,Torrado,te Aguilar koji je tek poceo da nastupa redovno za repku.bosnas_ je napisao/la:Nije istina da Mexiko igra sa drugim timom! igra bez 3 evropska igraca i odmah drugi tim? Mi trebamo gledati sebe,pokusti ih razbiti u Atlanti i obradovati najmanje 30 hiljada nasih navijaca koji su vec kupili ulaznice... mi se trebamo sto bolje uigrati kako bi Rumune docekali maximalno spremni!hrk je napisao/la:toliko nas ozbiljno smatraju meksikanci da ce igrati sa drugim timom protiv nas.....sad da je susic pametan i on bi poveo drugi tim a ne da se neko zajebaje sa nama
Pa naravno da je pozvao igrače koji do sad nisu imali priliku i nisu bili u timu ipak se radi o prijateljskoj tekmi ali trebaš znati da su manje više svi redom prvotimci u svojim ekipama i da će sigurno se neko od njih naći i u timu u narednim tekmama a Zinha je uprkos svojim godinama bio najbolji napadač Toluce tako da to nije nikakvo iznenađenje pogotovo ako se uzme u obzir da su Meksikanci uvijek preferirali iskusnije napadače da ih sad ne nabrajam a isto tako De Nigris je zajedno u napadu sa Humbertom Suazom i vjerovatno ako ne ode iz Montereya će biti i zajedno sa njim najbolji strijelac u klubu. Tako da kad se sve uzme u obzir ovo je ipak i više nego solidna selekcija Meksika.Devil je napisao/la:Ovo Mexicu nije ni blizu prvog tima,cak sta vise.Ne znam zasto ali priliku su dobili samo igraci iz Meksicke lige i to ne svi nego samo oni koji nisu standardni u reprezentaciji.Dovoljno je pogledati sastav i videti da je tu jedan Sinha koji jedva hoda po terenu sa svojih 35 godina,ili jedan De Nigris koji je od 2004.godine u reprezentacijama od U20,U21,U23 i seniorske i nije ubrao 10 nastupa.Jedini igraci koji su tu a standardni su i u proslim bili su Perez,Castro,Magallon,Torrado,te Aguilar koji je tek poceo da nastupa redovno za repku.
Ma daj baharishp je napisao/la:Ovo nije lose da se malo vidi koliko nas Mexe i Torrosi smatraju za velesilu.
Ma jah mi se moramo kvalificirati bez baraza ta ce Francuska ili neki Rumuni da ne govorim o Rusima jos Bjelim.soko je napisao/la:Ma daj baharishp je napisao/la:Ovo nije lose da se malo vidi koliko nas Mexe i Torrosi smatraju za velesilu.
Nije bitno sto su oni standardni,dobro znam njihove mogucnosti i kvalitete,ja zelim reci da ovo nije ni blizu prva ekipa Meksika,kao sto je @bosna rekao.Ja moram priznati da sam ocekivao najjaci sastav ovde,jer cekaju ih kontinentalna prvenstva,a slobodnih termina za uigravanje nece jos puno biti,no izgleda da De la Torre ima nesta drugo na umu,videcemo sta.brazzo je napisao/la:Pa naravno da je pozvao igrače koji do sad nisu imali priliku i nisu bili u timu ipak se radi o prijateljskoj tekmi ali trebaš znati da su manje više svi redom prvotimci u svojim ekipama i da će sigurno se neko od njih naći i u timu u narednim tekmama a Zinha je uprkos svojim godinama bio najbolji napadač Toluce tako da to nije nikakvo iznenađenje pogotovo ako se uzme u obzir da su Meksikanci uvijek preferirali iskusnije napadače da ih sad ne nabrajam a isto tako De Nigris je zajedno u napadu sa Humbertom Suazom i vjerovatno ako ne ode iz Montereya će biti i zajedno sa njim najbolji strijelac u klubu. Tako da kad se sve uzme u obzir ovo je ipak i više nego solidna selekcija Meksika.Devil je napisao/la:Ovo Mexicu nije ni blizu prvog tima,cak sta vise.Ne znam zasto ali priliku su dobili samo igraci iz Meksicke lige i to ne svi nego samo oni koji nisu standardni u reprezentaciji.Dovoljno je pogledati sastav i videti da je tu jedan Sinha koji jedva hoda po terenu sa svojih 35 godina,ili jedan De Nigris koji je od 2004.godine u reprezentacijama od U20,U21,U23 i seniorske i nije ubrao 10 nastupa.Jedini igraci koji su tu a standardni su i u proslim bili su Perez,Castro,Magallon,Torrado,te Aguilar koji je tek poceo da nastupa redovno za repku.
Vrlo vjerovatno želi oprobati neke od igrača sa šireg spiska ali nama je to nebitno jer kako sam već napisao i dalje smatram da je u svakom slučaju Meksiko bolji i jači protivnik od RumunijeDevil je napisao/la: Nije bitno sto su oni standardni,dobro znam njihove mogucnosti i kvalitete,ja zelim reci da ovo nije ni blizu prva ekipa Meksika,kao sto je @bosna rekao.Ja moram priznati da sam ocekivao najjaci sastav ovde,jer cekaju ih kontinentalna prvenstva,a slobodnih termina za uigravanje nece jos puno biti,no izgleda da De la Torre ima nesta drugo na umu,videcemo sta.
harishp je napisao/la: Pripremni mecevi i jesu za uvjezbavanje prve postave ili onih koji su blizu te postave.
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.