NK Zvijezda Gradačac

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Pasha » 16 maj 2009, 20:25

RK Gradacac je napisao/la:
Pasha je napisao/la:ma moraju usput i Modrica i Velez odigrati nerjeseno.
a Travnik ima najlosiju gol-razliku.
Zasto? Orasje ako izgubi Velez ostaje 100% koliko je meni poznato :roll:

RZ88, Nema veze sto je BiH, ako je klub ozbiljan siguran sam da se takve stvari ne smiju desavat. Koliko je puta u zadnje dvije godine bila ista prica za ZELJU, te prodat ce ovu te onu a na kraju nista. Znaci nemoj mi te price svega ti.
procitaj malo moju i RZ88 komunikaciju pa ce ti biti jasno o cemu sam pisao.
a sto se tice toga, opet kazem dovoljno je da Zvijezda ne izgubi i biti ce CIAO "labudovi. :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 20:26

RK Gradacac je napisao/la:
Pasha je napisao/la:ma moraju usput i Modrica i Velez odigrati nerjeseno.
a Travnik ima najlosiju gol-razliku.
Zasto? Orasje ako izgubi Velez ostaje 100% koliko je meni poznato :roll:

RZ88, Nema veze sto je BiH, ako je klub ozbiljan siguran sam da se takve stvari ne smiju desavat. Koliko je puta u zadnje dvije godine bila ista prica za ZELJU, te prodat ce ovu te onu a na kraju nista. Znaci nemoj mi te price svega ti.

Pare nisu čuda ali čuda čini ali opet ti kažem neće prodati utakmica ali baš me zanima ko će suditi.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 maj 2009, 20:28

Evo moj ishod događaja, tj. kako ja to vidim. Zvijezda dobiva Orašje rezultatom 2:0 (onako kako i treba da bude), Velež gubi u Modriči ali unatoč tome, ostjau zbog Zvijezdine pobjede. Travnik poražen u Sarajevu, i oni su "mirna sna" zahvaljujući Zvijezdi, eh to bi najviše volio da se desi.

RZ88, malo pretjeruješ u vezi tih svojih predviđanja, ma nije ovo Gošk niti Sašk il tamo neki manji klub, ovdje sve ima svoje, sve se zna.

P.S. Danas u Mostaru Zvijezda igrala bez glavna dva napadača (smajlović i Ćorić), a nesposobni Pjanić i mladi, ali uisitinu sve bolji, Omeragić..

Zadovoljan sam, idemo dalje!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 20:39

Gošk je dobar klub samo što prodaje utakmice ;)

Okey pa svako ima prava za svoje razmišljanje, ne može ni Zvijezda ni trener ni uprava protiv sudije, evo pogledaj malo šta se dešavalo danas u Banja Luci . Nema ovo veze jel 1 ili 10 liga sve je moguće nikad ne reci nikad.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 20:46

Rz88 je napisao/la:Gošk je dobar klub samo što prodaje utakmice ;)

Okey pa svako ima prava za svoje razmišljanje, ne može ni Zvijezda ni trener ni uprava protiv sudije, evo pogledaj malo šta se dešavalo danas u Banja Luci . Nema ovo veze jel 1 ili 10 liga sve je moguće nikad ne reci nikad.
onda sudiju ceka isto ovo sto je bilo i u banja luci.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 20:49

Živ ostane i bogatiji nešto i briga ga za fudbal više. ;)

Ja sam samo napisao svoj post, nisam nikoga htio uvrijediti ili nešto ali kada čete se probuditi i vidjeti da je ovo Premier Liga BiH u kojoj je sve moguče, nikad ne reci NE, dok je onakvim lopova u NFS-BiH.

Haj živjeli.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 20:56

Rz88 je napisao/la:Živ ostane i bogatiji nešto i briga ga za fudbal više. ;)

Ja sam samo napisao svoj post, nisam nikoga htio uvrijediti ili nešto ali kada čete se probuditi i vidjeti da je ovo Premier Liga BiH u kojoj je sve moguče, nikad ne reci NE, dok je onakvim lopova u NFS-BiH.

Haj živjeli.
ma druze...vjeruj da za male pare ne vrijedi par mjeseci bolnicku supu piti na slamku...a sve su to sitne pare
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 21:01

Misliš da su sitne, heheh, ma jok ali eto. Odoh gledati Euroviziju, haj pa sretno sa Labudovima , nama su bili ukusni sada ih isprobajte, čuvajte se Ive Pejića on im je najbolji igrać. ;)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 16 maj 2009, 22:40

Dobra ekipa mada rezultat ne kaže tako...Velež je morao dobiti danas,pa igrala Zvijezda odlično ili katastrofalno ali vidi se da znaju lopte ! Najbolja ekipa u drugom dijelu sezone u Vrapčićima...

EDIT:I jedan očigledan penal nije sviran za Zvijezdu...pokosi ga i sudija ništa čak je i publika zviždala i tražila penal :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 maj 2009, 22:45

Stone Island je napisao/la:Dobra ekipa mada rezultat ne kaže tako...Velež je morao dobiti danas,pa igrala Zvijezda odlično ili katastrofalno ali vidi se da znaju lopte ! Najbolja ekipa u drugom dijelu sezone u Vrapčićima...

EDIT:I jedan očigledan penal nije sviran za Zvijezdu...pokosi ga i sudija ništa čak je i publika zviždala i tražila penal :D
ma neka ga...nasi ionako ne znaju sutat penale...bolje sto nije svirao..

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 maj 2009, 00:14

edo_malesak je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Dobra ekipa mada rezultat ne kaže tako...Velež je morao dobiti danas,pa igrala Zvijezda odlično ili katastrofalno ali vidi se da znaju lopte ! Najbolja ekipa u drugom dijelu sezone u Vrapčićima...

... Koji je bio na tome malom junioru, kako li se vec zove, ima "slifa" klinac :) Uglavnom, dobijte u zadnjem kolu :mrgreen: :P
Support Velez, It's logical! ★

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 17 maj 2009, 00:44

Mont0 je napisao/la:

... Koji je bio na tome malom junioru, kako li se vec zove, ima "slifa" klinac :) Uglavnom, dobijte u zadnjem kolu :mrgreen: :P
auu...ako mislis na omeragica..Strasan momak...vec su dolazili susjedi hrvati da ga vode..za par godina mali ce da razvaljuje...a za zadnje kolo....abd

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 maj 2009, 00:49

Omeragić je pred odlaskom u Werder iz Bremena.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 17 maj 2009, 01:03

Knele je napisao/la:Omeragić je pred odlaskom u Werder iz Bremena.
reci da se salis

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 maj 2009, 01:21

reci da se salis
To je rekao Ešref Jašarević, siguran sam da znaš ko je to i koju funkciju obavlja u klubu.

Ako se on šalio, šalim se i ja.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 17 maj 2009, 01:29

Knele je napisao/la:
reci da se salis
To je rekao Ešref Jašarević, siguran sam da znaš ko je to i koju funkciju obavlja u klubu.

Ako se on šalio, šalim se i ja.
znam tko je....al ipak odmah pa werder..ali bilo bi to lijepo...ponos za ovaj grad kad bi to bila istina

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 maj 2009, 01:33

taj Omeragic je drugi strijelac omladinske lige grupa Sjever iza naseg Smrike.
bilo bi to krasno kad bi taj decko otisao u Werder. samo ako i ode da ne zavrsi kao Husejnovic :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 17 maj 2009, 01:37

Pasha je napisao/la:
bilo bi to krasno kad bi taj decko otisao u Werder. samo ako i ode da ne zavrsi kao Husejnovic :mrgreen:
ma momak je pravi talenat...odigra dvije utakmice i dao dva gola..protiv travnika i celika..onaj u 93. minuti..usao protiv zrinjskog i njegovom zaslugom su data oba gola..vjeruj da ce taj momak biti iznenadjenje kao i dzeko

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 maj 2009, 02:12

Pasha je napisao/la:
Ko ga je imao priliku gledati, bit će mu jasno da je to igrač kakvih nemamo puno u ovoj državi. Veliki borac, tehničar, dobar u skok igri, po svemu podsjeća na Edina Džeku, i mislim da će momak uspjeti.

Nisam siguran za Werder, jer priča takvih je uvijek bilo i bit će, no, volio bih da dečko ostane još par godina u Zvijezdi, da hara ovom šugavom ligom...

Malešak, uz sve navedeno, danas je na njemu trebao biti dosuđen jedanesterac u Mostaru, što znači, bio je jako opasan po protivnički gol....

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 17 maj 2009, 10:47

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.