Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
U Tuzli grade stadion sa lijepim kapacitetom, ali i stazom za trkace kokosi 

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Opet kazem, mnogo bi nam pametnije bilo da to izbijemo igracima iz glave. Gdje god da igraju, pa taman i na grbavici - gluho bilo
- moraju se boriti kao sto su se borili sinoc. To je jedini recept

Ma samo BP dok se ne napravi Grbavica
na Kosevu ne mozemo Lux dobiti.

AMAR OSIM!
Po mom mišljenju je logično da se na Koševu igraju jače tekme gdje će doći 30 milja, dok na BP igrati ove slabije tekme . Kažete za Francusku, zviždalo se ? Pa normalno da se zviždalo kad je karta bila 40 KM, pa su na stadionu bili kOjekakvi debili koji ne znaju šta je offside. Da se razumijemo i meni bi BP bio ispred Koševa da ima barem približan kapacitet, jer je ono sinoć bilo fenomenalno , ali samo lud čovjek može izabrati BP prije Koševa u utakmicama kakva je bila npr. protiv Portugala i to prvenstveno zbog zarade !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ama ja se slazem za Kosevo sa tobom, ali nema vise raje koja voli i koja se pali na to Kosevo. Jbg, iskreno govoreci, nama Zenica trenutno odgovara zbog atmosfere. Kada bi na Kosevu bilo kao u Zenici, naravno svi bi mi zeljeli Kosevo sa radoscu. Ali **** ti taj stadion ako ce ti izgledati prazno i ako nece biti atmosfere!!!!dzenan01 je napisao/la:Po mom mišljenju je logično da se na Koševu igraju jače tekme gdje će doći 30 milja, dok na BP igrati ove slabije tekme . Kažete za Francusku, zviždalo se ? Pa normalno da se zviždalo kad je karta bila 40 KM, pa su na stadionu bili kOjekakvi debili koji ne znaju šta je offside. Da se razumijemo i meni bi BP bio ispred Koševa da ima barem približan kapacitet, jer je ono sinoć bilo fenomenalno , ali samo lud čovjek može izabrati BP prije Koševa u utakmicama kakva je bila npr. protiv Portugala i to prvenstveno zbog zarade !
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Pa ne pali se raja na Kosevo ili BP već na repku . A **** ti taj stadion na kojem može stati 15 milja, a imamo Koševu sa 35, tu odmah gubis po tekmi 300- 400 hiljada KM (mislim na ovE tekme tipa Francuska, baraz ..) .Capt_Billy je napisao/la:Ama ja se slazem za Kosevo sa tobom, ali nema vise raje koja voli i koja se pali na to Kosevo. Jbg, iskreno govoreci, nama Zenica trenutno odgovara zbog atmosfere. Kada bi na Kosevu bilo kao u Zenici, naravno svi bi mi zeljeli Kosevo sa radoscu. Ali **** ti taj stadion ako ce ti izgledati prazno i ako nece biti atmosfere!!!!dzenan01 je napisao/la:Po mom mišljenju je logično da se na Koševu igraju jače tekme gdje će doći 30 milja, dok na BP igrati ove slabije tekme . Kažete za Francusku, zviždalo se ? Pa normalno da se zviždalo kad je karta bila 40 KM, pa su na stadionu bili kOjekakvi debili koji ne znaju šta je offside. Da se razumijemo i meni bi BP bio ispred Koševa da ima barem približan kapacitet, jer je ono sinoć bilo fenomenalno , ali samo lud čovjek može izabrati BP prije Koševa u utakmicama kakva je bila npr. protiv Portugala i to prvenstveno zbog zarade !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Sta si se ti uhvatio tog kesa hebo te Munib Usanovic 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
ma nicaZe
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- anonymousHD
- Kontakt:
Jesi bio na Bilinom za vreme utakmice repke?dzenan01 je napisao/la:Pa ne pali se raja na Kosevo ili BP već na repku . A **** ti taj stadion na kojem može stati 15 milja, a imamo Koševu sa 35, tu odmah gubis po tekmi 300- 400 hiljada KM (mislim na ovE tekme tipa Francuska, baraz ..) .Capt_Billy je napisao/la:Ama ja se slazem za Kosevo sa tobom, ali nema vise raje koja voli i koja se pali na to Kosevo. Jbg, iskreno govoreci, nama Zenica trenutno odgovara zbog atmosfere. Kada bi na Kosevu bilo kao u Zenici, naravno svi bi mi zeljeli Kosevo sa radoscu. Ali **** ti taj stadion ako ce ti izgledati prazno i ako nece biti atmosfere!!!!dzenan01 je napisao/la:Po mom mišljenju je logično da se na Koševu igraju jače tekme gdje će doći 30 milja, dok na BP igrati ove slabije tekme . Kažete za Francusku, zviždalo se ? Pa normalno da se zviždalo kad je karta bila 40 KM, pa su na stadionu bili kOjekakvi debili koji ne znaju šta je offside. Da se razumijemo i meni bi BP bio ispred Koševa da ima barem približan kapacitet, jer je ono sinoć bilo fenomenalno , ali samo lud čovjek može izabrati BP prije Koševa u utakmicama kakva je bila npr. protiv Portugala i to prvenstveno zbog zarade !
I da, Bilino bude puno do vrha, 15 hiljada duša bude, dok Koševo koje prima 35 hiljada nikada nije puno, bude nekih 15 hiljada i izgleda smešno, prazno i atmosfera 0! Pare se ne gube, jer ti ga isto dođe, 15 na Bilinom, 15 na Koševu.
Trebo bi se u Mostaru napraviti jedan stadion za repku i za Velež nikako u Hercegovini nema stadiona a da repka na njemu moze igrati mislim da ima navijace i slicno.U Mostaru bi gorilo, al bi opet majorizirani kukali staces jbg
- zlaya_tm87
- Kontakt:
to da atmosfera ne valja na kosevu je jedna velika glupost, nek' se malo pogledaju clipovi sa derbija sarajevo-zeljo pa neka se vidi. protiv francuske nije valjala zato sto se nismo od prve sekunde mogli sastaviti sa loptom. ljudi su nas uzeli lopatom. sinoc protiv rumunije smo dominirali i naravno da ce atmosfera biti paklena kada se konstantno napada i kad pravimo 5 kornera u 10 minuta itd...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zenica se jos jednom pokazala kao pun pogodak i svi su se uvjerili sta znaci igrati u ovom gradu.
Ja sam ZA Zenicu i vjerujem da je i vecina a u dogledno vrijeme bi mogao promijeniti misljenje, ali tek kad izgrade Tusanj.
Ja sam ZA Zenicu i vjerujem da je i vecina a u dogledno vrijeme bi mogao promijeniti misljenje, ali tek kad izgrade Tusanj.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma kao prvo ni stadion nije bio pun.A kao drugo, prije utakmice je bila nikakva atmosfera.U Ze je znalo sat vremena prije utakmice da grmizlaya_tm87 je napisao/la:to da atmosfera ne valja na kosevu je jedna velika glupost, nek' se malo pogledaju clipovi sa derbija sarajevo-zeljo pa neka se vidi. protiv francuske nije valjala zato sto se nismo od prve sekunde mogli sastaviti sa loptom. ljudi su nas uzeli lopatom. sinoc protiv rumunije smo dominirali i naravno da ce atmosfera biti paklena kada se konstantno napada i kad pravimo 5 kornera u 10 minuta itd...
Zadnja izmjena: delija, dana/u 28 mar 2011, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
Kosevo je ukleto i mi na njemu nikad necemo dobiti neku vazniju utakmicu. Dalje treba slusati glas igraca i ako se oni najbolje osjecaju na Bilinom Polju treba tu igrati kvalifikacione utakmice. Jednostavno Bili Polje je pravi fudbalski stadion, a Kosevo i Tuzlu ce uvijek hebavati ona atletska staza i nikad se ne moze napraviti atmosfera kao na Bilinom Polju. Jedina dva fudbalska stadiona u BiH su Bili Polje - koje u kvalifikacionim utakmicama jedino dozvoljava FIFA-e kriterije - i Grbavica koja nazalost iste nezadovoljava.
Svaka reprezentacija ima jedan stadion koji joj je uklet i na kojem se ne osjeca ugodnu, pa tako je u Srba JNA, u Hrvata Poljud itd itd.
1. kvalifikacije za EP 2000 - izgubili odlucujucu utakmicu protiv Skotske koja bi nas odvela u baraz s 1-2
2. kvalifikacije za EP 2004 - odigrali nerjeseno protiv Danske 1-1, a pobjedom bi se plasirali po prvi put na jednu veliko takmicenje
3. kvalifikacije za SP 2006 - protiv SiCG i pored dobre igre i odlicnih prilika na kraju smo izgubili "dva" boda i odigrali samo 0-0, zatim protiv Litvanije opet prosuli "dva" boda i odigrali 1-1
4. kvalifikacije za EP 2008 - nakon sto smo tada veliku Tursku pobjedili uslijedilo je brukanje protiv svijetske velesile Moldavije
5. kvalifikacije za SP 2010 - hvala dragom Bogu pa ni jednu utakmicu nismo odigrali na Kosevo inace ne bio bio siguran da bi obezbijedili i taj baraz
Nek hebe rak raka, ali Kosevo je ukleto i jednostavno nasim reprezentativcima neodgovara kao stadion. Sto bi mi sebi stvarali probleme i izmisljali toplu vodu kada posjedujemo stadion koji nam odgovra.
PS: Jos da napomenem da sam iz SARAJEVA.
Svaka reprezentacija ima jedan stadion koji joj je uklet i na kojem se ne osjeca ugodnu, pa tako je u Srba JNA, u Hrvata Poljud itd itd.
1. kvalifikacije za EP 2000 - izgubili odlucujucu utakmicu protiv Skotske koja bi nas odvela u baraz s 1-2
2. kvalifikacije za EP 2004 - odigrali nerjeseno protiv Danske 1-1, a pobjedom bi se plasirali po prvi put na jednu veliko takmicenje
3. kvalifikacije za SP 2006 - protiv SiCG i pored dobre igre i odlicnih prilika na kraju smo izgubili "dva" boda i odigrali samo 0-0, zatim protiv Litvanije opet prosuli "dva" boda i odigrali 1-1
4. kvalifikacije za EP 2008 - nakon sto smo tada veliku Tursku pobjedili uslijedilo je brukanje protiv svijetske velesile Moldavije
5. kvalifikacije za SP 2010 - hvala dragom Bogu pa ni jednu utakmicu nismo odigrali na Kosevo inace ne bio bio siguran da bi obezbijedili i taj baraz
Nek hebe rak raka, ali Kosevo je ukleto i jednostavno nasim reprezentativcima neodgovara kao stadion. Sto bi mi sebi stvarali probleme i izmisljali toplu vodu kada posjedujemo stadion koji nam odgovra.
PS: Jos da napomenem da sam iz SARAJEVA.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bila je Francuska.amerosm je napisao/la: 5. kvalifikacije za SP 2010 - hvala dragom Bogu pa ni jednu utakmicu nismo odigrali na Kosevo inace ne bio bio siguran da bi obezbijedili i taj baraz
Realno Koševo nije najbolja opcija nego meni nekako BP djeluje ofucano. Gledam pregled kvalifikacija i samo sam u luxenburgu vidio manji stadion haman isti koja hiljada dole.
Ništa stisnut se dok se Grbavica ne napravi, to je nekih 3-4 godine ak uskoro krenu toliko isčekivani radovi i onda na Grbavicu. Ah što se tiče tok mislim da će taj stadion da nam bude hairli.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Kad je bila Francuska velis ,kvalifacije za SP 201Oteodolit je napisao/la:Bila je Francuska.amerosm je napisao/la: 5. kvalifikacije za SP 2010 - hvala dragom Bogu pa ni jednu utakmicu nismo odigrali na Kosevo inace ne bio bio siguran da bi obezbijedili i taj baraz
Realno Koševo nije najbolja opcija nego meni nekako BP djeluje ofucano. Gledam pregled kvalifikacija i samo sam u luxenburgu vidio manji stadion haman isti koja hiljada dole.
Ništa stisnut se dok se Grbavica ne napravi, to je nekih 3-4 godine ak uskoro krenu toliko isčekivani radovi i onda na Grbavicu. Ah što se tiče tok mislim da će taj stadion da nam bude hairli.

Sarajevo nije za reprezentativnih meceva i to ja fakat.
Bilo kosarka,rukomet,fudbal.
Mora papren razlog biti da bi se tribine napunile.Vecinom vazda pola zjapi prazno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima tu i jedna druga vaznija stvar zbog cega nasi fudbaleri zele da igraju u Ze. To je manji teren, jer nasi igraci su tradicionalno tehnicari a ne trkaci. Protiv Francuske na Kosevu nismo imali sanse jer su nas konstantno pretrcavali na dugom terenu.
Zato slabije utakmice neka se igraju u Sarajevu a ove jace u Ze, sto je nasim fudbalerima od prednosti.
Sto se tice samog kapaciteta, Bilino Polje nije uopste u donjem dijelu, mnogo repki u Evropi ima puno manje stadione, nrp Slovenija, Estonija, Litvanija,Letonija itd...
Zato slabije utakmice neka se igraju u Sarajevu a ove jace u Ze, sto je nasim fudbalerima od prednosti.
Sto se tice samog kapaciteta, Bilino Polje nije uopste u donjem dijelu, mnogo repki u Evropi ima puno manje stadione, nrp Slovenija, Estonija, Litvanija,Letonija itd...
Ja sam za Bilino polje. Još nisam bio na Koševu a da se poslije prve loše primljene lopte ne zviždi igračima. Imam osjećaj da u BiH ima cca 20.000 ljudi koji to ne rade, i koji se onda podrude da dođu do karata za BP, a resto dolazi samo na tekmu kad je na Koševu.
BP....vazda i uvjek
BP....vazda i uvjek
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Džeko: "Publika, jel dovoljno?"
Nema tu priče, BP Arena
Nema tu priče, BP Arena

Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
BP ti djeluje ofucano a ona vip loza drvena na grbavici je bajna a sto se tice kapaciteta u Lux ako te drug interesuje 8000 je a ja ti mogu i slike poslati uzivaj i gledaj i jos jedno obrazlozenje kapacitet je 16000 BP stim da se na dan utakmice pojavi i prodaje kontigent od 3000 karta plus karte za RZ88 koje ne idu u prodaju i ne broji stolice na stadionu jer samo ljudi na zapadu sjede na ostalim tribinama se stojiteodolit je napisao/la:Bila je Francuska.amerosm je napisao/la: 5. kvalifikacije za SP 2010 - hvala dragom Bogu pa ni jednu utakmicu nismo odigrali na Kosevo inace ne bio bio siguran da bi obezbijedili i taj baraz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.