Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

19TM87
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la 19TM87 » 13 nov 2008, 21:51

amerosm je napisao/la:Ribery vidim da smo istomisljenjicii zbog toga mi je drago.
Kao prvo da obajsnim ovim englezima sta znaci ono e.V. u punom nazivu svakog njemackog kluba.
To vam znaci da su vlasnici kluba obicni ljudi kao mi koji izdvajaju novac od svoje plate i placaju godisnje clanarine u svom klubu i od toga klub napravi dobre rezultate.
I ako sam navijac HSV, Bayern mi je odmah na drugom mjestu i kad mi neki pocnu pricati da je Chelsea veliki klub vidis onda da covijek nema pojama o fudbalu. Danas si spomenuo da je BL jedna prosjecna liga i da jedan Stuttgart moze biti prvak, ali taj je isti Stuttgart 90-tih godina pobjedjivao Chelsea, pa onda na osnovu toga tek onda mozemo zakljuciti kakav bi bila PL da nema stranih ulagaca.

svaka cast...Engleska liga mozda jeste trenutno najaca ali to zato sto se tamo vrti najvece svote novca...O jacini trenutnog Engleskog fudbala treba gledat u tome da ta reprezentacija nije igrala posljednje Evropsko prvenstvo, zar to nije malo cudno sobzirom da je evropski klupski prvak mancester...
Sjebase fudbal ti razni rusi,arapi,afrikanci
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 nov 2008, 22:01

Mislim da Liverpool moze ove godine jer ima i volje a ih dobrih igraca da ove godine osvoje taj premiership jer su zasluzili, a ove Chelsea i MUFC vazda igraju prljavo, da je tako i LFC radio osvojio bi 10 titula :!: I da bilo bi mi veoma drago kada bi LFC preuzeli Redsi :!: Nikad nisam pozalio sto sam navijac Liverpoola i toga se nikad ne stidim :!: Premiership je ipak najjaca liga na svijetu :!: Liverpool je ipak najtrofejniji i najbolji klub u engleskoj, a i u svijetu mozda :!: Sretno Liverpool :!: Volimo te :!: Uvijek najvatreniji navijaci-Redsi :!: A oni koji hoce da kritiziraju, vrijedjaju, provociraju ili nesto drugo neka ne dolaze na temu od najtrofejnijeg kluba u engleskoj :!:

YNWA

YOU`LL NEVER WALK ALONE
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 13 nov 2008, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 22:02

ali gledajte sad situacije u slucaju da se ova ekonomska kriza pogorsa klubovi koji vise od 100god mogu otici dovraga bez obzira jesu li oni nezavisni ili imaju vlasnika,ne igraju vlasnici nego igraci a igraci nece igrati ako ne primaju platu a ako oni ne igraju dobro klub nazaduje,mozda i bayern munchen se nadje u takvoj situaciji vidite da je sve nezivjesno...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 nov 2008, 22:05

Keno, gdje sam te uvrijedio molim te :roll:
Cuj ne igraju vlasnici, nego igraci... A ko kupuje igrace? Djed Mraz :?:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 22:07

Kenchy_Liverpool je napisao/la:Mislim da Liverpool moze ove godine jer ima i volje a ih dobrih igraca da ove godine osvoje taj premiership jer su zasluzili, a ove Chelsea i MUFC vazda igraju prljavo, da je tako i LFC radio osvojio bi 10 titula :!: I da bilo bi mi veoma drago kada bi LFC preuzeli Redsi :!: Nikad nisam pozalio sto sam navijac Liverpoola i toga se nikad ne stidim :!: Premiership je ipak najjaca liga na svijetu :!: Liverpool je ipak najtrofejniji i najbolji klub u engleskoj, a i u svijetu mozda :!: Sretno Liverpool :!: Volimo te :!: Uvijek najvatreniji navijaci-Redsi :!: A oni koji hoce da kritiziraju, vrijedjaju, provociraju ili nesto drugo neka ne dolaze na temu od najtrofejnijeg kluba u engleskoj :!:
fakat se slazem sa tobom i znam da su navijaci vec poslali pismo amerikancima da hoce oni da kupe klub po prihvatljivoj cijeni za obje strane i nadam se da ce uspjeti bilo bi dobro kada bi liverpool bio u vlasnstvu navijaca jer su to ljudi koji bi sve dali za taj klub
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 22:09

ribery je napisao/la:Keno, gdje sam te uvrijedio molim te :roll:
Cuj ne igraju vlasnici, nego igraci... A ko kupuje igrace? Djed Mraz :?:
e pa to ti je i dokaz da danas vecina igraca igraju samo ZA PARE A NE ZA NAVIJACE KLUBOVA

Monto
Kontakt:

Post Postao/la Monto » 13 nov 2008, 22:16

Ja znam u Liverpoolu dvojicu koji bi igrali i iz ljubavi.. 8-) ..Steven Gerrard i Jamie Carragher (ili kako se vec pise)..Ovaj drugi ja medju nekim navijacima cak i omiljeniji, obzirom da je mnogo puta bio na gostovanjima sa navijacima Liverpoola, te ga iz toga razloga mnogo cijene..A naravno, njihova se lojalnost ne moze kupiti nicim na svijetu..Barem sam ja takvog misljenja..;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 nov 2008, 22:17

ja ne znam sto se ovdje neki ljudi nalaze uvrjedjeno :shock: ...ovde se govori o realnoj situaciji...iskreno meni je u engleskoj arsenal najdrazi...ali nemam nista protiv liverpula
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

torres9
Kontakt:

Post Postao/la torres9 » 14 nov 2008, 10:34

ove godine liverpool moze sve osvojiti od premiershipa pa do lige prvaka, jer najaci smo!!!!!!
SAMO NAPRIJED REDSI!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE!!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 nov 2008, 11:48

Monto je napisao/la:Ja znam u Liverpoolu dvojicu koji bi igrali i iz ljubavi.. 8-) ..Steven Gerrard i Jamie Carragher (ili kako se vec pise)..Ovaj drugi ja medju nekim navijacima cak i omiljeniji, obzirom da je mnogo puta bio na gostovanjima sa navijacima Liverpoola, te ga iz toga razloga mnogo cijene..A naravno, njihova se lojalnost ne moze kupiti nicim na svijetu..Barem sam ja takvog misljenja..;)
gerrard je u svojoj knjizi napisao da je za njega carragher pravi heroj,jedan od najboljih ako ne i najbolji odbrambeni igrac na svijetu i da mu je zao sto carragher vec odavno fifa nije stavila u najboljih XI igraca na svijetu mislim da je upravu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 nov 2008, 12:44

Gerrard, nisi mi odgovorio na pitanje. Je li ti drago sto ce Liverpool da kupi neki seik? Odgovori ozbiljno pls.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 nov 2008, 13:00

Gerrard je napisao/la:
ribery je napisao/la:Gerrard, nisi mi odgovorio na pitanje. Je li ti drago sto ce Liverpool da kupi neki seik? Odgovori ozbiljno pls.
Naravno da nije , niti ce mi ikad biti drago sto je LFC otisao u ruke pogresnim ljudima , ali ne pitam se mnogo , samo znam da ce mi biti drago da ih kupi seik , jer je sasvim sigurno bolji od Amerikanaca ... znaci drago mi je samo iz tog ugla , a iskreno vise bi volio da je klub ostao onakav kakav je bio cijelu historiju :D
meni je bolji seik zato sto je on navijac liverpoola bio je na nekim tekmama prosle sezone sta fali da bude vlasnik ako voli liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 nov 2008, 16:33

Bolton - Liverpool 0:2

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2008, 16:44

KEANE I STIVIE :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 15 nov 2008, 20:06

alan_cardec je napisao/la:KEANE I STIVIE :D
Kuyt i stivie ;)
AMAR OSIM!!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 15 nov 2008, 23:04

dobra pobjeda

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 nov 2008, 21:01

Liverpool FC spokesman Ian Cotton said: "Steven picked up an injury in yesterday's game at Bolton.

"A scan this morning has confirmed a tear in the adductor magnus muscle in his right leg, and he is expected to be out between seven to 10 days."

dobro je sto nema lige prvaka ove sedmice,znaci gerrard je povrijeđen nece ga biti na terenu između 7 i 10 dana

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 nov 2008, 21:11

Svaka vam cast na pobjedi ali se jucer vidilo da vama fali jedan dobar napadac, realno Keane nije za tako veliki klub kao sto je Liverpool, kad vas kupi taj seik da hoce izdvojiti love da dovedete Villu i Silvu mislim da bi vama dobro stajali.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 nov 2008, 13:43

bas sad citam na netu kada je liverpool igrao utakmicu u gostima protiv marseja u septembru neki covjek je imao 77 godina i umro je proslavljajuci izjednacujuci gol liverpoola....

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 nov 2008, 13:49

nevjerovatno! bez komenta...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.