[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hasagic je jos uvijek PRVI golmana reprezentacije, on to nikada nije ni prestao biti. Kamo srece da se nije povredio protiv Portugala, mozda bi sada diskutovali o grupama za evropsko prvenstvo. Tu iza njega je odmah Sehic, mladic koji je sjajno branio za mladau reprezentaciju, red je da nastavi kontinuitet, posebno sto brani fantasticno u Turskoj. Begovic bi ako se vrati na gol Stouekea mogao bitu tu u uzem izboru, posebno kada se zna da Hasagic i nije najzdraviji. Dakle moj redesled je Hasagic, Sehic, Begovic (ako se vrati u prvu momcad)...vendeta87 je napisao/la:Ljudi mani te se nepotrebne rasprave koje bolji a ko losiji golman. Budimo zahvalni da imamo tri jako dobra a pored toga jos i mlada golmana (Begovica, Sehica i Burica).
Primjecujem da se tebi Begovic nesto zamjerio al dobro imas pravo da ti se ne svidja neki igrac. A ne bi se ja bas toliko oslanjao na Hasagica koji bi ako cemo realno nakon ove sezone trebao okoncati reprezentativnu karijeru jer ne vjerujem da se njegovi problemi sa kicmom mogu izljeciti.baboitata je napisao/la:Hasagic je jos uvijek PRVI golmana reprezentacije, on to nikada nije ni prestao biti. Kamo srece da se nije povredio protiv Portugala, mozda bi sada diskutovali o grupama za evropsko prvenstvo. Tu iza njega je odmah Sehic, mladic koji je sjajno branio za mladau reprezentaciju, red je da nastavi kontinuitet, posebno sto brani fantasticno u Turskoj. Begovic bi ako se vrati na gol Stouekea mogao bitu tu u uzem izboru, posebno kada se zna da Hasagic i nije najzdraviji. Dakle moj redesled je Hasagic, Sehic, Begovic (ako se vrati u prvu momcad)...vendeta87 je napisao/la:Ljudi mani te se nepotrebne rasprave koje bolji a ko losiji golman. Budimo zahvalni da imamo tri jako dobra a pored toga jos i mlada golmana (Begovica, Sehica i Burica).
nemas ti dostu pojma o nogometu!!!baboitata je napisao/la:Hasagic je jos uvijek PRVI golmana reprezentacije, on to nikada nije ni prestao biti. Kamo srece da se nije povredio protiv Portugala, mozda bi sada diskutovali o grupama za evropsko prvenstvo. Tu iza njega je odmah Sehic, mladic koji je sjajno branio za mladau reprezentaciju, red je da nastavi kontinuitet, posebno sto brani fantasticno u Turskoj. Begovic bi ako se vrati na gol Stouekea mogao bitu tu u uzem izboru, posebno kada se zna da Hasagic i nije najzdraviji. Dakle moj redesled je Hasagic, Sehic, Begovic (ako se vrati u prvu momcad)...vendeta87 je napisao/la:Ljudi mani te se nepotrebne rasprave koje bolji a ko losiji golman. Budimo zahvalni da imamo tri jako dobra a pored toga jos i mlada golmana (Begovica, Sehica i Burica).
kakve je golove primio...jel on kriv?
prejaka tekma,mersin se iz mrtvih vratio,svaka cast 3-5panties je napisao/la:booooogami uzece mersin sva 3 bodanajs.
ne ne, sehic je nas covjek, on moze primit tri golaMonolog je napisao/la:Igrač utakmice, definitivno.![]()
(Kad mogu oni tako pisati o Begoviću, zašto bi Šeha bio izuzetak?)
Iz tvojih usta u bozje usi!Principatus je napisao/la:Dabogda se mi "prepirali" na ovom nivou o drugim pozicijama u reprezentaciji.
Bio je fenomenalanMonolog je napisao/la:Igrač utakmice, definitivno.![]()
(Kad mogu oni tako pisati o Begoviću, zašto bi Šeha bio izuzetak?)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.