07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Usamljen Džeko u napadu, je Harakiri za našu efikasnost. Nije zbog Džeke, nego jednostavno je lakše kad se stoperi moraju fokusirati na dvojicu ljutih špiceva,nego kada čuvaju jednog. I sam Džeko je rekao da mu je lakše igrati kad je u špicu zajedno sa Ibiševićem, Zmajem od Bosne...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Principatus
- Kontakt:
U ovakvoj je formi bio pred Sloveniju tada, svi znamo kako i sta je bilo. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Treba im tricu zavaliti na Koševu. 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
ova prva formacija je za francuze a druga za luxemburgPrincipatus je napisao/la:Ma nema sanse, da Vedo ne igra.Poslat cu ove dvje formacije Papetu, pa eto nek on odluci.
---------------------------Hasagic--------------------------------
---Mujdza------Mravac---------Spahic-----Lulic?--------------
---------------------Rahimic------Jahic--------------------------
--------Ibisevic----------Misimovic----------Pjanic------------
-----------------------------Dzeko--------------------------------
-------------------------Hasagic---------------------------------
---Mujdza------Mravac---------Spahic-----Lulic?-------------
---------------------------Jahic----------------------------------
----------Ibricic--------Misimovic----------Pjanic-------------
--------------------Ibisevic-----Dzeko---------------------------

FC Manchester United
ova druga nije loša može ona i za Francuzeharis334 je napisao/la:ova prva formacija je za francuze a druga za luxemburgPrincipatus je napisao/la:Ma nema sanse, da Vedo ne igra.Poslat cu ove dvje formacije Papetu, pa eto nek on odluci.
---------------------------Hasagic--------------------------------
---Mujdza------Mravac---------Spahic-----Lulic?--------------
---------------------Rahimic------Jahic--------------------------
--------Ibisevic----------Misimovic----------Pjanic------------
-----------------------------Dzeko--------------------------------
-------------------------Hasagic---------------------------------
---Mujdza------Mravac---------Spahic-----Lulic?-------------
---------------------------Jahic----------------------------------
----------Ibricic--------Misimovic----------Pjanic-------------
--------------------Ibisevic-----Dzeko---------------------------iako mislim da u ovoj drugoj treba umjesto Jahica igrat Rahimic

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
francuzi prosjek...ovo se moze i mora dobiti
fali im jedan dobar stoper i kreator a ima puno napadaca
gotovo sam siguran da ce istrcati ovako :
..........................lloris........................
sagna........sakho (rami).....mexes........clichy
................L.diarra...........diaby................
.......................valbuena.......................
..............menez(remy)................malouda.........
.......................benzema.......................
rezerve.golmani : mandanda i carasso
odbrana : tremoulinas
veza : m'vila, alou diarra
napad : saha, hoarau i gameiro
..............menez(remy)................malouda.........
napad : saha, hoarau i gameiro
Zadnja izmjena: arius, dana/u 26 avg 2010, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
valbuena, sakho, rami , menez ,m'vila,hoarau nisu ništa bolji od naših igrača definitivno ovi ostali možda i jesu ali ništa strašno.arius je napisao/la:francuzi prosjek...ovo se moze i mora dobiti
..............menez................malouda.........
napad : saha,remy, hoarau i gameiro
It was turned around so that right looked wrong
prve 2 utakmice 6 bodova
unistit cemo lux a s francuzima 2-0

unistit cemo lux a s francuzima 2-0

Ako Sakho bude igrao kao na FM-u i ako mu Džeko nebude mogao nista u napadu, odmah mijenjam nick 

Francuska da kojim slucajem kazni i ove igrace i pozove neke druge, opet su favoriti. Spustite loptu na zemlju i ne mastajtepuno o 2-3:0. Realnost je sasvim druga i svi je znamo.
Safet mora u Sarajevi izvesti ofanzivnu formaciju i ici na tri boda, sve drugo je utopija.
1. Hasagic 2. Mujdza 3. Nadarevic 4. Spahic 5. Jahic 6. Rahimic 7. Lulic 8. Ibricic 9. Misimovic 10. Ibisevic 11. Dzeko Formacija 4-1-3-2
Iza golmana odbrana u liniji, ispred defanzivni vezni (gonic) Rahimic, pa desno Ibricic levo Lulic (oba igraca sa izrazito defanzivno-ofanzivnim zadacima), centralni vezni Misimovic napred Ibisevic i Dzeko.
U zavisnosti od rezultata vrsiti izmene.
Safet mora u Sarajevi izvesti ofanzivnu formaciju i ici na tri boda, sve drugo je utopija.
1. Hasagic 2. Mujdza 3. Nadarevic 4. Spahic 5. Jahic 6. Rahimic 7. Lulic 8. Ibricic 9. Misimovic 10. Ibisevic 11. Dzeko Formacija 4-1-3-2
Iza golmana odbrana u liniji, ispred defanzivni vezni (gonic) Rahimic, pa desno Ibricic levo Lulic (oba igraca sa izrazito defanzivno-ofanzivnim zadacima), centralni vezni Misimovic napred Ibisevic i Dzeko.
U zavisnosti od rezultata vrsiti izmene.
Golmani: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cédric Carrasso (Bordeaux).
Odbrana: Bacary Sagna (Arsenal/ANG), Adil Rami (Lille), Philippe Mexès (AS Rome/ITA), Mamadou Sakho (Paris-SG), Benoît Trémoulinas (Bordeaux), Gaël Clichy (Arsenal/ANG).
Vezni red: Mathieu Valbuena (Marseille), Jérémy Ménez (AS Rome/ITA), Lassana Diarra (Real Madrid/ESP), Alou Diarra (Bordeaux), Yann M'Vila (Rennes), Abou Diaby (Arsenal/ANG), Florent Malouda (Chelsea/ANG).
Napad: Kévin Gameiro (Marseille), Karim Benzema (Real Madrid/ESP), Loïc Rémy (Nice), Louis Saha (Everton/ANG), Guillaume Hoarau (Paris-SG).
moramo ovo dobit momci ovi nisu uigrani bez obzira kako igrali u ligi 5
Odbrana: Bacary Sagna (Arsenal/ANG), Adil Rami (Lille), Philippe Mexès (AS Rome/ITA), Mamadou Sakho (Paris-SG), Benoît Trémoulinas (Bordeaux), Gaël Clichy (Arsenal/ANG).
Vezni red: Mathieu Valbuena (Marseille), Jérémy Ménez (AS Rome/ITA), Lassana Diarra (Real Madrid/ESP), Alou Diarra (Bordeaux), Yann M'Vila (Rennes), Abou Diaby (Arsenal/ANG), Florent Malouda (Chelsea/ANG).
Napad: Kévin Gameiro (Marseille), Karim Benzema (Real Madrid/ESP), Loïc Rémy (Nice), Louis Saha (Everton/ANG), Guillaume Hoarau (Paris-SG).
moramo ovo dobit momci ovi nisu uigrani bez obzira kako igrali u ligi 5
ovakva francuska se mora pobijediti na koševu !!!
jednostavno mora !!!
jednostavno mora !!!

FORZA MARŠAL !!!
Ja ne kontam zasto gurate Ibisevica na stranu odnosno da igra po strani. Nije on bas toliki kvalitet i dobar igrac, iako ga ja strasno gotivim i drag mi je...
Formacija treba uvijek bit ista samo uigrat neke defanzivne varijante, jer smo ofanzivno prejaki
Mali Pjanic meni nikad nebi igrao, neradi bas najbolje za ekipu.
Nekako sam zamisljao ovako da igramo uvijek
Begovic
Mujdza Nadarevic Spahic Lulic
Rahimic
Ibricic Salihovic
Misimovic
ibisevic Dzeko
Naravno treba mjenjaj igrace koji su u boljoj formi, npr. Stilic je puno jaci i korisniji od Pjanica (iako je Mire kvalitet, ali prednost nemoze imat pored Misketa)
Formacija treba uvijek bit ista samo uigrat neke defanzivne varijante, jer smo ofanzivno prejaki

Begovic
Rahimic
Ibricic Salihovic
Misimovic
ibisevic Dzeko
Naravno treba mjenjaj igrace koji su u boljoj formi, npr. Stilic je puno jaci i korisniji od Pjanica (iako je Mire kvalitet, ali prednost nemoze imat pored Misketa)
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Govoris o Pjanicu,kritiziras ga i stavljas na klupu a stavljas recimo Begovica(koji tek sad definitivno ima da pusti korijenje na klupi) pored zivog Hasagica,koji uzgred receno pored odlicnih odbrana u repci i skoro sam savlada besiktas na po njegovog terena.Cova je imao mnostvo odbrana.LFC_LAVOV je napisao/la:Ja ne kontam zasto gurate Ibisevica na stranu odnosno da igra po strani. Nije on bas toliki kvalitet i dobar igrac, iako ga ja strasno gotivim i drag mi je...
Formacija treba uvijek bit ista samo uigrat neke defanzivne varijante, jer smo ofanzivno prejaki![]()
Begovic
Rahimic
Ibricic Salihovic
Misimovic
ibisevic Dzeko
Dupli arsini,nista drugo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nikad slabiji sastav francuza.. samo da savez ne proda tekmu u zamjenu za postedu od suspenzije 

ser del barça es el millor que hi ha !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Štilić u dobroj formi. Pitam se jesi li gledao Lechove utakmice ove sezone
. Helem, Salihović, dakako, odrađuje kaznu, tako da nemoj uzalud stavljati njega u tu formaciju. On je izgubljen za skoro pola ciklusa predstojećih kvalifikacija. Ibišević može igrati po strani, ali da pri tome mijenja mjesta sa druga 2 napadača(u Hoffenheimu može, kod nas nema onih s kojima bi mijenjao mjesto). Dakle, ja sam i dalje za opciju sa 2 klasična napadača(Edo i Vedo), te da se proba sa Lulićem na beku(prvo protiv Luxemburžana, pa onda i protiv Francuza ukoliko zadovoljni selektorove, a i naše apetite). Nadarevića bih stavio na klupu, a Spahi bi kao ispomoć poslao Mravca. Desno bi bio Mujdža, dok bi gol čuvao Keno. Bez Rahimića ne bih počeo niti jednu utakmicu, a njemu bih kao ispomoć stavio Jahića, a dvojac koji bi još igrao u veznom redu su Ibričić i Misimović(ili Pjanić).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Čuj Štilić u dobroj formi. Pitam se jesi li gledao Lechove utakmice ove sezone. Helem, Salihović, dakako, odrađuje kaznu, tako da nemoj uzalud stavljati njega u tu formaciju. On je izgubljen za skoro pola ciklusa predstojećih kvalifikacija. Ibišević može igrati po strani, ali da pri tome mijenja mjesta sa druga 2 napadača(u Hoffenheimu može, kod nas nema onih s kojima bi mijenjao mjesto). Dakle, ja sam i dalje za opciju sa 2 klasična napadača(Edo i Vedo), te da se proba sa Lulićem na beku(prvo protiv Luxemburžana, pa onda i protiv Francuza ukoliko zadovoljni selektorove, a i naše apetite). Nadarevića bih stavio na klupu, a Spahi bi kao ispomoć poslao Mravca. Desno bi bio Mujdža, dok bi gol čuvao Keno. Bez Rahimića ne bih počeo niti jednu utakmicu, a njemu bih kao ispomoć stavio Jahića, a dvojac koji bi još igrao u veznom redu su Ibričić i Misimović(ili Pjanić).

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
na transfermarketu trenutno francuska repka vrijedi 272 miliona €, najskuplji su Benzema 28, L.Diara 22 i Malouda 20 m€, nasa repka vrijedi 105 miliona €, Dzeko 30, Miske 18,5 i Pjanic 12,5 m€
jbg i bez svojih zvijezda francuzi imaju jaku repku, ja mislim da je nasa sansa njihova (ne)uigranost a to se vidjelo protiv Norveske
jbg i bez svojih zvijezda francuzi imaju jaku repku, ja mislim da je nasa sansa njihova (ne)uigranost a to se vidjelo protiv Norveske

FC Manchester United
Naša jedina šansa je zalaganje i glavom pod kopačku, tj. sve suprotno onome što smo vidjeli protiv Katara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@monolog - jos nisi presto pratit fudbal ? 

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.