FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Igman je pojačan sa 4-5 novih igrača. Jedan je 19ogodišnji golman iz Banovića,do imena nisam uspio doći.Također dolazi Idriz Džafić,brat Vedada Džafića,koji se proslavio u Igmanu.Također,svoj dolazak je najavio i Vedad,ostaje da se vidi hoće li išta od toga biti.Došlo je još par igrača,ali do podataka o njima nisam uspio doći.
Support your local club !
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman bi trebao ovih dana da odigra utakmicu sa Turbinom iz Jablanice i Bijelom Polju. Do službenih podataka nisam uspio doći..
Javi kad je utakmica protiv Turbine, kad saznaš
Tu se mora ić..

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma neće biti nereda iz više razloga,prijateljska je,igra se na neutralnom terenu,sigurno je da se neće ponoviti ona subota iz juna od prošle godine..Gorki je napisao/la:Ako budete igrali sa Turbinom bit će opet nereda
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Danas u Donjem Vakufu Igman slavio u prijateljskoj utakmici protiv Radnika D.V sa rezultatom 2:3.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Možda slučajno znaš strijelce?ala_juve_tm87 je napisao/la:Danas u Donjem Vakufu Igman slavio u prijateljskoj utakmici protiv Radnika D.V sa rezultatom 2:3.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Bajrić 2 gola, i Gabela (novi igrač) 1.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Joj stvarno izvini što te smaram,ali radim na FB stranici FK Igmana i zanima me kako ime tom novom igraču,odakle je,pozicija i toala_juve_tm87 je napisao/la:Bajrić 2 gola, i Gabela (novi igrač) 1.

- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ne znam da li je zadovoljio bio je na probi.Znam samo da se preziva Gabela,ne znam mu ime.Igra polušpica i negdje u vezi mesčini još. Eto to ja znam 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Eto sad i zvanično.Novi stari igrač Igmana je Vedad Džafić.
Je li sutra igraju Igman i Mladost ????
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ne bih znao stvarno... Nisam upućen sa ovim prijateljskim utakmicama Igmana ...ziher je napisao/la:Je li sutra igraju Igman i Mladost ????
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
15. februara,stadion Bijelo polje: FK Igman -FK mladost 2:0 strijelci:Bajrić i Kadrić
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Može li neki tvoj komentar na utakmicu? Jesi gledao,kako ti se čine?ala_juve_tm87 je napisao/la:15. februara,stadion Bijelo polje: FK Igman -FK mladost 2:0 strijelci:Bajrić i Kadrić
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Pa šta da ti kažem...Igman je bio bolji većim dijelom utakmice i nije im sviran čist penal.Uglavnom još trebaju uigrat ekipu i ostvarit zamisli Ace kako bih izborili taj željeni opstanak.A što se tiče gostiju njima je poništen gol,kojeg su dali iz ofsajda i fulali su jednu 100 % šansu. Eto to je što se tiče mog pogleda na tekmu
pozdrav

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman Konjic 2-0 Radnik Hadžići
Strijelci: Murtić i Džafić
Strijelci: Murtić i Džafić
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Dosadašnje utakmice Igmana na pripremama:
Igman 2-0 Sloga Lj.
Igman 1-6 Velež M.
Igman 1-3 Rudar K.
Igman 3-2 Radnik D.V.
Igman 2-0 Mladost DK
Igman 1-2 Iskra B.
Igman 2-0 Radnik H.
Trebali su igrati sa Željezničarom ali ne znam hoće li išta biti od toga. Uglavnom,po meni,dobro odrađene pripreme,došlo par dobrih igrača.Ostaje da se vidi iduće nedjelje hoće li išta od toga uroditi plodom protiv Radničkog.
Igman 2-0 Sloga Lj.
Igman 1-6 Velež M.
Igman 1-3 Rudar K.
Igman 3-2 Radnik D.V.
Igman 2-0 Mladost DK
Igman 1-2 Iskra B.
Igman 2-0 Radnik H.
Trebali su igrati sa Željezničarom ali ne znam hoće li išta biti od toga. Uglavnom,po meni,dobro odrađene pripreme,došlo par dobrih igrača.Ostaje da se vidi iduće nedjelje hoće li išta od toga uroditi plodom protiv Radničkog.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman 2-0 Radnički
Igman pred svojim navijačima danas pokazao da im je cilj opstanak u prvoj ligi i da bi to mogli ostvariti.U samom početku dolazimo u vodstvo i sa tim se rezultatom otišlo na odmor. Početkom drugog poluvremena,Igman stvara par šansi što daje rezultate i pri jednoj greški golmana gostiju,Nedim Džajić pogađa za 2-0. Poslije je bilo šansi na obe strane ali je rezultat ostao nepromjenjen. Pojačanja koja su došla pokazala su se kao pun pogodak,jer momci stvarno igraju fino.Danas se najviše isticao Jasmin Šuntić i Amel Murtić u odbrani.
Igman pred svojim navijačima danas pokazao da im je cilj opstanak u prvoj ligi i da bi to mogli ostvariti.U samom početku dolazimo u vodstvo i sa tim se rezultatom otišlo na odmor. Početkom drugog poluvremena,Igman stvara par šansi što daje rezultate i pri jednoj greški golmana gostiju,Nedim Džajić pogađa za 2-0. Poslije je bilo šansi na obe strane ali je rezultat ostao nepromjenjen. Pojačanja koja su došla pokazala su se kao pun pogodak,jer momci stvarno igraju fino.Danas se najviše isticao Jasmin Šuntić i Amel Murtić u odbrani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.