Boris Pandža

Elmar
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la Elmar » 10 jun 2011, 15:14

Panzda koliko me sjecanje sluzi uvijek odigra dobro. Na visini zadatka, prema tome. ;)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 jun 2011, 15:25

Elmar je napisao/la:Panzda koliko me sjecanje sluzi uvijek odigra dobro. Na visini zadatka, prema tome. ;)
Pratili ko to ali meni se cini da mi nismo izgubili tekmu kad je Pandza igrao ili grijesim?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 10 jun 2011, 15:28

Za_raju je napisao/la:
Elmar je napisao/la:Panzda koliko me sjecanje sluzi uvijek odigra dobro. Na visini zadatka, prema tome. ;)
Pratili ko to ali meni se cini da mi nismo izgubili tekmu kad je Pandza igrao ili grijesim?
bih-portugal 0:1 i to upravo radi njegove greske kad nije uspio ispucat loptu....al da se razumijemo, meni je pandza jako drag igrac i on treba ubuduce bit starter...mravac, koliko god se trudio i borio, covjek ne zna i gotovo
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jun 2011, 19:12

Pandza car. Asistencija glavom kao iz minobacaca, odmah preko pola igralista. :D
The bosnian (and hercegovinian) bull.

Pandza je i u jednoj i u drugoj utakmici protiv Albanije bio dobar.
Za mene licno je zasluzio mjesto pored Spahica. Mislim isto dace pruziti dobre partije protiv Bijelorusa.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 10 jun 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jun 2011, 19:15

Pa djes ba @Patuse-Princi ,sha ima? 8-)
Pandza-Mudonja, ala Barbarez na Misketa u Valenciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jun 2011, 19:26

harishp je napisao/la:Pa djes ba @Patuse-Princi ,sha ima? 8-)
Pandza-Mudonja, ala Barbarez na Misketa u Valenciji.
Ma umorio se bio, pa reko hajde malo na Urlaub u Banovice.
Prsti mi se bili malo omakli pri tipkanju. :lol:

Ovo je vec druga asistencija Pandze za Medu.
Nasa hercegovacka stijena, kako se jos Fellaini odbijao od nju. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jul 2011, 00:09

Dok se neki na silu pokušavaju ugurati u reprezentaciju, drugi nastavljaju tamo gdje su stali prošle sezone. Pandža opet zabio za Mechelen.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 00:16

Monolog je napisao/la:Dok se neki na silu pokušavaju ugurati u reprezentaciju, drugi nastavljaju tamo gdje su stali prošle sezone. Pandža opet zabio za Mechelen.
Moras ti mene malo pecnuti pa makar i u prenesenom znacenju.Al' akoBogda pozvat ce Pape Torlaka.Valjda ima sta pitarskog u sebi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 jul 2011, 00:58

Sjajno, poceo je ponovo. Nadam se jakoj sezoni Pandze i transferu u jacu ligu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 avg 2011, 13:15

Kung fu Panzda ! :mrgreen:

[youtube][/youtube]

3:00 njegov gol

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 01 avg 2011, 13:30

Sjooo majstora :shock: .Bravo Borise.
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2011, 13:53

:o oj golcine :D po reakciji mislim da je ovo gadjao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 avg 2011, 14:17

Lijep gol.
Kralj asistira sa centra glavom, zabija i nogom i glavom, a igra stopera.
100% sportski i krajnje opušten potpis

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 01 avg 2011, 15:37

kakva majstorija Pandze...hehe
ko bi reko...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2011, 16:32

U maniru rasnog strijelca. :P

Bice Pandza Rio Ferdinand, Rio Ferdinand... :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 avg 2011, 19:54

Lijep gol. Odmah poslije gola, kod 3:15 otprilike pogledajte u publiku, tu je ponovo neko digao ovaj transparent. :D

slika

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 01 avg 2011, 19:59

Principatus je napisao/la:Lijep gol. Odmah poslije gola, kod 3:15 otprilike pogledajte u publiku, tu je ponovo neko digao ovaj transparent. :D

slika
jako jako nema sta :D
je li ravno ovo? je li ravno?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 avg 2011, 20:48

A uvijek ko fol ljut kad je radovanje u pitanje''u prevodu yebem li mamicu ja vam golove moram zabijati :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 avg 2011, 00:58

Pandza je trazio izmjenu. Dakle nekakva povreda u pitanju?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 avg 2011, 22:08

E ovako. Mnogi uvjek postavljaju upitnik pored Spahica u formacijama repke, drugi zele na tu poziciju Papca itd. Ja sam misljenja, da ce nam Pandza na toj pozicji u ovom momentu biti najbolji i da ima potencijal da ode u jacu ligu. Posto niko od nas ne prati belgijsku ligu upitao sam Belgijance sta oni misle o Pandzi. Dvoje od njih su mi odgovorili, a jedan je ozbiljniji (Belgomanne), stari forumas sa transfermarkta.

Evo kako to Belgijanci vide.
Spotter:
Pandza je jedan od boljih stopera lige, protiv njega ne igra nijedan napadac rado, bezkompromisan i veoma jak u vazdusnom duelu. Opasnost po gol protivnika pri stadard situacijama je kod Mechelena veoma dobrodosla, jer oni imaju problem sa zavrsetkom (zabijanjem golova). Sto se tice fudbalske strane nije najtalentovaniji, ali otvaranje igre iz odbrane kod Mechelena ionako ide preko vanjskih odbrambenih, Pandza i Van Hoevelen su vise izbijaci (lopte).

Belgomanne:

Tu sam saglasan sa Spotterom. Pandza je jedan od najboljih stopera citave lige. Nema bas mnogo koji su bolji od njega (Kanu, Juhasz, Mazuch, Hoefkens, Arzo i to bi skoro bilo to). Veoma je jak glavom (vazdusni duel), pozadi glavom izbacuje sve van, a naprijed rado glavom ubaci koji gol. Njegova losija strana je tehnika, kao sto je Spotter rekao. On je vise grubomotorican (kao Van Buyten), fin rad sa loptom nije njegov specijalitet, ali kao stoper se nemora imati bas najfiniju tehniku (Kompany je jedan primjer za stopera sa dobrom tehnikom). Pandza je kratko receno jedan drvosjeca-tip, ali jedan dobar.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.