HNK Branitelj Mostar

Rosas7
Kontakt:

Re: HNK Branitelj Mostar

Post Postao/la Rosas7 » 31 avg 2011, 17:59

AboveTheLaw je napisao/la:Oj beda na 0:42 hahhahahaha
A ovo za stadion je sramota, pa u nizim ligama imaju bolje stadione a na ovim da se igraju utakmice 1FBiH. No Coment :o

kad velez moze na onoj livadi igrati pl bih,onda branitelj moze na tome igrati prvu ligu f bih
zato tisu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 31 avg 2011, 18:36

Rosas7 je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Oj beda na 0:42 hahhahahaha
A ovo za stadion je sramota, pa u nizim ligama imaju bolje stadione a na ovim da se igraju utakmice 1FBiH. No Coment :o

kad velez moze na onoj livadi igrati pl bih,onda branitelj moze na tome igrati prvu ligu f bih
zato tisu
Nije mi cilj da se ovdje raspravljamo, ali Vrapcici su Old Trafford za ovo kukuruziste, pa da imate igracki bolju ekipu od trenutnog prvaka Borca ja bih Vam opet zabranio da igrate utakmice na ovakvom "stadionu". Zar je toliki problem biti realan i priznati neke stvari, a ne pokusavati ubijediti sve ljude oko sebe da ovo ne ispunjava ni minimalne uslove.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 31 avg 2011, 18:43

A koliko mogu da vidim sa slika stadion Veleza ima i tribine i stolice i ljepo je ogradjeno a pogledaj ovdje vide se tri strane nigdje tribine niti bilo cega, bas me interesuje kakva je i cetvrta strana odakle je snimano..U nekim klubovima ovo bi bio pomocni stadion..cccc

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 31 avg 2011, 20:00

Admine molim da se ne tolerira vrijeđnje forumaša!
______

Što to fali stadionu branitelja? Ako mogu igrati utakmice na njemu onda ima sve što jedan prvoligaški stadion treba imati ;)
Sloga Uskoplje

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 31 avg 2011, 20:45

Kup FBiH:
Branitelj Rodoč 5-1 Sloga Tolisa

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 20:45

Branitelj-Sloga Tolisa 5:1

Ekipa Branitelja plasirala se u šesnaestinu finala Kupa BiH. Na stadionu u Rodoču izabranici Zorana Bubala porazili su Slogu iz Tolise s 5:1. Iako to konačni rezultat ne pokazuje, Branitelj je prolaz među 32 najbolje ekipe izborio teže od očekivanog. Gosti iz Posavine odlično su parirali domaćima u prvih sat vremena, a prvi su i došli do vodstva.

Branitelj: Budimir, Vazgeč, Marić, Dragičević, Aničić, Margeta, Renato, M. Pinjuh (od 46. Bebanić), Ferenc (od 46. Gagro), A. Pinjuh i Glavina (od 60. Eminović).

Sloga: Dominković, Josić, Mar. Oršolić (od 80. Mat. Oršolić), Mario Nedić, Marošević, T. Damjanović, Vincetić, P. Oršolić, Marinko Nedić, D. Oršolić (od 65. Vukić i Đ. Damjanović.

U veoma slabom prvom poluvremenu domaći su zaprijetili dva puta preko Ante Pinjuha. Napadač Branitelja je prvo glavom šutirao neprecizno, da bi u drugoj situaciji prošao vratara gostiju, ali je njegov udarac u posljednji trenutak izblokiran. Sloga je zaprijetila sredinom prvog dijela, kada je udarac Marinka Nedića sa 20-tak metara zaustavio Budimir.
I u nastavku susreta domaći su imali terensku inicijativu, ali su gosti prvi stigli do prednosti. U 63. minuti Marinko Nedić je šutirao sa 17-18 metara i pogodio lijeve rašlje vratara Branitelja i razveselio oko 20 navijača Sloge, koji su stigli u Mostar bodriti svoju momčad.
Već dvije minute kasnije Branitelj je uspio poravnati. S lijeve strane je ubacio Bebanić, a mrežu gostiju glavom zatresao Ante Pinjuh. U 68. minuti Sloga je ostala s igračem manje na travnjaku, crveni karton je zaradio Đuro Damjanović.
Prednost igrača više Branitelj je znalački iskoristio. Za 2:1 u 75. minuti pogodio je Renato, a pitanje pobjednika je riješeno u 84. minuti, kada se u listu strijelaca upisao Bebanić. Isti igrač postigao je lijep pogodak u 88. minuti, a minutu kasnije konačni rezultat Branitelj – Sloga 5:1 postavio je Vazgeč.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 sep 2011, 13:41

pogledaj malo ostale stadione u 1ligi f bih pa ces vidjeti da je braniteljov dobar
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 01 sep 2011, 14:02

Rosas7 je napisao/la:pogledaj malo ostale stadione u 1ligi f bih pa ces vidjeti da je braniteljov dobar
Pa ja cu sve ovo napisati i za ostale stadione koji ne ispunjavaju nikakve uslove za takmicenje, pogledao sam ja sve stadione Prve lige FBiH na nekima sam i bio, ali ako me pamcenje dobro sluzi ovo je sigurno najgori. Ja da se pitam 70% klubova ne bi imalo pravo igranja ove lige dok ne uvede neki red u infrastrukturu. Ti bi trebao da zajedno sa mnom barem ovako preko foruma vrsis neki pritisak na ljude koji vode ovaj savez, pa da ti ljudi nametnu klubovima da osiguraju uslove, pa bilo tu u Bihaću, Bugojnu, Kaknju, Mostaru ili nekom drugom gradu. Ne vidim razlog sta postizemo ako svak brani svoje njive. BUDI REALAN

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 sep 2011, 14:29

NeRi_K je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:pogledaj malo ostale stadione u 1ligi f bih pa ces vidjeti da je braniteljov dobar
Pa ja cu sve ovo napisati i za ostale stadione koji ne ispunjavaju nikakve uslove za takmicenje, pogledao sam ja sve stadione Prve lige FBiH na nekima sam i bio, ali ako me pamcenje dobro sluzi ovo je sigurno najgori. Ja da se pitam 70% klubova ne bi imalo pravo igranja ove lige dok ne uvede neki red u infrastrukturu. Ti bi trebao da zajedno sa mnom barem ovako preko foruma vrsis neki pritisak na ljude koji vode ovaj savez, pa da ti ljudi nametnu klubovima da osiguraju uslove, pa bilo tu u Bihaću, Bugojnu, Kaknju, Mostaru ili nekom drugom gradu. Ne vidim razlog sta postizemo ako svak brani svoje njive. BUDI REALAN
slazem se da bi trebalo zabranit svima koji nemaju uslove,to bi odmah htio,da svakom vrijede isti kriteriji
branitelju ne bi bio problem naci stadion,a vecini ostalih bi

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 01 sep 2011, 16:01

Rosas7 je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:
slazem se da bi trebalo zabranit svima koji nemaju uslove,to bi odmah htio,da svakom vrijede isti kriteriji
branitelju ne bi bio problem naci stadion,a vecini ostalih bi
Evo vidis i to je jedan od problema, ja bih dozvolio da se moze koristiti tudji stadion 1. godinu, a poslije toga ako klub nije stvorio uslove na vlastitom stadionu automatsko izbacivanje u najnizi rang.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 01 sep 2011, 16:13

Onda je Olimpic odavno trebao biti izbačen,3 godine igraju premijer ligu na tuđim stadionima.. ;)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 01 sep 2011, 16:39

Branitelj ima samo jednu zapadnu tribinu koja ide cijelom dužinom terena i ima možda 7-8 redova. Postavljeno je i nešto stolica ali ne znma koliko, nisam odavno bio. Stadion je ograđen ako već o tome pričate samo se ograda ne vidi dobro na snimci. Imaju uz tribine i objekt u kojem se nalaze svlačionice i klupske prostorije, pomoćni teren standardnih dimenzija, jedan s umjetnom travom malo manji i još jedna teren sa dvijema tribinama za mali nogomet. Tako da ta priča što se tiče uvjeta ne pije vode jer imaju bolje uvjete nego pola premijerligaša.
Nema tribine na istoku jer NE TREBA i sadašnja je sasvim dovoljna. Da zatreba, budite sigurni da bi se napravila.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 01 sep 2011, 16:45

Ma hajde ako ljudi znaju igrati fudbala treba ih pustiti da igraju,a ne da ispaštaju zbog stadiona.Uglavnom barem imaju svoj stadion,a neki čak Premijerligaši ga nemaju.I svako je bio na stadionu SAŠK-a reći će da je Braniteljov "mila majka",jer ono je livada žešća,a igraju u Prvoj ligi gotovo pa najduže od svih.
Znači i Branitelj će vremenom dobiti neki bolji i moderniji stadion,ne može odmah.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 01 sep 2011, 18:13

Nikako se ne slazem sa Vama da se treba pustiti da igraju ako znaju igrati, dok god bude tako ova liga ce i biti propalitet. A ime uopce nije bitno, pa to bio Olimpic, SASK ili neko deseti, svi oni koji nisu u stanu osigurati uslove trebaju biti izbaceni iz lige. Tek kad se uvedu rigorozne stvari po pitanju organizacije u klubu, ova ce liga dobiti na smislu, dok je god ovako ne pise nam se dobro.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 01 sep 2011, 18:26

NeRi_K je napisao/la:Nikako se ne slazem sa Vama da se treba pustiti da igraju ako znaju igrati, dok god bude tako ova liga ce i biti propalitet. A ime uopce nije bitno, pa to bio Olimpic, SASK ili neko deseti, svi oni koji nisu u stanu osigurati uslove trebaju biti izbaceni iz lige. Tek kad se uvedu rigorozne stvari po pitanju organizacije u klubu, ova ce liga dobiti na smislu, dok je god ovako ne pise nam se dobro.
Barcelona je Barcelona igrala ona na Camp Nou ili na livadi ;)
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2011, 00:43

Rudar Kakanj – Branitelj Mostar 2:0

Branitelj nije uspio nastaviti uspješan niz, zaustavljen je u Kaknju gdje je domaćin slavio sa 2:0.

RUDAR: Šabić, Čeliković, Matović, Kubat A., Imamović, Kubat S., Topalović, Duvnjak, Sadiković, Kovač (od 45. Gafurović), Murić

BRANITELJ: Pandža, Vazgeč, Gagro, Renato (od 72. Suton), Margeta, Ferenc, Dragičević, Eminović (od 57. Pinjuh M.), Pinjuh A., Aničić, Marić (od 57. Slišković)

U dobroj utakmici pred 800 gledatelja domaćin je zasluženo pobijedio Branitelj koji je u ovaj susret ušao oslabljen neigranjem nekoliko prvotimaca.

Početak utakmice protekao je u ispitivanju snaga, a prvi su zaprijetili domaćini u 20.minuti kada je Sadiković neometan sa nekoliko metara promašio gol. Branitelj je uzvratio udarcem Renata u 35.minuti.

43. minuta donijela je polupriliku za goste, ali Pinjuh kasni na centaršut Renata. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena još jedna stopostotna šansa za Rudar, kada udarac Duvnjaka odlično brani raspoloženi Pandža.

Drugo poluvrijeme domaćin je krenuo agresivnije i zaprijetio udarcem Gafurovića čiji udarac još jednom brani Pandža.

U 53.minuti gužva u kaznenom prostoru, lopta pogađa u ruku jednog gostujućeg igrača, a sudac pokazuje na bijelu točku. Uspješan je bio Gafurović koji zabija za 1:0.

Rudar je povećao prednost u 67.minuti kada je Gafurović prihvatio jednu loptu na 20tak metara i preciznim udarcem u donji lijevi kut pogodio za 2:0.

U 75.min Branitelj ostaje s igračem manje kada teren zbog teške ozljede napušta Dragičević (iskočilo rame), a gostujući trener je napravio sve izmjene. Do kraja Branitelj je nastojao smanjiti rezultat, najbolju šansu imao je u 93.minuti ali domaći golman uspio je obraniti odličan udarac Pinjuha.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 sep 2011, 00:49

Branitelj nije imao ni jedan sut u okvir gola..., da nam je malo bolja realizacija bila, pet komada bi primili :D
P.S. zao mi je onog igraca sto mu je rame iskocilo :/
#samoRudar #zauvijek

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 04 sep 2011, 00:53

ja odavno losiju ekipu u kaknju vidio nisam,nista momci nisu pokazali,igrali su ko kakve pizd.e,vas golman se dere u 80oj minuti,hajde igramo,nece vam niko nista,pazi te psihe,stvarno ne mogu da vjerujem
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 sep 2011, 01:10

Koji klub može pokazati nešto u Kaknju,kad zna da će se vratiti kući sa unaprijed upisanim porazom. ;)

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 04 sep 2011, 01:13

Grdan je napisao/la:Koji klub može pokazati nešto u Kaknju,kad zna da će se vratiti kući sa unaprijed upisanim porazom. ;)
zbog cega to kazes ????
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.