Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Panzda koliko me sjecanje sluzi uvijek odigra dobro. Na visini zadatka, prema tome. 

Pratili ko to ali meni se cini da mi nismo izgubili tekmu kad je Pandza igrao ili grijesim?Elmar je napisao/la:Panzda koliko me sjecanje sluzi uvijek odigra dobro. Na visini zadatka, prema tome.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
bih-portugal 0:1 i to upravo radi njegove greske kad nije uspio ispucat loptu....al da se razumijemo, meni je pandza jako drag igrac i on treba ubuduce bit starter...mravac, koliko god se trudio i borio, covjek ne zna i gotovoZa_raju je napisao/la:Pratili ko to ali meni se cini da mi nismo izgubili tekmu kad je Pandza igrao ili grijesim?Elmar je napisao/la:Panzda koliko me sjecanje sluzi uvijek odigra dobro. Na visini zadatka, prema tome.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Principatus
- Kontakt:
Pandza car. Asistencija glavom kao iz minobacaca, odmah preko pola igralista. 
The bosnian (and hercegovinian) bull.
Pandza je i u jednoj i u drugoj utakmici protiv Albanije bio dobar.
Za mene licno je zasluzio mjesto pored Spahica. Mislim isto dace pruziti dobre partije protiv Bijelorusa.

The bosnian (and hercegovinian) bull.
Pandza je i u jednoj i u drugoj utakmici protiv Albanije bio dobar.
Za mene licno je zasluzio mjesto pored Spahica. Mislim isto dace pruziti dobre partije protiv Bijelorusa.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 10 jun 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa djes ba @Patuse-Princi ,sha ima? 
Pandza-Mudonja, ala Barbarez na Misketa u Valenciji.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ma umorio se bio, pa reko hajde malo na Urlaub u Banovice.harishp je napisao/la:Pa djes ba @Patuse-Princi ,sha ima?
Prsti mi se bili malo omakli pri tipkanju.

Ovo je vec druga asistencija Pandze za Medu.
Nasa hercegovacka stijena, kako se jos Fellaini odbijao od nju.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dok se neki na silu pokušavaju ugurati u reprezentaciju, drugi nastavljaju tamo gdje su stali prošle sezone. Pandža opet zabio za Mechelen.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Moras ti mene malo pecnuti pa makar i u prenesenom znacenju.Al' akoBogda pozvat ce Pape Torlaka.Valjda ima sta pitarskog u sebi.Monolog je napisao/la:Dok se neki na silu pokušavaju ugurati u reprezentaciju, drugi nastavljaju tamo gdje su stali prošle sezone. Pandža opet zabio za Mechelen.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Sjajno, poceo je ponovo. Nadam se jakoj sezoni Pandze i transferu u jacu ligu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kung fu Panzda !
[youtube][/youtube]
3:00 njegov gol

[youtube][/youtube]
3:00 njegov gol
Sjooo majstora
.Bravo Borise.

Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Lijep gol.
Kralj asistira sa centra glavom, zabija i nogom i glavom, a igra stopera.
Kralj asistira sa centra glavom, zabija i nogom i glavom, a igra stopera.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
kakva majstorija Pandze...hehe
ko bi reko...
ko bi reko...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Omerbavarac
- Kontakt:
U maniru rasnog strijelca.
Bice Pandza Rio Ferdinand, Rio Ferdinand...

Bice Pandza Rio Ferdinand, Rio Ferdinand...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Lijep gol. Odmah poslije gola, kod 3:15 otprilike pogledajte u publiku, tu je ponovo neko digao ovaj transparent. 

-
- Kontakt:
jako jako nema staPrincipatus je napisao/la:Lijep gol. Odmah poslije gola, kod 3:15 otprilike pogledajte u publiku, tu je ponovo neko digao ovaj transparent.

je li ravno ovo? je li ravno?
A uvijek ko fol ljut kad je radovanje u pitanje''u prevodu yebem li mamicu ja vam golove moram zabijati 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Pandza je trazio izmjenu. Dakle nekakva povreda u pitanju?
- Principatus
- Kontakt:
E ovako. Mnogi uvjek postavljaju upitnik pored Spahica u formacijama repke, drugi zele na tu poziciju Papca itd. Ja sam misljenja, da ce nam Pandza na toj pozicji u ovom momentu biti najbolji i da ima potencijal da ode u jacu ligu. Posto niko od nas ne prati belgijsku ligu upitao sam Belgijance sta oni misle o Pandzi. Dvoje od njih su mi odgovorili, a jedan je ozbiljniji (Belgomanne), stari forumas sa transfermarkta.
Evo kako to Belgijanci vide.
Evo kako to Belgijanci vide.
Spotter:
Pandza je jedan od boljih stopera lige, protiv njega ne igra nijedan napadac rado, bezkompromisan i veoma jak u vazdusnom duelu. Opasnost po gol protivnika pri stadard situacijama je kod Mechelena veoma dobrodosla, jer oni imaju problem sa zavrsetkom (zabijanjem golova). Sto se tice fudbalske strane nije najtalentovaniji, ali otvaranje igre iz odbrane kod Mechelena ionako ide preko vanjskih odbrambenih, Pandza i Van Hoevelen su vise izbijaci (lopte).
Belgomanne:
Tu sam saglasan sa Spotterom. Pandza je jedan od najboljih stopera citave lige. Nema bas mnogo koji su bolji od njega (Kanu, Juhasz, Mazuch, Hoefkens, Arzo i to bi skoro bilo to). Veoma je jak glavom (vazdusni duel), pozadi glavom izbacuje sve van, a naprijed rado glavom ubaci koji gol. Njegova losija strana je tehnika, kao sto je Spotter rekao. On je vise grubomotorican (kao Van Buyten), fin rad sa loptom nije njegov specijalitet, ali kao stoper se nemora imati bas najfiniju tehniku (Kompany je jedan primjer za stopera sa dobrom tehnikom). Pandza je kratko receno jedan drvosjeca-tip, ali jedan dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.